موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
دوستان عزیز یه سوال داشتم
ما تا چه تاریخی میتونیم واسه تمدید مدیکال اقدام کنیم اعتبار مدیکال ما تا آخر اردیبهشت ماه می باشد.باسپاس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال دیگه :
میگم این مصاحبه ما هم خودش داستانی بود از اون قسم نخوردنمون تا اینکه به جای 990 دلار گیر داده بودند 660 دلار بگیرن
خلاصه همش داستان بود
حالا اینها به کنار به جز پاکتهای گوشه بریده و ویزا که تو پاس خورده ( 2 نفر مون )
برگه ای بابت پرداخت 165 دلار ندادند ، آیا برگه ای چیزی باید میدادند یا طبق همین آدرس و دستور العملی که تو مهاجر سراست میتونیم پرداخت کنیم ؟
اگر دو تا 165 دلار رو پرداخت کنم که قاعدتا نباید برای خودم مشکلی باشه ؟ درسته ؟
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ممکنه دوستان مطلع ، در مورد شرائط بازنشستگی در آمریکا و امتیازاتی که برای اینگونه افراد قائل می شوند اطلاعاتی بدهند؟
باسپاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ممنون میشم اگر راهنماییم کنید،من ۱ نوامبر ۲۰۱۴ رفتم آمریکا ۲ماهی ماندم .
سو شیال نامبرم اومد ولی گرین کارت نه ، حالا نمیدونم من دوباره ۶ماه بعد از آخرین خروجم باید برم آمریکا ، یا اینکه بعد از دریافت گرین کارت هر ۶ ماه ۱بار باید برم،مشکل اینه ک اصلا فرصت رفتن ندارم.۱۶۵ $ رو هم پرداخت کردم.
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-06 ساعت 17:30)p00ya2001 نوشته: (2015-04-06 ساعت 17:18)mina85 نوشته: سلام دوستان ممنون میشم اگر راهنماییم کنید،من ۱ نوامبر ۲۰۱۴ رفتم آمریکا ۲ماهی ماندم .
سو شیال نامبرم اومد ولی گرین کارت نه ، حالا نمیدونم من دوباره ۶ماه بعد از آخرین خروجم باید برم آمریکا ، یا اینکه بعد از دریافت گرین کارت هر ۶ ماه ۱بار باید برم،مشکل اینه ک اصلا فرصت رفتن ندارم.۱۶۵ $ رو هم پرداخت کردم.
سلام
اگه ميموندي و پاسپورت سفيد ميگرفتي ميتونستي تا 2 سال خارج از امريكا زندگي كني بعد دوباره برگردي ولي الان قبل از 6 ماه بايدبرگردي البته ديرترم بري مشكل نداره ممكنه مرزبان ايراد بگيره و گرين كارتتو توقيف كنه و اونوقت بايد بري به دادگاه مهاجرت كه اگه دليل قانع كننده داشته باشي گرين كارتتو پس ميدن ولي بهترين كار گرفتن پاسپورت سفيده
مرسی،من هنوز ک گرین کارتم نیومد
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز بنده و همه ی دوستان بارها گفته ایم که DMV کالیفرنیا برای صدور گواهینامه موقت فقط ترجمه گواهینامه بهمراه اصلش رو می خواد و گواهینامه بین المللی رو قبول نداره و از گواهینامه بین المللی فقط قابل استفاده برای کسانی است که صرفا بعنوان توریست میان اینجا و با DMV کاری ندارند.