موضوعها: 0
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام میخواستم بدونم ترجمه گواهینامه با مهر دارالترجمه کافیه یا باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-03 ساعت 23:05)afrand نوشته: سلام به دوستان عزیز تاپیک سفر به آمریکا
ما هم به این جمع پیوستیم . سوالم از دوستان اینه که بین خطوط هوایی قطر و امارات و ترکیش و اتحاد کدوم پرواز برای آمریکا مناسبتره ؟ مقصد ما دالاس است . اگر راهنمایی بکنید ممنون میشم
سلام
اطلاعات من برای سه ماه پیش هست که بلیط گرفتم. ترکیش پرواز به مقصد دالاس نداره ( هیوستون داره) اتحاد را نمیدونم. بین امارات و قطر هم اون موقع که من بلیط گرفتم قطر ٦٠٠ تومان ارزونتر بود. من یه طرفه با قطر گرفتم ٢٥٠٠ در حالیکه امارات ٣١٠٠ بود.
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
حالا پیرو همین بحث گواهینامه بین المللی ،یه سوال درباره افتتاح حساب بانک
بنا به اصول بانکداری در امریکا ، برای افتتاح حساب باید دو مدرک شناسایی ارایه بشه ، یکیش که پاسپورتمونه ،میشه برای دومی از گواهینامه بین المللی استفاده کرد؟؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-05 ساعت 01:18)goliii نوشته: دوستان سلام میخواستم بدونم ترجمه گواهینامه با مهر دارالترجمه کافیه یا باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟
دوست عزیز بستگی به ایالتی داره که میخواید برید در کالیفرنیا طبق آخرین پاراگراف صفحه دوم آیین نامه رانندگی، ویزیتورها (افراد دارای ویزای غیر مهاجرتی) با گواهینامه کشور خودشون (بدون نیاز به ترجمه یا بین المللی کردن) میتونن رانندگی کنن اما اگه ویزای شما مهاجرتیه فقط باید گواهینامه کالیفرنیا رو بگیرین این قانونشه
اما در عمل: یکی از دوستان با گواهینامه بین المللی ماشین رنت کرده بود یعنی بهش داده بودن که یا مشکل قانونی نداشته یا اینکه قانون رو نقض کردن و یکی دیگه از دوستان که ساکن سن هوزه س میگفت اصل گواهینامه ایرانشو نشون داده تو dmv و قبول داشتن تا وقتی بره امتحان شهرو بده و وقتی امتحان آیین نامه رو داده با وجودی که قانونا پرمیتی صادر میشه که توش ذکر شده شما باید همراه با یک فرد دارای گواهینامه کالیفرنیا رانندگی کنین چون گواهینامه ایران همراش بوده گفتن بدون همراه میتونه رانندگی کنه؟؟ البته منم گواهینامم همرام بود و نشون هم دادم اما اینجا (ساکرامنتو) قبول نکردن!
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-05 ساعت 01:18)goliii نوشته: دوستان سلام میخواستم بدونم ترجمه گواهینامه با مهر دارالترجمه کافیه یا باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟
سلام , نیازی به مهر دادگستری نیست حتی اگر ترجمه هم نکردین ( فقط گواهینامه ) مشکلی پیش نمیاد .
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام و درود بر شما
آقا من یک سوال کلی دارم و بعدش دیگه قول میدم هیچی نپرسم و پسر خوبی باشم!!!
الان ما که ویزا گرفتیم به غیر از پرداخت 165 دلار که نزدیک سفر میخوام پرداخت کنم کار دیگه هم داریم؟ کلا هر کار باید انجام داد میشه بگید؟
مرسی
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
اگه گواهینامه رانندگی منظورتون هست ترجمه چرا برین گواهینامه رانندگی بین المللی بگیرین از کانون اتومبیلگردی و جهانگردی تو خیابون آپادانا نیم ساعته صادر میشه
امیدوارم آف نزده باشم و منظورتون همون گواهینامه رانندگی بوده باشه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-06 ساعت 10:35)ajab1 نوشته: دوستان سلام و درود بر شما
آقا من یک سوال کلی دارم و بعدش دیگه قول میدم هیچی نپرسم و پسر خوبی باشم!!!
الان ما که ویزا گرفتیم به غیر از پرداخت 165 دلار که نزدیک سفر میخوام پرداخت کنم کار دیگه هم داریم؟ کلا هر کار باید انجام داد میشه بگید؟
مرسی
ظاهرا نه
جز اینکه به امور فراگیری زبان و سرچ درباره مکان انتخابی و مطالعه قوانین زندگی در اونجا بپردازین و کلا برنامه ریزی های لازم برای شروع یک زندگی نوین
گودلاک دادشی
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود