موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز وضعیتم توی سایت uscis آپدیت شد و نوشت شد که گرین کارت ها ساخته شدند و به آدرس گفته شده پست شده اند. چهل و یک روز بعد از ورود! البته من هزینه ۱۶۵ دلار رو از آمریکا و همون روز رسیدن واریز کردم.
گفتم این رو بگم شاید اطلاعات زمانی اش به درد دوستان بخوره
دیر و زود داره اما بالاخره میاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام حسین -ندا لطفا بگید که تو سایت uscis در ایران ثبت نامکرده بودید ؟ میشه تو USAثبت نامکرد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
دوستان یه سوال حیاتی دارم.
من مهلت ویزام رو به پایانه و چون هیچ آشنایی در ایالتی که میخوام برم ندارم، نمیدونم برای دریافت گرین کارت و SSN باید چکار کنم و چه آدرسی بدم. آدرسی که در فرم DS-260 نوشتم آدرس یکی از دوستان در یک ایالت دور دست بود. حالا به نظر شما چه کار کنم.
آیا میتونم دریافت کارت ها رو عمدا به تاخیر بندازم تا محل سکونتم ثابت بشه؟
Case:2015AS1xxx; DS-260:July10th; Invitation Letter:Nov25th; Interview: Jan8th; Abudhabi; 1 Person; Clear:Apr5th; Visa Issued:Apr 20th;
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-12 ساعت 13:02)solid_mercury نوشته: سلام به همه دوستان
من مهلت ویزام رو به پایانه و چون هیچ آشنایی در ایالتی که میخوام برم ندارم، نمیدونم برای دریافت گرین کارت و SSN باید چکار کنم و چه آدرسی بدم. آدرسی که در فرم DS-260 نوشتم آدرس یکی از دوستان در یک ایالت دور دست بود. حالا به نظر شما چه کار کنم.
سلام اگه با اون دوستتون در ارتباط هستین و مشکلی ندارید اجازه بدین پست به همون ادرس تحویل بده و بعد ایشون براتون بفرسته.
در غیر اینصورت ممکنه مدارک هویتی که خیلی هم بهشون نیاز داری دیر بدستت برسه و به مشکل بخوری
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-13 ساعت 00:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-13 ساعت 00:30 توسط atriana.)
(2015-05-12 ساعت 13:02)solid_mercury نوشته: سلام به همه دوستان
شما اگه در فرودگاه ادرستون را عوض نکنید مدارکتون به ادرسی که در فرمها دادین ارسال میشه. پس امکان به تاخیر انداختن ارسال مدارکتون را ندارید و کلا دو راه پیش روتون هست. یا ارسال مدارک به ادرس دوستتون و یا ارائه ادرس جدید در فرودگاه
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-13 ساعت 00:28)atriana نوشته: (2015-05-12 ساعت 13:02)solid_mercury نوشته: سلام به همه دوستان
شما اگه در فرودگاه ادرستون را عوض نکنید مدارکتون به ادرسی که در فرمها دادین ارسال میشه. پس امکان به تاخیر انداختن ارسال مدارکتون را ندارید و کلا دو راه پیش روتون هست. یا ارسال مدارک به ادرس دوستتون و یا ارائه ادرس جدید در فرودگاه
راه برا تاخییر در صدور مدارک عدم پرداخت 165$ هستش ولی من اصلا این راه رو پیشنهاد نمیکنم.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من برای واریز کردن 165 دلار که اقدام میکنم تو قسمتی که باید A.Number و DOS رو وارد کنیم شماره هایی که رو ویزا نوشته رو وارد میکنم برای A.Number اولش A0 رو هم وارد میکنم ولی باز میگه اطلاعات وارد شده اشتباهه مشکل از چیه ؟؟ چیکار باید کرد ؟؟
کیس : 2015AS00000### رویت قبولی : 1May سفارت : آنکارا تاریخ مصاحبه : 2Dec تعداد افراد : 3 نفر وضعیت :دریافت گرین کارت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-13 ساعت 11:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-13 ساعت 11:38 توسط امریکن.)
سلام به همگی
دوستانی که گرین کارتشون به دستشون رسیده، روی گرین کارت، امضایی که توی فرودگاه گرفتن، چاپ شده؟ گرین کارت من اومده ولی اون قسمت جای امضا نوشته waive شده.