موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-12 ساعت 20:23)m.ghoreishi نوشته: (2015-05-12 ساعت 13:02)solid_mercury نوشته: سلام به همه دوستان
دوستان یه سوال حیاتی دارم.
من مهلت ویزام رو به پایانه و چون هیچ آشنایی در ایالتی که میخوام برم ندارم، نمیدونم برای دریافت گرین کارت و SSN باید چکار کنم و چه آدرسی بدم. آدرسی که در فرم DS-260 نوشتم آدرس یکی از دوستان در یک ایالت دور دست بود. حالا به نظر شما چه کار کنم.
آیا میتونم دریافت کارت ها رو عمدا به تاخیر بندازم تا محل سکونتم ثابت بشه؟
سلام اگه با اون دوستتون در ارتباط هستین و مشکلی ندارید اجازه بدین پست به همون ادرس تحویل بده و بعد ایشون براتون بفرسته.
در غیر اینصورت ممکنه مدارک هویتی که خیلی هم بهشون نیاز داری دیر بدستت برسه و به مشکل بخوری
اونجا تو فرودگاه میتونی آدرسو عوض کنی
کیس نامبر: 2800 مصاحبه:2 آپریل، ایروان . تعداد:2 نفر. آپدیتها: 6،7،8،16 آپریل ، 2 جون(هردو) ، 4جون (اصلی) ، 15 جولای شبانه(نفر دوم) 24 جولای شبانه(هر دو) کلیر: 27 جولای گرفتن ویزا:31 جولای مقصد: آتلانتا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام، پروازهايي كه درآمريكا توقف دارند مشكلي براي كارهاي مهاجرتي ايجاد نميكنن؟ من سر راه لس آنجلس توي هوستون توقف دارم با قطر بعد از اونجا با خط آمريكايي. ممنوم ميشم راهنمايي كنين
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
گرین کارت های من و خانمم امروز رسید ولی به جای امضا نوشته signature waived
از دوستان کسی می دونه جریانش چیه؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-13 ساعت 22:44)reza.aa نوشته: (2015-05-12 ساعت 13:02)solid_mercury نوشته: سلام به همه دوستان
دوستان یه سوال حیاتی دارم.
من مهلت ویزام رو به پایانه و چون هیچ آشنایی در ایالتی که میخوام برم ندارم، نمیدونم برای دریافت گرین کارت و SSN باید چکار کنم و چه آدرسی بدم. آدرسی که در فرم DS-260 نوشتم آدرس یکی از دوستان در یک ایالت دور دست بود. حالا به نظر شما چه کار کنم.
آیا میتونم دریافت کارت ها رو عمدا به تاخیر بندازم تا محل سکونتم ثابت بشه؟
یکی از گزینه ها واسه کسایی نه کسی رو تو آمریکا دارن و نه جایی رو نتونستن واسه اقامت جور کنن سایت www.airbnb.com هست . این سایت یه راهه ساده برای اجاره دادن اتاق و اجاره کردن اتاق هست . یکی از دوستان که الان ساکن سیاتل هست و فقط چند هفته میشه که اونجا هستن از همین سایت اتاق گرفتن . فقط کافیه یه نفر رو پیداکنید که ویزا کارت یه کارتای دیگه داشته باشه و براتون پرداخت کنه یا اینکه از همین ایران با استفاده از صرافی مطمعن و یا سایت های مطمعن پرداخت کنید
ضمنا" نیاز به پرداختپول اب و برق و این چیزا نیست و اتاق ها فرنیشد شده است و از یک روز تا چند ماه میتونید اجاره کنید نه سکوریتی چک میخواد و نه سوشیال . اتاق ها به صورت بیسیک یه هزینه داره و برای هر نفر مهمان بشتر یه مبلغ میگیرن.
خلاصه کلام خوبه برید سر بزنید
اقا ممنون از اطلاعات خوبت
در این سایت که معرفی کردی اون گزینه هایی رو که نوشته "پرایوت روم" بدین معنی هست که خونه رو با کسی مشترک هستیم؟ در نتیجه این سوال پیش میاد ظرفیت خونه چند نفره!؟ چون تعداد مهمان و هزینه مهمان اضافه رو زده ولی تعداد ساکنین خونه رو اشاره نکرده.
شماره کیس: 2015-4XXX رویت قبولی: 2 می کنسولگری: از آلماتی درخواست به Yerevan دادم تعداد افراد منظور در کیس: از 2 تبدیل به یک
ارسال فرمهای سری اول: می 2014 >>>> آنلاک سپتامبر >>>> ارسال مجدد 30 اکتبر
کارنت شدن کیس: Feb 2015 نامه دوم: 24 Feb مصاحبه 6 آوریل دریافت ویزا 15 آوریل
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
هر مسافر به ازاي هر پاسپورت مي تواند:
٢٠ متر مربع فرش دستباف
١٠ كيلوگرم پسته
١٠٠ گرم زعفران
از كشور خارج كند
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب