موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز اگر به لوس انجلس میرید اونجا همه چیز هست فوقش زعفرون کمی گرونتر ولی سایر مواد غذایی به مراتب ارزونتر و متنوع تر ایران از دوغ و کشک تولید کارخانه ای در کانادا تا عطاری!
در مورد فرش بگم گمرک میتونه تو امریکا گیر بده تازه تو بار اگه بره ممکنه گم بشه دوما کسی ازتون نمیخره تو لوس انجلس بهترین فرشها رو فروشگاههایی انچنانی دارن جای دیگه نمیدونم
داروی خاص و یا لوازم ارایشی بهداشتی مارک اگه میخواهین بیارین واسه خودتون که واقعا گرونه
طلا رو ندیدم کسی بخره اونم تولید ایران اما اگه از مقدار متعارف بیشتر باشه گیر میدن
حتما انواع نرم افزار عمومی و تخصصی بیارین
مهمترین چیزی که میارین عزم جزم و مهارت زبان و تحمله
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
من نمی دونم این صفحه چرا خاموشه دیگه کم کم نصف بیشتر بچه ها ویزا دستشونه.اما بازم این صفحه فعالیتش اهسته اهسته پیش میره
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-15 ساعت 23:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-15 ساعت 23:25 توسط nilgoon1982.)
سلام دوستای گلم
منم اومدم اینجا
وووواااااییییی چه حس باحالی
من برم شروع کنم از صفحه یک خوندن
کیس نامبر : **52
نفرات کیس : با خودم 3 نفر
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان
رویت قبولی و ارسال 260 : oct
کارنت : 12 march
مصاحبه : 11 می
دریافت ویزا : یک ضرب
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
اقا رضا مدیر محترم من اخرش نفهمیدم که واسه تو هورررا بکشم یا کشیدم یا نه.چرا تو امضاتون هنوز ویزا نزدین؟
[color=#00BFFF][b]
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
لیورپول نیویورک
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
من اگر خدا بخواد ده روز بعد میرم .هر چی که لازم بود جمع کردم.همش شد یه چمدان و یه کوله پشتی. نمیدونم دوستان دیگه چی میبرن که زیاده همینقدرشم سوغاته نصفش دارم وسواس پیدا میکنم که نکنه بقیه کارشون حساب شدس و مال من برنامم ناقصه هههههههه
[color=#00BFFF][b]
لیورپول نیویورک
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-16 ساعت 12:43)omid man نوشته: من اگر خدا بخواد ده روز بعد میرم .هر چی که لازم بود جمع کردم.همش شد یه چمدان و یه کوله پشتی. نمیدونم دوستان دیگه چی میبرن که زیاده همینقدرشم سوغاته نصفش دارم وسواس پیدا میکنم که نکنه بقیه کارشون حساب شدس و مال من برنامم ناقصه هههههههه
سلام انشاالله به سلامتی ما هم که دونفریم فکر نمیکنم بیشتر از بار شما همراه ببریم نگران نباشید هر شخصی خودش بهتر میدونه چی لازمه که ببره موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام