موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-16 ساعت 17:14)omid man نوشته: (2015-05-16 ساعت 13:28)behjat نوشته: [quote='omid man' pid='612257' dateline='1431763990']
من اگر خدا بخواد ده روز بعد میرم .هر چی که لازم بود جمع کردم.همش شد یه چمدان و یه کوله پشتی. نمیدونم دوستان دیگه چی میبرن که زیاده همینقدرشم سوغاته نصفش دارم وسواس پیدا میکنم که نکنه بقیه کارشون حساب شدس و مال من برنامم ناقصه هههههههه
سلام انشاالله به سلامتی ما هم که دونفریم فکر نمیکنم بیشتر از بار شما همراه ببریم نگران نباشید هر شخصی خودش بهتر میدونه چی لازمه که ببره موفق باشید
[/quot e]
ارزوی موقیت براتون دارم منم بعد از یک ماه احتمالا کالیفرنیام شایدم هم ایالتی شدیم ههههه
موفق باشید مالس آنجلس برای ورود، بقیش بستگی به اونجا داره،سفرنامه یادتون نره
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-17 ساعت 09:01)pmoudi نوشته: سلام
فکر میکنم سوال من تا حدی تکراری باشه (یه دوست دیگهای پرسیده بودند)... ولی جواب دقیقی براش ندیدم... پس دوباره میپرسم...
بعد از گرفتن ویزا، تا چه زمانی میتونیم وارد آمریکا بشیم؟ (ویزا برای چه مدتی معتبره؟ یک سال؟ شش ماه؟)
میدونم که قاعدتاً تاریخ مدیکال مهمه... ولی اینم میدونم که اگه تاریخ مدیکال بگذره، میشه دوباره رفت مثلاً آنکارا و مدارک مدیکال رو گرفت...
از تاریخی که مدیکال دادین تا 6 ماه بعد از آن
مثلا اگه 1 مارچ مدیکال دادین تا 1 سپتامبر
توی ویزاتون نگاه کنین نوشته تا چه تاریخی معتبر هست
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-18 ساعت 05:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-18 ساعت 05:58 توسط laleht.)
Www.numbeo.com
تو اين سايت هزينه هاى زندگى ، پزشكى، .... ايالتها و شهرهاى مختلف رو ميتونين مقايسه كنين واسه تصميم گيرى تو انتخاب محل زندگى
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام، چند نفرتون تجربه ی گم شدن بار با ترکیش رو دارید؟
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم