موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
باز هم تشکر میکنم. راستش با اجازه شما من اومدم اینور. روز اول حساب بانکی باز کردم و روز دوم ۱۶۵ دلار رو پرداخت کردم.
راستی یه مساله دیگه، برای دریافت SSN حتما باید به اداره سوشال بریم یا همون تیک توی فرم ۲۶۰ کفایت میکنه؟ آخه یکی از دوستانم میگفت حتما باید بری و یه سری کاغذ بازی هایی داره که انجام میدی، بعد شش روزه نامه میاد که اون نامه رو میبری و کارتت رو دریافت میکنی. نظر شما چیه؟
Case:2015AS1xxx; DS-260:July10th; Invitation Letter:Nov25th; Interview: Jan8th; Abudhabi; 1 Person; Clear:Apr5th; Visa Issued:Apr 20th;
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما دو هفته بعد از ورودتون اگر کارت نیومد (که معمولا به این سرعت نمیاد) میتونید برید از اداره سوشال روند صدور کارت رو پیگیری کنید. بعضی وقتها پروسه به دلایلی نامعلوم استارت نمیخوره که با پرکردن فرم مربوطه میتونید به جریانش بندازید. ضمنا اگر در این فاصله کارت صادر شده باشه شماره اش رو به شما میتونن اعلام کنند که داشتن شماره به تنهایی هم کلی کارتون رو راه میندازه و آنقدر ها به کارت احتیاج نیست.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-31 ساعت 16:43)behdadK نوشته: شما دو هفته بعد از ورودتون اگر کارت نیومد (که معمولا به این سرعت نمیاد) میتونید برید از اداره سوشال روند صدور کارت رو پیگیری کنید. بعضی وقتها پروسه به دلایلی نامعلوم استارت نمیخوره که با پرکردن فرم مربوطه میتونید به جریانش بندازید. ضمنا اگر در این فاصله کارت صادر شده باشه شماره اش رو به شما میتونن اعلام کنند که داشتن شماره به تنهایی هم کلی کارتون رو راه میندازه و آنقدر ها به کارت احتیاج نیست.
سلام
خوب چه کاریه دوهفته صبر کنید؟
به نظر من همون لحظه که رسیدین برین که اگه لازم بود فرم پر کنید همون موقع پر کنید دیگه.
من همین کارو کردم 5 روزه سوشال رو گرفتم.
بدون سوشال باید فقط بشینی تو خونه انتظار بکشید.
موفق باشید
کیس نامبر:2015as3xx
California
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
احسات جان اکثر ادارات سوشیال اول چک میکنند چند روز از پرودتون گذشته و زیر دو هفته سنگ قلابتون میکنند. البته اگر دسترسی به ادارات دارین و وقت اضافی حتما چند تا اداره برید یکیون بهتون جواب مثبت میده
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .من یه سئوالی دارم راستش ما حدود یکماهی میشه که اومدیم آمریکا و طبق گفته افیسر در فرودگاه گرین کارتمون بین 4تا 6 ماه طول میکشه که دستمون برسه. حالا قصد داریم یه سفر بریم کانادا به نظرتون با همین پاسمون که مهر ورود به آمریکا داره و طبق گفته افیسر تا یکسال در حکم گرین کارت هست میتونیم به کانادا بریم یا اینکه باید منتظر گرین کارت بشیم؟؟؟ لطفا اگه کسی اطلاعی داره جواب بده;-)در ضمن ما دالاس هستیم اگه کسی کاری داشت حتما پیغام بده :-)
شماره كيس :2XXX , رويت قبولي : 1مي ,سفارت :آنكارا , ارسال فرم : 19 مي , تاريخ كارنت :8سپتامبر , نامه دوم : 23 اكتبر , مصاحبه : نيمه اول دسامبر، دریافت ویزا :خودم و دخترم یکضرب (همسرم بعد از 121روز)
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-31 ساعت 22:02)bahreini.ehsan نوشته: (2015-05-31 ساعت 16:43)behdadK نوشته: شما دو هفته بعد از ورودتون اگر کارت نیومد (که معمولا به این سرعت نمیاد) میتونید برید از اداره سوشال روند صدور کارت رو پیگیری کنید. بعضی وقتها پروسه به دلایلی نامعلوم استارت نمیخوره که با پرکردن فرم مربوطه میتونید به جریانش بندازید. ضمنا اگر در این فاصله کارت صادر شده باشه شماره اش رو به شما میتونن اعلام کنند که داشتن شماره به تنهایی هم کلی کارتون رو راه میندازه و آنقدر ها به کارت احتیاج نیست.
سلام
خوب چه کاریه دوهفته صبر کنید؟
به نظر من همون لحظه که رسیدین برین که اگه لازم بود فرم پر کنید همون موقع پر کنید دیگه.
من همین کارو کردم ۵ روزه سوشال رو گرفتم.
بدون سوشال باید فقط بشینی تو خونه انتظار بکشید.
موفق باشید
برای من بدون مراجعه 8 روزه اومد
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-01 ساعت 09:30)sami_rg نوشته: سلام دوستان .من یه سئوالی دارم راستش ما حدود یکماهی میشه که اومدیم آمریکا و طبق گفته افیسر در فرودگاه گرین کارتمون بین ۴تا ۶ ماه طول میکشه که دستمون برسه. حالا قصد داریم یه سفر بریم کانادا به نظرتون با همین پاسمون که مهر ورود به آمریکا داره و طبق گفته افیسر تا یکسال در حکم گرین کارت هست میتونیم به کانادا بریم یا اینکه باید منتظر گرین کارت بشیم؟؟؟ لطفا اگه کسی اطلاعی داره جواب بده;-)در ضمن ما دالاس هستیم اگه کسی کاری داشت حتما پیغام بده :-)
شما میتونید به واسطه همون ویزا با مهر ورود به امریکا به کانادا سفر کنید
ضمنا اگر مشکل خاصی برای گرین کارت نباشه مثل اسم یا آدرس بیش از دو ماه طول نمیکشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان بالاخره رسیدم به یونایتد .امید که همه دوستان مهاجر سرا برسن به ارزوشوووووووووون.بزن اون رتبه قشنگه تو عزیز.
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-06-01 ساعت 17:52)omid man نوشته: سلام دوستان بالاخره رسیدم به یونایتد .امید که همه دوستان مهاجر سرا برسن به ارزوشوووووووووون.بزن اون رتبه قشنگه تو عزیز.
به سلامتی مبارک باشه اگر وقت کردی سفرنامه بنویس و از جای اقامتت هم بگو مرسی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال