موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-30 ساعت 14:46)laleht نوشته: ورچندی جان دستت درد نکنه اما قول میدم با وجود این چکیده از ۹۰ صفحه باز توی صفحه بعد پیدا میشن دوستانی که بپرسن واسه اولین سفر به آمریکا چه کارهایی باید بکنیم
ولی خودمونیم
واسه ما شیرازیها این کارت خیلی با ارزشه
قابل شما رو نداشت
بله درست می فرمایید
ما معمولاً ساده ترین راه رو انتخاب می کنیم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
احسند
احسند
واقعا حال دادي
موخمون جوييده شد انقدر اين صفحه اون صفحه كرديم
ممنون
شماره کیس:**76 / رویت قبولی : ۳ می / تاریخ ارسال فرم:11 جولای / کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: ۱۰ جون / مصاحبه: نیمه دوم آگوست/ دریافت ویزا: / ورود به آمریکا: :- / دریافت گرین کارت: -
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
varchandi جان دست شما درد نکنه زحمت کشیدی
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
ورچندی جان ، خیلی زحمت کشیدی ، عالی بود
من اصلا قضیه تغییر ادرس و مهلت 10 روزه رو نمیدونستم
دوستان من واقعا گیر کردم ، این ادرس گرین کارتمو و ssn بالاخره کجا تغییر بدم تا صدورش تاخیر نخوره ؟
شماره کیس 0XX➎
ایروان ✞
ویزا ✓
ورود به آمریکا ✈
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-30 ساعت 17:17)SomeOneX نوشته: ورچندی جان ، خیلی زحمت کشیدی ، عالی بود
من اصلا قضیه تغییر ادرس و مهلت ۱۰ روزه رو نمیدونستم
دوستان من واقعا گیر کردم ، این ادرس گرین کارتمو و ssn بالاخره کجا تغییر بدم تا صدورش تاخیر نخوره ؟
تو فرودگاه دوست من
فقط توصیه یکی از دوستان این بود که حتما" مطمئن بشین تو پست هم تغییرش بدن
اگه هم آدرس اولتون آدم مطمئنی هست بزار بره اونجا اون برا بفرستتش به آدرس جدیدتون
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگى؛ اميدوارم همه خوب باشند. خيلي ممنون به خاطر اطلاعات خيلي خوب و مفيدي كه اينجا ميگذاريد. من انگليس دانشجوام و بالاخره چند روز پيش ويزام اومد تو پاسم و بايد تا نهايتا يكماه يه ورود خروج بزنم و برگردم. چند تا سوال داشتم خيلي ممنون ميشم اگه بتونيد جواب بديد:
١. من آدرسى كه دادم آدرس پسر داييم هست تو داكوتا. آيا ميتونم براي ورود به آمريكا مثلا از نيويورك وارد بشم و همونجا چند روز (چهار روز) تو هتل بمونم و برگردم (بايد تِز بنويسم تو انگليس). بعدش پسر داييم مداركمو برام بفرسته؟
٢. اگه پرواز توقف داشته باشه مثلا تو فرانكفورت (٦ساعت) آيا بايد ويزاي شنگن برايه ترانزيت داشته باشم يا مهم نيست؟
- توصيه اي داريد براي موقع اولين ورود به خاك تو فرودگاه؟
با تشكر
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-30 ساعت 18:22)fa00119 نوشته: سلام به همگى؛ اميدوارم همه خوب باشند. خيلي ممنون به خاطر اطلاعات خيلي خوب و مفيدي كه اينجا ميگذاريد. من انگليس دانشجوام و بالاخره چند روز پيش ويزام اومد تو پاسم و بايد تا نهايتا يكماه يه ورود خروج بزنم و برگردم. چند تا سوال داشتم خيلي ممنون ميشم اگه بتونيد جواب بديد:
١. من آدرسى كه دادم آدرس پسر داييم هست تو داكوتا. آيا ميتونم براي ورود به آمريكا مثلا از نيويورك وارد بشم و همونجا چند روز (چهار روز) تو هتل بمونم و برگردم (بايد تِز بنويسم تو انگليس). بعدش پسر داييم مداركمو برام بفرسته؟
٢. اگه پرواز توقف داشته باشه مثلا تو فرانكفورت (٦ساعت) آيا بايد ويزاي شنگن برايه ترانزيت داشته باشم يا مهم نيست؟
- توصيه اي داريد براي موقع اولين ورود به خاك تو فرودگاه؟
با تشكر
مبارک باشه دوست من
1- بله میتونید به هر جایی که می خواهید تو آمریکا وارد بشید
2- مدارکتون هم همون آدرس پسر داییتون میره
برای یه استاپ تو حوزه شنگن به ویزای ترانزیت نیاز ندارین ولی چرا از همون انگلیس پرواز نمی گیرید؟
توصیه می کنم بعد ورودتون حتماً به یه دفتر SSN سر بزنین و SSN تونو پیگیری کنین اگه گفتن 21 روز باید صبر کنین این یعنی به احتمال زیاد خودشون SSN شما رو با آدرس پسر داییتون میفرستند.
حتماً 165$ گرین کارتتون رو هم پرداخت کنین
اگه بیش از 6 ماه به آمریکا بر نخواهید گشت توصیه می کنم بیشتر بمونید و پاس سفیدتون رو بگبرین و همونجا رو تزتون کار کنین
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
سلام به هم دوره ای های عزیز
در مورد تغییر والا من فقط تو فرودگاه درخواست دادم سوشال تو یه هفته اومد گرین هم فردا میرسه
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
دیروز رفته بودم واسه مدیکال دیدم اکثریت افرادی که تازه اومدن بغیر بیمه درخواست فوت استمپ هم میکردن یعنی کارت غذا و حتی خونواده ها برای کیش که کمک مالیه اقدام میکردن.پرسیدم گفتن حق هر کسی هست که درامدش پایینه بگیره و واسه ستیزنی هم مشکلی نداره
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-06-30 ساعت 20:00)Mahboy نوشته: سلام بر همه دوستان مهاجر
با اجازتون ما هم 28 جون اولین ورودمون رو در فرودگاه هیوستون ثبت کردیم.
فعلا که مشغول کشف دنیای جدید هستم و در اولین فرصت که بشه حتما سعی میکنم سفرنامه مختصری درباره موارد و مسائل سفر بنویسم، ولی تا اون موقع سوالی بود در خدمتم.
آرزوی موفقیت برای همتون دارم...
سلام مبارکه انشاالله به سلامتی،ما ورودمون از هیوستونه و با آمریکن ایرلاینز میریم لس آنجلس میخواستم از فرودگاه هیوستون بفرمایید فاصله ترمینال _aوd چقدره و صف مهاجرین طولانی بود یا نه سریع کارمون راه می افته ما دو ساعت و چهل و پنج دقیقه وقت داریم ممنون از لطفتتون و برانون آرزوی موفقیت میکنم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، آیا کسی می دونه TSA باید تهیه کنیم یا نه؟ (TSA Travel Safety Lock) اگه ممکنه به من بگید چه مدلیش رو باید بخریم
ممنون
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 11:39)نیلان نوشته: سلام دوستان، آیا کسی می دونه TSA باید تهیه کنیم یا نه؟ (TSA Travel Safety Lock) اگه ممکنه به من بگید چه مدلیش رو باید بخریم
ممنون
من که از همین معمولی ها دارم
راستش اگه چمدون زیپی باشه که بود و نبودش فرقی نمیکنه یه کلیپ تو یو تیوب دیدم که چقدر راحت چمدون رو باز و بسته کردن با وجود بودن TSA
یه لحظه شک کردم
منظورت قفل چمدون رمز دار هست دیگه؟؟ یا من آف زدم و جواب بیریط دادم ؟؟
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود