موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 12:15)behdadK نوشته: بنده اشتباه متوجه شدم شرمنده.
تاکسی تلفنی خودتون رانندگی کنید؟ منظورتون آبر و لیفت و ... هست؟ اگر اشتباه نکنم اونها هم برای راننده قوانینی مشابه با رانندگی تاکسی دارند.
اگر منظورتون اجاره ماشین خودتون به این شرکت هاست و یا پیک موتوری و پیتزا دلیوری درست می فرمایید.
فقط پیتزا دلیوری و پیک موتوری فکر کنم حقوق آنچنانی ندارند
نوع گواهینامه ای که برای کار با ماشین هست یعنی از راه رانندگی کسب درامد هست با گواهینامه رانندگی کارهای شخصی فرق میکنه آزمونش هم متفاوته
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 14:04)behdadK نوشته: لاله خانم با همون تیپ حدود 2000 تا بیوفته خیلیه
حداقل حقوق در ایالت ها معمولا برای شغل های با تیپ و بدون تیپ متفاوت هست. مثلا میگن ۹.75 دلار در ساعت برای شغل بدون تیپ و ۵ دلار برای شغل با تیپ. حالا پیتزا دلیوری با هزینه بنزین و استهلاک خیلی هنر کنه ساعتی بطور متوسط 12 دلار در بیاره.
در کل جزو پایین ترین و پر دردسر ترین کارهاست ولی خوب اگر مجبور باشید چاره ای نیست.
به شخصه اولش دنبال شغل های پایین نمیرم چون این کارها انرژی رو از آدم میگیره و نمیتونه زمان کافی برای پیدا کردن کار تخصصی کنار بگذاره. حالا اگر بعد از ۳-۴ ماه دیدیم اوضاع خیلی خرابه و نشد مجبوری شروع میکنم.
خوب منم کاملا با شما موافقم
راستش من این حرکت رو زدم واسه پیشرفت خودمون و پسرم و اگه دیدم کارم داره به پیتزا دلیوری میکشه بر میگردم و از گرین کارت بقول سایمون بعنوان سوپرویزای امریکا استفاده میکنم
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. بالاخره ما هم به اين تاپيك رسيديم. ولي انگار اين استرس دست از سر ما برنميداره!! ايندفعه استرس رفتن...
بچه هايي كه سانفرانسيسكو يا سن خوزه يا يه جاهايي همون دور و برا رفتن يا ميخوان برن لطفا راهنمايي كنن تو اين هاي سيزن از چه ايرلاين و با چه نرخي بليط تهيه كردن؟ اگر لطف كنن و اسم آژانس رو (تو خصوصي) بگن كه خيلي سپاسگزار ميشم. پليييييززززز
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روز اولين ورود ٣٠ آگوست
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-28 ساعت 15:53)sara mohajer نوشته: سلام دوستان. بالاخره ما هم به اين تاپيك رسيديم. ولي انگار اين استرس دست از سر ما برنميداره!! ايندفعه استرس رفتن...
بچه هايي كه سانفرانسيسكو يا سن خوزه يا يه جاهايي همون دور و برا رفتن يا ميخوان برن لطفا راهنمايي كنن تو اين هاي سيزن از چه ايرلاين و با چه نرخي بليط تهيه كردن؟ اگر لطف كنن و اسم آژانس رو (تو خصوصي) بگن كه خيلي سپاسگزار ميشم. پليييييززززز
برای سانفرانسیسکو سه ایرلاین با یک استاپ هست
امارات-لوفت هانزا و ترکیش
من 2 بار با امارات و لوفت هانزا رفتم هر دو یک سری محاسن و معایبی دارند
به نظر من لوفت هانزا به خاطر کوتاه بودن پرواز دومش بهتره
دوبی - سانفرانسیسکو 16 ساعت
فرانکفورت- سانفرانسیسکو 10 ساعت
شماره آژانس هم در پیام خصوصی براتون گذاشتم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-28 ساعت 22:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-28 ساعت 22:25 توسط miyu.)
سلام
چندتا سوال داشتم از دوستان محترم
من بليط رزرو كردم براي اواخر شهريور و الاتحاد رو انتخاب كردم!ايا اين درسته كه كارهاي مربوط به مهاجرت داخل فرودگاه ابوظبي انجام ميشه؟2/30 ساعت كافيه؟پرواز بعدي دالاسه كه 1/5 ساعت وقت دارم تا خودمو به پرواز مينياپليس برسونم!ايا اين زمانش كم نيست؟بليط برگشت رو هم براي يكسال ديگه گرفتم مشكلي پيش نمياد؟
ممنون
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام كلا بعد از شهريور كه دانشجوها رفتند بليط ارزون ميشه تا حدوداي آذر كه براي كريسمس دوباره گرون ميشه. الاتحاد و امارات از همه پرواز ها بهترن و خوب كمي گرونتر. قطر از همشون ارزونتر ولي كيفيتشم بد نيست.
CN:2015AS5xxx/Ankara
submission of the forms:may 18th
resub. on jul. 20th
مصاحبه: هفته اول جون
دريافت ويزاي يك ضرب D:
تگزاس، دالاس
٢٨ اگست
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
خب
بالاخره خوندن 90 صفحه مطالب دوستان تمام شد
سه روز وقتمو گرفت ولی کلی اطلاعات بدست آوردم
دوستان از همه ممنونم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن