موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-01 ساعت 20:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-01 ساعت 20:30 توسط nilgoon1982.)
دوستان من 165$ رو پرداخت کردم و رفته تو مرحله OPTIMIZED و هیچ کدوم از آدرسهام پر نیست
و تو https://egov.uscis.gov/casestatus/mycasestatus.do هم RECEIPT NUMBER من ونمی شناسه
اینها طبیعیه؟؟؟؟
البته هنوز وارد آمریکا نشدم تا یک ماه دیگه برتامه رفتن دارم
کیس نامبر : **52
نفرات کیس : با خودم 3 نفر
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان
رویت قبولی و ارسال 260 : oct
کارنت : 12 march
مصاحبه : 11 می
دریافت ویزا : یک ضرب
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 18:47)ajab1 نوشته: یادمه یکی میخواست همه وسایلش رو بذاره داخل نایلون که خیس نشه! پرسیدم قضیه چیه؟ گفت یکی از بستگان چمدانش خیس بوده وقتی تحویل دادن! من نفهمیدم اون بستگانشون با کشتی هوایی سفر کردن؟؟؟؟!!! یا قسمت بار هواپیما کوروک بوده و بارون خورده! خلاصه دوستان بابک جان راست میگن ، خودتون رو اسیر حرف های چرت و پرت بعضی اطرافیان نکنید!!!!
ایندکاملا صحت داره مخصوصا پروازایی که ترکیه یا اروپا استاپ داره.
ممکنه وقتی چمدان رو به هواپیمای دیگری میبرن هوا بارونی باشه.
جهتداطلاع!
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شاید بدرد دوستان بخوره من توی فرودگاه دوران دانشجویم در خارج کار کردم اینطور هست که شرکتی که مسول حمل چمدان هست وقتی که شما چمدان را به بار تحویل میدید چمدان از یک ریل میره بطرف واگنهای سر باز و یا کارگر ها انها را دستی توی همین واگن های سرباز میریزند و بعد چند تا واگن متصل به هم را یک یدک کش از فرودگاه میبره جایی که هواپیما هست و انجا دوباره بارگیری میکنند (بخاطر این هست که اگر باران بیاد روی چمدانها میشینه و خیس میشه ) و وقتی هم هواپیما روی زمین نشست باز همین واگنها بار و چمدان را تا فرودگاه میاورد و کارگر ها انها را یکی یکی روی ریل می اندازند!!!!!!! تا برای مسافر بیاد بنابراین کارگر اگر خسته باشه چمدانها را طوری میتونه بندازه روی ریل که اگر چیز شکستی توش باشه بشکنه اما اگر برچسب شکستی روی چمدان باشه با احتیاط حملش میکنه که اینا باید به مامور تحویل بار بگید اگر چیز شکستنی دارید دید که بعضی وقتها هم با اتوبوس تا هواپیما میرید بار هم همنطوری میره فقط با واگن های سرباز
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 20:28)nilgoon1982 نوشته: دوستان من 165$ رو پرداخت کردم و رفته تو مرحله OPTIMIZED و هیچ کدوم از آدرسهام پر نیست
و تو https://egov.uscis.gov/casestatus/mycasestatus.do هم RECEIPT NUMBER من ونمی شناسه
اینها طبیعیه؟؟؟؟
البته هنوز وارد آمریکا نشدم تا یک ماه دیگه برتامه رفتن دارم
دوست من فایل توی امضای آقا رضا 2015 رو مطالعه کنید
اگه براتون ایمیل اومده فک کنم مشکلی نیست و امروز و فردا میشناسه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-01 ساعت 20:42)ed2008 نوشته: سلام
شاید بدرد دوستان بخوره من توی فرودگاه دوران دانشجویم در خارج کار کردم
ممنون از اطلاعاتتون. به نظر شما من می تونم به جای یکی از چمدانها (نفری 2 تا 23 کیلوگرم) یک کارتن و با همون وزن و اندازه ولی پر از چینی ببرم، احتمال سالم رسیدن چینی ها وجود دارد؟ برچسبی دارند که fragile را روی کارتن بزنه؟ ضمنا پروازم با لوفتانزا است
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-02 ساعت 01:43)atriana نوشته: (2015-07-01 ساعت 20:42)ed2008 نوشته: سلام
شاید بدرد دوستان بخوره من توی فرودگاه دوران دانشجویم در خارج کار کردم
ممنون از اطلاعاتتون. به نظر شما من می تونم به جای یکی از چمدانها (نفری ۲ تا 23 کیلوگرم) یک کارتن و با همون وزن و اندازه ولی پر از چینی ببرم، احتمال سالم رسیدن چینی ها وجود دارد؟ برچسبی دارند که fragile را روی کارتن بزنه؟ ضمنا پروازم با لوفتانزا است
سلام
من کارگر آن قسمت نبودم چون از لحاظ امنیتی ما ایرانی ها را ان قسمت قبول نمیکرد ولی با کارگر های ان قسمت دوست بودم و واگن ها را هم میدیدیم بطور طبیعی تو فرودگاه که کار میکردیم این برچسب را هم من میدیدم که شما وقتی بار را تحویل میدید باید حتما به ماموری که بار شما را وزن میکنه بگید که داخل بار شکستنی هست برچسب جدا میزنه در مورد اینکه شما جای چمدان کارتن ببرید من اطلاع دقیق ندارم فقط تنها چیزی که میدونم اینکه انها معیارشان وزن و ابعاد هست و انهم 23 کیلو گرم هست و فکر کنم دلیل منطقی ان هم این است که کارگر ها در روز چون چمدان زیاد باید بار بزند و خالی کنند درنتیجه اگر هر مسافر بیش از 23 کیلو گرم داشته باشه کارگر به فنا میره
در ظمن شما فرق نمیکنه با چه هواپیما یی برید بهترین بهترین هم که باشه شرکت واسط هست برای حمل بار فقط لوفتانزا بار را بیمه میکنه همین
لطفا باز هم بیشتر تحقیق کنید
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A