موضوعها: 0
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-02 ساعت 11:51)ajab1 نوشته: آقا من میگم چمدان و خرید و این ها اصلا مهم نیست به خدا، بیایید یه فکر کنیم برای کار کردن در اونجا و در اون مورد مشورت بدین، الان یکی مثل من که حتی اونجا میخواد دانشگاه شروع کنه باید کاری هم کنارش داشته باشه، به نظر من بیایید در مورد موضوع کار اگر تجربه دارید بگید، نحوه ی پیدا کردن و این موضوع ها
شما اگر قصد ادامه تحصیل در دانشگاه را دارید لطفا برای زمان اومدنشون برنامه ریزی کنید تا بتونین زودتر دانشگاه برید. اینجا برای اینکه شهریه کمتر بدید باید resident (یعنی حداقل یکسال از ورودتون به اون ایالت گذشته باشه)محسوب شین و برای هر دانشگاهی متفاوت است مثلا california state university ها جلسه تعیین residency شون 20 سپتامبر است . یعنی شما اگر25 سپتامبر وارد این ایالت بشین برای پرداخت شهریه کمتر باید یک ترم صبر کنید. پس بررسی کنید دانشگاهی که می خواین برین چه جوری عمل می کنه تا بهتر بتونین برنامه سفرتون را بریزید
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-02 ساعت 16:28)rz59 نوشته: من هم بالاخره اومدم تو اين تاپيك بعد از ٧٠ روز انتظار، هرچند كه بايد خيلي زودتر از اينها ميرفتم مصاحبه اما دير فرستادن فرم ٢٦٠ همانا و ...
البته گهگاهي به اين تاپيك سر مي زدم و از مطالب مفيدش استفاده كردم، براي همتون در زندگي آيندتون در آمريكا آرزوي موفقيت دارم البته بعضي ها كه ديگه رفتن و مستقر شدن.
قيمت بليط ها رو چك ميكردم، خوب ميدونيد كه فصل مسافرت هست و قيمت ها بالا اما براي اوايل سپتامبر ارزونترين اتحاد هست با حدود ١٣٠٠ دلار( رفت و برگشت ) به سانفرانسيسكو، اگر دوستان پيشنهاد بهتري از اين دارن لطفا اطلاع بدن، خيلي ممنون.
پارسال دوستم كه ميخواست بره كبك يادمه تو همين فصل كه قيمت ها بالا بود از هواپيمايي آزال آذربايجان بليط با قيمت خيلي مناسب پيدا كرد اما من چك كردم فقط براي نيويورك پرواز داره.
دوست عزیز برای سانفرانسیسکو پرواز با یک استاپ امارات هم گزینه خوبیه و همچنین لوفت هانزا و ترکیش احتمالا کمتر از 1300 تا باشه ضمن اینکه هر 3 این ایرلاین ها با یک استاپ هست
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان استودیویی در لس انجلس منطقه انسینو- ولی اجاره کردم دنبال هم خونم - من یک پسره 30 ساله هستم . لطفا پیام بدهید.
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در اولین ورود به فرودگاه امریکا زمانی که کارهای مهاجرتی انجام میشه چه سوالاتی معمولا پرسیده میشه؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-03 ساعت 15:11)Daneshjo نوشته: (2015-07-03 ساعت 14:45)powermohsen نوشته: (2015-07-03 ساعت 07:46)ali3875 نوشته: (2015-07-02 ساعت 16:28)rz59 نوشته: من هم بالاخره اومدم تو اين تاپيك بعد از ٧٠ روز انتظار، هرچند كه بايد خيلي زودتر از اينها ميرفتم مصاحبه اما دير فرستادن فرم ٢٦٠ همانا و ...
البته گهگاهي به اين تاپيك سر مي زدم و از مطالب مفيدش استفاده كردم، براي همتون در زندگي آيندتون در آمريكا آرزوي موفقيت دارم البته بعضي ها كه ديگه رفتن و مستقر شدن.
قيمت بليط ها رو چك ميكردم، خوب ميدونيد كه فصل مسافرت هست و قيمت ها بالا اما براي اوايل سپتامبر ارزونترين اتحاد هست با حدود ١٣٠٠ دلار( رفت و برگشت ) به سانفرانسيسكو، اگر دوستان پيشنهاد بهتري از اين دارن لطفا اطلاع بدن، خيلي ممنون.
پارسال دوستم كه ميخواست بره كبك يادمه تو همين فصل كه قيمت ها بالا بود از هواپيمايي آزال آذربايجان بليط با قيمت خيلي مناسب پيدا كرد اما من چك كردم فقط براي نيويورك پرواز داره.
دوست عزیز برای سانفرانسیسکو پرواز با یک استاپ امارات هم گزینه خوبیه و همچنین لوفت هانزا و ترکیش احتمالا کمتر از 1300 تا باشه ضمن اینکه هر ۳ این ایرلاین ها با یک استاپ هست
اگر 300-400 دلار صرفه جویی براتون مهم هست ، از تهران به استانبول واز استانبول به کالیفزنیا ، بلیط رو از cheapoair.com یا ایرلان های پیشنهادی (چیپو ایر ) بگیرید
(حدود 100 دلار تا ترکیه و700 دلار تا سانفرانسیسکو)
اقاي محسن اين قيمتايي كه فرمودين فقط رفت هست؟؟؟؟
من هم فكر ميكنم منظورشون فقط رفت هست ، اما اگر رفت و برگشت هست كدوم پرواز؟
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میگم کسی لینکی برای دانلود کتاب آیین نامه رانندگی داره؟ ممنون میشم
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
2015-07-03 ساعت 19:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-03 ساعت 19:24 توسط shahin2737.)
(2015-07-03 ساعت 18:38)ajab1 نوشته: دوستان میگم کسی لینکی برای دانلود کتاب آیین نامه رانندگی داره؟ ممنون میشم
ajab جان اگر مقصد کالیفرنیاست :
www.dmv.ca.gov/portal/dmv/detail/pubs/pubs
و تست به فارسی:
http://www.dmvtestinfarsi.com/
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها. بالاخره من هم به این تاپیک اومدم هورررااا
من یک سوال دارم آیا شرکتهای هواپیمایی ایرانی برنامه پرواز به آمریکا را دارند یا نه؟ ممنون
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضرب خدایا شکرت.