موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من میگم چمدان و خرید و این ها اصلا مهم نیست به خدا، بیایید یه فکر کنیم برای کار کردن در اونجا و در اون مورد مشورت بدین، الان یکی مثل من که حتی اونجا میخواد دانشگاه شروع کنه باید کاری هم کنارش داشته باشه، به نظر من بیایید در مورد موضوع کار اگر تجربه دارید بگید، نحوه ی پیدا کردن و این موضوع ها
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-02 ساعت 10:32)Daneshjo نوشته: سلام به همه ي اعضاي اين تاپيك ما هم بعد از كلي انتظار به اين تاپيك نقل مكان كرديم اميدوارم اطلاعات خوبي بدست بيارم
خوش اومدی عزیزم موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من هم بالاخره اومدم تو اين تاپيك بعد از ٧٠ روز انتظار، هرچند كه بايد خيلي زودتر از اينها ميرفتم مصاحبه اما دير فرستادن فرم ٢٦٠ همانا و ...
البته گهگاهي به اين تاپيك سر مي زدم و از مطالب مفيدش استفاده كردم، براي همتون در زندگي آيندتون در آمريكا آرزوي موفقيت دارم البته بعضي ها كه ديگه رفتن و مستقر شدن.
قيمت بليط ها رو چك ميكردم، خوب ميدونيد كه فصل مسافرت هست و قيمت ها بالا اما براي اوايل سپتامبر ارزونترين اتحاد هست با حدود ١٣٠٠ دلار( رفت و برگشت ) به سانفرانسيسكو، اگر دوستان پيشنهاد بهتري از اين دارن لطفا اطلاع بدن، خيلي ممنون.
پارسال دوستم كه ميخواست بره كبك يادمه تو همين فصل كه قيمت ها بالا بود از هواپيمايي آزال آذربايجان بليط با قيمت خيلي مناسب پيدا كرد اما من چك كردم فقط براي نيويورك پرواز داره.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
البته ما که قبلا هم تو این تاپیک زیاد سر میزدیم ولی از امروز رسما سلام علیکم
بالاخره ما هم رسمی شدیم تو این تاپیک
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ورجندی جان ثبت نام توسایت برای پرداخت 165 $ رو متوجه شدم اما تغییر آدرس رو متوجه نشدم . الان ما رسیدیم به عمه ریکا و جایی ساکن شدیم ایتن تغییر ادرس برای چیه ما الان موندگاریم اینجا دیگه ؟. متوجه نمیشم توضیح بیشتر میدید.
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
2015-07-02 ساعت 23:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-02 ساعت 23:24 توسط atriana.)
(2015-07-02 ساعت 13:08)powermohsen نوشته: به سایت سفارت انگلیس رفتم و این پیج رو مطالعه کردم https://www.gov.uk/check-uk-visa/y/iran/transit/yes
اما بازم نفهمیدم که اونایی که ویزای I551 (لاتاری) رو دارن باید ویزای ترانزیت انگلیس رو بگیرن یا نه - اونهایی که درک مطلبشون خوبه هم میتونند کمکم کنند که منظورش از One of the following must also apply: چیه
(البته باید تا آخر متن رو مطالعه کنن)
اگر یک استاپ در انگلیس(لندن) دارید نیازی به ویزای ترانزیت ندارید. ما پارسال با گلف ایر پرواز داشتیم تهران-بحرین-لندن- لس انجلس و هیچ مشکلی پیش نیومد، تا جاییکه من می دونم شما اگر بخاطر توقف ترانزیت در یک کشور یکبار پرواز عوض می کنید نیازی به ویزای ترانزیت ندارین دارید مگر اینکه در دو کشور اروپایی توقف داشته باشید
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه