کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 14:21)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 13:58)kamyar2 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 13:49)jayjay نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته:  
باشه بهش ميگم....اخه دوست عزيز چرا انقدر سطحي نگرين؟ اسمه اين كار لاتاريه با شانست داري ميري جلو بعد بياي واسه امتحان شانست پول بدي؟ شما ميتوني پول بدي اما خيليا شايد اصلا نتونن خودتو نگاه نكن حتي كشور خودمون هم نگاه نكن اون كسي كه تو افريقا نشسته پولي هم نداره چشمش به اميد همين شانسه به نظر من بايد قانونش جوري باشه كه كسي قبول ميشه و صلاحيت رفتن نداره شانسش به يكي ديگه منتقل بشه اينجوري به نظرم بهتره
این شانس برا کساییه که قصدمهاجرت و رفتن دارن، نه برا کسایی که میخوان خاله بازی کنن. ما اگه میگیم ثبت نام محدود شه نه برا اینه که شانسو از کسی بگیریم یا دست خیلی هارو از رسیدن به رویاهاشون کوتاه کنیم، بلکه برعکس میخوایم یک غربال جزیی و ابتدایی صورت بگیره تا متقاضیان اصلی تو بازی باشن نه هر قمری Big GrinBig Grin شما هم یک جوری مساله رو مطرح میکنی انگار لاتاری توش بخت آزمایی پول هم داره، کسی که نمیتونه مبلغ مختصر در حد یک تا ده دلار برا ثبت نام بده چطور میخواد مهاجرت کنه؟ چطور میخواد بلیط هواپیما بخره و دپازیت خونه بده، چطور میخواد با این وضعیت اشتغال آمریکا یک مدت از جیب بخوره تا کار پیدا کنه؟؟ پس زیاد بیراهم نیست اگر شرط و شروط سفت تری برا ثبت نام گذاشته شه تا اونایی که واقعا میخوان برن شانشونو امتحان کنند نه اونایی که نمیخواند برند. درضمن قانون الان همینطوریه که شما در جملات آخرتون گفتید، چک بعد از قبولی.

دوست عزيز من با شرط و شروط مخالف نيستم هر كشوري ميتونه واسه برنامه هاي خودش تصميم بگيره اما اينكه ميگن بهشون ايميل بزنيم كه پوليش كنن اين خنده داره همين امسال گروهي سودجو با گرفتن پول از مردم نا اشنا و مناطق دور افتاده ثبت نامشون كردن پوليم بشه يه پول بيشتر ميگيرنو ثبت نامشون ميكنن پس در نتيجه پولي كردن چاره كار نيست
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 14:27)avg123 نوشته:  تبریک به کسانی که برنده شدن.
تبریک به کی؟؟؟؟؟؟؟؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: khatarnak
بچه ها من برای برادرم ثبتنام کردم و confirmation number هم گرفتم ولی آلان که می خوام چک کنم میگه date of birth ,invalid .برادرم تازه ۹ تیر میشه 16 ساله. حالا باید من تیر ماه چک کنم؟؟؟؟؟؟؟

خدااااااااااااااااااااا بیاااا منو بخوررررررررررررBig Grin
یعنی واقعا نمیدونستی سن برادرت کمتر از قانون ثبت نام ؟!
برا همینه میگیم پولیش کنن بره....
تشکر کنندگان: taherifar
(2015-05-07 ساعت 14:36)kamyar2 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  
دوست عزيز من با شرط و شروط مخالف نيستم هر كشوري ميتونه واسه برنامه هاي خودش تصميم بگيره اما اينكه ميگن بهشون ايميل بزنيم كه پوليش كنن اين خنده داره همين امسال گروهي سودجو با گرفتن پول از مردم نا اشنا و مناطق دور افتاده ثبت نامشون كردن پوليم بشه يه پول بيشتر ميگيرنو ثبت نامشون ميكنن پس در نتيجه پولي كردن چاره كار نيست
پولی کردن راحت ترین راه فیلتــرینگه که همونطور که گفتید بیشترین سوءاستفاده هارو هم در پی خواهد داشت. منم نه ایمیل دادم نه تلفن زدم Big Grin نه چیزی، فقط تو همین انجمن خودمون در بحث ها شرکت کردم. اگرم بحث پول گرفتن و درآمدزایی باشه اونا خودشون بهتر از ما میدونن چجوری کاسبی کنن، کما اینکه الان حسابی از متقاضیان ویزا چه مهاجرتی چه غیرمهاجرتی پول به جیب میزنن. منتها بحث اینجاست که این ثبت نام های کیلویی واقعا مشکل ساز شده و باید یک فکری براش کرد. بیشترین ضرر رو هم ماها می بینیم که واقعا میخوایم بریم. نه اونی که الکی اسم مینویسه، و نه ادمینای شاسگول سایت dv با این سامانشون.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: taherifar ، kamyar2 ، Omid.kiani ، tabim4
حالا فکر میکنید سارا گرو چی میخواد بگه ؟ همون صحبت های همیشگی.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: Omid.kiani ، khatarnak ، alirezanz
دوستان الان بهترین موقع است تا میتونید خانم سارا گرو را در صفحه توویترش سوال پیچ کنید به زبان فارسی هم میتونید بنویسید اشکالی نداره همانروز جواب میده فقط خواهش می کنم جملات و حرفهایی که می زنید با زبان فارسی ساده مفید و خلاصه باشد و احیانا مواضب باشیم که موجبات ناراحتی و دلخوری ایشان را به هیچ عنوان فراهم ننمائیم و بر عکس با برخورد متین و مودبانه , فرهنگ و شخصیت اصیل ایرانی را به وی نشان دهیم.
با تشکر قبلی از همیاری و همدلی هموطنان عزیزم
تشکر کنندگان: khatarnak ، faryas ، Abdorrezaa ، mehdi23 ، blue honey ، aes
(2015-05-07 ساعت 14:49)Abdorrezaa نوشته:  
پولی کردن راحت ترین راه فیلتــرینگه که همونطور که گفتید بیشترین سوءاستفاده هارو هم در پی خواهد داشت. منم نه ایمیل دادم نه تلفن زدم Big Grin نه چیزی، فقط تو همین انجمن خودمون در بحث ها شرکت کردم. اگرم بحث پول گرفتن و درآمدزایی باشه اونا خودشون بهتر از ما میدونن چجوری کاسبی کنن، کما اینکه الان حسابی از متقاضیان ویزا چه مهاجرتی چه غیرمهاجرتی پول به جیب میزنن. منتها بحث اینجاست که این ثبت نام های کیلویی واقعا مشکل ساز شده و باید یک فکری براش کرد. بیشترین ضرر رو هم ماها می بینیم که واقعا میخوایم بریم. نه اونی که الکی اسم مینویسه، و نه ادمینای شاسگول سایت dv با این سامانشون.

دقيقا باهاتون موافقم و اين تصميم گيري براي جلوگيري از ثبت نام هاي كيلويي بايد واقعا توسط متخصصين صورت بگيره به نظرم غير از پولي كردن خيلي راه هاي بهتري ميتونه وجود داشته باشه
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: nima_no
سلام.
سارا گروی دقیقا کی و کجا میخواد پاسخ سوالات رو بده ؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 14:35)Omid.kiani نوشته:  
بچه ها من برای برادرم ثبتنام کردم و confirmation number هم گرفتم ولی آلان که می خوام چک کنم میگه date of birth ,invalid .برادرم تازه ۹ تیر میشه 16 ساله. حالا باید من تیر ماه چک کنم؟؟؟؟؟؟؟

یعنی واقعا نمیدونی که حداقل سن برای ثبت نام 18 سال هستش؟؟؟
خب مثلا چرا اینکارارو میکنین الکی شانس ماهم کم بشه؟

متاسفانه خیلی از شرکت کنندگان اطلاعی از لاتاری ندارند من خیلی دیدم که مثلن فکر می کنند دولت آمریکا به برندگان خونه و حقوق ماهیانه و شغل می ده! یا خانم گرو در مصاحبه صوتی با رادیوفردا سال 2012 یک سال بعد از اعلام نتیجه گفت از بین 4000 ایرانی که به عنوان برنده اعلام شدند هنوز 1000 نفر هیچ اقدامی نکرده اند.

تشکر کنندگان: khatarnak ، tabim4
در ضمن مشکلی که در این عکس قمر جون Big Grin هست اینه که : تمامی ایرانیان در ابتدا سفارتشون آنکارا انتخاب میشه و بعد از قبولی میتونند تغییر بدند
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد Sad
تشکر کنندگان: faryas ، taherifar ، puryapurya
دوستان، عزیزان، بزرگواران
این که الان اعصاب ندارید، حق دارید
این که الان وقتی سلام بهتون میدن احساس فحش شنیدن بهتون دست میده، باز هم حق دارید! Sad
ولی خواهش میکنم کمی به لحن نوشته ها و ادبیات گفتمانمان با همدیگر دقت کنیم! یک بنده خدایی احتمالا یک اشتباهی کرده و اسم یک نفر زیر 18 سال رو ثبت نام کرده، جوری بنده خدا رو کوبیدید که انگار از جنگ جهانی اول تا حالا قاتل تمام کشته شده ها بوده! SadSadSad
تو این یکی دو روز چون سرنوشت منتظرانی چون شما برایم مهم بود چندین صفحه نوشته ها یا بهتر است بگوییم آرزوهای قبل و دل نوشته های بعد اعلام نتایج را خواندم و واقعا تغییر ایجاد شده در لحن نوشته ها (تازه با در نظر گرفتن حذف بسیاری از پستها توسط مدیران سایت) برایم غیرقابل باور بود.
بعنوان یک دوست خواهش میکنم کمی رعایت همدیگر را بکنیم و کسی را برای یک سوال و گناه نکرده به دار نیاویزیم. Sad
شاید اگر مدیران زحمت کشیده و آمار تعداد پستهای پاک شده و نفرات محروم شده در این دو روز را اعلام نمایند عمق فاجعه بیشتر مشخص شود SadSad
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: taherifar ، ziba62ka ، MARY31 ، aaraam
بــــــــــــــه خـــــدا
تنها راهش اینه که پولی کنن ثبت نام، حتی کم مثلاً 30 دلار...
اون وقتِ که تعداد شرکت کننده ها یک دهم یا شاید کمتر از الان میشه...
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: mohammadm64
(2015-05-07 ساعت 14:59)kamyar2 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 14:49)Abdorrezaa نوشته:  

دقيقا باهاتون موافقم و اين تصميم گيري براي جلوگيري از ثبت نام هاي كيلويي بايد واقعا توسط متخصصين صورت بگيره به نظرم غير از پولي كردن خيلي راه هاي بهتري ميتونه وجود داشته باشه

بعد شمایی که میگی پولی بشه خیلی بهتره تا حالا فک کردی که اگه شد بعد با این همه تحریم پولیو بانکی به چه شیوه ای میخوای پولو براشون واریز کنی؟؟؟؟؟؟!
شاید شما کردیت یا ویزا کارت داری ولی ملت که ندارن دوست عزیز Smile
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: aaraam
بــــــــــــــه خـــــدا
تنها راهش اینه که پولی کنن ثبت نام رو، حتی کم مثلاً 30 دلار...
اون وقتِ که تعداد شرکت کننده ها یک دهم یا شاید کمتر از الان میشه...
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان:
از هم اکنون می توانید نتایج برنامه قرعه کشی سال ۲۰۱۶ را مشاهده کنید:
۱-برای بررسی وضعیت پرونده خود در قرعه کشی گرین کارت لطفا تنها به تارنمای قرعه کشی در این نشانی بروید: www.dvlottery.state.gov
۲-برای دریافت نتیجه تان شما باید شماره تاییدیه (confirmation number)، نام خانوادگی (دقیقا همانطور که در فرم ثبت نام وارد شده) و سال تولد خود را وارد کنید.
۳-درصورتی که به شماره تاییدیه خود دسترسی ندارید، روی جمله " forgot your confirmation number" کلیک کنید، اطلاعات لازم را وارد کرده و شماره تاییدیه خود را بازیابی کنید.
۴-در زمان وارد کردن شماره تاییدیه و نام خانوادگیتان لطفا به تفاوتها میان حرف او انگلیسی "O" و صفر "0" و همچنین تفاوت میان حرف انگلیسی آی "I" و عدد یک "1" توجه کنید.
۵-برگزار کنندگان و دست اندرکاران قرعه کشی به هیچ وجه با افراد موفق و یا غیر موفق در قرعه کشی از طریق ایمیل تماس نمی گیرند. تنها راه آگاه شدن از نتایج قرعه کشی مراجعه به تارنمای قرعه کشی است. هرگونه ایمیلی که در مورد نتایج قرعه کشی دریافت کنید جعلی بوده و با هدف سوء استفاده مالی از شما ارسال می شود و شما باید آن را نادیده بگیرید.
۶- انتخاب به قید قرعه، تضمینی برای دریافت روادید توسط شما نخواهد بود. این انتخاب فقط به آن معنا است که شما داری شرایط تقاضا برای ویزای قرعه کشی هستید و اگر واجد شرایط شناخته بشوید به شما ویزا تعلق خواهد گرفت.

منبع : سایت سفارت آمریکا به فارسی
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
تشکر کنندگان: tabim4

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان