کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 14:03)ostokhan نوشته:  بچه ها خبر جدید چیه؟؟/؟
من از دیشب دیگه نیومدم اینجا/ بالاخره کسی قبول شده از ایران؟؟؟؟؟

نه !
یکی اومده ولی بارکدش نمیخونه ...
تشکر کنندگان: taherifar
(2015-05-07 ساعت 14:03)ostokhan نوشته:  بچه ها خبر جدید چیه؟؟/؟
من از دیشب دیگه نیومدم اینجا/ بالاخره کسی قبول شده از ایران؟؟؟؟؟

فقط بیماران روانی داره پیداشون میشه
ناظم هم برای اول برنده که ثابت کنه برنده شده جایزه گذاشته
I am solomon northupSad for 25years
تشکر کنندگان: pani.sh ، faryas ، pouya007
(2015-05-07 ساعت 13:58)kamyar2 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 13:49)jayjay نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته:  اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.
اما دلم به حال دختر سه ساله ام ميسوزه از اينكه مي دونم در اين مملكت آينده مبهم هستش براش.. شعار نيست معضلات مملكت ما(اعتياد- تحصيل بي كيفيت- فاصله طبقاتي - فساد - تبعيض جن**سيتي و...)واقعا قابل چشم پوشي نيست و از اينكه من مادر نمي تونم اين شرايط رو تغيير بدم افسرده ام البته تمام مادرها به نظرشون فرزندشون فوق‌العاده باهوش هستش ولي من وقتي مي بينم دختر سه ساله ام انگليسي رو با لهجه بريتيش فوق العاده صحبت ميكنه دلم بيش تر از هميشه مي سوزه و آرزوي اين رو داشتم كه فرصت هاي بهتري به زير پاهاي كوچولوش مي ريختم دختري كه با چند تا سي دي كارتون يك زيان رو با لهجه اون كشور ياد ميگيره واقعا حيف اين سيستم بيمار هستش. مي دونم اونجا زندگي سخته اينجا هم حلوا پخش نمي كنن و مطمئنا دل مارو اين شيريني بهم نزده كه تصميم به رفتن داريم .. اميدوارم روزي راهي پيدا كنم.
درود بر شما مادر بسیار روشن فکر و لایق؛ سه دفعه بطور کامل این پست شما را خواندم باید بگم آفرین بر شما بخاطر این درایت و فهم بالا , همینجا یک خواهشی از شما دارم ایکاش بتونید ترجمه این مطالبتان را به kcc بفرستید تا بدانند با چه معضلی مواجه هستیم بهشون پیشنهاد کنید ثبت نام را با پرداخت وجه صد دلاری اصلاح کنند تا دیگر شاهد سیاهی لشکر ثبت نام کنندگان که حتی نمی دانند اینترنت چیست و هیچ انگیزه و امکاناتی برای مهاجرت ندارند و صرفا برای تفریح و بخت آزمایی ثبت نام می کنند نباشیم و پیشنهاد دهید این پول کلان جمع شده را صرف تسهیلات و ایجاد یک سیستم کمک و راهنمایی مهاجرین تازه وارد از طریق لاتاری به آن کشور نمایند بنده نامه بلند بالایی را تنظیم می کنم که علاوه بر kcc به سایر مراجع ذیربط و مسئولین دست اندرکار آن کشور خواهم فرستاد.
كاش ميشد به كامنتت هزار تا لايك بدم. هم شما و هم ان بانوي محترم. واقعا اي كاش حداقل حالا كه اسم اين جريان را لاتاري گوناگوني گذاشته اند و همه ميتوانند شركت كنند حداقل مبلغي هر چند اندك براي اين جريان در نظر بگيرند تا از هجوم عده اي كه اصلا نميدانند لاتاري چيست و اصلا چرا ميخواهند مهاجرت كنند و اينكه ايا اصلا قصد انجام ان را دارند گرفته شود.

باشه بهش ميگم....اخه دوست عزيز چرا انقدر سطحي نگرين؟ اسمه اين كار لاتاريه با شانست داري ميري جلو بعد بياي واسه امتحان شانست پول بدي؟ شما ميتوني پول بدي اما خيليا شايد اصلا نتونن خودتو نگاه نكن حتي كشور خودمون هم نگاه نكن اون كسي كه تو افريقا نشسته پولي هم نداره چشمش به اميد همين شانسه به نظر من بايد قانونش جوري باشه كه كسي قبول ميشه و صلاحيت رفتن نداره شانسش به يكي ديگه منتقل بشه اينجوري به نظرم بهتره

من فقط میخواستم دو نکته بگم
اولین نکته این بود که در خیلی از قرعه کشی ها در همه جای دنیا یه مبلغ میگیرن. با عناوین مختلف.
دومین نکته هم اینه که این مبلغ میتونه پایین باشه به طور مثال 10 دلار. به نظر اینطور میاد که حتی این مبلغ کم حداقل از شرکت 30 درصد افراد جلوگیری میکنه. افرادی که حتی خودمون ثبت نام میکنیم. به طور مثال من میام خودم و سه نفر از دوستانم رو ثبت نام میکنم. به خاطر اینکه رایگان هست. ولی وقتی ده دلار وجود داشته باشه دیگه حتی رغبت نمیکنم که به دوستم بگم ده دلار بده ثبت نامت کنم. خیلی مسائل وجود داره که تاثیر میزاره
تشکر کنندگان: armin021 ، jayjay
دوستان عذر میخوام ازتون
ولی قرار نیست این بحثو تموم کنید؟؟
مسئله واضحه....
امسال تعداد شرکت کننده خیلی خیلی بالا بوده طوری که فکر کنم از هر 500 نفر 1 نفر برنده شده..
الکی دارین به خودتون امید میدین؟؟یعنی چی اینکارا؟داره لاتاری 2017 میرسه اونوقت شما هنوز توی کف لاتاری 2016 هستین؟؟؟!!!!!
تموم شد رفت....تموم
حالا باز بگین قضیه چیه....
آمریکا انقدر گردنش کلفت تر هست که از پس ماها بر بیاد....
فکر کنم امسال ایران 5000 برنده داشت که احتمالا 4000 نفرش یا دیگه پیگیری نمیکنن یا حذف میشن...
به امید خدا میریم برای سال 2017
اینهمه ثبت نام کردیم برنده نشدیم...اینم روش!!!!!
تشکر کنندگان: pouya007 ، faryas ، ostokhan ، puryapurya
آقا من راضیم اگه هیچ گس برنده نمیشه، حداقل این استخوان برنده شه. این بنده خدا خیلی زحمت کشید این وسط. بابا حقشه که بره
نه منی که کلا 20 تا پست دادم .
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، taherifar ، mohsen7337 ، amin_j
بلاتکلیفی خیلی حس بدیه ها!!!
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: faryas ، puryapurya
کسی چرا جواب منو نمیدههههه واییییی

این خطا بعنی چییی
Information entered is not valid. Please review your Diversity Visa Lottery Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application.
تشکر کنندگان:
••••• آقا راستی یک خبرم بدم و برم
امروز دوستم توی کافی نت کارداشت باهاش رفتم
دیدم یک شیرینی رو میز کنار کامپیوترش بود
گفتم قضیه این چیه؟؟گفت شیرینی یکی از کسایی بود که براش لاتاری ثبت نام کردم برنده شده
گفتم چن تا ثبت نام کردی امسال؟گفت حدود 60 تا 70 نفر
گفت دو تا برنده داشتیم یکی همین بوده
یکی دیگه هم بوده که بهش زنگ زدم گفتم شیرینی بیار بهم جواب داده که فعلا موقعیت ندارم بقیه راهو ادامه بدم!!!!!!
تشکر کنندگان: puryapurya
(2015-05-07 ساعت 13:58)kamyar2 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 13:49)jayjay نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته:  
باشه بهش ميگم....اخه دوست عزيز چرا انقدر سطحي نگرين؟ اسمه اين كار لاتاريه با شانست داري ميري جلو بعد بياي واسه امتحان شانست پول بدي؟ شما ميتوني پول بدي اما خيليا شايد اصلا نتونن خودتو نگاه نكن حتي كشور خودمون هم نگاه نكن اون كسي كه تو افريقا نشسته پولي هم نداره چشمش به اميد همين شانسه به نظر من بايد قانونش جوري باشه كه كسي قبول ميشه و صلاحيت رفتن نداره شانسش به يكي ديگه منتقل بشه اينجوري به نظرم بهتره
این شانس برا کساییه که قصدمهاجرت و رفتن دارن، نه برا کسایی که میخوان خاله بازی کنن. ما اگه میگیم ثبت نام محدود شه نه برا اینه که شانسو از کسی بگیریم یا دست خیلی هارو از رسیدن به رویاهاشون کوتاه کنیم، بلکه برعکس میخوایم یک غربال جزیی و ابتدایی صورت بگیره تا متقاضیان اصلی تو بازی باشن نه هر قمری Big GrinBig Grin شما هم یک جوری مساله رو مطرح میکنی انگار لاتاری توش بخت آزمایی پول هم داره، کسی که نمیتونه مبلغ مختصر در حد یک تا ده دلار برا ثبت نام بده چطور میخواد مهاجرت کنه؟ چطور میخواد بلیط هواپیما بخره و دپازیت خونه بده، چطور میخواد با این وضعیت اشتغال آمریکا یک مدت از جیب بخوره تا کار پیدا کنه؟؟ پس زیاد بیراهم نیست اگر شرط و شروط سفت تری برا ثبت نام گذاشته شه تا اونایی که واقعا میخوان برن شانشونو امتحان کنند نه اونایی که نمیخواند برند. درضمن قانون الان همینطوریه که شما در جملات آخرتون گفتید، چک بعد از قبولی.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: ostokhan ، fairy ، taherifar ، meraj-fallahi
ویرانه زمن ساختی اصلاً تو چه بودی؟
من مثلِ یمن بودم و تو آلِ سعودی...
می گذرد ...
تشکر کنندگان: taherifar ، faryas
دوستان یعنی توی کل این کره ی زمین کسی اسکرین شات از برنده شدنش نذاشته؟ بحث من ایران نیست فقط یه اسکرین شات باشه که بدونیم یک نفر از کره زمین برنده شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:
تبریک به کسانی که برنده شدن.
بچه ها من برای برادرم ثبتنام کردم و confirmation number هم گرفتم ولی آلان که می خوام چک کنم میگه date of birth ,invalid .برادرم تازه 9 تیر میشه 16 ساله. حالا باید من تیر ماه چک کنم؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 11:58)behrad.sam نوشته:  والا دوستان منم حرف خیلی متفاوتی از شما نمیزنم، منم قبول نشدم، منم دوس داشتم تعداد شرکت کننده ها کم بود که شانس منم بیشتر میشد!
فقط این جمله "هرکس شرایطشو نداره ثبت نام نکنه" رو اصلاحش میکنم به " هرکس نمیخواد بره ثبت نام نکنه"
چون خیلی از مشکلات مثل مشکلات مالی، دیپلم، سربازی... قابله حله، نمونشم هزاران پستی که توی همین فروم برای حل دقیقا همین مشکلات گذاشته شده!! دوستان همه حق دارن زندگی بهتری داشته باشن.
کسی نباید ثبت نام کنه که مشکلی داشته باشه که به واسطه اون به هیچ عنوان نتونه بره و از این مهمتر اصلا نخواد بره و الکی ثبت نام کرده باشه! و چاره این قضیه صرفا اطلاع رسانیه، یعنی هرکس که میخواد ثبت نام کنه از تمام وجوه این قضیه مطلع باشه، و مهمتر از اون تکلیفش با خودش مشخص باشه
من این برنامه های تلویزیونی که برای لاتاری بودن رو به شخصه ندیدم ولی اگر به صرف تبلیغ لاتاری نبوده باشه و کامل اطلاع رسانی کنن و مشکلاتش رو توضیح بدن ، اتفاقا میتونه مفید باشه!
امیدوارم دوستان هر جایی که هستید و خواهید بود فقط شاد باشین و حس رضایت از زندگیتون رو داشته باشین و همینطور امید به فردا.

گل گفتی اینجوری بهتره هرکی نمی خواد نره ثبت نام نکنه و گرنه شرایطش جور میش کافی آدم بخواد بره
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: taherifar
(2015-05-07 ساعت 14:27)avg123 نوشته:  تبریک به کسانی که برنده شدن.
بچه ها من برای برادرم ثبتنام کردم و confirmation number هم گرفتم ولی آلان که می خوام چک کنم میگه date of birth ,invalid .برادرم تازه ۹ تیر میشه 16 ساله. حالا باید من تیر ماه چک کنم؟؟؟؟؟؟؟

یعنی واقعا نمیدونی که حداقل سن برای ثبت نام 18 سال هستش؟؟؟
خب مثلا چرا اینکارارو میکنین الکی شانس ماهم کم بشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 14:27)avg123 نوشته:  تبریک به کسانی که برنده شدن.
بچه ها من برای برادرم ثبتنام کردم و confirmation number هم گرفتم ولی آلان که می خوام چک کنم میگه date of birth ,invalid .برادرم تازه ۹ تیر میشه 16 ساله. حالا باید من تیر ماه چک کنم؟؟؟؟؟؟؟

دوست گرامی
ثبت نام برای زیر 18 سال ممنوعه
شما هم حد اقل سنو 18 وارد کردی که بتونی ثبت نام کنی
پس year رو 2 3 سال بالاتر بزن ببین چی میشه
قصدت از ثبت نام فردی که اصلا مجاز به رفتن نیست چی بوده ؟ :|
خدایا توبه
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes
تشکر کنندگان: khatarnak ، Mahboy ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان