کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 15:07)LORDAmiroo نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 14:59)kamyar2 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 14:49)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 14:36)kamyar2 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 14:21)Abdorrezaa نوشته:  
دوست عزيز من با شرط و شروط مخالف نيستم هر كشوري ميتونه واسه برنامه هاي خودش تصميم بگيره اما اينكه ميگن بهشون ايميل بزنيم كه پوليش كنن اين خنده داره همين امسال گروهي سودجو با گرفتن پول از مردم نا اشنا و مناطق دور افتاده ثبت نامشون كردن پوليم بشه يه پول بيشتر ميگيرنو ثبت نامشون ميكنن پس در نتيجه پولي كردن چاره كار نيست
پولی کردن راحت ترین راه فیلتــرینگه که همونطور که گفتید بیشترین سوءاستفاده هارو هم در پی خواهد داشت. منم نه ایمیل دادم نه تلفن زدم Big Grin نه چیزی، فقط تو همین انجمن خودمون در بحث ها شرکت کردم. اگرم بحث پول گرفتن و درآمدزایی باشه اونا خودشون بهتر از ما میدونن چجوری کاسبی کنن، کما اینکه الان حسابی از متقاضیان ویزا چه مهاجرتی چه غیرمهاجرتی پول به جیب میزنن. منتها بحث اینجاست که این ثبت نام های کیلویی واقعا مشکل ساز شده و باید یک فکری براش کرد. بیشترین ضرر رو هم ماها می بینیم که واقعا میخوایم بریم. نه اونی که الکی اسم مینویسه، و نه ادمینای شاسگول سایت dv با این سامانشون.

دقيقا باهاتون موافقم و اين تصميم گيري براي جلوگيري از ثبت نام هاي كيلويي بايد واقعا توسط متخصصين صورت بگيره به نظرم غير از پولي كردن خيلي راه هاي بهتري ميتونه وجود داشته باشه

بعد شمایی که میگی پولی بشه خیلی بهتره تا حالا فک کردی که اگه شد بعد با این همه تحریم پولیو بانکی به چه شیوه ای میخوای پولو براشون واریز کنی؟؟؟؟؟؟!
شاید شما کردیت یا ویزا کارت داری ولی ملت که ندارن دوست عزیز Smile

کسی که بخواد واقعا بره امریکا جور کردن یک کارت بانکی کاری نداره واسش.
اصلا میتونه گیفت کارت بانکی تهیه کنه. یا از سایتهایی که کار پرداخت انجام میدن خدمات دریافت کنه .
من خودم اگه ببینم قرعه کشی پولی شده اولین کاری که میکنم یه کارت بانکی جور میکنم حالا چه کارت فیزیکی باشه چه کارت مجازی .
2012-2017
تشکر کنندگان: taherifar
(2015-05-07 ساعت 15:08)ابی22 نوشته:  از هم اکنون می توانید نتایج برنامه قرعه کشی سال ۲۰۱۶ را مشاهده کنید:
۱-برای بررسی وضعیت پرونده خود در قرعه کشی گرین کارت لطفا تنها به تارنمای قرعه کشی در این نشانی بروید: www.dvlottery.state.gov
۲-برای دریافت نتیجه تان شما باید شماره تاییدیه (confirmation number)، نام خانوادگی (دقیقا همانطور که در فرم ثبت نام وارد شده) و سال تولد خود را وارد کنید.
۳-درصورتی که به شماره تاییدیه خود دسترسی ندارید، روی جمله " forgot your confirmation number" کلیک کنید، اطلاعات لازم را وارد کرده و شماره تاییدیه خود را بازیابی کنید.
۴-در زمان وارد کردن شماره تاییدیه و نام خانوادگیتان لطفا به تفاوتها میان حرف او انگلیسی "O" و صفر "0" و همچنین تفاوت میان حرف انگلیسی آی "I" و عدد یک "۱" توجه کنید.
۵-برگزار کنندگان و دست اندرکاران قرعه کشی به هیچ وجه با افراد موفق و یا غیر موفق در قرعه کشی از طریق ایمیل تماس نمی گیرند. تنها راه آگاه شدن از نتایج قرعه کشی مراجعه به تارنمای قرعه کشی است. هرگونه ایمیلی که در مورد نتایج قرعه کشی دریافت کنید جعلی بوده و با هدف سوء استفاده مالی از شما ارسال می شود و شما باید آن را نادیده بگیرید.
۶- انتخاب به قید قرعه، تضمینی برای دریافت روادید توسط شما نخواهد بود. این انتخاب فقط به آن معنا است که شما داری شرایط تقاضا برای ویزای قرعه کشی هستید و اگر واجد شرایط شناخته بشوید به شما ویزا تعلق خواهد گرفت.

منبع : سایت سفارت آمریکا به فارسی

دوست عزيز خيلي هم هم اكنون نيست از دو روز پيش اين قابليت بود
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: moxtar88 ، alirezanz
(2015-05-07 ساعت 15:08)ابی22 نوشته:  از هم اکنون می توانید نتایج برنامه قرعه کشی سال ۲۰۱۶ را مشاهده کنید:
۱-برای بررسی وضعیت پرونده خود در قرعه کشی گرین کارت لطفا تنها به تارنمای قرعه کشی در این نشانی بروید: www.dvlottery.state.gov
۲-برای دریافت نتیجه تان شما باید شماره تاییدیه (confirmation number)، نام خانوادگی (دقیقا همانطور که در فرم ثبت نام وارد شده) و سال تولد خود را وارد کنید.
۳-درصورتی که به شماره تاییدیه خود دسترسی ندارید، روی جمله " forgot your confirmation number" کلیک کنید، اطلاعات لازم را وارد کرده و شماره تاییدیه خود را بازیابی کنید.
۴-در زمان وارد کردن شماره تاییدیه و نام خانوادگیتان لطفا به تفاوتها میان حرف او انگلیسی "O" و صفر "0" و همچنین تفاوت میان حرف انگلیسی آی "I" و عدد یک "۱" توجه کنید.
۵-برگزار کنندگان و دست اندرکاران قرعه کشی به هیچ وجه با افراد موفق و یا غیر موفق در قرعه کشی از طریق ایمیل تماس نمی گیرند. تنها راه آگاه شدن از نتایج قرعه کشی مراجعه به تارنمای قرعه کشی است. هرگونه ایمیلی که در مورد نتایج قرعه کشی دریافت کنید جعلی بوده و با هدف سوء استفاده مالی از شما ارسال می شود و شما باید آن را نادیده بگیرید.
۶- انتخاب به قید قرعه، تضمینی برای دریافت روادید توسط شما نخواهد بود. این انتخاب فقط به آن معنا است که شما داری شرایط تقاضا برای ویزای قرعه کشی هستید و اگر واجد شرایط شناخته بشوید به شما ویزا تعلق خواهد گرفت.

منبع : سایت سفارت آمریکا به فارسی

خسته نباشید

ما توی چه فکریم شما...
تشکر کنندگان: faryas ، taherifar ، puryapurya ، alirezanz
سلام
متاسفانه میبینم دوستانی که قبول نشدند ولاتاری و قرعه کشی را حق وحقوق خود می دانند واینکه قبول نشده اند اکثریت شرکت کننده گان را زیر سوال می برند، همدیگر را به تمسخر میگیرند، نسخه برای کشور میزبان تنظیم میکنند، تعین تکلیف میکنند خود را علامه دهر ودیگرشرکت کنندگان را عامی وبیسواد فرض میکنند پیشرفت را برای خود ونابودی وعقب ماندگی را برای دیگران آرزو دارند.
امیدوارم روزی فرا برسه وهمه ماها دارای کار وزندگی باشیم که دیگر بخاطر قبول نشدن در بازی قمار وشانس این همه وقت کشی ونقش مال باختگان را بازی نکنیم.
لاتاری قماره نه حق پس طلبکار نباشید!
کسی قبول بشه یا نشه برای من وشماها هیچ دخلی نداره.
همگی موفق باشید.
تشکر کنندگان: kamyar2 ، armin021 ، ابی22 ، amir2640 ، blue honey ، LORDAmiroo ، aaraam
[font=Arial] دوستان مردونه یه حوابی بدید واقعا به دلتون نشسته جه احساسی دارید فکر می کنید نتایج را ابطال کنند ؟؟؟

فقط به همین سوال من یه جوابی بدید فقط یک کلام لطفا [/font]
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad
(2015-05-07 ساعت 15:20)khatarnak نوشته:  [font=Arial] دوستان مردونه یه حوابی بدید واقعا به دلتون نشسته جه احساسی دارید فکر می کنید نتایج را ابطال کنند ؟؟؟

راستشو بخواي نه چشم اب نميخوره
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: faryas ، khatarnak ، azadeh.mohamad ، puryapurya ، lighter ، alirezanz
(2015-05-07 ساعت 15:20)khatarnak نوشته:  [font=Arial] دوستان مردونه یه حوابی بدید واقعا به دلتون نشسته جه احساسی دارید فکر می کنید نتایج را ابطال کنند ؟؟؟

ما فقط میخایم‌از بلاتکلیفی در بیایم...
من اگه برنده نمیشدم خوشحال هم میشدم ...اما اینطوری که هیچکس نشه و ...این من رو عذاب داده ونمیدونیم مثل پارسال بشه یا نه ...

من قبلا هم گفتم با اعلام ۳ نفر قبول رسمی بطور قطع با لاتاری امسال خداحافظی میکنم ...اما تا الان تو انپاس هستم
تشکر کنندگان: khatarnak ، azadeh.mohamad ، taherifar ، meraj-fallahi ، lighter ، puryapurya
(2015-05-07 ساعت 15:07)JOOOJOOO نوشته:  بــــــــــــــه خـــــدا
تنها راهش اینه که پولی کنن ثبت نام رو، حتی کم مثلاً 30 دلار...
اون وقتِ که تعداد شرکت کننده ها یک دهم یا شاید کمتر از الان میشه...
یکصد دلار به پول ما میشه 330 هزار تومان ؛ بندرت فردی پیدا میشه که حاضر بشه این پول را هزینه کنه مگر اینکه شخصی باشه کاملا مصمم و با اراده برای مهاجرت از طریق لاتاری ؛ شاید هم اصلا نداشته باشه که بده و در اینصورت فکر ثبت نام را کلا از سرش بیرون خواهد کرد و ضمنا برای روش واریز این هزینه همانطور که متقاضیان پذیرش تحصیلی و دانشجویان ایرانی با استفاده از کارت اعتباری هزینه های خود را واریز می کنند با همان شیوه براحتی این یکصد دلار قابل واریز است در ثانی وقتی سیاهی لشکر ها فیل تر شدند و رفتند کنار , فکر نکنم کسی بتونه با دلالی و کلاهبرداری سر متقاضیان واقعی و مصمم به مهاجرت که از قشر آگاه و باسواد خواهند بود کلاه بزاره.
تشکر کنندگان: JOOOJOOO
دوستان یک ساعت پیش یک خانومی از نزدیکان شوهر خالم با من تماس گرفت و خودش رو معرفی کرد و گفت دست به دست گشته و خلاصه شماره گرفته بعد اینکه فهمیده من اطلاعاتی دارم در مورد لاتاری و مراحل اون ... اینقدر هیجان داشت که من تو این یکساعت هر حرفی میزدم ایشون حرف خودشو میزد آخر نتونستم تحمل کنم خیلی محترمانه گفتم که اگر میخواین مراحل کاریتون مطمئن باشه با شرکت پاریز تراول تماس بگیرید و شماره آقای سپهرو دادم ...
هی بهشون میگفتم که باید فرم اولیه رو پر کنید ایشون در جواب میگفتن نه من شنیدم باید برم سفارت از اونجا اقدام کنم ... بعد اتمام تماس با خالم تماس گرفتم و ازش سوال کردم چطوری برنده شده و از کجا میدونه؟ خالم گفت برادر زادش براش پر کرده فرم رو و مشخصات فرم قبولی رو داد که مطمئن شدم برنده شده ...

این اولین مورد صددرصدیه که میتونین روش حساب کنید ...

همچنان گمون میکنم امسال این قرعه کشی توش ابهام داره و تا چند روز دیگه مساله مشکل داشتن یا نداشتن اون کاملا مشخص خواهد شد !
تشکر کنندگان: payamshad ، kamyar2 ، tabim4 ، pouya007 ، ziba62ka ، rainbow21 ، puryapurya ، khorsandi

چشمم آب نمی خوره خبری بشه....فقط امیدوارم زودتر از بلاتکلیفی در بیاییم بریم دنبال بدبختیامونSad
تشکر کنندگان: khatarnak ، faryas
من به دو سه تا بچه های b+bc p توییت دادم و خواهش کردم پیگیری کنند .الان به یکی دو تا دیگشون هم پیام میدم
I am solomon northupSad for 25years
تشکر کنندگان: khatarnak ، faryas
(2015-05-07 ساعت 15:27)faryas نوشته:  

ما فقط میخایم‌از بلاتکلیفی در بیایم...
من اگه برنده نمیشدم خوشحال هم میشدم ...اما اینطوری که هیچکس نشه و ...این من رو عذاب داده ونمیدونیم مثل پارسال بشه یا نه ...

من قبلا هم گفتم با اعلام ۳ نفر قبول رسمی بطور قطع با لاتاری امسال خداحافظی میکنم ...اما تا الان تو انپاس هستم

خوب چطور می خوان اعلام رسمی کنند ؟؟

از تلویزیون یا سایت اسامی رو اعلام کنند که نمیشه

میمونه یه چیز در حال حاضر همه دچار ارور هستند

حتی بعضی از کاربران مهاجرسرا HAS NOT SELECT را ندیدند

پس از کجا بفهمند برنده اند یا نه ؟؟؟

پس اگر بخوان مارا از بلا تکلیفی در بیارن

اون خانم در تلویزیون یا بگه ایران = تحریم یعنی حذف سهمیه ی ایران

یا بگه دیتابیس مشکل داره MY SQL کار نمی کنه

دوباره از اول شمارش اغاز کنند

ولی اگر هیچی نگه خوب که نمیشه پس تکلیف اون پی میشه

که TIME OUT میده ؟؟؟
تشکر کنندگان:
والاه من به خدا دوست دارم امار قبولي ها بياد بيرون خسته شديم از اين بلا تكليفي
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: khatarnak
(2015-05-07 ساعت 15:33)online27H نوشته:  دوستان یک ساعت پیش یک خانومی از نزدیکان شوهر خالم با من تماس گرفت و خودش رو معرفی کرد و گفت دست به دست گشته و خلاصه شماره گرفته بعد اینکه فهمیده من اطلاعاتی دارم در مورد لاتاری و مراحل اون ... اینقدر هیجان داشت که من تو این یکساعت هر حرفی میزدم ایشون حرف خودشو میزد آخر نتونستم تحمل کنم خیلی محترمانه گفتم که اگر میخواین مراحل کاریتون مطمئن باشه با شرکت پاریز تراول تماس بگیرید و شماره آقای سپهرو دادم ...
هی بهشون میگفتم که باید فرم اولیه رو پر کنید ایشون در جواب میگفتن نه من شنیدم باید برم سفارت از اونجا اقدام کنم ... بعد اتمام تماس با خالم تماس گرفتم و ازش سوال کردم چطوری برنده شده و از کجا میدونه؟ خالم گفت برادر زادش براش پر کرده فرم رو و مشخصات فرم قبولی رو داد که مطمئن شدم برنده شده ...

این اولین مورد صددرصدیه که میتونین روش حساب کنید ...

همچنان گمون میکنم امسال این قرعه کشی توش ابهام داره و تا چند روز دیگه مساله مشکل داشتن یا نداشتن اون کاملا مشخص خواهد شد !
100% بنظر من یعنی اینکه با چشم خودم ببینم واقعیتش شبیه چیزی که شما میگی رو من دیشب از دوستم شنیدم که دوستش گفته برنده شده . من پی قبول نشدن رو به تنم مالیدم ولی از نظر من تا نبینم مطمئن نمیشم چون همونطور که شما خودت میدونی متا سفنه اطلاعاتی که اکثر مردم و همینطور شرکت کننده ها دارن فوق العاده پایینه
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: faryas ، online27H ، lighter ، alirezanz
جناب online27h ضمن تشکر از این اطلاع رسانی شما همانطور که در پستهای قبلی بدان اشاره کردم تعداد قبولی در ایران خیلی - خیلی کمه و تخمیناً 1000 به 1 , اما مسئله مهم اینه که چرا در کل دنیا این اتفاق مشابه ایران افتاده و تعداد قبول شدگان انگشت شمار هستند؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان