2015-05-07 ساعت 15:15
(2015-05-07 ساعت 15:07)LORDAmiroo نوشته:(2015-05-07 ساعت 14:59)kamyar2 نوشته:(2015-05-07 ساعت 14:49)Abdorrezaa نوشته:(2015-05-07 ساعت 14:36)kamyar2 نوشته:پولی کردن راحت ترین راه فیلتــرینگه که همونطور که گفتید بیشترین سوءاستفاده هارو هم در پی خواهد داشت. منم نه ایمیل دادم نه تلفن زدم نه چیزی، فقط تو همین انجمن خودمون در بحث ها شرکت کردم. اگرم بحث پول گرفتن و درآمدزایی باشه اونا خودشون بهتر از ما میدونن چجوری کاسبی کنن، کما اینکه الان حسابی از متقاضیان ویزا چه مهاجرتی چه غیرمهاجرتی پول به جیب میزنن. منتها بحث اینجاست که این ثبت نام های کیلویی واقعا مشکل ساز شده و باید یک فکری براش کرد. بیشترین ضرر رو هم ماها می بینیم که واقعا میخوایم بریم. نه اونی که الکی اسم مینویسه، و نه ادمینای شاسگول سایت dv با این سامانشون.(2015-05-07 ساعت 14:21)Abdorrezaa نوشته:دوست عزيز من با شرط و شروط مخالف نيستم هر كشوري ميتونه واسه برنامه هاي خودش تصميم بگيره اما اينكه ميگن بهشون ايميل بزنيم كه پوليش كنن اين خنده داره همين امسال گروهي سودجو با گرفتن پول از مردم نا اشنا و مناطق دور افتاده ثبت نامشون كردن پوليم بشه يه پول بيشتر ميگيرنو ثبت نامشون ميكنن پس در نتيجه پولي كردن چاره كار نيست
دقيقا باهاتون موافقم و اين تصميم گيري براي جلوگيري از ثبت نام هاي كيلويي بايد واقعا توسط متخصصين صورت بگيره به نظرم غير از پولي كردن خيلي راه هاي بهتري ميتونه وجود داشته باشه
بعد شمایی که میگی پولی بشه خیلی بهتره تا حالا فک کردی که اگه شد بعد با این همه تحریم پولیو بانکی به چه شیوه ای میخوای پولو براشون واریز کنی؟؟؟؟؟؟!
شاید شما کردیت یا ویزا کارت داری ولی ملت که ندارن دوست عزیز
کسی که بخواد واقعا بره امریکا جور کردن یک کارت بانکی کاری نداره واسش.
اصلا میتونه گیفت کارت بانکی تهیه کنه. یا از سایتهایی که کار پرداخت انجام میدن خدمات دریافت کنه .
من خودم اگه ببینم قرعه کشی پولی شده اولین کاری که میکنم یه کارت بانکی جور میکنم حالا چه کارت فیزیکی باشه چه کارت مجازی .
2012-2017