کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 16:00)behdadK نوشته:  http://britsimonsays.com/dv-lottery-magic-show/

همونطور که سیمون دیروز گفته بود به احتمال 99% اونهایی که هر چه مشخصاتشون رو میزنند و در کامپیوتر ها و اینترنت های مختلف امتحان میکنند پیغام Session Timeout میده برنده شده اند. اما اگر زدید و یک بار به شما گفت انتخاب نشدید یعنی برنده نشدید.

احتمالا به زودی یکی به خودش میاد و مشکل رو مرتفع میکنه ولی تا بخودش بیاد ممکنه کمی طول بکشه.

من که می گم ابطال تا شبهه ایجاد نشه
تشکر کنندگان: lottory2015
(2015-05-07 ساعت 15:20)khatarnak نوشته:  [font=Arial] دوستان مردونه یه حوابی بدید واقعا به دلتون نشسته جه احساسی دارید فکر می کنید نتایج را ابطال کنند ؟؟؟

فقط به همین سوال من یه جوابی بدید فقط یک کلام لطفا [/font]

باتوجه به قراین من فکر میکنم یا ایران سهمیه ای نداشته، یا همانطور که قبلا گفتم باید باز هم صبرکرد.
تشکر کنندگان: khatarnak ، lottory2015
بهتره یه تاپیک با موضوع دریافت کنندگان خطا باز کنیدTongue
حداقل اینطوری امار دستمون میاد
امسال چه داستانی شده ها . فکرشو بکن سال 2050 نشستیم به نوه نتیجمون جریان لاتاری 2016 رو تعریف میکنمTongueBig Grin
2012-2017
تشکر کنندگان: khatarnak ، hosein gold ، lighter ، lottory2015
(2015-05-07 ساعت 15:01)mohammadm64 نوشته:  سلام.
سارا گروی دقیقا کی و کجا میخواد پاسخ سوالات رو بده ؟
ممنون
اگر منظورتان مصاحبه با اون شبکه تلوزیونی ماهواره ای است من میگم بیخیال چون گردانندگان آن شبکه ماهواره ای معلوم نیست چه جور مصاحبه ای را با این خانم انجام خواهند داد از کجا معلوم برای سودجویی بیاند یک مصاحبه مدیریت شده برای حفظ منافع خود بطور آفلاین و نه آنلاین با خانم سارا گرو ترتیب بدند.
توصیه میشه فقط برین صفحه توویتر خانم سارا گرو ؛ سوالات و نقطه نظرات خودتان را مستقیماً با خود ایشان مطرح کنید.
تشکر کنندگان: khatarnak ، online27H ، shahryar_eng ، mohammadm64 ، ramy1000
(2015-05-07 ساعت 16:08)abas_kashan نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 16:03)بازگشت نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع دارن کم میشن. این یعنی امیدها گشته ناامید.یکی بخونه تا سینه بزنیم.
شما برنده نشدید امید و ناامیدی معنایی نداره
از کجا مطمئنی که من برنده نشدم.نکنه با KCC دستت تو یک کاسه هست.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: tabim4 ، khatarnak
از پریشب تا امروز 2 کیلوو آب کردم

هیچی نخوردم هم مال خودم هم مال مامانمو هی دارم چک می کنم هی میگه

NO SELECT

مامانم می گه بسه بیا غذاتو بخور میگم نمیام باید تکلیف من روشن بشه

من باید حقم مشخص بشه تا ازین کامپیوتر بیام بیرون Big Grin
تشکر کنندگان: ramy1000 ، hameddjj ، lottory2015 ، manheb1
نامه قبولی دوره 2015 رو بررسی میکردم که یک نکته جالب پیدا کردم
محتوای نامه قبولی دوره 2016 چایگزین نامه های دوره 2015 شده!!!

دو عکس زیر، نامه قبولی دوره 2015 رو قبل و بعد از اعلام نتایج 2016 نشون میده
(البته مشخصات شخصی و بارکد Rolleyes رو عوض کردم)

[عکس: 3mea_after_thumb.png] [عکس: 6bho_before_thumb.png]

پاراگراف 2، 3 و 4 عوض شده
DV-2015 شده DV-2016
و جمله which will be available beginning on May 19 حذف شده

نکته جالبتر اینه که پارسال چون تازه فرم DS-260 رو برای کیسهای لاتاری آماده میکردن، تا 19MAY طول کشید
و همه جا از جمله خود نامه قبولی گفته بودن فرم از 19 می باز میشه

ولی امسال هیچ جا اطلاعیه ای در مورد اینکه فرم کی باز میشه منتشر نشده چون فرم آمادست و
اصولا باید از روز اعلام نتایج دسترسی به فرمها هم باز میشد که هنوز هم کیسهای 2016 به فرم دسترسی ندارن!

برای مشخص شدن وضعیت اعلام نتایج، اول باید وضعیت فرم DS-260 مشخص بشه
اقا من به کی سی سی در باره این مشکل پیام دادم چرا جواب نداد و اتومات یه جوابی مثل همیشه ارسال شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی جواب نمیدن ؟ یا باید صبر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: lottory2015
لطفا دیگه بس کنید بچه ها. پرونده امسال بسته شد. یا این افکار خودتون اذیت میشید و در عمل اتفاقی نمیفته براتون.
من که دیگه آبدیده شدم. امسال هم مثل سالهای پیش نشد.
شاید دیگه سال بعد اسم ننویسم برای این میراث. آدم در ابتداش امیدواره و روز اعلام نتیج ضربه میخوره.

یکی از دوستان میگفت بین میلیاردها اسپرم موجود شما شانس لقاح داشتید. خب اینم نهایت بدشانسیه از نظر من.

چون اینجا میون اون همه اسپرم تو تونستی به این دنیا نکبتبار پا بزاری.

ما که شانسمون رفته.......... بیخیال
چقدر آش شور شده که صدای سیمون هم دراومده:
We have seen no winners at all. Anywhere. None. That is not possible.

کل مطلب در این صفحه:
http://britsimonsays.com/dv-lottery-magic-show/
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: ostokhan ، puryapurya ، faryas
(2015-05-07 ساعت 15:52)بازگشت نوشته:  به نظر من مدیرهای رده بالای مهاجرسرا که تجربه بالای دارن باید پیگیر بشن و اعضاء مهاجرسرا را در جریان بزارن.

راستی تاحالا متوجه شدین چرا مدیران وپیشکسوتان عزیز وارد این بازی نشدن، به قول اون دوستمون واقعا مشگوگه وبودار.
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 16:38)ramy1000 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 15:52)بازگشت نوشته:  به نظر من مدیرهای رده بالای مهاجرسرا که تجربه بالای دارن باید پیگیر بشن و اعضاء مهاجرسرا را در جریان بزارن.

راستی تاحالا متوجه شدین چرا مدیران وپیشکسوتان عزیز وارد این بازی نشدن، به قول اون دوستمون واقعا مشگوگه وبودار.

برای اینکه الکی احساسی نمیشن.
کاری از دست کسی برنمیاد.
اگه واقعا مشکلی باشه خودشون در آینده اغلام میکنند
تشکر کنندگان: Kaveh ، lottory2015 ، iranian1
(2015-05-07 ساعت 16:31)Kaveh نوشته:  نامه قبولی دوره ۲۰۱۵ رو بررسی میکردم که یک نکته جالب پیدا کردم
محتوای نامه قبولی دوره ۲۰۱۶ چایگزین نامه های دوره ۲۰۱۵ شده!!!

دو عکس زیر، نامه قبولی دوره ۲۰۱۵ رو قبل و بعد از اعلام نتایج ۲۰۱۶ نشون میده
(البته مشخصات شخصی و بارکد Rolleyes رو عوض کردم)

[عکس: 3mea_after_thumb.png] [عکس: 6bho_before_thumb.png]

پاراگراف ۲، ۳ و ۴ عوض شده
DV-۲۰۱۵ شده DV-۲۰۱۶
و جمله which will be available beginning on May 19 حذف شده

نکته جالبتر اینه که پارسال چون تازه فرم DS-260 رو برای کیسهای لاتاری آماده میکردن، تا 19MAY طول کشید
و همه جا از جمله خود نامه قبولی گفته بودن فرم از 19 می باز میشه

ولی امسال هیچ جا اطلاعیه ای در مورد اینکه فرم کی باز میشه منتشر نشده چون فرم آمادست و
اصولا باید از روز اعلام نتایج دسترسی به فرمها هم باز میشد که هنوز هم کیسهای ۲۰۱۶ به فرم دسترسی ندارن!

برای مشخص شدن وضعیت اعلام نتایج، اول باید وضعیت فرم DS-260 مشخص بشه

اقا دسته گلت درد نکنه ،که فرضیه منو ثابت کردی.
تشکر کنندگان: Kaveh ، lottory2015 ، babak82 ، keivin ، puryapurya
سلام دوستان.من هردفعه که مشخصات رو می دهم جوابی نمیده .کسی ازدوستان چیزی میدونه
تشکر کنندگان: lottory2015 ، ostokhan
(2015-05-07 ساعت 16:38)ramy1000 نوشته:  

این حرفها چیه که میزنی؟مگه دست مدیران وپیشکسوتانه؟اون مدیر عزیز هم عین من وشما.تازه هزینه نگه داری سایت و تحمل حرفهای بیهوده و انگ بودار بودن قضیه رو هم باید تحمل کنه؟یک اشتباه تکنیکی اون سر دنیا اتفاق افتاده .دو بار هم تو این چند ساله دیده شده که بعد از چند وقت خودشون به همه ایمیل زدن و بدون عذر خواهی فقط گفتن دوباره چک کنید.حالا شما بعنوان مهمان تو خونه خود میزبان بهشون انگ مشکوک بودن کارهاشون رو میزنی؟برادر من الان با این اوضاع همه عصبانی هستند ولی قدری هم خودداری خوب چیزیه.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، بازگشت ، manheb1 ، ostokhan ، MEHR52

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان