کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 16:47)ostokhan نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 16:38)ramy1000 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 15:52)بازگشت نوشته:  به نظر من مدیرهای رده بالای مهاجرسرا که تجربه بالای دارن باید پیگیر بشن و اعضاء مهاجرسرا را در جریان بزارن.

راستی تاحالا متوجه شدین چرا مدیران وپیشکسوتان عزیز وارد این بازی نشدن، به قول اون دوستمون واقعا مشگوگه وبودار.

برای اینکه الکی احساسی نمیشن.
کاری از دست کسی برنمیاد.
اگه واقعا مشکلی باشه خودشون در آینده اغلام میکنند
یعنی اطلاعی ندارند، یا اتفاقی افتاده که کاری ازدستشون برنمیاد.
تشکر کنندگان:
بچه ها من از بس که این فروم را چک کردم خسته شدم...از سه شنبه اینجام....
من رفتم اگه خبری بشه سه چهار روز دیگه یه دور چک میکنم.....
هر چی بیشتر در ای باره حرف میزنیم بیشتر اعصابمون خورد میشه.
با آرزوی موفقیت برای همتون،خدا نگهدارWink
تشکر کنندگان: ostokhan ، khatarnak ، manheb1
[عکس: cc64_jayeze.jpg]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: shahin2737 ، lighter ، Kaveh ، khatarnak ، بازگشت ، manheb1 ، faryas ، MEHR52 ، ramy1000 ، masoud_k
(2015-05-07 ساعت 16:49)MOHAJERI نوشته:  سلام دوستان.من هردفعه که مشخصات رو می دهم جوابی نمیده .کسی ازدوستان چیزی میدونه

با این روش وارد میکنید..؟(تو نوشتن 0 وo و....دقت کنید)

تصویر
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: khatarnak
بعد این همه گند زدن سونی در چند ساله اخیر و گند زدن سیستم ها اینترتی امریکا در این اواخر آخرین چیزی که لازم دارند اینه که دادو بیداد راه بیوفته که لاتاری هم مشکل پیدا کرده .و بعد موج انتقادها نسبت به همه چیز در شبکه ها اجتماعی !
لذا چیزی که من میبینم و نمیشه کتمان کرد , امسال شرایط به گونه ای هست مه میتوان تفاوتش رو با سال های قبل دید . امکان پذیر هست که ماها و همه اطرافیانمون در نیومده باشیم اما چون تا کنون این شرایط پیش نیومده به هر حالا تا چندین نفر توو این سایت نیایند دنبال کارای رفتنشون میتوان گفت که سایت برای اعلام برندگان با مشکل مواجه شده هست
I am solomon northupSad for 25years
تشکر کنندگان:
Session Timeout
دوستان مبشه لطفا افردای که این پیغام رو میبینند در هنگام چک کردن نتایج پست من رو لایک کنن ببینیم چند نفریم . میخوام ببینم این فرضیه برنده بودن چقدر میتونه درست باشه
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: khatarnak ، keivin ، behrad.sam ، ali0854 ، online27H ، مهتاب.م
(2015-05-07 ساعت 16:32)ostokhan نوشته:  لطفا دیگه بس کنید بچه ها. پرونده امسال بسته شد. یا این افکار خودتون اذیت میشید و در عمل اتفاقی نمیفته براتون.
من که دیگه آبدیده شدم. امسال هم مثل سالهای پیش نشد.
شاید دیگه سال بعد اسم ننویسم برای این میراث. آدم در ابتداش امیدواره و روز اعلام نتیج ضربه میخوره.

یکی از دوستان میگفت بین میلیاردها اسپرم موجود شما شانس لقاح داشتید. خب اینم نهایت بدشانسیه از نظر من.

چون اینجا میون اون همه اسپرم تو تونستی به این دنیا نکبتبار پا بزاری.

ما که شانسمون رفته.......... بیخیال

نه داداش بر اساس چه دلیلی این حرفو می زنی ؟؟

ما اینجایم که به هر حال مشکلی هست رفع بشه

اونای زبانشان قوی مکاتبه می کنند با مراجع اینجا اعلام می کنند

تا 10 روز به قول بچه ها باید صبر کنیم

ولی اینکه بیایی بگی بس قبول کنیم

خوب من یکی ناراحت شدم چون تکلیف خیلی ها مشخص نیست
تشکر کنندگان:
خب یه جوانمردی پیدا شه بیاد راست و حسینی بگه قبول شه. هدیه ش هم بگیره و بره.
پاریز تراول دیگه داره سنگ تموم میزاره
به قول سربازا نبووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود؟؟؟
خخخخخخخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، faryas ، alirezanz ، کوهنورد ، ramy1000 ، Hezha ، lighter ، areb1356
Session Timeout
دوستان مبشه لطفا افردای که این پیغام رو میبینند در هنگام چک کردن نتایج پست من رو لایک کنن ببینیم چند نفریم . میخوام ببینم این فرضیه برنده بودن چقدر میتونه درست باشه
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: rezamehrzad ، مهتاب.م
دوستان من ازروز سه شنبه دائما دارم چک میکنم . ارور میده کسی میدونه مشکل چیه.مشخصات صحیح است
تشکر کنندگان:
آقا ما هم رفتیم. حق نگهدارتون.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: ostokhan ، faryas ، alirezanz ، lighter ، taherifar
(2015-05-07 ساعت 16:00)behdadK نوشته:  http://britsimonsays.com/dv-lottery-magic-show/

همونطور که سیمون دیروز گفته بود به احتمال 99% اونهایی که هر چه مشخصاتشون رو میزنند و در کامپیوتر ها و اینترنت های مختلف امتحان میکنند پیغام Session Timeout میده برنده شده اند. اما اگر زدید و یک بار به شما گفت انتخاب نشدید یعنی برنده نشدید.

احتمالا به زودی یکی به خودش میاد و مشکل رو مرتفع میکنه ولی تا بخودش بیاد ممکنه کمی طول بکشه.

دو روزه منم چک می کنم همین می‌یاد, امیدورام احتمال 99درصدی ات درست در بیاد و من "یک درصدی" نباشم. (:
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان: MOHAJERI ، مهتاب.م
(2015-05-07 ساعت 16:51)shahin2737 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 16:38)ramy1000 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 15:52)بازگشت نوشته:  به نظر من مدیرهای رده بالای مهاجرسرا که تجربه بالای دارن باید پیگیر بشن و اعضاء مهاجرسرا را در جریان بزارن.

راستی تاحالا متوجه شدین چرا مدیران وپیشکسوتان عزیز وارد این بازی نشدن، به قول اون دوستمون واقعا مشگوگه وبودار.
این حرفها چیه که میزنی؟مگه دست مدیران وپیشکسوتانه؟اون مدیر عزیز هم عین من وشما.تازه هزینه نگه داری سایت و تحمل حرفهای بیهوده و انگ بودار بودن قضیه رو هم باید تحمل کنه؟یک اشتباه تکنیکی اون سر دنیا اتفاق افتاده .دو بار هم تو این چند ساله دیده شده که بعد از چند وقت خودشون به همه ایمیل زدن و بدون عذر خواهی فقط گفتن دوباره چک کنید.حالا شما بعنوان مهمان تو خونه خود میزبان بهشون انگ مشکوک بودن کارهاشون رو میزنی؟برادر من الان با این اوضاع همه عصبانی هستند ولی قدری هم خودداری خوب چیزیه.

دایی شاهین شما هم حالا کوتاه بیا. بچه ها تحت فشارن و ناامید. یه کورسو امیدی دارن و به همین خاطر کلافه ان. به هرحال مدیران و بچه های قدیمی باید انعطاف بیشتری الان نشون یدن
تشکر کنندگان: shahin2737 ، Hezha ، areb1356
وقتی این همه ثبت نام میکنن بی خود بی جهت همین میشه دیگه
طرف از خودش اجازه نداره بعد ثبت نام میکنه اسمش هم در میاد ننه باباش نمیزارن اون کی اصلا مدرک نداره اون یکی فقط میخواد شانسش رو امتحان کنه و.....
تو تاپیک شمارش معکوس هم گفتم اولای روز های ثبت نام که با این همه تبلیغی که امسال کردن شانسها پایینتر میاد.
تازه یک عده هم امسال فهمیدن چی به چیه برنامه ریزی کردن واسه سال دیگه...خلاصه هر سال زیادتر از پارسال.
این جوری فک نکنم شانسی بمونه اسممون در بیاد.
تشکر کنندگان: ostokhan
بالای سایت هم بنر شد.

[عکس: pok4_jayeze.jpg]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان