کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 16:58)usatravel نوشته:  دوستان میشه لطفا افردای که پیغام Session Timeout رو میبینند در هنگام چک کردن نتایج پست من رو لایک کنن ببینیم چند نفریم . میخوام ببینم این فرضیه برنده بودن چقدر میتونه درست باشه
این فرضیه که هرکی پیغام Session Timeout می بینه برنده است اصلا نمیتونه درست باشه. تعداد خیلی خیلی زیادی این پیغام رو می بینند. چیزی که مطرحه اینه که اونایی که HNBS رو می بینند که هیچی، ولی شاید برنده ها بین کسانی باشند که Session Timeout می بینند، نه همهء اونهایی که Session Timeout می بینند.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: ostokhan
اینجا هم چک کنید همه دنبال برنده میگردن Cool

لینک ۱

لینک ۲
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: khatarnak
کسی لینک کارتون خانواده دکتر ارنست رو داره...!!!
تشکر کنندگان:
از سال دیگه که پرزیدنت جمهوریخواه بیاد شرایط مهاجرت برای اتباع کشورهای دیگه سخت میشه. اصلا بعید نیست لاتری رو حذف کنن یا اینکه بصورت تخصصیش کنن که هرکسی نتونه ثبت نام کنه
یه تلوزیون که مدام برای لاتری برنامه گذاشته و 24 ساعته پخش میشه. 20:30 هم که کلا یه دست همرو باخبر کرد. ولی همه اینا به کنار. لاتری رو باید بصورت تفریح دید و وقتی قبول شدی تازه جدیش بگیری
تشکر کنندگان: nima_no ، lighter ، Hezha ، online27H
بیان بگن لاتاری شده ثبت نامش 100$دلار وای چقدر حال میده باور کنین اگه 370,000 نفر میخواستن شرکت کنن تبدیل به 20,000 نفر میشد . له نظر من هر کی پول نداره هر کی مدرک نداره هر کی سنش پایینه هجده هستش اصلا اشتباه میکنه میاد میره تو پیج dvlottery آقا نکن این کار و خانوم محترم آقای محترم نکنین این کارو بزا ما که همه این شرایطو داریم بریم آمریکا
تشکر کنندگان: ostokhan ، keivin ، JOOOJOOO ، jayjay
(2015-05-07 ساعت 16:51)shahin2737 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 16:38)ramy1000 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 15:52)بازگشت نوشته:  به نظر من مدیرهای رده بالای مهاجرسرا که تجربه بالای دارن باید پیگیر بشن و اعضاء مهاجرسرا را در جریان بزارن.

راستی تاحالا متوجه شدین چرا مدیران وپیشکسوتان عزیز وارد این بازی نشدن، به قول اون دوستمون واقعا مشگوگه وبودار.
این حرفها چیه که میزنی؟مگه دست مدیران وپیشکسوتانه؟اون مدیر عزیز هم عین من وشما.تازه هزینه نگه داری سایت و تحمل حرفهای بیهوده و انگ بودار بودن قضیه رو هم باید تحمل کنه؟یک اشتباه تکنیکی اون سر دنیا اتفاق افتاده .دو بار هم تو این چند ساله دیده شده که بعد از چند وقت خودشون به همه ایمیل زدن و بدون عذر خواهی فقط گفتن دوباره چک کنید.حالا شما بعنوان مهمان تو خونه خود میزبان بهشون انگ مشکوک بودن کارهاشون رو میزنی؟برادر من الان با این اوضاع همه عصبانی هستند ولی قدری هم خودداری خوب چیزیه.
اولا دوست عزیز شکی نیست که همه اعضا بایستی قدردان زحمات وتلاشهای بی وقفه مدیر ان بالاخص اقا سید باشیم ،دوماخدای نکرده قصد انگ زدن به کسی راهم ندارم ،منظور این بود که شایداطلاعانی دارند اما بروز نمی دهند، همانطور که شما گفتید اشتباه تکنیکی پیش اومده که نمیدآنم شما دلیلتون برای اون چیه، فکرمیکنم اگراین رو اعلام میکردن استرسهاو عصبانیتها ونگرانیها خیلی کاهش می یافت، زیاده عرضی نیست پاینده باشی، اها یه ضرب المثلی یادم اومد که میگه مهمان چشم دیدن مهمان را نداره. سومادوست عزیز ما هر دو مهمان مهاجرسراییم.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، ostokhan ، nima_no
واقعا که!!!!

منو 24 ساعت محروم کردن!!!!

دلیل : تایید موضوع بی پایه!!!

اینهمه ادم زورشون به من رسیده! واسه ی لایک محروم؟؟!!

دلشون بخواد راحت محروم!

از اینجا ی همچین انتظاری نداشتم!

راستی زورو درست نوشتم؟؟Smile سوادم ته کشیدهSmile
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
دوستان و کاربران گرامی انتشار اخبار کذب و دامن زدن به آن تحت هر عنوانی ممنوع است و کاربران خاطی از فعالیت در فروم محروم خواهند شد.
دوستان مولتی اکانت هم بهتر است به مدیران پیام داده و سایراکانت های خود را اعلام کرده تا مسدود شود در غیر اینصورت تمامی اکانتهای این افراد مسدود شده و اجازه ی دسترسی به فروم آنها برای همیشه قطع خواهد شد.

در مورد اخبار کذب قبولی 21 ارسال حذف و 2 کاربر محروم شدند.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
ولی خداییش اگه اشتباهی هم پیش اومده باشه قبولیش دیگه لذتی نداره. اون آدرنالینی که تو اولین نگاه هست تو هیچ چیزی نیست.
شاید دولت فدرال روش نمیشه بگه که لاتری رو میخوایم جمع کنیم اینجوری بازی در میاره تا خودشو از تک و تا نندازه. هیچ سالی مثل امسال گندشو تو اعلام نتایج در نیاورده بودن.
حداقل کاری که میتونه کی سی سی یا وزارت خارجه کنه یه بیانیه هست که صحت و سلامت نتایج رو تایید کنه یا رد کنه. نمیدونم چرا هیچ عکس العملی نشون نمیدن
تشکر کنندگان: mohsen7337 ، khatarnak ، keivin ، lighter ، taherifar
آنکس که گفت بحر تو مردم دروغ گفت

من راست گفتم که برای تنو زنده ام

نشر اکاذیب چیه برادر؟ خودم دیدم با چشم خودم .
من واقعا کف کردم

یدونه ادم پیدا نشد بگه من برندم
توی این اینترنت

__________________-

این کمپانی لاتاری هم خیلی ( بی ش ) هستند جون واقعیت را به ادم نمی گن

توی سایتتان اعلام کنید اگر مشکلی هست خوب مردم از بلا تکلیفی بیان بیرون

حتما باید فحش بدم
تشکر کنندگان: manheb1 ، ramy1000
111 صفحه ظرف دو سه روز؟!!! چه خبره اینجا؟
حالا چرا این بحث رو دیشب قفل کرده بودن؟
وبلاگ جدیدم:
من و همسرم در اروپا
http://weineurope.blogsky.com

تشکر کنندگان: khatarnak
با سلام خدمت دوستای خوبم
من خودم ایمیل زدم به kcc و البته travel و nvc فکر کنم بهترین راه همین اقدام به مکاتبه است .. باید ایمیل بزنیم و مشکل ایجاد شده رو اعلام کنیم چون واقعا آمار امسال ناامید کننده است و اصلا قابل قیاس با سالهای قبل نیست از بین دوستان آشنایات و همکاران بنده که بالغ بر 200 نفر میشه هیچ فردی قبول نشده است .
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: ariyo 2014
بیان برون سپاری کنن , بسپرن به مهاجر سرا هم خودشون راحت میشن , نفری 100 دلارش کنن هر کس نتونه از رو .... فرمها رو پر کنه, هم اینکه این همه دلواپسی هم از بین میره .
تشکر کنندگان:
چشم اب نمی خوره
نباید به دلمون صابون بزنیم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان