موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 16:58)usatravel نوشته: دوستان میشه لطفا افردای که پیغام Session Timeout رو میبینند در هنگام چک کردن نتایج پست من رو لایک کنن ببینیم چند نفریم . میخوام ببینم این فرضیه برنده بودن چقدر میتونه درست باشه
این فرضیه که هرکی پیغام Session Timeout می بینه برنده است اصلا نمیتونه درست باشه. تعداد خیلی خیلی زیادی این پیغام رو می بینند. چیزی که مطرحه اینه که اونایی که HNBS رو می بینند که هیچی، ولی شاید برنده ها بین کسانی باشند که Session Timeout می بینند، نه همهء اونهایی که Session Timeout می بینند.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا هم چک کنید همه دنبال برنده میگردن
لینک ۱
لینک ۲
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی لینک کارتون خانواده دکتر ارنست رو داره...!!!
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
از سال دیگه که پرزیدنت جمهوریخواه بیاد شرایط مهاجرت برای اتباع کشورهای دیگه سخت میشه. اصلا بعید نیست لاتری رو حذف کنن یا اینکه بصورت تخصصیش کنن که هرکسی نتونه ثبت نام کنه
یه تلوزیون که مدام برای لاتری برنامه گذاشته و 24 ساعته پخش میشه. 20:30 هم که کلا یه دست همرو باخبر کرد. ولی همه اینا به کنار. لاتری رو باید بصورت تفریح دید و وقتی قبول شدی تازه جدیش بگیری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بیان بگن لاتاری شده ثبت نامش 100$دلار وای چقدر حال میده باور کنین اگه 370,000 نفر میخواستن شرکت کنن تبدیل به 20,000 نفر میشد . له نظر من هر کی پول نداره هر کی مدرک نداره هر کی سنش پایینه هجده هستش اصلا اشتباه میکنه میاد میره تو پیج dvlottery آقا نکن این کار و خانوم محترم آقای محترم نکنین این کارو بزا ما که همه این شرایطو داریم بریم آمریکا
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
واقعا که!!!!
منو 24 ساعت محروم کردن!!!!
دلیل : تایید موضوع بی پایه!!!
اینهمه ادم زورشون به من رسیده! واسه ی لایک محروم؟؟!!
دلشون بخواد راحت محروم!
از اینجا ی همچین انتظاری نداشتم!
راستی زورو درست نوشتم؟؟ سوادم ته کشیده
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
موضوعها: 4
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و کاربران گرامی انتشار اخبار کذب و دامن زدن به آن تحت هر عنوانی ممنوع است و کاربران خاطی از فعالیت در فروم محروم خواهند شد.
دوستان مولتی اکانت هم بهتر است به مدیران پیام داده و سایراکانت های خود را اعلام کرده تا مسدود شود در غیر اینصورت تمامی اکانتهای این افراد مسدود شده و اجازه ی دسترسی به فروم آنها برای همیشه قطع خواهد شد.
در مورد اخبار کذب قبولی 21 ارسال حذف و 2 کاربر محروم شدند.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
ولی خداییش اگه اشتباهی هم پیش اومده باشه قبولیش دیگه لذتی نداره. اون آدرنالینی که تو اولین نگاه هست تو هیچ چیزی نیست.
شاید دولت فدرال روش نمیشه بگه که لاتری رو میخوایم جمع کنیم اینجوری بازی در میاره تا خودشو از تک و تا نندازه. هیچ سالی مثل امسال گندشو تو اعلام نتایج در نیاورده بودن.
حداقل کاری که میتونه کی سی سی یا وزارت خارجه کنه یه بیانیه هست که صحت و سلامت نتایج رو تایید کنه یا رد کنه. نمیدونم چرا هیچ عکس العملی نشون نمیدن
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
آنکس که گفت بحر تو مردم دروغ گفت
من راست گفتم که برای تنو زنده ام
نشر اکاذیب چیه برادر؟ خودم دیدم با چشم خودم .
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
من واقعا کف کردم
یدونه ادم پیدا نشد بگه من برندم
توی این اینترنت
__________________-
این کمپانی لاتاری هم خیلی ( بی ش ) هستند جون واقعیت را به ادم نمی گن
توی سایتتان اعلام کنید اگر مشکلی هست خوب مردم از بلا تکلیفی بیان بیرون
حتما باید فحش بدم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
111 صفحه ظرف دو سه روز؟!!! چه خبره اینجا؟
حالا چرا این بحث رو دیشب قفل کرده بودن؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 17:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 17:49 توسط amohammadiazar.)
با سلام خدمت دوستای خوبم
من خودم ایمیل زدم به kcc و البته travel و nvc فکر کنم بهترین راه همین اقدام به مکاتبه است .. باید ایمیل بزنیم و مشکل ایجاد شده رو اعلام کنیم چون واقعا آمار امسال ناامید کننده است و اصلا قابل قیاس با سالهای قبل نیست از بین دوستان آشنایات و همکاران بنده که بالغ بر 200 نفر میشه هیچ فردی قبول نشده است .
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بیان برون سپاری کنن , بسپرن به مهاجر سرا هم خودشون راحت میشن , نفری 100 دلارش کنن هر کس نتونه از رو .... فرمها رو پر کنه, هم اینکه این همه دلواپسی هم از بین میره .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
چشم اب نمی خوره
نباید به دلمون صابون بزنیم