2015-05-07 ساعت 17:46
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
تشکر کنندگان: ostokhan
2015-05-07 ساعت 17:47
چرا فکر می کنید آمار درست نیست؟ مگه چه مشکلی به وجود اومده؟ جالبه انگار توی هر نوع انتخاباتی برای مردم شک و شبهه ایجاد می شه که نتیجه درست نیست!
تشکر کنندگان: ostokhan
2015-05-07 ساعت 17:48
(2015-05-07 ساعت 17:25)saboteur نوشته: دوستان و کاربران گرامی انتشار اخبار کذب و دامن زدن به آن تحت هر عنوانی ممنوع است و کاربران خاطی از فعالیت در فروم محروم خواهند شد. فقط ما دونفر نبودیم که ولی اوکی تکرار نمیشه
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня تاریخ آن سرزمین با "میلاد" و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...! 2015 = GOD DAMN IT 2016 = GOD DAMN IT 2017 = GOD DAMN IT 2018 = GOD DAMN IT 2019 = ?GOD ?What تشکر کنندگان: ostokhan
2015-05-07 ساعت 17:49
دلم گرفته
اخه یعنی می شه نتایج عوض شه ؟ خدا یعنی میشه یه گوسفند می زنم زمین بشه انشالله
2015-05-07 ساعت 17:51
سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم 2 تا خونه دارم ماشین دارم 5 تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .
یک روز اینجا رو پر میکنم مهم نیست کی اما پر میکنم
شماره کیس: تاریخ دریافت نامه قبولی: تاریخ ارسال فرمهای سری اول : تاریخ کارنت شدن کیس : تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه: تاریخ دریافت کلیرنس: کنسولگری: ورود به آمریکا : تشکر کنندگان: keivin ، امی ، Msns ، lady.rezaie ، alirezanz
2015-05-07 ساعت 17:55
اگر نفری 1000 دلار باشه فکر کنم 5000 هزار سهمیه کل مردم ایران 100نفر ثبت نام کنند ویزاهم به همه می رسند همه هم قبول می شوند اما خیلی زیاده
مثل بشه 200 دلار خوبه بعد 4000 هزار نفر شرکت می کنند همه هم می برند اخ چه حالی می ده پسر تشکر کنندگان: ziba62ka
2015-05-07 ساعت 17:56
دوستان سلام،من همون شب اعلام نتایج چک کردم وهمون عبارت تکراری رو که هشت ساله دارم میبینم رو دیدم به خواهرم که تو کلیفورنیا زندگی میکنه هم اطلاعات رو دادم چک کرد از اونجا همین جمله معروف اومد.Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.پس زیاد دل خوش نکنید اسمش لاتاریه خواهر خود من سالهاست بلیط لوتو میخره اما تا الان یه دلار هم برنده نشده،خیلی ها با خرید یک بلیط یه شبه میلیاردر شدن واقع بین باشیم اسمش روشه.
2015-05-07 ساعت 17:57
(2015-05-07 ساعت 17:44)usa001 نوشته: چشم اب نمی خوره دوستم اتفاقا من ( نظر شخصی ) مطمئنم هیچ کس هنوز برنده نشده اگرم تک و توک شده باشن که بازم بعید میدونم . یه برنامه ای هستش . این فقط و فقط نظر شخصی منه
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 کی مرده کی زنده ؟ دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکل
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین . کاملاً موافقم که لاتاری پولی بشه و حداقل تحصیلات رو لیسانس بذارن اگه شرط نمره زبان هم بذارن چه بهتر. کسانی که شرایط و آمادگی برای مهاجرت ندارن و بیخودی فقط برای هیجانش ثبت نام می کنن حق بقیه رو ضایع می کنن. چه حیف که شما با اینهمه شرایط خوب سال هاست که اسمتون در نیومده. تشکر کنندگان: lord_alone_dark ، ostokhan
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین . سلام با این شرایط کجا می خواهی بری اگه یه کم صبر کنی خودشون میان دنبالت تشکر کنندگان: Hezha ، areb1356 ، behrad.sam ، lighter ، Shaft
این مطلبم میخواستم بذارم به افتخار همه :
The happiest of people don’t necessarily Have the best of everything They just make the most of Everything that comes along their way شاد ترین مردم لزوماً بهترین چیزها را ندارند بلکه بهترین استفاده را می کنند از هر چه سر راهشان قرار میگیرد ویلیام شکسپیر
2015-05-07 ساعت 17:59
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین . اومدی دردو دل کنی یا $#% ما رو بسوزونی؟ تشکر کنندگان: Hezha
2015-05-07 ساعت 18:00
(2015-05-07 ساعت 17:57)payamshad نوشته:(2015-05-07 ساعت 17:44)usa001 نوشته: چشم اب نمی خوره اخه داداش هر سال همین جوری بوده بعدش هم برندگان امدن فقط امسال کمی قضیه طول کشیده .. البته شایعه هست عده ای برنده اند که نمیدونم اما به نظرت یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2015-05-07 ساعت 18:01
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین . سلام کاملا موافقم از 2008 عضو مهاجر سرا هستم از سال 70 دارم شرکت میکنم یعنی از زمانی که عکس می چسبوندیم و امضا مر کردیم . من با چشم خودم دیدم از فرزندان دوست قدیمی پدرم که زمان ثبت نام لاتری اطلاعات اشتباه می نوشت عکس برداشته شده از اطلاعات شخصی افرادی که در اختیارش بود را در اندازه های مورد نیاز لاتری تنظیم می کرد . ثبت نام می کرد . پدر این شخص خود یکبار برای رفتن به آمریکا اقدام نموده که بنا به دلایل امنیتیرد شده بود و از آن به بعد کار هر سال این فرزند شده بود . بخدا راست می گم .
2015-05-07 ساعت 18:02
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین . ماشالله!! دوست عزیز بعضیها میخوان برن امریکا که داشته های شمارا داشته باشند، درضمن دارندگی و برازندگی، موفق باشی تشکر کنندگان: Hezha ، lord_alone_dark ، ostokhan
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان