موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 20:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 20:33 توسط online27H.)
دوستان یه خواهشی دارم ازتون برای کوتاه شدن شکل فرسایشی بحث ها در تایپیک ...
اگر شما شروع کننده بحث هستید پس باید منتظر جواب اون شخص یا اشخاص باشید ... جدا از شکل نوشتاری مخاطب در جواب شما در واقع اون داره بهتون احترام میزاره و جواب شمارو میده حالا احتمالش هست شما از شکل جواب دهی اون شخص خوشتون نیاد ولی اینجا باید یادتون باشه که شما یک بحثی رو شروع کردید و هر چقدر این صحبت برای شما ارزشمنده باید همانقدر برای نظر شخصی مخاطبتون احترام قائل باشید ... پس ازتون خواهش میکنم بجای شروع جنگهای فرسایشی با یک کلمه تشکر مبحث رو ببندید ...
نتیجه گیری های این تایپیک تا به الان :
1_صحبت هایی از برنده شدن برخی از دوستان بوده که یکیش در سایت اپلای بورد و در سایت خودمون یک مورد و همچنین خانم رشیدی که در مورد مراحل ازم سوال کردن و من پاریز تراول رو بهشون معرفی کردم " تا زمانی که مدیران محترم سایت اعلام نکنن که برنده واقعی داشتیم من تمام اینهارو بر حساب احتمال میزارم و بهشون سندیت نمیدم"
2_ اول و آخر هر موضوعی از دست ما و مدیران سایت خارجه پس بحث بی مورد و اتهام زدن به هم شامل همین مورد میشه ...
3_مطمئنا در صورت اعلام برنده ها مدیریت سایت اولین نفری خواهد بود که شمارو در جریان خواهد گذاشت و مطمئنا همچنان زود است که بخواهیم در این مورد که هیچ برنده ای نیست به ضرس قاطع تصمیم بگیریم ...
4_تمامی منابع خارجی از روی حدسیات خود به موضوع محور میبخشند پس صحبت های آنان رو به حساب حرف واقع نیارید ...
5_اگر اشتباهی شده باشد مطمئناً در روزهای آتی برطرف خواهد شد که ممکن است شامل تجدید قرعه کشی یا اتفاقت دیگر شود ... و اگر هم تجدید شود یادتان باشد باز شما همانقدر شانس دارید که در شروع داشتید " منظورم اینست جوری برخورد نکنید که اگر قرعه کشی مجدد شود صد در صد برنده خواهید بود"
در نهایت هم از نظر شخصی بنده اینکه لاتاری پولی شود مبنای آن را بهم خواهد زد ... اگر مشکل ما دانش آموزان و اشخاص فاقد صلاحیت هستند که در پروسه مراحل بعدی حذف خواهند شد و برای همین دوبرابر جمعیت مورد نیاز اعلام میشود ولی اگر منظورتان تصمیم گیری در مورد اینکه چه کسی برای لاتاری صلاحیت دارد آن دیگر تشخیصش از حدود ما خارج است ...
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من هنوزم دارم اطلاعات این دوست کنیایی رو چک میکنم اما فقط session timed out!!!!
قاعدتا یه چیزی در مورد این کیس ها هست، آخه حتی یک بارهم has not been رو نزده!!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 18:10)iranian1 نوشته: (2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .
دوست عزیز اگر شما این همه به خودتان می بالید باید خیلی وقت پیش آمریکا به شما ویزا می داد متاسفم که هنوز عده ایی از شما ها فکر کردید آمریکا فقط زبان وتحصیله...مطمئن باشید کسی که سواد داشته باشه واز هز لحاظمالی تامین باشه قصد مهاجرت نمی کند مگر دنبال تنوع باشد.
خوشبختانه شما متمکن هستید و دولت آمریکا برای افرادی مثل شما راه باز کرده مثل سرمایه گذاری چرا از آن راه وارد نمی شوید و وقت خود را از طریق لاتاری حرام می کنید؟
ویزا سرمایه گذاری eb5 500.000 دلار میخواد که من ندارم .وقتی ادم همه چی داره میره سراغ سطح زندگی بالاتر.متاسفانه که ندادن قبلا اقدام کردم
یک روز اینجا رو پر میکنم مهم نیست کی اما پر میکنم
شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
کنسولگری:
ورود به آمریکا :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 20:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 20:41 توسط kadilak_2010.)
چیزی که بیش از همه آزارم میده اینه که تا به الان هیچ بشری ندیدم که بگه قبول شدم
تا اونجایی که شرکت پاریز تراول جایزه در نظر گرفته. عجباااااااااا
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که بعد از چک کردن مستقیم صفحه session timed out نشون داده میشه براشون احتمالا برنده هستن ولی به دلیل مشکل سیستمی به این صفحه هدایت میشن .
دوستانی هم که مستقیم پیغام has not been selected رو دریافت می کنن متاسفانه برنده نشدن .
برای اطمینان دوستانی که سال ۲۰۱۵ برنده شدن ولی موفق به دریافت ویزا نشدن می تونن با کانفیرمیشن نامبر سال پیش چک کنن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن .
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 20:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 20:54 توسط tabim4.)
دوستان مثل اینکه قریب به اتفاق یاران مهاجرسرا بر این باورند که سشن تایم آوت ها برنده اند .بدینوسیله به دارندگان پیغام session time out بخاطر برنده شدن در لاتاری 2016 صمیمانه تبریک
گفته از ته دل آرزوی موفقیت و سربلندی تک تک شما را در گرفتن ویزا و گام گذاشتن در دیار آرزوها با سلامتی و شادکامی را دارم.
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 18:02)ramy1000 نوشته: (2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .
ماشالله!! دوست عزیز بعضیها میخوان برن آمریکا که داشته های شمارا داشته باشند، درضمن دارندگی و برازندگی، موفق باشی
بنده خدا تو آمريكا تافل ٩٩ هم كمته
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 20:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 20:56 توسط azimi1368.)
آقا من که با برنده نشدنم کنار اومدم چون اون جمله معروف رو متاسفانه برای سومین سال پیاپی دریافت کردم ولی اینکه تا الان حتی یک نفر هم اعلام برنده شدن نکرده خیلی عجیبه !!!! آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ من یکی که باورم نمیشه!!! صد در صد یه خبری هست و یه اتفاقی میافته ، هرچند ممکنه این اتفاق تاثیری در قبولی ما نداشته باشه ، فقط دوست دارم بدونم جریان چیه، آمریکا هم دیگه از دست رفته !!! دیگه از نظم آمریکایی خبری نیست
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه