کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 19:49)Kaveh نوشته:  .
یکساعت پیش دسترسی کیسهای ۲۰۱۶ به فرم DS-260 باز شد.
.

ولی از ایران هنوز برنده ای یافت نکردید؟!!! کردید؟
تشکر کنندگان: puryapurya ، feidom30
مدير جان اين ساعت سايتو درست نكردي ها
زحمتشو بكش داداش
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: manheb1
من میگم دیگه فکر کردن به لاتاری امسال تلف کردن وقته ، اگر شرایط رفتن از روشهای دیگه ای رو دارید رو اونا تمرکز کنید و اگه میخواید شانستون رو برای ساله دیگه هم امتحان کنید لا اقل برید زبان انگلیسی رو تا اونجا که میتونید تقویت کنید یا تجربه کاریتون رو افزایش بدید که اگر احیانا برنده شدید اونجا به مشکل کمتر برخورد کنید. حالا اگر باز هم یه ته امیدی دارید که نتایج امسال اشتباه شده هر دو سه روز یه بار هم نتیجه رو دوباره چک کنید ولی اصلا بهش فکر نکنید از زندگی بازتون میداره
تشکر کنندگان: manheb1 ، Asal707 ، Hezha
(2015-05-07 ساعت 19:45)SamueL.p نوشته:  من هر جور فکر میکنم میبینم خطای تایم اوت چه ربطی به قبولی داره اخه....!!!
چه بدونم والا .. بازم تایم اوتی خیلی کم داریم...
اکثر کسایی که روزای اول تایم اوت گرفتن اونجور که دیدم طی چند مرحله مشاهده has not been select گرفتن

ببینید، منطق آقای سایمون این هستش که ما اینجا با ٢ گزینه مواجه هستیم: افرادی که پیغام NOT SELECTED رو مشاهده می‌کنن و افرادی که براشون Session timed out نمایش داده میشه. اگه کسانی که NOT SELECTED رو می‌بینین، همونایی باشن که واقعاً انتخاب نشدن پس افرادی که Session timed out رو می‌ببینن ممکنه جزو برنده‌ها باشن.
تشکر کنندگان: feidom30
(2015-05-07 ساعت 19:46)sahar nafisi نوشته:  دوستان يكي از دوستان من ميكن تو نتيجشون نوشته HAS NOT BEEN SELECTED AT THIS TIMR هميشه فرمتشون همينه؟يعني هميشه مينويسه at this time?

بله مینویسه.منظور اینکه در قرعه کشی امسال.مگه اینکه اعلام کنن دو مرحله ایه
تشکر کنندگان:
حالا از TIME OUT پرید به Session Cancelled .???Big Grin
تشکر کنندگان: manheb1
(2015-05-07 ساعت 18:40)َalikh نوشته:  https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/h...pa1/v/t1.0- ۹/11150528_10204420477812794_4779466774250377857_n.jpg?oh=654fa310800c15e50afe9011c29bcee2&oe=55C2EB32&__gda__=1440823076_aa5834fb9b626ac7020d5b01341c0cbc
اینم یه مراکشی که ادعا کرده برنده شده و عکس نامشو گذاشته ببینید پایینش شماره کیس گذاشته !!!!!
هرچند بعیده یکی کیس نامبرشو اینقدر راحت بذاره تو نت
خب این مورد هم تقلبی از آب در اومده چون بارکد عدد 2015AF00078027 رو نشون میده
تشکر کنندگان: jayjay
.

به به ....

چشممون روشن.... گمونم لاتاری داره به پایان میرسه..خخخ
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان: puryapurya ، Ali Sepehr ، ostokhan
(2015-05-07 ساعت 19:01)غلام دلخوش نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 17:57)manheb1 نوشته:  [quote='lord_alone_dark' pid='607348' dateline='1431004871']
سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .

عزیز این شرایطی که شما داری فکر نکنم تو ایران غیر از خودت کسی داشته باشه

دوست عزیز لاتاری یعنی شانس...یه نفر هم باشی و قسمتت نباشه رد میشی
شماره کیس: 2015AS00001xxx - تعداد افراد: 1 - مصاحبه:Ankara, 12 Jan - دریافت ویزا:کلیرنس،کلییر بعد از 92 روز - ورود به آمریکا:Jun - دریافت گرین کارت:Jul
تشکر کنندگان: armin021 ، hameddjj
سلام
دوستان!
1)پول به آدم قدرت میده. پول به آدم اعتماد به نفس میده. پول به آدم سلامتی تن میده. پول به آدم سلامتی مغز و عقل میده. پس نتیجه میگیریم اون کسی که پول داره سلامت جسم و عقل هم داره و میدونه چطور از پولش استفاده کنه و" بهشت " دلخواهش رو برای خودش توی هر " جهنمی " بسازه پس نیازی هم نداره که مثل من و شما برای مهاجرت به اونطرف به لاتاری دل ببنده.پس زیاد به این قضیه حساسیت نشون ندین .به شخصه اگه پولدار بودم به هیچ وجه به آمریکا فکر نمیکردم و به جاش به کشورهای بهتر از اون اهمیت میدادم .
2)خدا وکیلی دلتون می آد یه حیون زبون بسته و با شخصیت به نام " گوسفند " رو فدای آرزوهاتون کنید؟ من باشم اگر هم بخوام نذر کنم خرج شام یا ناهار یه روز آسایشگاه سالمندان رو که پدربزرگها و مادر بزرگهای عزیزمون در بی کسی و غریبی مطلق اونجا به سر می برند رو تامین میکردم( در این مورد به شرف یه مرد قسم میخورم) یا یه چیزی توی همین مایه ها.
3) به نظر من در خصوص این موضوع لاتاری باید دنبال یه سری کدهای خاص باشیم. به طور مثال اگه برین توی تاپیکهای روس رو هم بررسی کنید متوجه میشید شرایط مشابه ما رو دارند (....)
من برم چند تا زامبی بکشم بر گردم.....
تشکر کنندگان: tabim4 ، jayjay
من فکر میکنم امریکایی ها با ایرانیان لج کردند !
هیچ معنی نداره ....حتما به خاطر داعش و ترس از اسلام افراطی هست ..
این تفکر من هست ...ایا از عراق هم شرکت میکنند ؟
چون زمان ۱۱ سپتامبر هم همین اوضاع بود ...شک وترید و ترس
تشکر کنندگان:
.

پس با این وجود دیگه همه چی تموم شد و همه چی روبراهه.
بدرود دوستان
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، alirezanz
(2015-05-07 ساعت 20:10)faryas نوشته:  من فکر میکنم آمریکایی ها با ایرانیان لج کردند !
هیچ معنی نداره ....حتما به خاطر داعش و ترس از اسلام افراطی هست ..
این تفکر من هست ...ایا از عراق هم شرکت میکنند ؟
چون زمان ۱۱ سپتامبر هم همین اوضاع بود ...شک وترید و ترس

عزیز من به این شایعات دامن نزنین مگه اونا مثل ما هستن و اهل لج و لج بازی ؟
فعلا که این مشکل عدم قبولی در همه دنیا هست و همه شاکین
تشکر کنندگان: faryas ، feidom30 ، alirezanz
شما که الآن مجانی ثبت نام کردین دارین اعصاب خودتون و داغون میکنین و صحبت از پیگیری و ایمیل و تلفن و سوال و جواب با سارا گرو و آلن ایر و کی سی سی و غیره می کنین!
اگه برای ثبت نام پول داده بودین چه کارها و رفتارهایی صورت میگرفت؟!!
من و بقیه برندگان ۲۰۱۴ که سفارت هم رفتیم و ۳۳۰ دلار هم پرداخت کردیم و مصاحبه شدیم و یک سال و اندی از عمرمون و هم پای این قضیه گذاشتیم و در آخر من و خیلی های دیگه موفق به اخذ ویزا نشدیم و با کلی هزینه این پروسه رو به انتها رسوندیم، چی بگیم؟!
من در اون سال بیشتر از ۲۵ میلیون تومان و خرج این کار کردم و آخرش نشد!!!
سپتامبری که گذشت یک ماه امارات بودم و کلی هزینه دادم.
ناراحت هم شدم و افکار منفی هم به سرم میزد مثل بقیه. ولی هیچوقت دست به اعتراض و غیره نزدیم و اون اواخر با سایر دوستان هفته ای دو بار به سفارت مراجعه میکردیم و با ملایمت پیگیر قضیه بودیم ولی این رو میدونستیم که برنده شدنمون دلیلی برای گرفتن حتمی ویزا نیست و این رو تو همون نامه قبولیمون تاکید کرده بودن.
این رو فراموش نکنیم که ما نمیتونیم به قول اون دوستمون براشون نسخه بپیچیم!
لاتاری فقط یه شانسه، که واقعا دستشون درد نکنه که این امید و بهمون میدن و اون هم که در صورت برنده شدن رو هواست و باید هفت خان رستم و طی کنین تا بهش برسین!
امیدوارم اختلالی تو سیستم هاشون باشه و بزودی تکلیف روشن بشه.
خیلی خونسرد به زندگیتون برسین و گوشه نگاهی هم به این قضیه داشته باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
منم خودم ایمان داشتم که مشکل به وجود اومده...

اما با باز شدن فرم ds 260 گمونم همچی دیگه تموم شده دوستان....

ما بریم پی زندگیمون... بازم سر میزنم

شاد باشید
.
♚   صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،

وَقـتـــی بــِـه خــــُــدا “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚ Rolleyes  

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان