موضوعها: 0
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-07 ساعت 18:54)meraj-fallahi نوشته: دوستان یکم در مورد این فرضیه پولی شدن لاتاری (مثلا 100 دلار) ، کم لطفی میکنن ! ببینید اگه پولی بشه ُ سطح تحصیلات معیارش از دیپلم به لیسانس ارتقا پیدا کنه ، اون موقع ما شاهد چند تا اتفاق خوب خواهیم بود :
۱-جلوی یه مشت بچه مدرسه ای که با وارد کردن اطلاعات اشتباه ثبت نام میکنن جلوگیری میشه .
۲-از ثبت نام شدن کسایی که کم ترین اطلاعاتی از لاتاری دارن جلوگیری میشه ، مثلا : هرکسی اسم لاتاری بگوشش میخوره ... زرتی گیر نمیده که منم ثبت نام کنید .. هم فاله هم تماشا .
۳- اینطوری کسایی که استطاعت (نمیدونم املاشو درست نوشتم یا نه) مالی ندارن دیگه پا پیش نمیزارن ... بقول عبدلرضای عزیز کسی که 100 دلار نداره ثبت نام کنه فردا بعد قبولی چطوری میخواد بلیط هواپیما جور کنه و یا با خودش حداقل ۱۰ هزاردلار سرمایه ببره ؟!
۴- جلوی ثبت نام فله ای کافی نت ها گرفته میشه !(این خیلی اساسیه )
۵- از ثبت نام خانومای خونه دار و اقایون بازنشسته که سطح زبانشون در حد ای ام بلک بورد و تصورشون از شرکت در لاتاری همینجوری بخت ازمایی هستش هم ... جلوگیری میشه !
باور کنین اینایی که گفتم اگه رعایت بشه ... حدود 40 درصد ، امار ثبت نام کنندگان پایین میاد.
بقول استاد عزیز ارش بزرگ :
مدیران محترم اگه نوشته من ایرادی داره خودتون اصلاح بفرمایید .
نه عزیز .از اول اسمش رو خودشه "قرعه کشی گوناگونی" اگر در سایت خودشون هم نگاه کنی علت پایه گذاریش به این خاطر هست که هر کسی بتواند با این معیار ها به امریکا مهاجرت کنه و گرنه خودشون اعلام کرده اند که انواع واقسام ویزا برای مرفهین وتحصیل کردگان وجود داره که حسابی غربال و دستچین میکنندکه بدرد شون بخوره. فکر میکنی اون افیسری که تو این کاره خیلی دوست داره برای بچه ها وایندگانش با انتخاب کردن مردم تحصیل کرده از کشور های دیگه مفت مفت رقیب شغلی بتراشه؟تمام این نپالی هایی که سهمیه ها رو پر میکنن رو نگاه کن همه اشون در اونجا کارگری میکنن.4تا ایرونی تحصیلکرده میبینن لاتاری برنده شدن با هزار بد بختی ap خوردن و سنگ انداختن راهشون میدن داخل .
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم .... بیخیال شین بحث کردن ها رو خواهشا .... شما بگو پولی بشه به نظرتون میشه ؟؟؟ بگو فقط لیسانس به بالا ایا اینجور میشه ؟؟
بگرد دنبال برنده ؟؟؟
پس برنده کجاست ؟؟
یکی زنگ میزنه میگه دوست دوست عمم برنده شده ... یکی میگه پسر عموی دخترخاله ی همسایمون قبول شده... پس کووو ؟؟؟
یه نفر بیاد اعلام حضور کنه جایزشم از شرکت پاریز تراول بگیره ....
تو فقط اون برنده را به من نشان بده... مشکل ؟؟ مشکل نداره اینجا ... عالییی . خخ
.
♚ صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،
وَقـتـــی بــِـه
♛ خــــُــدا ♛ “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 19:33)feidom30 نوشته: (2015-05-06 ساعت 23:22)feidom30 نوشته: (2015-05-06 ساعت 22:52)feidom30 نوشته: دوستان مشکل دار بودن لاتاری ۲۰۱۶ توهم نبوده:
« - که من این می نویسم نیمه شب در اینجا در کالیفرنیا، 03:00 در سواحل شرق ایالات متحده آمریکا است. این بدان معناست که نتایج DV2016 اند به مدت 15 ساعت در دسترس بوده است. تا کنون، یک مورد تایید "انتخاب" دیده نمی شود. برخی از افراد ادعا کرده اند موفقیت، اما تا کنون تمام موارد به نظر می رسد جعلی. »
من نمی دانم چطور لینک شیر کنم که مدیران بن نکنن. پاراگراف بالا ترجمه گوگل از مطلب جدید سیمون در وبلاگش هست که اتفاقا مفصله و سیمون می گوید حتی یک نفر برنده تایید شده هم پیدا نکرده و بحث مشکل فنی در لاتاری ۲۰۱۶ را به عنوان گزینه اول مطرح می کند. پوزش از اینکه وقت ندارم ترجمه کنم فقط اینکه بازی لاتاری تازه شروع شده....
اینکه Consular Affairs زیر بار بره بی اهمیته.Consular Affairs یک هفته طول می کشه بفهمن سایتشون داونه. سوال ساده است چرا سیمون بعد از ۱۵ ساعت حتی یک کیس برنده هم پیدا نکرده؟ چرا ما اینجا برنده نداریم؟
خوب الان ۲ روز از اعلام نتایج می گذره سیمون جدیدا مطلب گذاشته که مطمئن تر از قبله و هنوز یک برنده هم پیدا نکرده و به مسخره اسم لاتاری ۲۰۱۶ رو گذاشته شوی شعبده. اعتقاد داره که «امور خارجه آمریکا گند زده». کنسولر افیر هم که روابط عمومی معمولی و روتین انجام می ده که همه چیز مرتب هست و هیچ مشکلی نیست اگر اشتباه نکنم برای اولین بار مهاجر سرای دوست داشتنی خودمان هم جایزه تعیین کرده ۲ روز گذشته و یک نفر هم تماس نگرفته آنطور که از پشت صحنه متوجه شدم ظاهرا تاریخ گردهمایی هم ممکن هست تغییر کند.
یک بحثی دوستان مطرح کردند و خیلی هم شتاب زده با تکیه بر اون دشنام ها شروع شد و اون اینکه در لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام فله ای در ایران به نقطه ای رسیده که از خیل شرکت کنندگان چند برنده معدود بوده و هنوز بیرون نیامدند. من به دو دلیل مخالفم یک اینکه سیمون تمرکزش بر ایران نیست بین المللی مطرح میکنه دوم اینکه ثبت نام فله ای ایران هیچ وقت رشد پرشی نداشته که حالا در لاتاری ۲۰۱۶ جهش پنجاه درصدی داشته باشه. شخصا هم باطل اعلام شدن این سری رو اگر چه بعید نمیدونم ولی احتمالش رو ناچیز می بینم اگر چه در سالهای قبل همه نوع اتفاقی رخ داده.
کلا به نظر من یک احتمال برای قبول نشده های امسال مفروضه سیمون معتقده تایم اوتی ها در واقع همان برنده ها هستند و سیستم به دلیل مشکل فنی این چند روز اول نشان نداده. من جزو این گروه سشن تایم اوتیها نیستم ولی این تا الان نقطه امید می تواند باشد برای بقیه دوستان البته هنوز سيمون مشخص نكرده كه تمام تايم اوتي ها رو برنده ميدونه يا اينكه برنده ها جزو اين گروه هستند. یک مورد دیگر هم اینکه در موارد بسیار معدودی هم در چند سال اخیر در روزهای دوم سوم ... بدون دلیل پیغام عدم قبولی خود به خود به قبولی تغییر کرده که کنتاکی حتما تا ١٠ روز اول رو توصيه می كنه براى چك كردن که طبق تجربه من این کیس ها به شدت نادرند.
من این برادر سیمون عزیز رو نمیشناسم ، میشه بگی این سیمون جان که الهی که من فداش بشم کیه ؟ جییییییگر
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من هر جور فکر میکنم میبینم خطای تایم اوت چه ربطی به قبولی داره اخه....!!!
چه بدونم والا .. بازم تایم اوتی خیلی کم داریم...
اکثر کسایی که روزای اول تایم اوت گرفتن اونجور که دیدم طی چند مرحله مشاهده has not been select گرفتن
.
♚ صُـدور هـیـچ گُـذَرنـامِــه وَ ویـزایـی لــازِم نـیـســت ،
وَقـتـــی بــِـه
♛ خــــُــدا ♛ “ پــَـنــاهـَـنـــدِهـــ ” مـی شـَویـــد . . ♚
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يكي از دوستان من ميكن تو نتيجشون نوشته HAS NOT BEEN SELECTED AT THIS TIMR هميشه فرمتشون همينه؟يعني هميشه مينويسه at this time?
کیس نامبر:*** 7تعداد اعضای کیس : فقط خودم رویت قبولی : 21 may سفارت : فعلا آنکارا کارنت شدن :؟؟؟؟ دریافت نامه دوم : ؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من میگم دیگه فکر کردن به لاتاری امسال تلف کردن وقته ، اگر شرایط رفتن از روشهای دیگه ای رو دارید رو اونا تمرکز کنید و اگه میخواید شانستون رو برای ساله دیگه هم امتحان کنید لا اقل برید زبان انگلیسی رو تا اونجا که میتونید تقویت کنید یا تجربه کاریتون رو افزایش بدید که اگر احیانا برنده شدید اونجا به مشکل کمتر برخورد کنید. حالا اگر باز هم یه ته امیدی دارید که نتایج امسال اشتباه شده هر دو سه روز یه بار هم نتیجه رو دوباره چک کنید ولی اصلا بهش فکر نکنید از زندگی بازتون میداره
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هرچی اطلاعات خودم و داداشم رو وارد میکنم با این پیام مواجه میشم
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
بنظرتون اشتباه از کجاست اطلاعات رو دقیق کپی برگه ای که بعد ثبت ونام چاپ کردم وارد میکنم !
موضوعها: 126
رتبه:
43
12 تشکر در 6 ارسال
.
یکساعت پیش دسترسی کیسهای 2016 به فرم DS-260 باز شد.
.