موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه كل اعضا فاميل خودم و خانواده همسرم شركت كردند و هيچكدام برنده نشدن. نميدونم شايد شايعات صحت داشته باشه
با آرزوي ويزاي يكضرب
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
آقایون ، خانمها؛
تا حالا همچین اتفاقی رو ما تجربه نکردیم که بعد از دو روز اختلال، کنتاکی اطلاعیه ای منتشر نکرده باشه!!!
من هنوز سر حرفم هستم، انتهای این داستان، خیره؛ میدون رو ترک نکنید! بازی داره به وقت اضافه کشیده میشه!
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 21:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 21:10 توسط afshin4749.)
دوستان عزیز ،
پس از یه دوره طولانی ، آن هم بر حسب ضرورت اومدم تا یه مطالبی رو خدمتتون عرض کنم و زحمت رو کم کنم :
1- سال 2012 قرعه کشی انجام شد. اما بعد از یکماه که کلی ملت کاراشون رو انجام دادن نتایج ابطال شد و دوباره قرعه کشی شد که بنده در همون دوره دوم قبول شدم . بعید نیست !! شاید دوباره این اتفاق بیفته و نتایج ابطال بشه و شاید هم نه اما من چند احتمال رو میدم که شاید درست باشه .
اول اینکه ممکنه بعضی ها قبول شده باشن و عضو مهاجرسرا نباشن و یا اصلاً در موردش نمیدونن !!
دوم اینکه بعضی ها عضو هستن و شاید به یه دلایلی نمیخوان قبولیشون رو ذکر کنن !! در دوره ای که من بودم تعداد زیادی این موضوع رو داشتن و اصلاً رو نمیکردن و وقتی اونا رو بعضاً در آمریکا ملاقات کردم ، فهمیدم فقط استفاده کننده از سایت بودن و اصلاً هیچ مطلبی رو پست نکردن !
سوم اینکه خیلی ها هستن که که عضو مهاجرسرا هستن ، اما جزو اون گروهی نیستن که قبول شدن و این اتفاق ممکنه بیفته و احتمال هم داره. مگه چند نفر عضو مهاجرسرا هستن که 2016 شرکت کردن و قبول نشدن ؟ خب ممکنه بطور تصادفی کسانی که از این گروه در اینجا حضور دارن برنده نباشن. این رو نمیشه روی تمام سهمیه ایران تعمیم داد!
2- اما مطلب بعد که باید خدمتتون عرض کنم اینه که بیخودی بخاطر مسئله ای که دست شماها نیست ، با هم جرو بحث نکنید ! و دائم همدیگه رو محکوم نکنید که اگر دیگران ثبت نام نمی کردن ، ما الآن قبول شده بودیم !! خیر اصلاً اینطوری نیست !! اگه برنده بشید نه از زیادی و نه از کمی سهمیه ست !! بلکه از سر بخت و اقبال شماست !
یه مطلب دیگه هم هست که باید بگم ،
چند سال پیش وقتی من برنده شدم ، یه آقایی که الآن هم بصورت اتفاقی با هم دوست هستیم و همدیگه رو توی آمریکا ملاقات کردیم و ایشون نام کاربریش رو گفت و من تازه فهمیدم که کی بوده ، یه حرف خیلی قشنگ زده بود که هنوزم مطلبش توی ذهنم هست ! ایشون گفته بودن که قبولی در لاتاری تازه اول راهی ست که بسیار دشواره و ممکنه گاهی اوقات تمام شادیهای گذشته شما که ناشی از قبولی هستش رو تحت الشعاع قرار بده . دوستان به راستی زندگی در آمریکا مشکله و اینطور نیست که فکر کنید با قبولی همه چیز تموم میشه و زندگی شما از این رو به اون رو میشه !!! نه والا !! انقدر مشکلات اینجاست که قابل باور نیست ! بخصوص این زمان که وضعیت اقتصادی و شغلی آمریکا زیاد تعریفی نداره ! من اینو نمیگم چون خودم تجربه کردم ! من اینو میگم چون خیلی ها هم در همین سایت راجع بهش صحبت کردن و البته جامع و کاملتر از آن چیزی که حتی خود من تجربه کردم . پس بدونید با قبولی در این آزمون بخت آزمایی ، تازه کار شما شروع میشه و شاید هم آنقدر نا امید بشید که مثل خیلی ها که آمارشون رو دارم و با هم دوست هم بودیم ، راهی جز برگشت پیدا نکردن و این کار رو هم کردن و اتفاقاً آدمای موفقی هم بودن و حتی با مدارج بالای تحصیلی و کاری !! پس صبور باشید و دوباره بخت خودتون رو آزمایش کنید و اینبار با کوله باری پر بار تر از گذشته . برای مثال روی زبان انگلیسی خیلی کار کنید چون اینجا اصلاً شوخی ی در کار نیست و اگه زبان انگلیسی شما قدرتمند نباشه ، چنان ضربه میخورید که خودتون هم براتون قابل باور نیست ! نگید رفتیم خود به خود یاد میگیریم ! محیط خودش مجبورت میکنه ! نه عزیزان اینطور هم نیست. به هر حال آرزومندم که همه شما این سفر سخت و طاقت فرسا رو تجربه کنید و البته موفق هم باشید که اطمینان دارم خواهید بود.
موفق و پیروز باشید.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 20:39)CYB3R نوشته: دوستانی که بعد از چک کردن مستقیم صفحه session timed out نشون داده میشه براشون احتمالا برنده هستن ولی به دلیل مشکل سیستمی به این صفحه هدایت میشن .
دوستانی هم که مستقیم پیغام has not been selected رو دریافت می کنن متاسفانه برنده نشدن .
برای اطمینان دوستانی که سال ۲۰۱۵ برنده شدن ولی موفق به دریافت ویزا نشدن می تونن با کانفیرمیشن نامبر سال پیش چک کنن و نتیجه رو اینجا اعلام کنن .
من با کانفرم2015 چک کردم. نامه اول یا همون قبولی رو درست نشون میده.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 21:02)tabim4 نوشته: (2015-05-07 ساعت 20:30)behrad.sam نوشته: من هنوزم دارم اطلاعات این دوست کنیایی رو چک میکنم اما فقط session timed out!!!!
قاعدتا یه چیزی در مورد این کیس ها هست، آخه حتی یک بارهم has not been رو نزده!!
با تشکر و تقدیر فراوان از جناب بهراد بخاطر این حرکت و تلاش ارزنده .دیگه این سند مسلم را نمیشه انکار کرد مگه میشه همه کنیایی ها برنده بشند اصلا غیر ممکنه این بهترین مدرک برای خوش خیالی و خیال بافی من عاجزه
خطرناک - جان فریمن - استخوان - سام وان - علی هانتر ...... کجایید بیایین مچ KCC را گرفتیم
آقا وکیل نداریم اینجا? من میخام به دادگاه لاهه شکایت کنم از دست اوباما
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 20:32)lord_alone_dark نوشته: (2015-05-07 ساعت 18:10)iranian1 نوشته: (2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته: سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .
دوست عزیز اگر شما این همه به خودتان می بالید باید خیلی وقت پیش آمریکا به شما ویزا می داد متاسفم که هنوز عده ایی از شما ها فکر کردید آمریکا فقط زبان وتحصیله...مطمئن باشید کسی که سواد داشته باشه واز هز لحاظمالی تامین باشه قصد مهاجرت نمی کند مگر دنبال تنوع باشد.
خوشبختانه شما متمکن هستید و دولت آمریکا برای افرادی مثل شما راه باز کرده مثل سرمایه گذاری چرا از آن راه وارد نمی شوید و وقت خود را از طریق لاتاری حرام می کنید؟
ویزا سرمایه گذاری eb5 500.000 دلار میخواد که من ندارم .وقتی ادم همه چی داره میره سراغ سطح زندگی بالاتر.متاسفانه که ندادن قبلا اقدام کردم
۳۰۰ میلیون پول نقد تو حساب، بعلاوه ۲ تا خونه و ماشین و آب کنی میشه همون ۵۰۰ هزار دلار دوست عزیز!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
قبول شدی باکیس 2015؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟