کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
عزیزااااااان واسه من این خطا رو میده ای بابا چرا کسی دلیلش رو نمیگههههه
[عکس: xq35_12_thumb.jpg]
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 21:37)moxtar88 نوشته:  کار ما و انجمن به جایی کشیده که شرکت پاریز تراول به هرکی که اول نفر ثابت کنه که قبول شده جایزه میده Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اگه میدونستم امسال اینجوری میشه باور کنید اصلا ثبت نام نمی کردم. بنظر من بدترین سال ممکن بوده امسال اونم بخاطر تبلیغات وسیع بعضی شبکه های ماهواره ای که خودتون میدونید و نگریستن به لاتاری به منزله سرگرمی از طرف 90% ما ایرانیا. ثبت نام خیلی خیلی بالا بوده از ایران ظاهراً. فقط میگم متاسفم برای همه اونایی که واسه رفتن هم دلیل داشتن هم انگیزه و هم برنامه ....SadSad

ایکاش در مورد این جایزه بیشتر توضیح داده بشه انجام کلیه امور لاتاری یعنی چی؟یعنی خرج هواپیما و سفر و هتل و...را موقع انجام مصاحبه میدن؟!
به نظرم پاریز تراول به جای جایزه دادن بهتره اول یه سایت درست و حسابی واسه خودش طراحی کنه
تشکر کنندگان: moxtar88 ، mohammadm64 ، Ashkan78
من الان برای بار صدو شونزدهم مشخصاتمو وارد کردم تا ببینم برنده شدم یا نه اینجوری واسم نوشت :

HAS NOT BEEN KOOFT ZAHRE MAR DIVANEH CHAND BAR CHECK MIKONI BARANDE NASHODI DIGE !Big Grin
تشکر کنندگان: mona_ir ، ostokhan ، roadhog ، hameddjj ، nima_no ، javadtv ، alirezanz ، ziba62ka ، aaraam
Guys please wake up to reality,we have not been selected.The GAME is over...
تشکر کنندگان: moxtar88 ، hameddjj
(2015-05-07 ساعت 21:41)ajab1 نوشته:  ببینید شما ایشون 35 نفر اطرافشن که ثبت نام کردن، برای من چند نفر؟ منم همین حدود، برای شما چی؟ایوای نفر ثبت نام کردن؟
میخوام بگم که تعداد بسیار زیادی شرکت کردن درسته، ولی این هم یکم غیر طبیعیه هست که یکی نیاد بگه آقا من برنده شدم
به نظر من باید از کی سی سی توضیح خواست، تماس گرفت که اصلا چیه قضیه؟؟؟

حرفتون بسیار منطقیه. چرا یه ایمیل به kccdv@state.gov نفرستیم؟ من شروع می‌کنم. دوستان اگه دسترسی دارن، می‌تونن با شماره زیر هم تماس بگیرن و موضوع رو جویا شن:
606-526-7500
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 21:53)javadtv نوشته:  عزیزااااااان واسه من این خطا رو میده ای بابا چرا کسی دلیلش رو نمیگههههه
در کادر دوم فقط باید "فامیل" رو وارد کنی! نه اسم و فامیل!!
تشکر کنندگان: behrad.sam ، amirmc
خیلی ها هستند که وقتی تازه قبول میشن میان سرچ میکنن و با مهاجرسرا آشنا میشن و تازه اعلام قبولی میکنن.
تازه ۲ روز گذشته!
شاید یواش یواش سر و کلشون پیدا شد.
البته امیدوارم که سیستم هاشون اختلال داشته باشه و دوستان قبول بشن
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: hameddjj
(2015-05-07 ساعت 21:53)javadtv نوشته:  عزیزااااااان واسه من این خطا رو میده ای بابا چرا کسی دلیلش رو نمیگههههه

عزیزم خوبه نوشته که LAST/FAMILY NAME اینا هردوش یعنی اسم فامیلتو فقط باید وارد کنی نه اینکه اسم فامیل بزنی بعد یک / بزنی و اسم کوچیکتم بنویسی! فقط فامیلیتو بنویس تمام
تشکر کنندگان: majid7 ، javadtv
(2015-05-07 ساعت 20:59)mohsen7337 نوشته:  
نقل قول:تایم آوت ها

با عقب جلو کردن صفحه مرورگر برای خود "تایم اوت" درست کنید و برنده بشید این هم هدیه من ...!
Wink آفرین خیلی زیبا و ظریف فرمودین
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 21:56)sir.110 نوشته:  
...Guys please wake up to reality,we have not been selected.The GAME is over

.Word up son, word
تشکر کنندگان: sir.110
(2015-05-07 ساعت 18:32)Nazem نوشته:  بنظر من دو تا سوال هست:
١- چرا هرسال ١ مي جوابا رو مي دادن امسال ٥ مي؟
٢- چرا هيچ اخباري نيست مبني بر اينكه برنده ها چيكار كنند؟
صد در صد اختلالي تو سيستمشون هست.

مدیرجان من هم با شما موافق هستم، بنظر من هم از دوحال خارج نیست، یکی اینکه این مشکل کلی وتمام کشورها رادربرمیگیردکه میشود نتیجه گرفت اشکال سیستمی است،ودوم چنانچه این مشکل فقط مخصوص ایران است، که علل ان چیزهای دیگراست، وباید امیدوارباشیم که مشکل مورداول باشه.
تشکر کنندگان: lighter ، Hezha
(2015-05-07 ساعت 21:02)tabim4 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 20:30)behrad.sam نوشته:  من هنوزم دارم اطلاعات این دوست کنیایی رو چک میکنم اما فقط session timed out!!!!
قاعدتا یه چیزی در مورد این کیس ها هست، آخه حتی یک بارهم has not been رو نزده!!
با تشکر و تقدیر فراوان از جناب بهراد بخاطر این حرکت و تلاش ارزنده .دیگه این سند مسلم را نمیشه انکار کرد مگه میشه همه کنیایی ها برنده بشند اصلا غیر ممکنه این بهترین مدرک برای خوش خیالی و خیال بافی من عاجزه
خطرناک - جان فریمن - استخوان - سام وان - علی هانتر ...... کجایید بیایین مچ KCC را گرفتیم

دسخوش :d

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، alirezanz
سلام دوستان
بابا این چه وضعشه من پدرم در اومد تا اکانتم فعال بشه....4 روز طول کشید با این حساب اصلا کسی نمی تونه عضو بشه که بخواد خبر برنده شدن بده........مدیران لطفا رسیدگی کنید.
تشکر کنندگان: behrad.sam ، َalikh ، آینده
(2015-05-06 ساعت 09:19)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 09:14)khorsandi نوشته:  سلام من هم با وجودی که کاملن شرایطشو داشتم قبول نشدم به دوستانی که برنده شدند تبریک میگم.. DAMN HAS NOT BEEN SELECTED
منظورتون از شرایط آمادگی برا رفتنه یا ...؟

بله آمادگی برای رفتن
تشکر کنندگان:

مانند تصویر وارد کنید(روی لینک کلیک کنید)

منظورش اخرین فامیلی شما اگه تغییر دادید است
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: javadtv

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان