کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
آقا من کم کم دارم قاطی میکنم !!!
بابا این چه کاریه که نامه قبولی رو مستقیم میگذارید توو سایت ؟!! اونوقت به خیال خودتون با فتوشاپ یا پینت روی اسم و شماره کیس نامبر خط کشیدین !! اونوقت اون بارکد بالا رو که من قشنگ با بارکد خوان اونو هک کردم رو درست گذاشتین در معرض دید ملت !!! عجب آدمایی هستین ها !! هر چه جلوتر میریم مهاجرسراییها ناشی تر میشن ! یکی به اینا تذکر بده بابا. آقایون مدیران آقای Nazem برادر من چیکار میکنی شما ؟ من تا بلیت هواپیما رو رزرو نکرده بودم حتی پدر مادرم هم خبر نداشتن !!!! یه هفته به رفتنم به خانواده گفتم و بعد از رفتنم فامیل فهمیدن !! به دور از هرگونه سر زنش و خدایی ناکرده توهین و ................. به نظر من بهترین دوران و پخته ترین افراد در دوره های 2010 ، 2011 و 2012 بودن !!
قبلا گفته بودم که دوستان تایم اوتی دنبال خرید شیرینی باشن...
حالا باید شام بدن، مثل روز مشخص بود که سروری که اطلاعات برنده ها رو داره نمیتونست به Main سوئیچ شه. همین
خوش باشین .
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
تشکر کنندگان: tabim4 ، hameddjj ، hassan8ir ، shahryar_eng
تا دیروز دنبال برنده میگشتیم ولی امروز برنده ها دنبال ما دارن میگردن.... ماشال
تشکر کنندگان: bahram2014 ، shahryar_eng ، Memolk ، farrokh33
منتظر اعلام نتایج بودم تا بیام این پستو بزنم .
امیدوار بودم اکثر بچه هایی که میان اعلام قبولی میکنن از قدیمی های مهاجر سرا باشن چون اون واقعا معنی انتظارو میدونن و ظعمشو چشیدن .

متاسفانه این یه قرعه کشیه و هر کسی میتونه درش وارد بشه و اسمش بعدا در بیاد چه شرایطه رفتنو داشته باشه چه مثل اکثریتی که اسم مینویسن حتی ندونه لاتاری چی هست.

به هر حال امیدوارم امسال کسایی که واقعا لایق رفتن هستن و میتونن از فرصتی که براشون بوجود اومده نهایت استفاده رو کنن پاشون به سفارت برسه و ویزا بدستشون برسه .
تشکر کنندگان: hassan8ir ، shahryar_eng ، اشکان 3D
با سلام
قبل از هر چیز تبریک میگم به همه دوستانی که امسال ان هم با این وضع دراماتیک که همه دنبال برنده میگشتن دقیقا شبیه کسی که یهو پیدا میشه میگن این فرد شفا میده میگشتن به هرحال حس خیلی عجیب و غیر قابل وصفی هستش و من هنوز بعد از برنده شدن در لاتاری 2015 و حتی دریافت گرین کارت بازم باوروم نمیشه بازم تبریک و ورود همه برنده ها را به مرحله و خوان اخر لاتاری که پر استرس هست را تبریک میگم.
وامادوستانی که برنده نشدن امیدتون از دست ندید انسان به امید زنده است و همیشه رویاهای ادمها زمانی که ادم انتظارش نداره از راه می رسه از ثانیه های زندگیتون لذت ببرید و این لحظات خوب را با ناراحتی قبول نشدن در لاتاری تباه نکنید یادتون باشه امریکا همه چیز نیست اسمان خدا همه جا زیباست به شرطی که دیدتان زیبا و مثل گالیور نباشه با ارزوی موفقیت و سربلندی برای همه دوستان.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
تشکر کنندگان: saeed_gh ، storagemeter ، shahryar_eng ، farrokh33
خدا خیلی وقته من رو فراموش کرده
بعد از 5 بار باز هم نشد
از بدترین جای دنیا (عسلویه) میخواستم برم جایی که بهترین بود برام ولی نشد که بشه...
دیگه سال بعد شرکت نمی کنم
خداحافظ دوستان
می گذرد ...
تشکر کنندگان: saeed_gh ، faryas ، Ali_Hunter ، jayjay ، Gl@diator ، Msns ، shahryar_eng ، puryapurya ، babak_m ، online27H
تبريك به همه برنده ها با ارزوي موفقيتهاي بيشتر
تشکر کنندگان: saeed_gh ، shahryar_eng
خدمت همه دوستانی که برنده لاتاری شدند تبریک میگم ، امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق وسربلند باشند.
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: shahryar_eng
"توجه" "توجه"
صدای بنده رو از قلب تهران تو صبح ادینه میشنوید .

اهای کسایی که برنده شدید ، مخاطب من فقط شمایید

اولا که تبریک میگم برنده شدنتون رو و سریعا مراحل زیر رو دنبال کنید :

1.فرم ds-260 رو باید پر کنید . تاریخش باز شدن این فرم تو نامتون هست .
نکته : فرم رو همون روز که باز شد ارسال کنید (خیلی تاثیر تو زمان مصاحبه داره و جلو می افتید )
نکته : اصلا چیزی رو اشتباه وارد نکنید چون اصلاح کردن فرم باعث عقب افتادن زمان مصاحبه میشه .

2.باید سایت visa bulletin رو برسی کنید واسه کارنت شدن از اخر تابستون .
کارنت شدن یعنی اعلام شما واسه زمان مصاحبه که ماهیانه یه عددی اعلام میشه .

3.وقتی که کارنت شدید یه نامه دیگه واستون تو همون سایت dv lottary جایگزین نامه اول میشه که توش زمان دقیق مصاحبه مشخص شده .

4.به مصاحبه میرید

حالا این وسط یه سری نکته مهم هست که با دقت بخونید .

تحت هیچ شرایطی به هیچکس نگید که برنده شدید . لاتاری روز به روز داره پیچیده تر میشه و کسی از انتهاش خبر نداره .
به حدی این نکته مهمه که اگه برمیگشتیم عقب ، من حتی به پدر و مادر خودمم نمیگفتم برنده شدم .
تا وقتی که ویزا خورد تو پاستون . بعدش تو بوق و کرنا کنید که دارید میرید .

کسایی که برنده شدن مخصوصا کیس های پایین ، واکسیناسیون رو از همین شنبه شروع کنید چون 6 ماه طول میکشه و نزدن واکسن = هزینه اضافی

مخاطبم مردهای عزیزه :
اقایون داداشام که سربازی رفتید یا کار دولتی دارید مطمئنا کلیرنس میخورید .
کلیرنس یعنی شما رفتید مصاحبه و چون یکی از شروط بالا رو داشتید اونا باید راجع به شما تحقیق کنند و بعد واستون ویزا صادر میشه .

زمان مصاحبه اصلا به خودتون استرس ندید چون یه چیز روتین و سادس
مصاحبتون هم به زبان فارسی هست پس نگران بلد نبودن زبان نباشید .

من برنده 2015 هستم و در انتظار مصاحبه .
اگه مطلب بالا مفید بود واستون "رتبه" به این جانب فراموش نشه .
اگر هم چیز دیگه ای یادم اومد اضافه خواهم کرد.

--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
نمیدونم چرا اما خیلی حی حسادت دارم به کسایی که الان برنده شدن خیلی این حس سورپرایزو عجیب دوست دارم و دوست دارم دوباره تو زندگی فرصتی پیش بیاد و تجربش کنم...
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
تشکر کنندگان: jayjay ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 09:18)rezasadeghi نوشته:  "توجه" "توجه"
صدای بنده رو از قلب تهران تو صبح ادینه میشنوید .

اهای کسایی که برنده شدید ، مخاطب من فقط شمایید

اولا که تبریک میگم برنده شدنتون رو و سریعا مراحل زیر رو دنبال کنید :

۱.فرم ds-260 رو باید پر کنید . تاریخش باز شدن این فرم تو نامتون هست .
نکته : فرم رو همون روز که باز شد ارسال کنید (خیلی تاثیر تو زمان مصاحبه داره و جلو می افتید )
نکته : اصلا چیزی رو اشتباه وارد نکنید چون اصلاح کردن فرم باعث عقب افتادن زمان مصاحبه میشه .

۲.باید سایت visa bulletin رو برسی کنید واسه کارنت شدن از اخر تابستون .
کارنت شدن یعنی اعلام شما واسه زمان مصاحبه که ماهیانه یه عددی اعلام میشه .

۳.وقتی که کارنت شدید یه نامه دیگه واستون تو همون سایت dv lottary جایگزین نامه اول میشه که توش زمان دقیق مصاحبه مشخص شده .

۴.به مصاحبه میرید

حالا این وسط یه سری نکته مهم هست که با دقت بخونید .

تحت هیچ شرایطی به هیچکس نگید که برنده شدید . لاتاری روز به روز داره پیچیده تر میشه و کسی از انتهاش خبر نداره .
به حدی این نکته مهمه که اگه برمیگشتیم عقب ، من حتی به پدر و مادر خودمم نمیگفتم برنده شدم .
تا وقتی که ویزا خورد تو پاستون . بعدش تو بوق و کرنا کنید که دارید میرید .

کسایی که برنده شدن مخصوصا کیس های پایین ، واکسیناسیون رو از همین شنبه شروع کنید چون ۶ ماه طول میکشه و نزدن واکسن = هزینه اضافی

مخاطبم مردهای عزیزه :
اقایون داداشام که سربازی رفتید یا کار دولتی دارید مطمئنا کلیرنس میخورید .
کلیرنس یعنی شما رفتید مصاحبه و چون یکی از شروط بالا رو داشتید اونا باید راجع به شما تحقیق کنند و بعد واستون ویزا صادر میشه .

زمان مصاحبه اصلا به خودتون استرس ندید چون یه چیز روتین و سادس
مصاحبتون هم به زبان فارسی هست پس نگران بلد نبودن زبان نباشید .

من برنده ۲۰۱۵ هستم و در انتظار مصاحبه .
اگه مطلب بالا مفید بود واستون "رتبه" به این جانب فراموش نشه .
اگر هم چیز دیگه ای یادم اومد اضافه خواهم کرد.

--> به امید ویزای یکضرب <--
کاملن جدی بگیرید و عمل کنید . نکات خیلی مهم و به درد بخوری هست.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: گلنسا ، hameddjj ، shahryar_eng ، farrokh33
(2015-05-08 ساعت 01:48)matinng نوشته:  Http://s6.uplod.ir/i/00594/hudyjrc4iz7f.png

مدیر جان حیف که امشب دیدم وگرنه هدیه رو من میگرفتم. الان هم اینو ببینین تایید کنید یه تخفیفی به من بدین که بیام دفترتون برای تکمیل فرم ها. چون راستیتش بلد نیستم پر کنم

با دفتر تماس بگیرید در خدمیتم.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، shahryar_eng ، alirezanz
(2015-05-08 ساعت 01:03)princeworld نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 01:00)algh90 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 00:55)princeworld نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 00:53)algh90 نوشته:  با سلام
من از روز سه شنبه تمام صفحات را میخواندم. ولی امروز عضو شدم. در صفحه اعلام نتایج که جمله not selected آمد.... یک لینک دیگری برای من آمد که در مورد مهاجرت به کانادا بود که بعد از وارد کردن یکسری اطلاعات فردی اعلام کرد که حدود 150 یورو با ویزاکارت و غیره پرداخت نمایید.... آیا برای کسی دیگر این لینک آمد؟؟ و اینکه همچین لینکی در صفحه پاسخ نتایج لاتاری چه میکند؟؟
البته من صفحه را بستم و دوباره که وارد شدم به صفحه نتایج این لینک و ندیدم.

احتمالا fake page بوده...

در ابتدا گفتم که صفحه نتایج لاتاری... این امکان وجود دارد که از صفحه اصلی لاتاری به صفحه فیک فرستاده بشی با آدرس خود صفحه نتایج؟؟؟
امکانش که هست ولی نیگا ادرس صفحه رو نیگاه کن باید HTTPS:// شروع شده باشه

این صفحه رو گفتم

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: shahryar_eng
برندگان خوش اقبال تبریک میگم امیدوارم مسیر زندگیتون هموارتر از پیش باشه و خلاصه حالشو ببرین .برنده نشدگان عزیز مثل خودم پرچما بالا باشه نبینم کسی دپرس شه ها Shy
Like the sun we will live to rise
Like the sun we will live and die
And then ignite again
مادر منم برنده شده. پیغام time out میداد قبلا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان