کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
دوستان خداحافظ تا اردیبشت 95.
تشکر کنندگان: ProEngineer ، ostokhan ، manheb1 ، Msns ، shahryar_eng ، ramy1000 ، lighter ، puryapurya ، hameddjj ، roadhog ، javadgorgani ، milade
(2015-05-08 ساعت 11:26)Rira_1982 نوشته:  دوستان يه سوال
من زماني كه فرم پر كردم براي خودم و همسرم پر كردم چون هنوز دخترم به دنيا نيومده بود و دخترم ٥ ماهه كه به دنيا اومده و قاعدتاً فرمي براش پُر نكردم، حالا كه برنده شدم چطور بايد دخترم رو هم وارد پروسه بكنم؟
ممنون

فرم DS-260 رو با مشخصات فرزند و خودت پر و اضافه کن وبا ایمیل با کی سی سی میراث مونده Big Grin اطلاع بده قضیه رو
تشکر کنندگان: manheb1 ، Msns ، shahryar_eng ، ramy1000 ، puryapurya ، Rira_1982 ، Memolk ، گلنسا
(2015-05-08 ساعت 11:25)ostokhan نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 11:17)kamran293 نوشته:  بدبختی اینه که من نمیتونم واسه تحصیلاتم برم چون معدلم ۱۳.۵ هست..رشتمم مکانیک هست...بخاطر معدل نمیتونم پذیرش بگیرم.

ناامید نباش. خودم تو اپلای ابرود طرف رو دیدم با معدل 13 پذیرش گرفته بود از دانشگاههای آلمان. ولی خب اگه معدلت پایینه بیا نمره آیلتس رو بالا بگیر تا تراز کنی رزومت رو

اره خب باید با زبان جبرانش کرد..هر چند من متولد ۶۴ هستم اما زبان مهمه و تاثیر گذار..تا ببینم خدا چی میخواد...
تشکر کنندگان: ostokhan ، Msns ، shahryar_eng
مرسی از اطلاعات بسیار خوبتون. من کارم دولتی نیست. البته سربازی رفتم. فقط اینکه سال ۲۰۱۳ یک سفر توریستی به آمریکا داشتم و البته اف بی آی چک خوردم و بعد از دوماه کلیر شدم. با توجه به اینکه برنده ۲۰۱۶ هستم بنظرتون بازهم اف بی آی چک می خورم؟
[/quote]

با توجه به اينكه سربازی رفتید بی شک پروسه کلیرنس شاملتون میشه
امیدوارم زمانش کمتر از حد معقول باشه
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: hassan8ir ، shahryar_eng
خب ما هم رسما امریکا سعادت نداشت و حسین نطلبید و ما هم طبق برنامه همیشگی مقصد رو تا چند ماه دیگه به امید خدا کج میکنیم سمت المان اون موقع باراک باید بیاد منت کشی D:

برای همه دوستان قبول شده و نشده ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم سال های اتی قرعه به نامشون در بیاد و به دیار امید پرواز کنند.
تشکر کنندگان: manheb1 ، ostokhan ، shahryar_eng ، puryapurya
(2015-05-08 ساعت 10:53)ostokhan نوشته:  سامی امسال هم تموم شد رفت. حیف اون همه سفرنامه که نوشتی!!!!!!!!!!!!!

چه خاطراتی میشد اگه باهم قبول میشدیم. نشد که بشه.واقعا ناراحتم.

باید یه راه چاره ای پیدا کنم ببینم میشه از اینجا زد بیرون.

اگه راه داشته باشه خودمو آماده کنم برای استرالیا و نیوزلند تا ۲ سال آینده. البته اگه شرایط مهاجری اونجا کلا عوض نشه

آره فرزاد خیلی حالمونو گرفتن من که سال دیگه شرکت نمیکنم شاید قسمت نیس من ازینجا برم شاید این نفرین ابدی باشه که ازینجا نرم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: ostokhan ، Msns ، shahryar_eng ، alirezanz ، lighter ، puryapurya ، taherifar
دوستان که قبول نشدند.برین آهنگ شرح پریشانی از استاد عبدالوهاب گوش کنید....
تشکر کنندگان: shahryar_eng
تایپیک چقدر سوت کور شد هرکس که برنده شد رفت تو تایپیک های دیگه هرکی هم مثل ما برنده نشد یا کلا ناامید شدن یا خداحافظی میکنن
تشکر کنندگان: hameddjj
دوستان برنده هر كمكي خواستيد من در خدمتم (( تبريك به همه))
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: rockstar68 ، alirezanz ، Memolk
به همه قبول شده ها تبريك و براشون آرزوي ويزاي يكضرب رو دارم
اميدوارم قبول نشده ها هم سال ديگه قبول بشن
خوشحالم ديشب پيگيريهاي ما و چند دوست ديگه بخصوص بهراد نتيجه داد و
بالاخره چراغ ٢٠١٦ روشن شد
تشکر کنندگان:
سلام مخواستم بدونم لیست 122 و 132 را از کجا بگیرم ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 11:46)غلام رضا رضایی نوشته:  سلام مخواستم بدونم لیست 122 و 132 را از کجا بگیرم ممنون

دایی اون 2 فرم قدیمی شد رفت پی کارش. شما باید فرم DS-260 V, که جای اون 2 تاست پرکنی.
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، alirezanz ، runioe ، puryapurya
(2015-05-08 ساعت 11:27)hassan8ir نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 09:18)rezasadeghi نوشته:  "توجه" "توجه"
صدای بنده رو از قلب تهران تو صبح ادینه میشنوید .

اهای کسایی که برنده شدید ، مخاطب من فقط شمایید

اولا که تبریک میگم برنده شدنتون رو و سریعا مراحل زیر رو دنبال کنید :

۱.فرم ds-260 رو باید پر کنید . تاریخش باز شدن این فرم تو نامتون هست .
نکته : فرم رو همون روز که باز شد ارسال کنید (خیلی تاثیر تو زمان مصاحبه داره و جلو می افتید )
نکته : اصلا چیزی رو اشتباه وارد نکنید چون اصلاح کردن فرم باعث عقب افتادن زمان مصاحبه میشه .

۲.باید سایت visa bulletin رو برسی کنید واسه کارنت شدن از اخر تابستون .
کارنت شدن یعنی اعلام شما واسه زمان مصاحبه که ماهیانه یه عددی اعلام میشه .

۳.وقتی که کارنت شدید یه نامه دیگه واستون تو همون سایت dv lottary جایگزین نامه اول میشه که توش زمان دقیق مصاحبه مشخص شده .

۴.به مصاحبه میرید

حالا این وسط یه سری نکته مهم هست که با دقت بخونید .

تحت هیچ شرایطی به هیچکس نگید که برنده شدید . لاتاری روز به روز داره پیچیده تر میشه و کسی از انتهاش خبر نداره .
به حدی این نکته مهمه که اگه برمیگشتیم عقب ، من حتی به پدر و مادر خودمم نمیگفتم برنده شدم .
تا وقتی که ویزا خورد تو پاستون . بعدش تو بوق و کرنا کنید که دارید میرید .

کسایی که برنده شدن مخصوصا کیس های پایین ، واکسیناسیون رو از همین شنبه شروع کنید چون ۶ ماه طول میکشه و نزدن واکسن = هزینه اضافی

مخاطبم مردهای عزیزه :
اقایون داداشام که سربازی رفتید یا کار دولتی دارید مطمئنا کلیرنس میخورید .
کلیرنس یعنی شما رفتید مصاحبه و چون یکی از شروط بالا رو داشتید اونا باید راجع به شما تحقیق کنند و بعد واستون ویزا صادر میشه .

زمان مصاحبه اصلا به خودتون استرس ندید چون یه چیز روتین و سادس
مصاحبتون هم به زبان فارسی هست پس نگران بلد نبودن زبان نباشید .

من برنده ۲۰۱۵ هستم و در انتظار مصاحبه .
اگه مطلب بالا مفید بود واستون "رتبه" به این جانب فراموش نشه .
اگر هم چیز دیگه ای یادم اومد اضافه خواهم کرد.

--> به امید ویزای یکضرب <--

مرسی از اطلاعات بسیار خوبتون. من کارم دولتی نیست. البته سربازی رفتم. فقط اینکه سال ۲۰۱۳ یک سفر توریستی به آمریکا داشتم و البته اف بی آی چک خوردم و بعد از دوماه کلیر شدم. با توجه به اینکه برنده ۲۰۱۶ هستم بنظرتون بازهم اف بی آی چک می خورم؟
احتمالش کمتره ولی اگه بخورید سری کلیر مشید پس نگران نباشید .
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: hassan8ir ، Memolk
سلام به همه. من دیروز فهمیدم برنده شدم
(2015-05-08 ساعت 11:17)kamran293 نوشته:  بدبختی اینه که من نمیتونم واسه تحصیلاتم برم چون معدلم ۱۳.۵ هست..رشتمم مکانیک هست...بخاطر معدل نمیتونم پذیرش بگیرم.

دوست عزيز كي همچين چيزي گفته؟ اگه ميتوني پول جور كني ميتوني واسه دوره مستر در دانشگاه هاي امريكا بذيرش بگيري البته دانشگاه هاي رده متوسط. گوش به حرفاي امثال كاملي نده. اين بابا همه راه ها رو سخت ميكنه تا ملت فقط بيان نيم مليون دلار بدن به اين اقا و تيم وكالتش تا پس از دريافت ٥٠ هزار دلار واسشون اقامت eb5 يا سرمايه گذاري سنگين جور كنه. اينها به فكر دكان خودشونن.

ببين شما معدلت بايد بالاي ٢/٥ از ٤ در اسكل امريكايي باشه و معدل كل شما بالاي اين عدده.
برو توي سايت Usnews كه ليست دانشگاه را توش داره و بگرد دنبال دانشگاه هايي كه رنكينكشون بيشتر از ٣٠ باشه. دوست خود بنده با معدل ١٣/٨ واسه مستر رفت و الان دانشجوي دكترا در امريكاست. البته اگه بتوني پول دوره مستر را جور كني.طبق حرفاي جناب دكترررر كاملي دوست منم الان نبايد اونجا باشه!
مخصوصا الان كه وضع ويزاي دانشجويي عاليه و فرت و فرت دارن ويزا ميدن.

خود من اگه واسه ويزاي سرمايه گذاري سبك اقدام نكرده بودم حتما اين راه را ميرفتم
پدر بزرگ به نان می اندیشید، پدر به آزادی
من اکنون...
به نان و آزادی.
تشکر کنندگان: Asal707 ، atesa ، runioe ، puryapurya ، hameddjj ، kamran293 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان