من جرا قبول نشدم با سه تا این جیه .ایمیل بدیم پولی کنن زیاد بدیم ایمیل پولی کنن نازی به خارجی فش بنوسیم بفرستیم با شونزده نفر دیگه داریم میفرستیم الان وووی نازییی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
تشکر کنندگان: shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 10:34
دوستان برنده 2016
اعلام 84000 نفر بسیار سال خوبی رو نوید میده که رفتار سفارتها منطقی خواهد بود. سالهای قبل بیش از حد اعلام میکردند و خیلی مواقع در حق برخی ها اجحاف میشد. باتشکر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست تشکر کنندگان: sib 24 ، hassan8ir ، حاجی واشنگتن ، shahryar_eng ، Kaveh ، puryapurya ، lighter ، sad_sad ، alirezanz ، MEHR52
توصیه من به اونهایی که واقعن قصد رفتن دارن اینکه به لاتاری امید نبندید امسال بعد از این چند سالی که شرکت کردم فهمیدم.
من خودم بهمن ماه داشتم خیلی مصمم کارهام رو انجام میدادم که برم آمریکا ولی سه اتفاق بد افتاد که باعث شد وقفه تو کارهام بیفته یکیش فوت پدربزرگم بود.و یکیش مهلت پاسپورتم گفتن کمه و تا تمدیدیش کردم و اومد در خونه دو هفته طول کشید و یک مسئله دیگه هم پیش اومد که من اینها رو بعنوان نشانه دونستم که حتمن قراره لاتاری برنده بشم که توی کارم هی وقفه میوفته.خلاصه از شور و حال مسیری که توش بودم دراومدم و همه امیدم رو گذاشتم روی لاتاری و دوماه زندگیم رفت روی استندبای و حالا بعد از سه روز هنوز دپرسم ونتونستم برگردم تو مسیر قبل و همون راه که میخاستم انجام بدم. لاتاری مثل بلیط بخت آزمایی میمونه که یه فرد عاقل نباید بهوای اون بشینه توی خونه و نره دنبال کار بگرده تشکر کنندگان: sib 24 ، shahryar_eng ، mehrdadi ، MEHR52 ، roadhog ، javadgorgani
حالم گرفتست...امسال سومین سال بود برنده نشدم....خدایا شکرت...خیره که برنده نشدم حتما
تشکر کنندگان: Asal707 ، hameddjj ، shahryar_eng ، javadgorgani
2015-05-08 ساعت 10:43
(2015-05-08 ساعت 10:02)avast نوشته:(2015-05-08 ساعت 09:59)گلنسا نوشته:(2015-05-08 ساعت 09:54)avast نوشته:some one like u بوده شاید!(2015-05-08 ساعت 09:48)alina-b نوشته: مادر منم برنده شده. پیغام time out میداد قبلا واسه من یه بار اینجور بود بعدش همش هز نات بین شد
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه تشکر کنندگان: ostokhan ، shahryar_eng ، alirezanz ، گلنسا
2015-05-08 ساعت 10:46
از هم اکنون به بچه های ۱۳ آبان ماه سلام میکنم...امیدورارم که زودتر آبان ماه بیاد دوستان...
تشکر کنندگان: hameddjj ، arman_ghasr68 ، shahryar_eng ، puryapurya ، alirezanz
2015-05-08 ساعت 10:53
سامی امسال هم تموم شد رفت. حیف اون همه سفرنامه که نوشتی!!!!!!!!!!!!!
چه خاطراتی میشد اگه باهم قبول میشدیم. نشد که بشه.واقعا ناراحتم. باید یه راه چاره ای پیدا کنم ببینم میشه از اینجا زد بیرون. اگه راه داشته باشه خودمو آماده کنم برای استرالیا و نیوزلند تا 2 سال آینده. البته اگه شرایط مهاجری اونجا کلا عوض نشه تشکر کنندگان: hameddjj ، arman_ghasr68 ، ProEngineer ، someonelikeyou ، shahryar_eng ،
2015-05-08 ساعت 10:53
(2015-05-08 ساعت 10:43)someonelikeyou نوشته:(2015-05-08 ساعت 10:02)avast نوشته:(2015-05-08 ساعت 09:59)گلنسا نوشته:(2015-05-08 ساعت 09:54)avast نوشته:some one like u بوده شاید!(2015-05-08 ساعت 09:48)alina-b نوشته: مادر منم برنده شده. پیغام time out میداد قبلا تشکر کنندگان: shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 10:57
در دایره قسمت ما نقطه پر گارییم .....نشد که بشه ...
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! ////// تشکر کنندگان: ProEngineer ، shahryar_eng ، puryapurya
2015-05-08 ساعت 10:58
تبریک به برنگان خوش شانس
خب دیگه نشد که ما امریکایی شیم دیگه یا کانادایی میشم یا استرالیایی بدرود.
we fight for a better life
تشکر کنندگان: hameddjj ، shahryar_eng ، puryapurya
2015-05-08 ساعت 11:01
[quote='ostokhan' pid='608013' dateline='1431066209']
سامی امسال هم تموم شد رفت. حیف اون همه سفرنامه که نوشتی!!!!!!!!!!!!! چه خاطراتی میشد اگه باهم قبول میشدیم. نشد که بشه.واقعا ناراحتم. باید یه راه چاره ای پیدا کنم ببینم میشه از اینجا زد بیرون. اگه راه داشته باشه خودمو آماده کنم برای استرالیا و نیوزلند تا ۲ سال آینده. البته اگه شرایط مهاجری اونجا کلا عوض نشه [/quote سلام...به به...استخوان..شما هم هستی..امسال از ترس قبول نشدن نیومدم تو تایپیک شمارش معکوس..اما خب قبول نشدم....منم از اعماقم ناراحتم..اما خب دیگه...باید راهای دیگه رو از سر گرفت..و همنچنان تو عسلویه کار کرد تشکر کنندگان: shahryar_eng ، گلنسا ، اشکان 3D
2015-05-08 ساعت 11:05
اونایی که قبول نشدن من جمله خودم، انشالله در 50 سالگی!
تشکر کنندگان: hameddjj ، shahryar_eng ، alirezanz
2015-05-08 ساعت 11:06
استخون و سامی پیام بدید به من منم پایه ام بیام یا اروپا تحصیلی و......... و یا کانادا و یا استرالیا و یا نیوز لند فقط یه همسفر با خدا مثل شما می خوام
من 20سالمه از تهران تشکر کنندگان: hameddjj ، ostokhan ، shahryar_eng ، lighter ، puryapurya ، Asal707
2015-05-08 ساعت 11:08
سهمت را از "شادی زندگی" همین امروز بگیر.فراموش نکن"مقصد"همیشه جایی در انتهای مسیر نیست."مقصد" لذت بردن از قدمهاییست که برمیداریم.چایت را بنوش.نگران فردا مباش.از گندم زار من وتو مشتی کاه میماند برای فردا.
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! ////// تشکر کنندگان: shahryar_eng ، lighter ، puryapurya ، SomeOneX ، aaraam
2015-05-08 ساعت 11:09
خداییش ما اگه رد نمیشدیم اهمیت پذیرفته شدگان مشخص نمیشد...
به هر حال تا میتونید اونجا کار کنید و شنبه و یکشنبه تا میتونید حال! تشکر کنندگان: shahryar_eng ، alirezanz
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان