کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
فرم DS-260 V, را از کجا باید بگیرم؟ ممنون می شوم معرفی کنید
تشکر کنندگان:
همسفر می خوام برای تحصیل در اروپا یا استرالیا یا کاندا . ویزای کارم شدشد 20سالمه
استخون بیا یکی بیاد عین ادم حرف بزنیم
تشکر کنندگان: ostokhan
من برنده 1216 هستم مدارکی که باید به kcc ارسال کنم ممنون از پاسخ شما دوستان عزیز
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، piroouz ، khorsandi ، hameddjj
یه اماری بگیریم از برنده های امسال بد نیست. برنده های امسال روز چندم ثبت نام کردن

Sent from mobile using Tapatalk
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، runioe ، puryapurya ، alirezanz ، hameddjj
من از اون جمله آدم های بودم که واقعا به قبولی در لاتاری احتیاج داشتم
10 روز پیش از سفارت برگشتم
انگار دنیا روی سرم خراب شد وقتی گفتن بعد از 13 سال انتظار به خاطر 6 ماه age out شدم و نميتونم همراه خانوادم باشم
من عملا هیچکس تو ایران ندارم
خانواده عموم بیش از 30 سال تو امریکا هستند
خانواده عمه ام سال 2011 برنده شدند و رفتند
یک عمه ی دیگم با خونوادشون هفته گذشته مثل ما مصاحبه داشتن و به زودي با پدر ومادر و خواهر من میروند
خانواده خالم هم 15 سال بیشتر هست که کانادا هستند
یک دایی داشتم که 3 سال پیش در نهایت جوانی فوت شد
لاتاری برای آدمهایی مثل من تغییر تقدیر و سرنوشت زندگیشونه
حالا با یه دنیا غم تو دلم پیش خودم میگم یه دختر 21 22 ساله توی ایران چتوری ميتونه تا 8 سال دیگه تنها تو ایران زندگی کنه و ازدواج هم نکنه
سرنوشت رو نمیشه تغییر داد
با این حال با تمام وجود به برنده ها تبریک فراوون میگم
تورو خدا برید بمونید زندگی کنید
گرین کارت رو نگیرید و برگردید که حق آدم های سیاه بخت و جدا مونده از خانواده شون مثل من ضایع نشه
دوست عزيز و گرامی
من معمولا خواننده خاموش هستم ولی راستش نتونستم راحت از کنار مطلب شما بگذرم و دلم گرفت..حتما حکمتی در کار شما بوده که خداوند مهربون این طور براتون خواسته...از صمیم قلب امیدوارم جزو برندگان لاتاری سال آینده باشید..ولی یادتون باشه اون موقع ما را فراموش نکرده و خبر خوش قبولیتون را به ما هم بدهیدSmile
تشکر کنندگان: Draconian ، lighter ، hameddjj ، MEHR52 ، javadgorgani ، pari pariaaa
(2015-05-08 ساعت 12:19)atesa نوشته:  دوست عزيز و گرامی
من معمولا خواننده خاموش هستم ولی راستش نتونستم راحت از کنار مطلب شما بگذرم و دلم گرفت..حتما حکمتی در کار شما بوده که خداوند مهربون این طور براتون خواسته...از صمیم قلب امیدوارم جزو برندگان لاتاری سال آینده باشید..ولی یادتون باشه اون موقع ما را فراموش نکرده و خبر خوش قبولیتون را به ما هم بدهیدSmile

راست میگید کار خدا بی حکمت نیست
امیدوارم
ايشالا هر چی صلاحه برای همه ی ما پیش بیاد
ممنون از توجهتون
تشکر کنندگان: runioe
لیدی اند جنتلمن
با دو شانس و تایم اوت دادن و چند سال ثبت نام برنده نشدیم ولی پرچم بر افراشتست.ما هم میرویم. چون 2017 منتظر ماست بیا تا برویم؟!؟؟!؟!؟!؟
ما رومون بشتر از حرفاست. ولی راستش به برنده ها غبطه میخورم(اگه اشتباه املایی داره شرمنده)فراموش نشه که راضی هستیم به رضای خدا. شاید حق ما نبوده و حق به حق دار رسیده. همه ی اینها از بد شانسی مونه . مقصر کسی نیست. از اینجا بگم برندگان عزیز مبارکتون باشه و بعد رفتن یه مک دانیل بزنین به بدن و ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارین. ما و بقیه دوستان هم بریم پی زندگی و آماده واسه 2017. آقایون مدیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟شمارش معکوس ثبت نام 2017 کی باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعجب کردین؟ گفتم که ما رومون زیاده.بقول معروف رو نیست سنگ پای قزوینه.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: Draconian ، atesa ، hameddjj ، pari pariaaa
(2015-05-08 ساعت 12:32)runioe نوشته:  لیدی اند جنتلمن
با دو شانس و تایم اوت دادن و چند سال ثبت نام برنده نشدیم ولی پرچم بر افراشتست.ما هم میرویم. چون 2017 منتظر ماست بیا تا برویم؟!؟؟!؟!؟!؟
ما رومون بشتر از حرفاست. ولی راستش به برنده ها غبطه میخورم(اگه اشتباه املایی داره شرمنده)فراموش نشه که راضی هستیم به رضای خدا. شاید حق ما نبوده و حق به حق دار رسیده. همه ی اینها از بد شانسی مونه . مقصر کسی نیست. از اینجا بگم برندگان عزیز مبارکتون باشه و بعد رفتن یه مک دانیل بزنین به بدن و ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نذارین. ما و بقیه دوستان هم بریم پی زندگی و آماده واسه 2017. آقایون مدیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟شمارش معکوس ثبت نام ۲۰۱۶ کی باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعجب کردین؟ گفتم که ما رومون زیاده.بقول معروف رو نیست سنگ پای قزوینه.خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

بودن و دیدن آدمهایی مثل شما که انقدر امید دارن بهترین چیزه برای من
خیلی روحیه میگیرم
ايشالا 6 ماه دیگه همه دور هم توی تاپیک 2017 جمع میشیم
تشکر کنندگان: atesa ، alirezanz ، hameddjj
سلام دوستان؛
جمعه آدینه تون بخیر و خوشبختی، تبریک فراوان به همه دوستان خوش شانس که بعد از این همه کش و قوس بالاخره بارکد قبولی رو زیارت کردن... قدر این موقعیت رو با تمام وجود بدونین، شانس شاید همین یک بار در خونتون رو زده! البته در جریان باشید، بسیار مسیر ناشناخته و پر پیچ و خمی در پیش دارین، که طی کردن این مسیر به تنهایی امکانپذیر نیست. استرس همیشه با شما خواهد بود، تا اینکه چند سالی در امریکا زندگی بکنین و به رضایت نسبی برسین. صبور و منضبط باشید...
دوستان ناکام هم امیدتون رو از دست ندید، باز در روزهای آینده باز چک کنید شاید فرجی شه! اکتبر دوباره ثبت نام کنید. البته سهمیه ایران نسبت به سالهای قبل داره کمتر میشه و بصورت کلی هم در دنیا ۴۰۰۰۰هزار نفر کمتر انتخاب شدند که کار بسیار عادلانه ای کردن، اینجوری سوختی کمتر میشه... اگر هم نفر کم اومد قرعه کشی مجدد می کنن. به هر حال لاتاری هزینه های مناسبی داره و شما با سیتیزن شدن در آمریکا می تونیین به بیشتر کشورهای جهان درخواست مهاجرت کنین و اینه که ارزش پاسپورت امریکا رو در جهان بارز کرده... به نظر من اگر روش های دیگر مهاجرت براتون قابل دسترس هست، ۱۰۰٪ اقدام کنین، و تا موقعی که ایران از لیست مجاز لاتاری حذف نشده، در لاتاری شرکت کنید، و شانستون رو امتهان کنید،
حق نگه دارتون

تشکر کنندگان: faryas ، runioe ، ramy1000 ، puryapurya ، alirezanz ، SomeOneX ، Memolk ، hameddjj ، roadhog ، pari pariaaa
اگه قراره نشه نمیشه، سلامت و پایدار باشید ، تابعد .
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 12:38)Draconian نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 12:32)runioe نوشته:  لیدی اند جنتلمن
با.................................................

بودن و دیدن آدمهایی مثل شما که انقدر امید دارن بهترین چیزه برای من
خیلی روحیه میگیرم
ايشالا ۶ ماه دیگه همه دور هم توی تاپیک 2017 جمع میشیم

اولین رتبه رو بهت دادم تا واسه سال بعد روحیت بهتر بشه
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: Draconian ، alirezanz ، Memolk
خداحافظی تلخ از مهاجرسرا ...هرکی دل به شانس بست همینه ...
پاینده باشید...دیگه تا عمر دارم هیچ وقت ب این سایت نمیام....خدانگه دار..

نام کاربری من
FARYAS...REDBULL...ZIDANE...یاغی....SHOOLI...
تشکر کنندگان: puryapurya ، ramy1000 ، hameddjj ، roadhog ، aaraam
سلام دوستان . من یه مشکل عدیده دارم کسی میتونه کمکم کنه؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 12:47)asieh98 نوشته:  سلام دوستان . من یه مشکل عدیده دارم کسی میتونه کمکم کنه؟؟

بفرمایید امیدوارم بتونم کمک کنم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان