2015-05-08 ساعت 11:10
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahryar_eng ، alirezanz ، fairy
2015-05-08 ساعت 11:12
نه دیگه بسه. همین 3 4 سالی که لاتاری زدم بسه. جز اینکه زد تو پروبالمون تاثیر دیگه ای نداشت. مخم فعلا هنگ کرده اصلا نمیدونم برای آینده چکار باید بکنم. اگه بتونم برای Ph.D از جایی پذیرش بگیرم خوبه که امیدوارم جایی باشه راهمون بده. خلاصه بریدم. اگه کسی از دوستان واقعا راه حل عملش و شدنی داره بگه شاید چاره ساز بشه برام.
تشکر کنندگان: manheb1 ، shahryar_eng ،
باید سرنوشت را از ته نوشت! :-P امسالم رفتیم سر کار... روز لاتاری ساعتهای آخر خیلی جو جالبی بود، همه با خدا احساس نزدیکی داشتن یهویی.
(2015-05-08 ساعت 11:12)ostokhan نوشته: نه دیگه بسه. همین ۳ ۴ سالی که لاتاری زدم بسه. جز اینکه زد تو پروبالمون تاثیر دیگه ای نداشت. مخم فعلا هنگ کرده اصلا نمیدونم برای آینده چکار باید بکنم. اگه بتونم برای Ph.D از جایی پذیرش بگیرم خوبه که امیدوارم جایی باشه راهمون بده. خلاصه بریدم. اگه کسی از دوستان واقعا راه حل عملش و شدنی داره بگه شاید چاره ساز بشه برام. شما متولد چندین؟ تشکر کنندگان: Msns ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 11:15
متاسفام استخوان..ببین بیا برو تو اپلای ابرود استخوان همه چی حله.و اطلاعات بدست بیار.....برو سمت استرالیا و نیوزیلند...بازم بستگی به رشتت داره...
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 11:17
(2015-05-08 ساعت 11:13)avast نوشته: باید سرنوشت را از ته نوشت! :-P امسالم رفتیم سر کار... روز لاتاری ساعتهای آخر خیلی جو جالبی بود، همه با خدا احساس نزدیکی داشتن یهویی. 1989 یا همون 1368 تشکر کنندگان: shahryar_eng ، ramy1000 ، puryapurya ، hameddjj ، roadhog
2015-05-08 ساعت 11:17
بدبختی اینه که من نمیتونم واسه تحصیلاتم برم چون معدلم ۱۳.۵ هست..رشتمم مکانیک هست...بخاطر معدل نمیتونم پذیرش بگیرم.
تشکر کنندگان: ostokhan
2015-05-08 ساعت 11:20
یه پیشنهاد به بچه های که قبول نشدن بیان یه برنامه ریزی کنیم برای جاهایی میشه مهاجرت کرد اقدام کنیم
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahryar_eng ، hameddjj
2015-05-08 ساعت 11:22
(2015-05-08 ساعت 11:15)kamran293 نوشته: متاسفام استخوان..ببین بیا برو تو اپلای ابرود استخوان همه چی حله.و اطلاعات بدست بیار.....برو سمت استرالیا و نیوزیلند...بازم بستگی به رشتت داره... خودم اونجا آیدی دارم. کلا اطلاعاتم در مورد نیوزلند و استرالیا کافیه و مبسوط ولی یه مشکلی سر راهمه که امیدوارم تا 6 7 ماهه دیگه رفع شه. خدایی از اولش هم برای من فقط رفتن به آمریکا نبوده و کشورهای ردیف دیگه ای هم تو دنیا هست که بخوایم بریم. ولی خب لاتاری چون شانس مفتی بود شرکت میکردمو شانسمو امتحان میکردم. دانمارک هم خوب بود که متاسفانه قوانینشو تغییر دادن و ویزای تخصص کاری میداد/ اگه یک زمانم برم و جایی راهم بدن این 3 تا کشوره سوئد- استالیا- نیوزلند- آلمان تا خدا چی بخواد تشکر کنندگان: manheb1 ، shahryar_eng ، alirezanz ، roadhog
(2015-05-08 ساعت 11:17)ostokhan نوشته:(2015-05-08 ساعت 11:13)avast نوشته: باید سرنوشت را از ته نوشت! :-P امسالم رفتیم سر کار... روز لاتاری ساعتهای آخر خیلی جو جالبی بود، همه با خدا احساس نزدیکی داشتن یهویی. دیر نشده، تحصیلی اقدام کنید. من یه چیزی میگم دلگیر نشن دوستان سرعت زندگی تو کشورهای دیگه بیشتر به دل ما میشینه تا آمریکا... هر جا شد برین، شاید امکانات بهتری هم در اختیارتون قرار بگیره. تشکر کنندگان: ostokhan ، manheb1 ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 11:22
تشکر کنندگان: ostokhan ، manheb1 ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 11:25
(2015-05-08 ساعت 11:17)kamran293 نوشته: بدبختی اینه که من نمیتونم واسه تحصیلاتم برم چون معدلم ۱۳.۵ هست..رشتمم مکانیک هست...بخاطر معدل نمیتونم پذیرش بگیرم. ناامید نباش. خودم تو اپلای ابرود طرف رو دیدم با معدل 13 پذیرش گرفته بود از دانشگاههای آلمان. ولی خب اگه معدلت پایینه بیا نمره آیلتس رو بالا بگیر تا تراز کنی رزومت رو تشکر کنندگان: manheb1 ، shahryar_eng ، alirezanz
دوستان يه سوال
من زماني كه فرم پر كردم براي خودم و همسرم پر كردم چون هنوز دخترم به دنيا نيومده بود و دخترم ٥ ماهه كه به دنيا اومده و قاعدتاً فرمي براش پُر نكردم، حالا كه برنده شدم چطور بايد دخترم رو هم وارد پروسه بكنم؟ ممنون تشکر کنندگان: shahryar_eng ، puryapurya ، khorsandi ، javadgorgani
2015-05-08 ساعت 11:26
(2015-05-08 ساعت 11:22)kamran293 نوشته:(2015-05-08 ساعت 11:20)manheb1 نوشته: یه پیشنهاد به بچه های که قبول نشدن بیان یه برنامه ریزی کنیم برای جاهایی میشه مهاجرت کرد اقدام کنیم اگه اقامت یک کشور درست رو بگیرید بعدش خیلی راحت میتونید برید امریکا... متاسفانه لاتاری شانسیه. تشکر کنندگان: manheb1 ، Msns ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 11:26
امروز برای آخرین بار 6 نفر ثبت نام کننده رو چک کردم ، ولی متاسفانه نشد که بشه
آغاز کردن غالبا چندان هم سخت نيست، امّا ... ادامه دادن همیشه دشوار می شود
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016 من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد تشکر کنندگان: manheb1 ، Msns ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 11:27
(2015-05-08 ساعت 09:18)rezasadeghi نوشته: "توجه" "توجه" مرسی از اطلاعات بسیار خوبتون. من کارم دولتی نیست. البته سربازی رفتم. فقط اینکه سال 2013 یک سفر توریستی به آمریکا داشتم و البته اف بی آی چک خوردم و بعد از دوماه کلیر شدم. با توجه به اینکه برنده 2016 هستم بنظرتون بازهم اف بی آی چک می خورم؟ تشکر کنندگان: Msns ، mehrdadi ، shahryar_eng ، rezasadeghi
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان