کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-08 ساعت 10:58)fairy نوشته:  تبریک به برنگان خوش شانسCool

خب دیگه نشد که ما آمریکایی شیمWink
دیگه یا کانادایی میشم یا استرالیاییBig Grin

بدرود.

تا اونجایی که یادمه پارسال هم همینو گفتین....که پیام دادم....متاسفام قبول نشدید و هم خودم که نشدم
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahryar_eng ، alirezanz ، fairy
نه دیگه بسه. همین 3 4 سالی که لاتاری زدم بسه. جز اینکه زد تو پروبالمون تاثیر دیگه ای نداشت. مخم فعلا هنگ کرده اصلا نمیدونم برای آینده چکار باید بکنم. اگه بتونم برای Ph.D از جایی پذیرش بگیرم خوبه که امیدوارم جایی باشه راهمون بده. خلاصه بریدم. اگه کسی از دوستان واقعا راه حل عملش و شدنی داره بگه شاید چاره ساز بشه برام.
تشکر کنندگان: manheb1 ، shahryar_eng ، faryas ، puryapurya ، Asal707 ، alirezanz ، fairy ، hameddjj ، farrokh33 ، roadhog
باید سرنوشت را از ته نوشت! :-P امسالم رفتیم سر کار... روز لاتاری ساعتهای آخر خیلی جو جالبی بود، همه با خدا احساس نزدیکی داشتن یهویی.

(2015-05-08 ساعت 11:12)ostokhan نوشته:  نه دیگه بسه. همین ۳ ۴ سالی که لاتاری زدم بسه. جز اینکه زد تو پروبالمون تاثیر دیگه ای نداشت. مخم فعلا هنگ کرده اصلا نمیدونم برای آینده چکار باید بکنم. اگه بتونم برای Ph.D از جایی پذیرش بگیرم خوبه که امیدوارم جایی باشه راهمون بده. خلاصه بریدم. اگه کسی از دوستان واقعا راه حل عملش و شدنی داره بگه شاید چاره ساز بشه برام.

شما متولد چندین؟
تشکر کنندگان: Msns ، shahryar_eng
متاسفام استخوان..ببین بیا برو تو اپلای ابرود استخوان همه چی حله.و اطلاعات بدست بیار.....برو سمت استرالیا و نیوزیلند...بازم بستگی به رشتت داره...
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 11:13)avast نوشته:  باید سرنوشت را از ته نوشت! :-P امسالم رفتیم سر کار... روز لاتاری ساعتهای آخر خیلی جو جالبی بود، همه با خدا احساس نزدیکی داشتن یهویی.

(2015-05-08 ساعت 11:12)ostokhan نوشته:  نه دیگه بسه. همین ۳ ۴ سالی که لاتاری زدم بسه. جز اینکه زد تو پروبالمون تاثیر دیگه ای نداشت. مخم فعلا هنگ کرده اصلا نمیدونم برای آینده چکار باید بکنم. اگه بتونم برای Ph.D از جایی پذیرش بگیرم خوبه که امیدوارم جایی باشه راهمون بده. خلاصه بریدم. اگه کسی از دوستان واقعا راه حل عملش و شدنی داره بگه شاید چاره ساز بشه برام.

شما متولد چندین؟

1989 یا همون 1368
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، ramy1000 ، puryapurya ، hameddjj ، roadhog
بدبختی اینه که من نمیتونم واسه تحصیلاتم برم چون معدلم ۱۳.۵ هست..رشتمم مکانیک هست...بخاطر معدل نمیتونم پذیرش بگیرم.
تشکر کنندگان: ostokhan
یه پیشنهاد به بچه های که قبول نشدن بیان یه برنامه ریزی کنیم برای جاهایی میشه مهاجرت کرد اقدام کنیم
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahryar_eng ، hameddjj
(2015-05-08 ساعت 11:15)kamran293 نوشته:  متاسفام استخوان..ببین بیا برو تو اپلای ابرود استخوان همه چی حله.و اطلاعات بدست بیار.....برو سمت استرالیا و نیوزیلند...بازم بستگی به رشتت داره...

خودم اونجا آیدی دارم. کلا اطلاعاتم در مورد نیوزلند و استرالیا کافیه و مبسوط ولی یه مشکلی سر راهمه که امیدوارم تا 6 7 ماهه دیگه رفع شه.
خدایی از اولش هم برای من فقط رفتن به آمریکا نبوده و کشورهای ردیف دیگه ای هم تو دنیا هست که بخوایم بریم.
ولی خب لاتاری چون شانس مفتی بود شرکت میکردمو شانسمو امتحان میکردم.
دانمارک هم خوب بود که متاسفانه قوانینشو تغییر دادن و ویزای تخصص کاری میداد/
اگه یک زمانم برم و جایی راهم بدن این 3 تا کشوره
سوئد- استالیا- نیوزلند- آلمان

تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: manheb1 ، shahryar_eng ، alirezanz ، roadhog
(2015-05-08 ساعت 11:17)ostokhan نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 11:13)avast نوشته:  باید سرنوشت را از ته نوشت! :-P امسالم رفتیم سر کار... روز لاتاری ساعتهای آخر خیلی جو جالبی بود، همه با خدا احساس نزدیکی داشتن یهویی.

شما متولد چندین؟

1989 یا همون 1368

دیر نشده، تحصیلی اقدام کنید.
من یه چیزی میگم دلگیر نشن دوستان سرعت زندگی تو کشورهای دیگه بیشتر به دل ما میشینه تا آمریکا... هر جا شد برین، شاید امکانات بهتری هم در اختیارتون قرار بگیره.
تشکر کنندگان: ostokhan ، manheb1 ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 11:20)manheb1 نوشته:  یه پیشنهاد به بچه های که قبول نشدن بیان یه برنامه ریزی کنیم برای جاهایی میشه مهاجرت کرد اقدام کنیم

موافقم..اما لاتاری فقط واسه امریکاست...
تشکر کنندگان: ostokhan ، manheb1 ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 11:17)kamran293 نوشته:  بدبختی اینه که من نمیتونم واسه تحصیلاتم برم چون معدلم ۱۳.۵ هست..رشتمم مکانیک هست...بخاطر معدل نمیتونم پذیرش بگیرم.

ناامید نباش. خودم تو اپلای ابرود طرف رو دیدم با معدل 13 پذیرش گرفته بود از دانشگاههای آلمان. ولی خب اگه معدلت پایینه بیا نمره آیلتس رو بالا بگیر تا تراز کنی رزومت رو
تشکر کنندگان: manheb1 ، shahryar_eng ، alirezanz
دوستان يه سوال
من زماني كه فرم پر كردم براي خودم و همسرم پر كردم چون هنوز دخترم به دنيا نيومده بود و دخترم ٥ ماهه كه به دنيا اومده و قاعدتاً فرمي براش پُر نكردم، حالا كه برنده شدم چطور بايد دخترم رو هم وارد پروسه بكنم؟
ممنون
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، puryapurya ، khorsandi ، javadgorgani
(2015-05-08 ساعت 11:22)kamran293 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 11:20)manheb1 نوشته:  یه پیشنهاد به بچه های که قبول نشدن بیان یه برنامه ریزی کنیم برای جاهایی میشه مهاجرت کرد اقدام کنیم

موافقم..اما لاتاری فقط واسه آمریکاست...

اگه اقامت یک کشور درست رو بگیرید بعدش خیلی راحت میتونید برید امریکا... متاسفانه لاتاری شانسیه.
تشکر کنندگان: manheb1 ، Msns ، shahryar_eng
امروز برای آخرین بار 6 نفر ثبت نام کننده رو چک کردم ، ولی متاسفانه نشد که بشه

آغاز کردن غالبا چندان هم سخت نيست، امّا ... ادامه دادن همیشه دشوار می شود
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد Sad
تشکر کنندگان: manheb1 ، Msns ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 09:18)rezasadeghi نوشته:  "توجه" "توجه"
صدای بنده رو از قلب تهران تو صبح ادینه میشنوید .

اهای کسایی که برنده شدید ، مخاطب من فقط شمایید

اولا که تبریک میگم برنده شدنتون رو و سریعا مراحل زیر رو دنبال کنید :

۱.فرم ds-260 رو باید پر کنید . تاریخش باز شدن این فرم تو نامتون هست .
نکته : فرم رو همون روز که باز شد ارسال کنید (خیلی تاثیر تو زمان مصاحبه داره و جلو می افتید )
نکته : اصلا چیزی رو اشتباه وارد نکنید چون اصلاح کردن فرم باعث عقب افتادن زمان مصاحبه میشه .

۲.باید سایت visa bulletin رو برسی کنید واسه کارنت شدن از اخر تابستون .
کارنت شدن یعنی اعلام شما واسه زمان مصاحبه که ماهیانه یه عددی اعلام میشه .

۳.وقتی که کارنت شدید یه نامه دیگه واستون تو همون سایت dv lottary جایگزین نامه اول میشه که توش زمان دقیق مصاحبه مشخص شده .

۴.به مصاحبه میرید

حالا این وسط یه سری نکته مهم هست که با دقت بخونید .

تحت هیچ شرایطی به هیچکس نگید که برنده شدید . لاتاری روز به روز داره پیچیده تر میشه و کسی از انتهاش خبر نداره .
به حدی این نکته مهمه که اگه برمیگشتیم عقب ، من حتی به پدر و مادر خودمم نمیگفتم برنده شدم .
تا وقتی که ویزا خورد تو پاستون . بعدش تو بوق و کرنا کنید که دارید میرید .

کسایی که برنده شدن مخصوصا کیس های پایین ، واکسیناسیون رو از همین شنبه شروع کنید چون ۶ ماه طول میکشه و نزدن واکسن = هزینه اضافی

مخاطبم مردهای عزیزه :
اقایون داداشام که سربازی رفتید یا کار دولتی دارید مطمئنا کلیرنس میخورید .
کلیرنس یعنی شما رفتید مصاحبه و چون یکی از شروط بالا رو داشتید اونا باید راجع به شما تحقیق کنند و بعد واستون ویزا صادر میشه .

زمان مصاحبه اصلا به خودتون استرس ندید چون یه چیز روتین و سادس
مصاحبتون هم به زبان فارسی هست پس نگران بلد نبودن زبان نباشید .

من برنده ۲۰۱۵ هستم و در انتظار مصاحبه .
اگه مطلب بالا مفید بود واستون "رتبه" به این جانب فراموش نشه .
اگر هم چیز دیگه ای یادم اومد اضافه خواهم کرد.

--> به امید ویزای یکضرب <--

مرسی از اطلاعات بسیار خوبتون. من کارم دولتی نیست. البته سربازی رفتم. فقط اینکه سال 2013 یک سفر توریستی به آمریکا داشتم و البته اف بی آی چک خوردم و بعد از دوماه کلیر شدم. با توجه به اینکه برنده 2016 هستم بنظرتون بازهم اف بی آی چک می خورم؟
تشکر کنندگان: Msns ، mehrdadi ، shahryar_eng ، rezasadeghi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان