کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
مرسی ازجوابتون جناب سپهرعزیز
من متوحه نشدم الان شما برای ما می تونید کاری انحام بدین؟
خودم کارشناس مامایی وهمسرم مهندس برقه که داره توشش ماه اینده بازنشست میشه
دنبال هرراهی هستیم برای رفتن به امریکا بخصوص اگرنه دانمارک یااتریش
امادگی کامل داریم و مشکل مالی نداریم
شماچه راهی روبهمون پیشنهاد می دید
ضمنا ما پنج نفریم
یک دنیاسپاس ازبذل توجهتون
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، shahryar_eng ، MEHR52
سلام
دوستان اینجا واسه من ایمیل تاییدیه نمیاد.چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، hameddjj
کم کم برنده ها داره پیداشون میشه و پروسه 2016 داره رونق میگیره Big Grin

دوستان بریم حذف عضویت بزنیم بعد سال دیگه بیاییم ، تضمین میدم قبول میشیم Big Grin

تبریک به همه اونایی که قبول شدن Smile Wink
تشکر کنندگان: Paradox ، Memolk ، shahryar_eng ، hamedrouhi ، roadhog
(2015-05-08 ساعت 15:46)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:41)ammar نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:33)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:19)sahandsarina88 نوشته:  اقای سپهرببخشید جساارت می کنم سما الان آمریکا زندگی می کنید؟؟؟؟
این شرکتتون کارهای مهاجرتی انحام می ده بافقط مختص لاتاری هاست
اگه وکیل کاردرستی می شنااسید یا خودتون کارمهاحرت انجام می دید لطفا بمن خبربدید

منم گرين كارتم رو عين همه ي برندگان لاتاري سال ٢٠١١ گرفتم و الان بين ايران و آمريكا در رفت و آمدم.
شركت ما كليه خدمات لاتاري ، ويزاي توريستي ، دانشجويي رو انجام ميده و در آمريكا هم در خدمت دوستاني كه نياز به كمك دارند هستيم و تا زماني كه به ما افتخار خدمت بدهند در خدمتشون هستيم.
وكيل كار درست نمي شناسم چون اصولا به وكلا اعتماد ندارم و اعتبارم رو بخاطر معرفي يك كلاهبردار قانوني خراب نمي كنم و فقط اگر به سلامت كسي ايمان داشته باشم معرفيش مي كنم.

ناظم عزیز

فقط برای آمریکا کار های دانشجویی انجام میدین یا واسه کشورهای دیگه هم انجام میدین ؟
و سال دیگه ای که داشتم : منظورتون از کارهای دانشجویی پذیرش هستش یا فقط برای ویزا گرفتن ؟ یا کل پروسه از پذیرش تا ویزا ؟

از پذيرش تا ويزا فقط براي آمريكا
جسارت نباشه ولی من ماه پیش با شرکت شما تماس گرفتم که ببینم میتونم هم زمان لاتاری و پذیرش رو با هم جلو ببرم که با برخورد "سرد" کارمندای شما مواجه شدم و از همکاری با شرکت شما منصرف !!!
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، shahryar_eng ، amirrrrrrr
(2015-05-08 ساعت 16:19)rezasadeghi نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:33)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:19)sahandsarina88 نوشته:  اقای سپهرببخشید جساارت می کنم سما الان آمریکا زندگی می کنید؟؟؟؟
این شرکتتون کارهای مهاجرتی انحام می ده بافقط مختص لاتاری هاست
اگه وکیل کاردرستی می شنااسید یا خودتون کارمهاحرت انجام می دید لطفا بمن خبربدید

منم گرين كارتم رو عين همه ي برندگان لاتاري سال ٢٠١١ گرفتم و الان بين ايران و آمريكا در رفت و آمدم.
شركت ما كليه خدمات لاتاري ، ويزاي توريستي ، دانشجويي رو انجام ميده و در آمريكا هم در خدمت دوستاني كه نياز به كمك دارند هستيم و تا زماني كه به ما افتخار خدمت بدهند در خدمتشون هستيم.
وكيل كار درست نمي شناسم چون اصولا به وكلا اعتماد ندارم و اعتبارم رو بخاطر معرفي يك كلاهبردار قانوني خراب نمي كنم و فقط اگر به سلامت كسي ايمان داشته باشم معرفيش مي كنم.

ناظم عزیز

فقط برای آمریکا کار های دانشجویی انجام میدین یا واسه کشورهای دیگه هم انجام میدین ؟
و سال دیگه ای که داشتم : منظورتون از کارهای دانشجویی پذیرش هستش یا فقط برای ویزا گرفتن ؟ یا کل پروسه از پذیرش تا ویزا ؟

جسارت نباشه ولی من ماه پیش با شرکت شما تماس گرفتم که ببینم میتونم هم زمان لاتاری و پذیرش رو با هم جلو ببرم که با برخورد "سرد" کارمندای شما مواجه شدم و از همکاری با شرکت شما منصرف !!!

عذر خواهي مي كنم اگه برخورد كارمندانم باهاتون سرد بوده و اميدوارم بتونيم افتخار خدمت بهتون رو داشته باشيم.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Memolk ، shahryar_eng ، MEHR52
(2015-05-08 ساعت 16:12)sahandsarina88 نوشته:  مرسی ازجوابتون جناب سپهرعزیز
من متوحه نشدم الان شما برای ما می تونید کاری انحام بدین؟
خودم کارشناس مامایی وهمسرم مهندس برقه که داره توشش ماه اینده بازنشست میشه
دنبال هرراهی هستیم برای رفتن به آمریکا بخصوص اگرنه دانمارک یااتریش
امادگی کامل داریم و مشکل مالی نداریم
شماچه راهی روبهمون پیشنهاد می دید
ضمنا ما پنج نفریم
یک دنیاسپاس ازبذل توجهتون

با دفتر تماس بگيريد در خدمتيم.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Memolk ، shahryar_eng ، MEHR52

برسد به خاک پاک آمریکا عزیز

من واسه رسیدن به تو این 5 سال از خیلی آرزوها و تفریحات و چیزهای که دوستشون داشتم گذشتم و قابل ندونستی بعید میدونم تو این فروم با 79700 عضو به اندازه انگشتای دستم آدم باشه که قدر من دلباخته و عاشقت باشه که حتی از عشقشم به خاطر تو دلبکنه یا حتی لبخند زدن به خودش حروم کنه تا بتونه زمانی که بهت رسید همه اونا رو با تو تجربه کنه بعید میدونم که تو این 500000 نفر ایرانی که شرکت کردن کسی باشه که تو سرتاسر اتاقش عکس خاک پاک تو باشه و هر لحظه حتی لحظه تحویل سال هم فقط به تو فکر کنه بعید میدون کسی باشه که وقتی مستند Discover American میبینه اشک تو چشماش حلقه بزنه... حرف دل تمومی نداره بگذریم...

من از توی که بد کردی با من گِله میکنم ، دل نمیکنم

Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، ebrahim1e ، Memolk ، hamedrouhi ، sahandsarina88 ، msr839 ، hameddjj ، MEHR52 ، moxtar88 ، puryapurya ، iSalar ، taherifar ، sonnnna ، sheghi
(2015-05-08 ساعت 16:11)sahar_k نوشته:  باورم نمیشه ما هم برنده شدیممممممممم شماره کیس 6XXX و تمام مدت time out میزد
مدیر محترم من الان عضو سایت شدم ولی ایمیل فعال سازی رو دریافت نمیکنم که بتونم پست ها رو ببنم. یک بار دیگه هم آدرس ایمیلم رو وترد کردم ولی چیزی دریافت نکردم.
یک سوال هم دارم پاس من تا ۹.۲۰۱۶ اعتبار داره آیا باید پاسم رو تعویض کنم؟

امکانش هست که فرم ها رو الان ارسال کنم و قبل از مصاحبه پاس تعویض شده رو برای سفارت بفرستم یا زمان مصاحبه پاس جدید رو تحویل بدم????????
تشکر کنندگان: Memolk ، hameddjj
با عرض سلام خدمت دوستان و همچنین تبریک به دوستان برنده شده. من از برندگان پارسال هستم و واقعا حسی که دارید رو درک میکنم. من ماه پیش ویزامو گرفتم ولی حسی که تو قبولی لاتاری هست تو گرفتن ویزا نیست. واقعا احساس به یاد موندنی هستش. میخواستم بگم پارسال 125000 نفر رو انتخاب کرده بودند که 4992 نفر از ایران انتخاب شدند امسال که 84000 نفر انتخاب شدند با یک تناسب ساده میشه 3355 . یعنی اگه تمامی مدارک مورد نیاز سفارت رو داشته باشید و به موقع فرمها رو پر کنید اصلا نگران تمام شدن ویزا نباشید یعنی با اطمینان میشه گفت همه کسانی که قبول شدند ویزا هم میگیرند. پس اونایی که قبول شدید برید شادی کنید و خدا رو هم شکر کنید بسیار

آها یادم رفت بگم هرساله هر کشور میتونه حداکثر 3500 ویزای لاتاری بگیره. در ضمن در اولین فرصت فرم ds-260 را تکمیل و ارسال کنید. تاریخ دعوت به مصاحبه شما به کیس نامبر و زمان ارسال این فرم بستگی دارد. گام بعدی ثبت نام در کلاس زبان هست که حتما فراموش نشه
کیس نامبر: 2015AS0##0/ سفارت: آنکارا/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/مشاهده قبولی: 1 می 2014/ ارسال فرم: 13 جون 2014/ کارنت شدن: 12 آگوست 2014/ نامه دوم: 24 نوامبر 2014/ زمان مصاحبه: هفته اول ژانویه 2015/ آپدیتها: 6، 7، 8، 12 ژانویه، 20 فوریه و 8، 10، 14 آپریل هردو نفر، 13، 14 ژانویه، 12 فوریه، 9، 16 مارچ و 2، 3 آپریل خودم، 1، 2 آپریل خانمم/ کلیر شدن 14 آپریل
تشکر کنندگان: Paradox ، hamedrouhi ، manheb1 ، hameddjj ، SomeOneX ، elahe mousavi ، hassan8ir ، مسافر تنها
(2015-05-08 ساعت 16:37)Nazem نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 16:19)rezasadeghi نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 15:33)Nazem نوشته:  منم گرين كارتم رو عين همه ي برندگان لاتاري سال ٢٠١١ گرفتم و الان بين ايران و آمريكا در رفت و آمدم.

ناظم عزیز

عذر خواهي مي كنم اگه برخورد كارمندانم باهاتون سرد بوده و اميدوارم بتونيم افتخار خدمت بهتون رو داشته باشيم.
ممنون از متانت شما !
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Memolk
(2015-05-08 ساعت 16:46)dvb3000 نوشته:  
برسد به خاک پاک آمریکا عزیز

من واسه رسیدن به تو این ۵ سال از خیلی آرزوها و تفریحات و چیزهای که دوستشون داشتم گذشتم و قابل ندونستی بعید میدونم تو این فروم با 79700 عضو به اندازه انگشتای دستم آدم باشه که قدر من دلباخته و عاشقت باشه که حتی از عشقشم به خاطر تو دلبکنه یا حتی لبخند زدن به خودش حروم کنه تا بتونه زمانی که بهت رسید همه اونا رو با تو تجربه کنه بعید میدونم که تو این 500000 نفر ایرانی که شرکت کردن کسی باشه که تو سرتاسر اتاقش عکس خاک پاک تو باشه و هر لحظه حتی لحظه تحویل سال هم فقط به تو فکر کنه بعید میدون کسی باشه که وقتی مستند Discover American میبینه اشک تو چشماش حلقه بزنه... حرف دل تمومی نداره بگذریم...

من از توی که بد کردی با من گِله میکنم ، دل نمیکنم

اوه اوه اوه !

یعنی در این حد ؟!
تشکر کنندگان: mehrezand ، hameddjj ، MEHR52 ، puryapurya
همه کسایی که ارور Session timed out رو دیدن برن دوباره چک کنن. خیلی از این افراد جز برندگان بودن که هنوز خبر ندارن
تشکر کنندگان: Memolk ، MEHR52 ، hassan8ir
سلام
من همون aminb سابق هستم
آقا ما یه عکس شوخی گذاشتیم که نه 30آ30 بود نه فحاشی توش بود
یه شوخی کوچیک بود فقط به کنایه از قبول نشدنم تو لاتاری
اما برای اون عکس من به صورتی دائمی محروم شدم
باورم نمیشه به خاطر همچین چیزی حتی یه ساعت محروم بشم چه برسه به دائمی
اما در هر صورت عاجزانه عذرخواهی میکنم و از مدیران محترم تقاضا دارم دسترسی من رو باز کنن لطفاً
قول میدم دیگه تکرار نشه
باور کنید دیگه ادب شدم
تشکر کنندگان: roadhog
آقا شما که این اکانت آخری رو هم بستی
من که گفتم ببخشید آقا غلط کردم
حداقل اگه باز نمیکنید اکانتمو بیاید بنویسید باز نمیکنید ما بریم پی کارمون
بازم میگم ببخشید آقا دیگه تکرار نمیشه
من که قبول نشدم و دیگه حرفی برای گفتن ندارم
حداقل اکانتمو باز کنید حرفای دیگران رو بتونم بخونم
تشکر کنندگان: mehrezand ، hameddjj ، safajoo ، MEHR52 ، vashahri ، roadhog ، مسافر تنها
گناه داره. اکانتشو باز کنید لطفا
تشکر کنندگان: aminb2 ، manheb1 ، MEHR52 ، roadhog

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان