کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
(2015-05-08 ساعت 16:46)dvb3000 نوشته:تاوان عشق نرسيدنه داداش حرف دلم رو زدي... می گذرد ...
تشکر کنندگان: golum8632 ، گلنسا ، moxtar88 ، yoosef61 ، puryapurya
2015-05-08 ساعت 18:04
یه سوال ابتدایی. تو نامه قبولی سفارتی که باید بریم رو نوشته ؟؟؟ یا باید خودمون انتخابش کنیم؟
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س) مصاحبه: هفته اول نوامبر ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016 تشکر کنندگان: rezijon ، َalikh ، حامد ، puryapurya ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 18:05
dvb 3000 حقش بود ..
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! ////// تشکر کنندگان: rezijon ، MEHR52 ، puryapurya ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 18:06
باز هم تبریک به همه دوستان قبول شده و امید به افزایش صبر و تحمل برای باقی دوستان من جمله خودم.
تشکر کنندگان: usatravel ، rezijon ، arman_ghasr68 ، shahryar_eng
تشکر کنندگان: usatravel ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 18:33
(2015-05-08 ساعت 15:54)runioe نوشته:نه کیس نامبر کاملا خوبی است(2015-05-08 ساعت 15:50)setareh1106 نوشته: من برنده شدم، كيس نامبرم 5000خيلي بالاست؟دوست گلم شماره کیسو دقیق ننویس. در ضمن در صورت گرفتن یک ضرب به شماره کیست امیدوار باش و نگرانی راه نده بودن کسایی که بلاتر از شما گرفتن
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست تشکر کنندگان: shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 18:43
(2015-05-08 ساعت 17:56)msr839 نوشته:dvd3000حرف دل مارو گفتی چه سوزناک بود این حرفای تو .داغ دل ماهم تازه شد. سخته که ادم دلش واسه رفتن بتپه ولی هنوز قسمتش نشده باشه.(2015-05-08 ساعت 16:46)dvb3000 نوشته:تاوان عشق نرسيدنه داداش تشکر کنندگان: lighter ، moxtar88 ، hameddjj ، puryapurya ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 18:54
(2015-05-08 ساعت 18:43)sonnnna نوشته:خیلی با احساس بوووووووووووووووووووووود(2015-05-08 ساعت 17:56)msr839 نوشته:dvd3000حرف دل مارو گفتی چه سوزناک بود این حرفای تو .داغ دل ماهم تازه شد. سخته که ادم دلش واسه رفتن بتپه ولی هنوز قسمتش نشده باشه.(2015-05-08 ساعت 16:46)dvb3000 نوشته:تاوان عشق نرسيدنه داداش تشکر کنندگان: puryapurya ، اشکان 3D ، amindv15 ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 18:58
دوستان برنده 2016 لطفا تو نظرسنجی شماره کیس شرکت کنند
این نظرسنجی برای تحلیلهای بعدی و پیش بینی اوضاع خیلی مفیده اینم لینک: http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B4...D9%86-2016 تشکر کنندگان: puryapurya ، shahryar_eng
2015-05-08 ساعت 19:07
و امسالم مانند سال های دیگه قسمت ما نرسیدن بود
خیلی داغونم بچه ها خیلی .... دیگه حتی از خونمم بیرون نمیرم بچه های قدیمی منو یادشونه من زندگیمو گذاشتم پای آمریکا از سال 2010 همه رفتن ولی من تو رویاش موندم 5 سال گذشت هر لحظه داغون تر شدم شاید باورتون نشه ولی من دیشب از ساعت 12 شب تا خوده 8 صبح بیدار نشسته بودم خیلی سخته وقتی برای یه مرد مثه من که جلوی حرفای فامیل و خانواده کم بیاره که دیگه امروز این بغضمم شکست و وسط همه زار زار گریه کردم برای چی!؟ برای اینکه چرا نمیشه من ادمی نبودم که فقط دنبال لاتاری باشه 8 راه ممکنو رفتم ولی یا پول نداشتم یا شانسشو انگیزم از هزار نفر آدما بالاتر بود صبح تا شب کار میکردم زبان مثه چی کار میکردم آماده آماده میشدم ولی آخرش بازنمیشد دیگه خسته شدم از این که حتی یه کسیو ندارم بر بشینیم باهاش این بغضامو بگم خسته شدم از این که هی دویدمو نرسیدم خسته شدم من از تمام چیزای که تو ایران دوست داشتم داشته باشم گذشتم جوری که دیگه راه برگشت نیست الان موندم تو یه فضای که توصیفشم سخته فضایی خالی از هرچی فقط میشینم یه گوشه دیگه حتی تو رویاهامم آمریکا نیستم، من آدمه بی هدفی نبودم از وقتی خیلی دنبال صفا سیتی بودن من دنبال هدافم بودم جالب اکثرا اونا به یه جا رسیدن به جز من دیگه واقعا نمیدونم ! نمیدونم
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin2737 ، ali0854 ، َalikh ، eexaminee ، manheb1 ، moxtar88 ، lighter ، pouya007 ، hameddjj ، puryapurya ، amin_j ، roadhog ، مسافر تنها ، iSalar ، Msns ، milade ، اشکان 3D ، arash2014 ، shahryar_eng ، reyhaneh_h
2015-05-08 ساعت 19:21
(2015-05-08 ساعت 19:07)wushu kung fu نوشته: و امسالم مانند سال های دیگه قسمت ما نرسیدن بود آقا خداوکیلی اینجوری حرف نزن. بخدا دلم شکست وقتی دیدم نوشته هات اینقدر توش غم و قصه است. کوچتر از این حرفهام که بخواهم نصحیتت کنم ولی نشد که نشد. به درک فدای سرت. آدمها به امید زنده هستند. من شک ندارم تویی که هدف داشتی و همه کارهات با برنامه بوده، خدا هم اجرت رو میده. خدا وکیلی اینجوری صحبت نکن. انشاالله که موفق باشی. تشکر کنندگان: hameddjj ، puryapurya ، مسافر تنها ، اشکان 3D ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 16:47)sahar_k نوشته:(2015-05-08 ساعت 16:11)sahar_k نوشته: باورم نمیشه ما هم برنده شدیممممممممم شماره کیس 6XXX و تمام مدت time out میزد در ضمن پسر من دو سال پیش لاتاری برنده شد و الان U.S هست. ما دو بار برای ویزای توریستی اقدام کردیم و ریجکت شدیم (از نظر آفیسر ما مدارک کافی برای برگشتن نداشتیم در حالی که همسرم اینجا بیزینس خودش رو داره و دخترم هم اینجا دانشجو بود) به نظر شما این مورد ممکنه باعث بشه که ویزا نگریم؟؟ لطفا به سوالهام جواب بدید و مدیر محترم مشکل اکتیو شدن اکانتها رو حل کنید پیشاپیش از شما تشکر میکنم تشکر کنندگان: hameddjj ، roadhog ، shahryar_eng ، aaraam
(2015-05-08 ساعت 19:07)wushu kung fu نوشته: و امسالم مانند سال های دیگه قسمت ما نرسیدن بود دوست گلم شما تنها این حس و حال رو ندارید، من هم 12 سال هست شرکت میکنم... یک هفته قبل از اعلام نتایج خیلی شاد و با روحیه هستم ولی بعدش که Has been rejected رو میبینم تا 2 هفته داغونم. من ننشستم گریه کنم ولی مثل شما بیدار موندم 5 صبح گرفتم خوابیدم و 7 بلند شدم رفتم برای مصاحبه کار وقتی برگشتم وضعیت سلامتیم هم به شدت به هم ریخته بود ولی با این وجود خودم رو جمع کردم، شما که تنها هدفت رفتن هست باید راه های دیگه رو هم مد نظر قرار بدی، سعی کن اول اقامت یک کشور دیگه به جز آمریکا رو بگیری بعدش با پاسپورت اون کشور هر چه قدر خواستی برو USA، ضمناً نگفتی چند سالته و مدرک تحصیلیت چی هستو در چه مقطعی. به جای اینکه زانوی غم بغل بگیرید پاشید برید توی تقویم 10 مهر رو علامت بزنید که برای سال دیگه ثبت نام کنید. تو این مدت هم بیکار نشینید و ببینید چه راه هایی برای مهاجرت به سایر کشورها هست و چه مواردی ملزوماتش هست و برید دنبال فراهم کردن اون ملزومات، با احساسی برخورد کردن و اتلاف وقت جداً هم ایران شکست میخوریم و هم اونور. این نظر من بود که 30 سالمه.
2015-05-08 ساعت 19:52
مدیران محترم لطفا این تاپیک گفتگوهای مرتبط را قفل کنید تا بیش از این بچه هایی که قبول نشدن اذیت نشن و برن دنبال زندگی روزمره شون
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo) تشکر کنندگان: sonnnna ، hameddjj ، puryapurya ، اشکان 3D ، taherifar
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان