موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 19:56)Hadi_20 نوشته: آقا چی شد آخرش
من رفته بودم مرخصی اجباری الان اومدم تا روز قبلم تاپیکو بررسی می کردم.
چی شده؟آخرش برنده ها پیداشون شده؟
اونایی که تایم اوت رو میدیدن آخرش چی شدن برنده شدند؟ الان یکی منو روشن کنه.
بله تایم اوتی ها برنده شدن
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 19:56)Hadi_20 نوشته: آقا چی شد آخرش
من رفته بودم مرخصی اجباری الان اومدم تا روز قبلم تاپیکو بررسی می کردم.
چی شده؟آخرش برنده ها پیداشون شده؟
اونایی که تایم اوت رو میدیدن آخرش چی شدن برنده شدند؟ الان یکی منو روشن کنه.
مثل اینکه بله شما چی کار کردین؟
بعضی بچه ها بیش از حد ناراحتن آدم ناراحتیشونو با متنهای ارسالیشون کاملا حس میکنه نکنید با خودتون این کارها رو ، این دنیا ارزش هیچی رو نداره ، فقط تا موقعی که نفس می کشی تنت سالم باشه
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نصیب من آواره.....
ممنونم از تک تک دوستانی که همدردی میکنن
دوستانی که منو میشناسن میدونن هیچ وقت نشستم منتظر لاتاری باشم مثه چی کار کردم مثه چی ولی آخرش هیچی نشده !
از ویزای ورزش گرفته تا دانشجویی هیچ کدوم شما شاید اینو ویزاها رو ننشنیده باشه !
EB-1
O-1
P-1
B-2
F-1
E-1
Eb-2
دوست عزیزی که گفتی 12 ساله لاتاری نوشتی آیا این راهو رو رفتی !؟؟؟
من رفتم آخرشم باز شکست بوده
درس .و دانشگاهو بعد از سه سال درس خوندن ول کردم من نمیخوام برم آمریکا که برم همش برقصم من میخوام برم سراغ هدفم !
ضعف من آواز نبود کوک غلط ساز بود
رشد واسه اون بود که همیشه آروم بود
به اندازه خار نبود اونجای که یاس بود
هیشکی نمیفهم حال کسیو که دیگه نمیدونه چیکار کنه کجا برم ! !
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دیشب یه بنده خدایی به من پیام خصوصی داد , من اون لحظه چند تا مسکن خورده بودم اصن یادم نیست چرا اونجوری اون چیزا رو گفتم حتمن کلی نارحت شد , شرمنده داداش
I am solomon northup for 25years
رتبه:
21
7 تشکر در 2 ارسال
منم خیلی ناراحت میشم که دوستان اینقدر ناراحت هستن. ولی به نظر من منتظر لاتاری بودن اشتباهه من و همسرم هم تا چند سال پیش میگفتیم فقط آمریکا و هیچ جای دیگه ای نمیریم. ولی بعدا به این نتیجه رسیدیم پله پله هم میشه حرکت کرد. برنامه ریزی کردیم که اول بیایم اروپا درس بخونیم و بعد بتونیم با ویزای کار بریم آمریکا. که بگذریم که من انقدر اتریش رو دوست دارم که چند وقتی بود دیگه به آمریکا فکر هم نمیکردم.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 20:14)wushu kung fu نوشته: نصیب من آواره.....
ممنونم از تک تک دوستانی که همدردی میکنن
دوستانی که منو میشناسن میدونن هیچ وقت نشستم منتظر لاتاری باشم مثه چی کار کردم مثه چی ولی آخرش هیچی نشده !
از ویزای ورزش گرفته تا دانشجویی هیچ کدوم شما شاید اینو ویزاها رو ننشنیده باشه !
EB-۱
O-۱
P-۱
B-۲
F-۱
E-۱
Eb-۲
دوست عزیزی که گفتی 12 ساله لاتاری نوشتی آیا این راهو رو رفتی !؟؟؟
من رفتم آخرشم باز شکست بوده
درس .و دانشگاهو بعد از سه سال درس خوندن ول کردم من نمیخوام برم آمریکا که برم همش برقصم من میخوام برم سراغ هدفم !
ضعف من آواز نبود کوک غلط ساز بود
رشد واسه اون بود که همیشه آروم بود
به اندازه خار نبود اونجای که یاس بود
هیشکی نمیفهم حال کسیو که دیگه نمیدونه چیکار کنه کجا برم ! !
ای بابا شما هم غیر منطقی حرف میزنی بهترین ویزاها واسه آمریکا برای ما ایرانیا ویزای مهاجرت خانوادگی ویزای لاتاری که خوب شانس می خواد و ویزای سرمایه گذاری سنگین هست که واسه سرمایه دارهاست و فعلا به درد من و شما نمی خوره خدا رو چه دیدی شاید بزودی سرمایه دار هم شدیم ویزای دانشجویی هم چند سالی هست خوب شده وضعیتش که واسه اونم باید پول به اندازه کافی داشته باشی.
شما ناراحتیت خیلی بیش از حده من پیشنهاد بسته شدن این تاپیک رو بخاطر شما و dvb3000 بخصوص شما دادم چون احساس کردم که اینجا اومدن بیشتر داغتون رو تازه میکنه و اگه اینجا قفل بشه کمتر فکر می کنید.
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
آقایی که همه ی راه ها رو که هیچکی نرفته شما رفتی خوب راه بستست دیگه چه میشه کرد؟ بیخیال باش. آقا جان بستست دیگه.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-08 ساعت 20:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-08 ساعت 20:44 توسط adel1348.)
به دوستاني كه تمام هدفشون را گذاشتن قبولي در لاتاري ، بايد بگم اين فكري است نادرست . من از قبل از اينكه بسياري از دوستان در اين سايت بدنيا بيان در لاتاري شركت ميكردم . اما هيچ موقع برنامه زندگيمو براين اساس نگذاشتم كه كه تنها منتظر ارديبهشت ماه باشم ببينم ايا قبول مي شم يا نه .
مطلب ديگر اينكه اون امريكايي كه در فيلمها مي بيند كاملا با امريكاي واقعي يكي نيست . زندگي در آمريكا هم سختي هاي بسياري دارد. نزديك به سه ساله در امريكا هستم . بارها شده كه از خودم بپرسم ايا كارم درست بود يا نه ؟
توصيه موكد هم اينه كه اگه قبول شدين يا نه شدين زبان انگليسي را بصورتي كه بتونيد كامل صحبت كنيد را در ايران ياد بگيريد.
شماره کیس : 2012AS00036000