کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
آقا چی شد آخرش
من رفته بودم مرخصی اجباری Big Grin الان اومدم تا روز قبلم تاپیکو بررسی می کردم.
چی شده؟آخرش برنده ها پیداشون شده؟
اونایی که تایم اوت رو میدیدن آخرش چی شدن برنده شدند؟ Big Grin الان یکی منو روشن کنه. Big Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
(2015-05-08 ساعت 19:56)Hadi_20 نوشته:  آقا چی شد آخرش
اونایی که تایم اوت رو میدیدن آخرش چی شدن برنده شدند؟ Big Grin الان یکی منو روشن کنه. Big Grin

بله تایم اوتی ها برنده شدن
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 19:07)wushu kung fu نوشته:  و امسالم مانند سال های دیگه قسمت ما نرسیدن بود

خیلی داغونم بچه ها خیلی .... دیگه حتی از خونمم بیرون نمیرم بچه های قدیمی منو یادشونه من زندگیمو گذاشتم پای آمریکا از سال 2010 همه رفتن ولی من تو رویاش موندم ۵ سال گذشت هر لحظه داغون تر شدم شاید باورتون نشه ولی من دیشب از ساعت 12 شب تا خوده ۸ صبح بیدار نشسته بودم خیلی سخته وقتی برای یه مرد مثه من که جلوی حرفای فامیل و خانواده کم بیاره که دیگه امروز این بغضمم شکست و وسط همه زار زار گریه کردم برای چی!؟ برای اینکه چرا نمیشه من ادمی نبودم که فقط دنبال لاتاری باشه ۸ راه ممکنو رفتم ولی یا پول نداشتم یا شانسشو انگیزم از هزار نفر آدما بالاتر بود صبح تا شب کار میکردم زبان مثه چی کار میکردم آماده آماده میشدم ولی آخرش بازنمیشد دیگه خسته شدم از این که حتی یه کسیو ندارم بر بشینیم باهاش این بغضامو بگم خسته شدم از این که هی دویدمو نرسیدم خسته شدم من از تمام چیزای که تو ایران دوست داشتم داشته باشم گذشتم جوری که دیگه راه برگشت نیست الان موندم تو یه فضای که توصیفشم سخته فضایی خالی از هرچی فقط میشینم یه گوشه دیگه حتی تو رویاهامم آمریکا نیستم، من آدمه بی هدفی نبودم از وقتی خیلی دنبال صفا سیتی بودن من دنبال هدافم بودم جالب اکثرا اونا به یه جا رسیدن به جز من

دیگه واقعا نمیدونم ! نمیدونم

داداش کاش این پست شما رو نمی دیدم واقعا دلم شکست. حالم گرفته شد. واقعا حقتون بوده که برین. خیال نکن تنهایی ما برنده نشده ها هم س و حال شما رو داریم. من خودم شخصا برنامه ریزی کرده بودم حتی کلاس زبان فشرده میرم و تو اینترنت دنبال شهرهای آمریکا میگشتم که کدومشون بهتره واسه زندگی و از این کارا... حالا که اسمم در نیومد دیگه سرد شدم اومدم سر خونه اول. خیلی دوست داشتم پیشت بودم و بهت دلداری میدادم داداش. آرزو میکنم نصیبتون بشه. راه های دیگه رو هم امتحان کن و لاتاری رو بزار گزینه آخر. من جای تو باشم از هر راهی که بشه میرم. پول جمع کن حدود 30 تومن بعدش قاچاقی بزن برو...
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، hassan8ir ، shahryar_eng

مثل اینکه بله شما چی کار کردین؟
بعضی بچه ها بیش از حد ناراحتن آدم ناراحتیشونو با متنهای ارسالیشون کاملا حس میکنه نکنید با خودتون این کارها رو ، این دنیا ارزش هیچی رو نداره ، فقط تا موقعی که نفس می کشی تنت سالم باشه
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: Haghighat ، mercedeh 67 ، lighter ، hameddjj ، hassan8ir ، puryapurya ، sepandarA ، shahryar_eng
نصیب من آواره.....

ممنونم از تک تک دوستانی که همدردی میکنن
دوستانی که منو میشناسن میدونن هیچ وقت نشستم منتظر لاتاری باشم مثه چی کار کردم مثه چی ولی آخرش هیچی نشده !

از ویزای ورزش گرفته تا دانشجویی هیچ کدوم شما شاید اینو ویزاها رو ننشنیده باشه !
EB-1
O-1
P-1
B-2
F-1
E-1
Eb-2
دوست عزیزی که گفتی 12 ساله لاتاری نوشتی آیا این راهو رو رفتی !؟؟؟
من رفتم آخرشم باز شکست بوده
درس .و دانشگاهو بعد از سه سال درس خوندن ول کردم من نمیخوام برم آمریکا که برم همش برقصم من میخوام برم سراغ هدفم !

ضعف من آواز نبود کوک غلط ساز بود
رشد واسه اون بود که همیشه آروم بود
به اندازه خار نبود اونجای که یاس بود

هیشکی نمیفهم حال کسیو که دیگه نمیدونه چیکار کنه کجا برم ! !
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
تشکر کنندگان: pouya007 ، black_jay ، lighter ، hameddjj ، puryapurya ، iSalar ، Msns ، sepandarA ، sad_sad ، shahryar_eng
دیشب یه بنده خدایی به من پیام خصوصی داد , من اون لحظه چند تا مسکن خورده بودم اصن یادم نیست چرا اونجوری اون چیزا رو گفتم حتمن کلی نارحت شد , شرمنده داداش
I am solomon northupSad for 25years
تشکر کنندگان: hameddjj ، shahryar_eng
منم خیلی ناراحت میشم که دوستان اینقدر ناراحت هستن. ولی به نظر من منتظر لاتاری بودن اشتباهه من و همسرم هم تا چند سال پیش میگفتیم فقط آمریکا و هیچ جای دیگه ای نمیریم. ولی بعدا به این نتیجه رسیدیم پله پله هم میشه حرکت کرد. برنامه ریزی کردیم که اول بیایم اروپا درس بخونیم و بعد بتونیم با ویزای کار بریم آمریکا. که بگذریم که من انقدر اتریش رو دوست دارم که چند وقتی بود دیگه به آمریکا فکر هم نمیکردم.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: amirrrrrrr ، puryapurya ، shahryar_eng ، Gunash
(2015-05-08 ساعت 20:14)wushu kung fu نوشته:  نصیب من آواره.....

ممنونم از تک تک دوستانی که همدردی میکنن
دوستانی که منو میشناسن میدونن هیچ وقت نشستم منتظر لاتاری باشم مثه چی کار کردم مثه چی ولی آخرش هیچی نشده !

از ویزای ورزش گرفته تا دانشجویی هیچ کدوم شما شاید اینو ویزاها رو ننشنیده باشه !
EB-۱
O-۱
P-۱
B-۲
F-۱
E-۱
Eb-۲
دوست عزیزی که گفتی 12 ساله لاتاری نوشتی آیا این راهو رو رفتی !؟؟؟
من رفتم آخرشم باز شکست بوده
درس .و دانشگاهو بعد از سه سال درس خوندن ول کردم من نمیخوام برم آمریکا که برم همش برقصم من میخوام برم سراغ هدفم !

ضعف من آواز نبود کوک غلط ساز بود
رشد واسه اون بود که همیشه آروم بود
به اندازه خار نبود اونجای که یاس بود

هیشکی نمیفهم حال کسیو که دیگه نمیدونه چیکار کنه کجا برم ! !

ای بابا شما هم غیر منطقی حرف میزنی بهترین ویزاها واسه آمریکا برای ما ایرانیا ویزای مهاجرت خانوادگی ویزای لاتاری که خوب شانس می خواد و ویزای سرمایه گذاری سنگین هست که واسه سرمایه دارهاست و فعلا به درد من و شما نمی خوره خدا رو چه دیدی شاید بزودی سرمایه دار هم شدیم Big Grin ویزای دانشجویی هم چند سالی هست خوب شده وضعیتش که واسه اونم باید پول به اندازه کافی داشته باشی.

شما ناراحتیت خیلی بیش از حده من پیشنهاد بسته شدن این تاپیک رو بخاطر شما و dvb3000 بخصوص شما دادم چون احساس کردم که اینجا اومدن بیشتر داغتون رو تازه میکنه و اگه اینجا قفل بشه کمتر فکر می کنید.
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: usatravel ، shahryar_eng
آقایی که همه ی راه ها رو که هیچکی نرفته شما رفتی خوب راه بستست دیگه چه میشه کرد؟ بیخیال باش. آقا جان بستست دیگه.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: shahryar_eng
به دوستاني كه تمام هدفشون را گذاشتن قبولي در لاتاري ، بايد بگم اين فكري است نادرست . من از قبل از اينكه بسياري از دوستان در اين سايت بدنيا بيان در لاتاري شركت ميكردم . اما هيچ موقع برنامه زندگيمو براين اساس نگذاشتم كه كه تنها منتظر ارديبهشت ماه باشم ببينم ايا قبول مي شم يا نه .
مطلب ديگر اينكه اون امريكايي كه در فيلمها مي بيند كاملا با امريكاي واقعي يكي نيست . زندگي در آمريكا هم سختي هاي بسياري دارد. نزديك به سه ساله در امريكا هستم . بارها شده كه از خودم بپرسم ايا كارم درست بود يا نه ؟
توصيه موكد هم اينه كه اگه قبول شدين يا نه شدين زبان انگليسي را بصورتي كه بتونيد كامل صحبت كنيد را در ايران ياد بگيريد.
شماره کیس : 2012AS00036000
تشکر کنندگان: puryapurya ، funnybluesolea ، roadhog ، shahryar_eng
سلام مخصصوصا دوستان شمارش معکوسی که دلم براتون تنگ شدهBig Grin
حالا علت خوشحالیمو فهمیدم...
با اینکه تو لاتاری برنده نشدم...
داشتم فکر می کردم من واقعا تلاشی نکردم...دنبال زبان نرفتم...دنبال تخصصی که بشه از اون راه اقدام کرد...
همیشه به هرجا رسیدم با تلاش خودم بوده...
الان فکر می کنم اگه برنده میشدم به اندازه وقتی که با تلاش خودم ویزای کشوری و بگیرم خوشحال نمیشدم و شاید قدرشم ندونم...

با اینکه قبل نتایج گفتم کافر شدم اما حالا ایمان آوردم و دلم خیلی آرومه...
نمیدونم حس می کنم ما که برنده نشدیم باید ی تغییر بزرگ کنیم...
من که باید تغییر کنم...
خیلی هیجان دارم Big Grin

به برندگان هم تبریک میگم
به برنده نشده ها بیشتر تبریک میگم چون باید منتظر هیجانات بیشتری تو زندگیشون باشن...
همیشه نقش سخت رو به بازیگرای ماهر میدن...
چیزی که تورو نکشه قوی ترت می کنه...

قربان شماWink
(2015-05-08 ساعت 19:52)2014families lottery winners نوشته:  مدیران محترم لطفا این تاپیک گفت؟؟؟؟؟ای مرتبط را قفل کنید تا بیش از این بچه هایی که قبول نشدن اذیت نشن و برن دنبال زندگی روزمره شون
راست میگه ما واقعا دپرسیم شدیدSad

تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، taherifar ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 20:00)2014families lottery winners نوشته:  

مثل اینکه بله شما چی کار کردین؟
بعضی بچه ها بیش از حد ناراحتن آدم ناراحتیشونو با متنهای ارسالیشون کاملا حس میکنه نکنید با خودتون این کارها رو ، این دنیا ارزش هیچی رو نداره ، فقط تا موقعی که نفس می کشی تنت سالم باشه

هیچ کاری نکردم خداییش فقط جوابم یه کم تند بود اصلا توهین نبود ولی خوب بن شدیم اونم 2 روز دیگه چه کار میشه کرد باید ساختSmile
پس سیمون راست میگفت گفته بود 99 درصد, تایم اوتی ها برنده هستند که درست از آب دراومد پس از بچه های قبلی مهاجرسرا هم بودند عده ای که برنده شدند خداروشکر واقعا هیچ چیز خوشحال کننده تر از این نیست که کسی سال ها عضو مهاجرسرا بوده بیاد برنده بودنشو اعلام کنه.
پس با این اوصاف پرونده ی امسال هم بسته شد ولی واقعا سیستمشون مشکل داشت که خب اونم حلش کردند مثل اینکه و دیگه جای امیدواری نمیوندهSad
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: shahryar_eng
Wink 
من یک کشف بسیار عظیم انجام دادم که ابعادش شگفت زدم کرده! Smile
اگه هر روز و شب دعا کنید اسمتون در نیاد اونوقته که حتماً در میاد! Big Grin
از ما گفتن بود، امتحان کنید ضرر نداره... سال دیگه این موقع جواب میده.

کلید اسرار: کم محلی به شیطان بزرگ و زانو زدنش پیش پای شما! Smile
تشکر کنندگان: hameddjj ، sonnnna ، shahryar_eng
تبریک به همه برندگان ۲۰۱۶
با امید روزهای خوب و ویزلس خوشگل برای همتون

بنا به علاقه و وظیفه شخصی ،همونطور که بچه های ۲۰۱۴ به ما کمک کردن هر کمکی از دستم بیا در خدمت همه شما هستم .
من به خاطر نداشتن امکانات کافی نمیونم تویه تاپیکها زیاد فعال باشم اما به تمام پیام ها جواب میدم.

چندتا توصیه برای همه شما عزیزان
از شتاب زدگی اجتناب کنید اما واسه جور کردن مدارک شتاب کنید چون سیستم اداری ما بهش اعتمادی نیست . (سفرنامه من رو بخونید میفهمید چرا)

هیچ منبعی بهتر از خوندن صفحه به صفحه تاپیک ها نیست حدود 2000 برگ از تاپیک های مهاجرسرا رو خوندم . بعد از اون اگه واستون سوالی موند که نمی مونه سوال بپرسید ، هرچند فکر کنم خودتون میشید منبع برای سوال های دیگران . رضا ۲۰۱۵ عزیز نمونه موجوده

اگه جای خاصی کار میکنید که این چیزا براشون مهمه خبر قبولیتون رو نگید و اگه گفتید بگید اشتباه شده مثلا بد خوندید یا سایت قاطی کرده بوده بلاخره یه چیزی سر هم کنید . وگرنه بغعدا خودتون به این نتیجه میرسید.

به کسانی که در عوض ازدواج و این حرفا بهتون پیشنهاد پول میکنن جواب رد بدین چون واقعا به ریسکش نمی ارزه ، حتی اگه در حد من دستتئن خالی باشه . روزی که برنده شدم دوملیون تومن داشتم الان هم که واسه رفتن آماده میشم فک نکنم بیشتر از 5000 $ بتونم ببرم اونم نصفش رو خانوادم بهم میدن. این حرفم اصلا به روابط شما با نامزد یا دوست دختر،پسرتون نداره اون بحثش کاملا جداست و به نظرم حتی ارزشش از گریین کارت آمریکا هم بیشتره . منظورم سواستفاده دیگران ازشماست

الان فقط روی پرکردن فورم 260 تمرکز کنید تا حد اماکن مدارکتون رو کامل کنید . به کشور و شهر انتخابتون خوب فکر کنید . ارمنستان ، ترکیه و امارات هرکدوم مزایای خودش رو داره من آنکارا بودم و سختی های خودش این به شما بستگی داره .واسه تبدیل تاریخ ها از سایت http://www.time.ir استفاده کنید .

اگه دیپلم فنی دارید و مدرک دانشگاهی دارید نگران نباشید سفرنامه من رو بخونید تا همه چیز دستتون بیاد .اما اگه فقط دیپلم دارید و پیش دانشگاهی ندارید و دانشگاه هم نرفتید . من نمیدونم چه جوری اما پیشدانشگاهی رو بگیرید . چون شما باید پیش دانشگاهی و دیپلم رو داشته باشید یا مدرک دانشگاهی فوق دیپلم ،لیسانس .... داشته باشید.

اگه پاسپورتتون زیر دو سال اعتبار داره من پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر تعویض کنید . اگه هم ندارید برید بگیرد خیلی طول نمیکشه .

بازم تبریک میگم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: lighter ، farrokh33 ، َalikh ، iranian1 ، puryapurya ، mrlzdh ، SomeOneX ، taherifar ، shahryar_eng ، aaraam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان