موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دو روز پيش خداحافظي کردم از کل مهاجرسرا و گفتم 15 ارديبهشت 95 برميگردم، الان اومدم پست هاتون رو خوندم دوباره دلم گرفت، خيليا به اين شانس نياز دارن ولي برنده نشدن، ناراحت کننده اس واقعا، دوستاني که ميگن راه هاي ديگه رو امتحان کنيد، اگه ميشه راهنمايي کنيد بگيد ما که پول 500 هزار دلار سرمايه گذاري نداريم و فاميل هم تو امريکا نداريم، واقعا چه راه ديگه اي به غير از لاتاري ميتونيم اقدام کنيم؟ ويزاي دانشجويي هم که پول زيادي ميخواد که بازم نداريم
به هر حال ، تبريک ميگم به برنده ها، نوش جونتون آمريکا خوش بگذره، کسايي هم که برنده نشدن پر انرژي تا مهر صبر کنن و دوباره ثبت نام کنن بلکه برنده بشن به اميد خدا
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
کوچکتر که بودیم …
ایمانمان بزرگتر بود بادبادک می ساختیم و نمیترسیدیم که باد نباشد!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
kcc بعد از مدتها به این نتیجه رسیده بود با توجه به اینکه 55 هزار ویزا سهمیه دارد و بیش از 50 درصد برندگان پیگیری نمی کنن حدود 110 هزار برنده تعیین می کرد و هر سال هم همون تعداد 55 هزار کمابیش ویزا صادر می کرد تاسال گذشته که درصد ها تغییر کرد و علیرغم پیش بینی kcc درصد بیشتری از برندگان برای اخذ ویزا اقدام کردند در نتیجه ویزا پیش از پایان سال تموم شد و مطمئنن با اعتراض های شدیدی مواجه شدند که بازتاب خوبی براشون نداشت من نتیجه می گیرم امسال درس عبرت شده براشون و برای جلوگیری از اون رویداد تعداد برندگان رو خیلی کمتر اعلام کرده اند چون کسی نمی تونه اونها رو برای اینکه چرا کم اعلام کردین مواخذه کنه ولی می تونه طلبکار بشه چرا اسم من رو برنده اعلام کردین ولی ویزا ندادین . احتمالن پیش بینی کردند اگه کم آوردند و سهمیه ویزاشون صادر نشد یا دوباره اعلام می کنند یا اصلن از قبل فکر کردند هر چی ویزا صادر شد که شد نشد هم که نشد دیگه! فکر می کنید نظرم چقدر با واقعیت مطابقت داره؟
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
دوستانی که برنده نشده بهتون نمیخام بی جهت امید بدم ولی اگه 84000 تا صحت داشته باشه ( که با توجه به تایید سیمون داره) به احتمال زیاد تا 10 ماه آینده ممکنه دوباره اعلام کنن پیشنهاد میدم که CN رو حتما نزد خودتون نگه دارین و فعلا خوشبین باشین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که برنده شدن تبریککککک به امید خدا سال دیگه ما هم میایم پیش شما
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
کسی که کل زندگیش 10000-15000 دلار به زور میشه و شایدم کمتر بهترین راه همین لاتاریه. راه های دیگه واسه اشخاص دیگست. ما دل به لاتاری بستیم و به اون امیدواریم. راه دیگه واسه امثال ما بستست. این نظر شخصیه منه.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 21:50)mercedeh 67 نوشته: لاتاری اخرین راه نیست من فقط دفعه اول که ثبت نام کردم بهش دل خوش کردم که بعد از ۵-۴ سال شرکت کردن هیچگاه برنده نشدم.من همیشه برای مهاجرت تلاش کردم.سال ۲۰۰۶ به همراه خانواده به المان رفتیم برای زندگی اما به دلیل مشکلاتی نشد و برگشتیم.و این بار انرژی ام رو برای تحصیل گذاشتم و ایلتس گرفتم و به مالزی رفتم که پس از دوره کوتاهی به انگلیس برم که اون هم به لطف چند برابر شدن قیمت ارز کنسل شد و بٰعد از کلی هزینه به ایران برگشتم تا دو سال پیش که به نروژ امدم و از اینجا به همراه همسرم مشغول طی کردن پروسه مهاجرت به کاناداییم و میخوام اینو بگم که برای مهاجرت هزاران راه هست که کمی همت میخواد و انسان تا زندست باید واسه چیزی که میخواد تلاش کنه
براي کسي که پول نداره لاتاري آخرين راه ورود به امريکاس
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان