کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
دو روز پيش خداحافظي کردم از کل مهاجرسرا و گفتم 15 ارديبهشت 95 برميگردم، الان اومدم پست هاتون رو خوندم دوباره دلم گرفت، خيليا به اين شانس نياز دارن ولي برنده نشدن، ناراحت کننده اس واقعا، دوستاني که ميگن راه هاي ديگه رو امتحان کنيد، اگه ميشه راهنمايي کنيد بگيد ما که پول 500 هزار دلار سرمايه گذاري نداريم و فاميل هم تو امريکا نداريم، واقعا چه راه ديگه اي به غير از لاتاري ميتونيم اقدام کنيم؟ ويزاي دانشجويي هم که پول زيادي ميخواد که بازم نداريم Big Grin
به هر حال ، تبريک ميگم به برنده ها، نوش جونتون آمريکا خوش بگذره، کسايي هم که برنده نشدن پر انرژي تا مهر صبر کنن و دوباره ثبت نام کنن بلکه برنده بشن به اميد خدا
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
تشکر کنندگان: m.memari ، ProEngineer ، hameddjj ، puryapurya ، mrlzdh ، javadgorgani ، shahryar_eng
کوچکتر که بودیم …

ایمانمان بزرگتر بود بادبادک می ساختیم و نمیترسیدیم که باد نباشد!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: hameddjj ، sonnnna ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 12:06)Draconian نوشته:  من از اون جمله آدم های بودم که واقعا به قبولی در لاتاری احتیاج داشتم
۱۰ روز پیش از سفارت برگشتم
انگار دنیا روی سرم خراب شد وقتی گفتن بعد از 13 سال انتظار به خاطر ۶ ماه age out شدم و نميتونم همراه خانوادم باشم
من عملا هیچکس تو ایران ندارم
خانواده عموم بیش از 30 سال تو آمریکا هستند
خانواده عمه ام سال ۲۰۱۱ برنده شدند و رفتند
یک عمه ی دیگم با خونوادشون هفته گذشته مثل ما مصاحبه داشتن و به زودي با پدر ومادر و خواهر من میروند
خانواده خالم هم 15 سال بیشتر هست که کانادا هستند
یک دایی داشتم که ۳ سال پیش در نهایت جوانی فوت شد
لاتاری برای آدمهایی مثل من تغییر تقدیر و سرنوشت زندگیشونه
حالا با یه دنیا غم تو دلم پیش خودم میگم یه دختر 21 22 ساله توی ایران چتوری ميتونه تا ۸ سال دیگه تنها تو ایران زندگی کنه و ازدواج هم نکنه
سرنوشت رو نمیشه تغییر داد
با این حال با تمام وجود به برنده ها تبریک فراوون میگم
تورو خدا برید بمونید زندگی کنید
گرین کارت رو نگیرید و برگردید که حق آدم های سیاه بخت و جدا مونده از خانواده شون مثل من ضایع نشه
سلام دوست عزیز درد نامه ات را خواندم وبسیار متاثر شدم آرزو میکنم به زودی این رنج بزرگ را با شجاعت پشت سر بزاری .یک نصیحت ویک راهکار برات دارم امیدوارم بتونی اونو انجام بدی ...فکر کن قضیه برعکس است .همه خانواده ایران هستند وشما تنها رفتی آمریکا چه میکردی حتما میگی درس میخواندم تا مدارج علمی را تا بالاترین مرحله کسب کنم وبا دست پر به ایران برگردم .خب حالا تو مملکت خودت میتونی همین راه را بری حتی میانبر وکمتر از هشت سالی که گفته بودی به خانواده ملحق شوی. نمیدونم درس را تا کجا رفته ای ولی چون سن شما پایین است میتونی به سرعت لیسانستون رو بگیرید وتافل بدید واز یکی از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرید وبرید پیش خانواده .فکر نکنید پذیرش فقط مختص بچه های دانشگاه های دولتی ومعروف است (البته تقریبا فقط به اونا بورسیه میدن )ولی من بچه هایی رو تو آمریکادیدم که فارغ التحصیل دانشگاه آزاد بودن و پذیرش گرفته بودن واومده بودن آمریکا ودرس میخوندن البته خرج تحصیلشون رو خودشون میدادن .دانشگاه های آمریکا چون دولتی نیستند از خدا میخوان که دانشجویانی رو جذب کنند که بتونن شهریه بدن .شما هم اکنون میتونی انتخاب کنی :شب وروز فعالیت ودرس خوندن وخیلی زود به خانواده ملحق شدن ویا شب وروز گریه وزاری و احساس عجز و ناتوانی.میدانم که حتما راه اول رو انتخاب میکنی وخیلی زود موفق میشی .همیشه شاد باشید
تشکر کنندگان: eexaminee ، mercedeh 67 ، mehrezand ، aidaz ، mrlzdh ، کوهنورد ، گلنسا ، shahryar_eng
kcc بعد از مدتها به این نتیجه رسیده بود با توجه به اینکه 55 هزار ویزا سهمیه دارد و بیش از 50 درصد برندگان پیگیری نمی کنن حدود 110 هزار برنده تعیین می کرد و هر سال هم همون تعداد 55 هزار کمابیش ویزا صادر می کرد تاسال گذشته که درصد ها تغییر کرد و علیرغم پیش بینی kcc درصد بیشتری از برندگان برای اخذ ویزا اقدام کردند در نتیجه ویزا پیش از پایان سال تموم شد و مطمئنن با اعتراض های شدیدی مواجه شدند که بازتاب خوبی براشون نداشت من نتیجه می گیرم امسال درس عبرت شده براشون و برای جلوگیری از اون رویداد تعداد برندگان رو خیلی کمتر اعلام کرده اند چون کسی نمی تونه اونها رو برای اینکه چرا کم اعلام کردین مواخذه کنه ولی می تونه طلبکار بشه چرا اسم من رو برنده اعلام کردین ولی ویزا ندادین . احتمالن پیش بینی کردند اگه کم آوردند و سهمیه ویزاشون صادر نشد یا دوباره اعلام می کنند یا اصلن از قبل فکر کردند هر چی ویزا صادر شد که شد نشد هم که نشد دیگه! فکر می کنید نظرم چقدر با واقعیت مطابقت داره؟
تشکر کنندگان: eexaminee ، ProEngineer ، hassan8ir ، اشکان 3D ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 21:23)farrokh33 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 12:06)Draconian نوشته:  من از اون جمله آدم های بودم که واقعا به قبولی در لاتاری احتیاج داشتم
۱۰ روز پیش از سفارت برگشتم
انگار دنیا روی سرم خراب شد وقتی گفتن بعد از 13 سال انتظار به خاطر ۶ ماه age out شدم و نميتونم همراه خانوادم باشم
من عملا هیچکس تو ایران ندارم
خانواده عموم بیش از 30 سال تو آمریکا هستند
خانواده عمه ام سال ۲۰۱۱ برنده شدند و رفتند
یک عمه ی دیگم با خونوادشون هفته گذشته مثل ما مصاحبه داشتن و به زودي با پدر ومادر و خواهر من میروند
خانواده خالم هم 15 سال بیشتر هست که کانادا هستند
یک دایی داشتم که ۳ سال پیش در نهایت جوانی فوت شد
لاتاری برای آدمهایی مثل من تغییر تقدیر و سرنوشت زندگیشونه
حالا با یه دنیا غم تو دلم پیش خودم میگم یه دختر 21 22 ساله توی ایران چتوری ميتونه تا ۸ سال دیگه تنها تو ایران زندگی کنه و ازدواج هم نکنه
سرنوشت رو نمیشه تغییر داد
با این حال با تمام وجود به برنده ها تبریک فراوون میگم
تورو خدا برید بمونید زندگی کنید
گرین کارت رو نگیرید و برگردید که حق آدم های سیاه بخت و جدا مونده از خانواده شون مثل من ضایع نشه
سلام دوست عزیز درد نامه ات را خواندم وبسیار متاثر شدم آرزو میکنم به زودی این رنج بزرگ را با شجاعت پشت سر بزاری .یک نصیحت ویک راهکار برات دارم امیدوارم بتونی اونو انجام بدی ...فکر کن قضیه برعکس است .همه خانواده ایران هستند وشما تنها رفتی آمریکا چه میکردی حتما میگی درس میخواندم تا مدارج علمی را تا بالاترین مرحله کسب کنم وبا دست پر به ایران برگردم .خب حالا تو مملکت خودت میتونی همین راه را بری حتی میانبر وکمتر از هشت سالی که گفته بودی به خانواده ملحق شوی. نمیدونم درس را تا کجا رفته ای ولی چون سن شما پایین است میتونی به سرعت لیسانستون رو بگیرید وتافل بدید واز یکی از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرید وبرید پیش خانواده .فکر نکنید پذیرش فقط مختص بچه های دانشگاه های دولتی ومعروف است (البته تقریبا فقط به اونا بورسیه میدن )ولی من بچه هایی رو تو آمریکادیدم که فارغ التحصیل دانشگاه آزاد بودن و پذیرش گرفته بودن واومده بودن آمریکا ودرس میخوندن البته خرج تحصیلشون رو خودشون میدادن .دانشگاه های آمریکا چون دولتی نیستند از خدا میخوان که دانشجویانی رو جذب کنند که بتونن شهریه بدن .شما هم اکنون میتونی انتخاب کنی :شب وروز فعالیت ودرس خوندن وخیلی زود به خانواده ملحق شدن ویا شب وروز گریه وزاری و احساس عجز و ناتوانی.میدانم که حتما راه اول رو انتخاب میکنی وخیلی زود موفق میشی .همیشه شاد باشید

این راهی که گفتید مستلزم فداکاری طولانی مدت هست ولی جواب میده!
تشکر کنندگان: farrokh33 ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 21:17)reza.aa نوشته:  تبریک به همه برندگان ۲۰۱۶
با امید روزهای خوب و ویزلس خوشگل برای همتون

بنا به علاقه و وظیفه شخصی ،همونطور که بچه های ۲۰۱۴ به ما کمک کردن هر کمکی از دستم بیا در خدمت همه شما هستم .
من به خاطر نداشتن امکانات کافی نمیونم تویه تاپیکها زیاد فعال باشم اما به تمام پیام ها جواب میدم.

چندتا توصیه برای همه شما عزیزان
از شتاب زدگی اجتناب کنید اما واسه جور کردن مدارک شتاب کنید چون سیستم اداری ما بهش اعتمادی نیست . (سفرنامه من رو بخونید میفهمید چرا)

هیچ منبعی بهتر از خوندن صفحه به صفحه تاپیک ها نیست حدود 2000 برگ از تاپیک های مهاجرسرا رو خوندم . بعد از اون اگه واستون سوالی موند که نمی مونه سوال بپرسید ، هرچند فکر کنم خودتون میشید منبع برای سوال های دیگران . رضا ۲۰۱۵ عزیز نمونه موجوده

اگه جای خاصی کار میکنید که این چیزا براشون مهمه خبر قبولیتون رو نگید و اگه گفتید بگید اشتباه شده مثلا بد خوندید یا سایت قاطی کرده بوده بلاخره یه چیزی سر هم کنید . وگرنه بغعدا خودتون به این نتیجه میرسید.

به کسانی که در عوض ازدواج و این حرفا بهتون پیشنهاد پول میکنن جواب رد بدین چون واقعا به ریسکش نمی ارزه ، حتی اگه در حد من دستتئن خالی باشه . روزی که برنده شدم دوملیون تومن داشتم الان هم که واسه رفتن آماده میشم فک نکنم بیشتر از 5000 $ بتونم ببرم اونم نصفش رو خانوادم بهم میدن. این حرفم اصلا به روابط شما با نامزد یا دوست دختر،پسرتون نداره اون بحثش کاملا جداست و به نظرم حتی ارزشش از گریین کارت آمریکا هم بیشتره . منظورم سواستفاده دیگران ازشماست

الان فقط روی پرکردن فورم 260 تمرکز کنید تا حد اماکن مدارکتون رو کامل کنید . به کشور و شهر انتخابتون خوب فکر کنید . ارمنستان ، ترکیه و امارات هرکدوم مزایای خودش رو داره من آنکارا بودم و سختی های خودش این به شما بستگی داره .واسه تبدیل تاریخ ها از سایت http://www.time.ir استفاده کنید .

اگه دیپلم فنی دارید و مدرک دانشگاهی دارید نگران نباشید سفرنامه من رو بخونید تا همه چیز دستتون بیاد .اما اگه فقط دیپلم دارید و پیش دانشگاهی ندارید و دانشگاه هم نرفتید . من نمیدونم چه جوری اما پیشدانشگاهی رو بگیرید . چون شما باید پیش دانشگاهی و دیپلم رو داشته باشید یا مدرک دانشگاهی فوق دیپلم ،لیسانس .... داشته باشید.

اگه پاسپورتتون زیر دو سال اعتبار داره من پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر تعویض کنید . اگه هم ندارید برید بگیرد خیلی طول نمیکشه .

بازم تبریک میگم
یا الله آقا رضای گل و با صفا
تشکر کنندگان: farrokh33 ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 21:29)calm نوشته:  kcc بعد از مدتها به این نتیجه رسیده بود با توجه به اینکه 55 هزار ویزا سهمیه دارد و بیش از 50 درصد برندگان پیگیری نمی کنن حدود 110 هزار برنده تعیین می کرد و هر سال هم همون تعداد 55 هزار کمابیش ویزا صادر می کرد تاسال گذشته که درصد ها تغییر کرد و علیرغم پیش بینی kcc درصد بیشتری از برندگان برای اخذ ویزا اقدام کردند در نتیجه ویزا پیش از پایان سال تموم شد و مطمئنن با اعتراض های شدیدی مواجه شدند که بازتاب خوبی براشون نداشت من نتیجه می گیرم امسال درس عبرت شده براشون و برای جلوگیری از اون رویداد تعداد برندگان رو خیلی کمتر اعلام کرده اند چون کسی نمی تونه اونها رو برای اینکه چرا کم اعلام کردین مواخذه کنه ولی می تونه طلبکار بشه چرا اسم من رو برنده اعلام کردین ولی ویزا ندادین . احتمالن پیش بینی کردند اگه کم آوردند و سهمیه ویزاشون صادر نشد یا دوباره اعلام می کنند یا اصلن از قبل فکر کردند هر چی ویزا صادر شد که شد نشد هم که نشد دیگه! فکر می کنید نظرم چقدر با واقعیت مطابقت داره؟
آره ولی 84000 نفر دیگه خیلی کمه چون 2015 تا تا حالا متوسط حدود 45% اصلا فرم 260 رو اصلا پر نکردن حالا رفیوزیها و ای پی ها و ... به کنار
به نظرم باید رو 100000 می بستن من مطمئنم کم میارن و د.باره اعلام میکنن
تشکر کنندگان: ProEngineer ، puryapurya ، farrokh33 ، اشکان 3D ، shahryar_eng ، aaraam
دوستانی که برنده نشده بهتون نمیخام بی جهت امید بدم ولی اگه 84000 تا صحت داشته باشه ( که با توجه به تایید سیمون داره) به احتمال زیاد تا 10 ماه آینده ممکنه دوباره اعلام کنن پیشنهاد میدم که CN رو حتما نزد خودتون نگه دارین و فعلا خوشبین باشین
تشکر کنندگان: puryapurya ، farrokh33 ، shahryar_eng
دوستانی که برنده شدن تبریککککک به امید خدا سال دیگه ما هم میایم پیش شما
تشکر کنندگان: mrlzdh ، 2014families lottery winners ، shahryar_eng
لاتاری اخرین راه نیست من فقط دفعه اول که ثبت نام کردم بهش دل خوش کردم که بعد از ۵-۴ سال شرکت کردن هیچگاه برنده نشدم.من همیشه برای مهاجرت تلاش کردم.سال ۲۰۰۶ به همراه خانواده به المان رفتیم برای زندگی اما به دلیل مشکلاتی نشد و برگشتیم.و این بار انرژی ام رو برای تحصیل گذاشتم و ایلتس گرفتم و به مالزی رفتم که پس از دوره کوتاهی به انگلیس برم که اون هم به لطف چند برابر شدن قیمت ارز کنسل شد و بٰعد از کلی هزینه به ایران برگشتم تا دو سال پیش که به نروژ امدم و از اینجا به همراه همسرم مشغول طی کردن پروسه مهاجرت به کاناداییم و میخوام اینو بگم که برای مهاجرت هزاران راه هست که کمی همت میخواد و انسان تا زندست باید واسه چیزی که میخواد تلاش کنه Smile
تشکر کنندگان: eexaminee ، amirrrrrrr ، hameddjj ، puryapurya ، roadhog ، reza.aa ، usatravel ، اشکان 3D ، shahryar_eng ، aaraam
(2015-05-08 ساعت 20:42)mona_usa نوشته:  سلام مخصصوصا دوستان شمارش معکوسی که دلم براتون تنگ شدهBig Grin
حالا علت خوشحالیمو فهمیدم...
با اینکه تو لاتاری برنده نشدم...
داشتم فکر می کردم من واقعا تلاشی نکردم...دنبال زبان نرفتم...دنبال تخصصی که بشه از اون راه اقدام کرد...
همیشه به هرجا رسیدم با تلاش خودم بوده...
الان فکر می کنم اگه برنده میشدم به اندازه وقتی که با تلاش خودم ویزای کشوری و بگیرم خوشحال نمیشدم و شاید قدرشم ندونم...

با اینکه قبل نتایج گفتم کافر شدم اما حالا ایمان آوردم و دلم خیلی آرومه...
نمیدونم حس می کنم ما که برنده نشدیم باید ی تغییر بزرگ کنیم...
من که باید تغییر کنم...
خیلی هیجان دارم Big Grin

به برندگان هم تبریک میگم
به برنده نشده ها بیشتر تبریک میگم چون باید منتظر هیجانات بیشتری تو زندگیشون باشن...
همیشه نقش سخت رو به بازیگرای ماهر میدن...
چیزی که تورو نکشه قوی ترت می کنه...

قربان شماWink

كاملا موافقم من تازه انرژي گرفتم فهميدم تا الان داشتم كار بيهوده ميكردم تازه بعد از باختم هدفمو شناختم فهميدم كه نبايد نشست
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: kadilak_2010 ، mona_ir ، roadhog ، shahryar_eng
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چرا من قبول نشدمممممممممممممممم Sad
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد Sad
تشکر کنندگان: hameddjj ، roadhog ، اشکان 3D ، shahryar_eng
کسی که کل زندگیش 10000-15000 دلار به زور میشه و شایدم کمتر بهترین راه همین لاتاریه. راه های دیگه واسه اشخاص دیگست. ما دل به لاتاری بستیم و به اون امیدواریم. راه دیگه واسه امثال ما بستست. این نظر شخصیه منه.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: kadilak_2010 ، َalikh ، mrlzdh ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 21:50)mercedeh 67 نوشته:  لاتاری اخرین راه نیست من فقط دفعه اول که ثبت نام کردم بهش دل خوش کردم که بعد از ۵-۴ سال شرکت کردن هیچگاه برنده نشدم.من همیشه برای مهاجرت تلاش کردم.سال ۲۰۰۶ به همراه خانواده به المان رفتیم برای زندگی اما به دلیل مشکلاتی نشد و برگشتیم.و این بار انرژی ام رو برای تحصیل گذاشتم و ایلتس گرفتم و به مالزی رفتم که پس از دوره کوتاهی به انگلیس برم که اون هم به لطف چند برابر شدن قیمت ارز کنسل شد و بٰعد از کلی هزینه به ایران برگشتم تا دو سال پیش که به نروژ امدم و از اینجا به همراه همسرم مشغول طی کردن پروسه مهاجرت به کاناداییم و میخوام اینو بگم که برای مهاجرت هزاران راه هست که کمی همت میخواد و انسان تا زندست باید واسه چیزی که میخواد تلاش کنه Smile

براي کسي که پول نداره لاتاري آخرين راه ورود به امريکاس
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
تشکر کنندگان: runioe ، hameddjj ، shahryar_eng
(2015-05-08 ساعت 11:12)ostokhan نوشته:  نه دیگه بسه. همین ۳ ۴ سالی که لاتاری زدم بسه. جز اینکه زد تو پروبالمون تاثیر دیگه ای نداشت. مخم فعلا هنگ کرده اصلا نمیدونم برای آینده چکار باید بکنم. اگه بتونم برای Ph.D از جایی پذیرش بگیرم خوبه که امیدوارم جایی باشه راهمون بده. خلاصه بریدم. اگه کسی از دوستان واقعا راه حل عملش و شدنی داره بگه شاید چاره ساز بشه برام.
سلام دوست عزیز اگه بتونی مقدار پولی برا ی شهریه یک سال دانشگاههای امریکارو جور کنی به راحتی میتونی از یکی از دانشگاه های اونجا پذیرش بگیری شهریه سالهای بعد حل میشه چون وقتی وضع مالی ات رو براشون بگی کمکتون میکنن یکی از دوستان پسرم به همین شیوه رفت آمریکا البته اون بعد از لیسانس رفت .اون هم از دانشگاهی غیر انتفاعی تو شهرستان لیسانسشو گرفته بود سال اول شهریه رو خودش داد وسالهای بعد دانشگاه بهش کار داد تا بتونه درس بخونه و الان که مسترش رو گرفته رفته سر کار وویزای تحصیلی اش رو تبدیل کرده به ویزای کار وموندگار شده اونجا .همیشه راهی به جز لاتاری برا رفتن وجود داره اگر تصمیم به رفتن داری.شاد باشید
تشکر کنندگان: puryapurya ، mohammadm64 ، roadhog ، lighter ، shahryar_eng ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان