موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چگونه میتوانیم از زمان مصاحبه خود با خبر شویم . از طریق چه سایتی
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
هزینه ای که باید به سفارت پرداخت کنیم و هزینه معاینه پزشکی سفارت هرکدوم چقدره؟درضمن به ازای هر نفره یا فقط سرپرست. ممنون می شم از جوابتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای پذیرسش دانشگاه سن وسال مهم نیست؟
من 32 سالمه و دوتالیسانس دارم دیگه روم نمیشه درس بخونم اونم ازصفر
میشه دوباره شروع کرد مگه
گیرنمی ددن تو بااین سن وسالت درس واسه چی ته؟
یا اونها روهم بلابه نسببت خ رکردن زگهواره تاگور دانش بجوی خخخخ
تنها دارایی هر شخص امید او به اینده است.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
هزینه ای که باید به سفارت پرداخت کنیم و هزینه معاینه پزشکی سفارت هرکدوم چقدره؟درضمن به ازای هر نفره یا فقط سرپرست. ممنون می شم از جوابتون.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
تا کسي مياد ابراز ناراحتي ميکنه همه بهش ميگن رو لاتاري نبايد حساب کرد و هزار و يک راه ديگه براي رفتن هست، عزيز من ، من يا هر کس ديگه اي که اسمش در نيومده و ناراحته، مطمئنا شرايط راه هاي ديگه رو نداريم، پونصد هزار دلار سرمايه گذاري نداريم، هزينه نجومي دانشگاه هاي اونور رو نداريم، فاميل درجه يک اونور نداريم، همسر هم که کلا نداريم چه برسه به اينکه بخواد امريکا باشه، خوب ، حالا با اين شرايط من، شما بگو راه ديگه اي به غير از لاتاري هست؟ من که خودم تو زمينه مهاجرت به امريکا خيلي تحقيق کردم و در نهايت ديدم هيچ راهي به غير از قبول شدن تو لاتاري ندارم، اگرنه هر سال اين همه استرس و فکر و خيال رو تحمل نميکردم و از يه راه مطمئن اقدام ميکردم. حالا اين وسط افرادي هستن که حتي ايده اي از مهاجرت ندارن، هدفي ندارن، حتي آمادگيش رو ندارن و برنده ميشن، که يا اصلا اقدام نميکنن براي ويزا، يا ميگن ميريم گرين کارت رو ميگيريم برميگرديم، متأسفانه يا خوشبختانه، ما هم به هيچ وجه نميتونيم اعتراضي کنيم و خود دولت آمريکا هم کاري نميتونه بکنه چه برسه به ما، حالا من تنها خواهشم از عزيزاني که ميگن هزار و يک راه هست، اينه که بيان مارو راهنمايي کنن، چند تا از اين هزار و يک راه رو به ما بگن بلکه ما هم بتونيم کاري کنيم چون من واقعا به بنبست رسيدم سر اين قضيه
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چگونه میتونم از زمان مصاحبم مطلع شم.از چه سایتی