کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
من که سال بعد اگه لاتاری ثبت نام کردم یه ربع اخر ثبت نام می کنم چون از هر کی می پورسم روز اخر ثبته نام کرده بعدش بردهTongueTongueTongueBig Grin
‎ -1شماره کیس:--------------
‎-‎2 تاریخ رویت قبولی: ---------‎‎
3 - کنسولگری: ---------------‎
4 - تعداد افراد منظور در کیس: ‎4
5 - ارسال فرمهای سری اول: --------------‎
6 - کارنت شدن کیس: --------‎‎
7 - نامه دوم: ----------
‎8- مصاحبه:--------
9-صدور ویزا:
تشکر کنندگان: mahsamit ، reza12 ، farrokh33
چگونه میتوانیم از زمان مصاحبه خود با خبر شویم . از طریق چه سایتی
با تشکر
تشکر کنندگان: farrokh33
(2015-05-10 ساعت 14:46)ali0854 نوشته:  من که سال بعد اگه لاتاری ثبت نام کردم یه ربع اخر ثبت نام می کنم چون از هر کی می پورسم روز اخر ثبته نام کرده بعدش بردهTongueTongueTongueBig Grin

از اینهایی که امسال ثبت نام کردند و بردند پرسیدید و یا کلا برندگان سالهای قبل هم پرسیدید؟
تشکر کنندگان: reza12 ، farrokh33
هزینه ای که باید به سفارت پرداخت کنیم و هزینه معاینه پزشکی سفارت هرکدوم چقدره؟درضمن به ازای هر نفره یا فقط سرپرست. ممنون می شم از جوابتون.
(2015-05-10 ساعت 01:04)اشکان 3D نوشته:  لعنت به من بی شعور که توی این مملکت گیر کردم امسال پارسال که شرایطش رو داشتم ثبت نام کردم اما اسمم در نیومد باید ۳ سال قبلش که شرایطش رو نداشتم من مثل بقیه ثبت نام میکردم مثل اون پیرزن 65 ساله که نوه هاش از رو بیکاری و شوخی ثبت نامش کردن اسمش درومده میگه با این پاهام تا دمه در نمیتونم بیام حالا کجا برم اینم از شانس منه و بقیه که هر سال داره تعداد نفرات برنده هم کم میشه....

بله خیلی ها رفتن کانادا و استرالیا با خوردن پول مردم و دزدی اختلاص از دوست و اشنا رفتن دارن زندگی میکنن یکیش خودمن گه رفیقم 100 میلیون تومن من رو بالا کشید و رفت استرالیا با زنش این داستان قشر ما قشر اختلاص منم دوست دارم یه کثافت بشم تو همه چی از همه بالا برم تا خودم رو بالا بکشم اینه ایرانی بودن ایرانی زندگی کردن تو ایران دیگه نمیکشم همه فک فامیل دوست اشنا رفتن اون ور دخرتای فامیل ازدواج میکنن طرف میبرتشون خارج از ایران زندگی کنن بعد من واقعا خریت کرم که حال روزم این شده خدا نجات بده بازم همون جمله تا کی...
تازه توی ۵ دقیقه اول ثبت نام کردم بازم اسمم در نیمد....
خدایش خیلی خیلی خیلی سخته دوباره منتظر لاتری سال بعد باشی با اون همه استرس تا ۵ MAY باز صبر کنی الا بشه ایا نشه واقعا از قمارم بدتره...
سلام دوست عزیز دردنامه ات رو خوندم ومتاثر شدم ولی از یک جهت خوشحالم که با اینکه این همه نامردمی از دوست کشیده ای ولی پاک موندی ۰(چون تجربه میگه اکثر کلاهبرداران کسانی هستند که قبلا سرشان کلاه رفته است ).با این همه استعداد راه های زیادی برا رفتنت هست البته اگه تصمیم به رفتن داری یک از اونها اینه که اگه لیسانس داری از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیر (دانشگاه های متوسط وپایین وهزینه یکسال شهریه رو هم پرداخت کن )این گونه دانشگاه ها چون دولتی نیستند نیاز به این شهریه ها برا اداره دانشگاهشون دارن .سال های بعد میتونی هم کار کنی وهم درس بخونی وبه مدارج بالای علمی هم میرسی .شاد باشید
تشکر کنندگان: lighter ، اشکان 3D ، Gl@diator
(2015-05-10 ساعت 14:50)hassan8ir نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 14:46)ali0854 نوشته:  من که سال بعد اگه لاتاری ثبت نام کردم یه ربع اخر ثبت نام می کنم چون از هر کی می پورسم روز اخر ثبته نام کرده بعدش بردهTongueTongueTongueBig Grin

از اینهایی که امسال ثبت نام کردند و بردند پرسیدید و یا کلا برندگان سالهای قبل هم پرسیدید؟

دو تا از دوستان منم همین آخر سر ثبت نام کردن قبول نشدن. اینا همش چرته.اگه قسمت باشه و شانستم بزنه برنده ای
Wink
تشکر کنندگان: sahandsarina88 ، farrokh33
(2015-05-10 ساعت 14:58)aminooo نوشته:  هزینه ای که باید به سفارت پرداخت کنیم و هزینه معاینه پزشکی سفارت هرکدوم چقدره؟درضمن به ازای هر نفره یا فقط سرپرست. ممنون می شم از جوابتون.
با سلام وتبریک :هر نفر ۳۳۰ دلار موقع مصاحبه در سفارت به صورت نقدی پرداخت میشود .هزینه مدیکال ویا معاینه پزشکی برا هر نفر از ۱۸۰ دلار تا حدود ۲۵۰ دلار است (بستگی به واکسن هایی است که دکتر مورد اعتماد سفارت به شما تزریق میکنه )در ضمن کارت زرد واکسیناسیون از انیستیتو پاستوردر ایران بایدبگیریدوبه دکتر تحویل دهید (بامراجعه به تاپیک مربوطه سال قبل راهنمایی کامل میشید)شادباشید
تشکر کنندگان: اشکان 3D
Sad 
(2015-05-10 ساعت 15:05)hosein gold نوشته:  

دو تا از دوستان منم همین آخر سر ثبت نام کردن قبول نشدن. اینا همش چرته.اگه قسمت باشه و شانستم بزنه برنده ای
Wink
باهات موافقم ولی یکی از دوستام اخر کار به من زنگ زده میگه ثبت نام کن بعد دیدم برنده شد ولی من برنده نشدمSadSadSadSadSad
‎ -1شماره کیس:--------------
‎-‎2 تاریخ رویت قبولی: ---------‎‎
3 - کنسولگری: ---------------‎
4 - تعداد افراد منظور در کیس: ‎4
5 - ارسال فرمهای سری اول: --------------‎
6 - کارنت شدن کیس: --------‎‎
7 - نامه دوم: ----------
‎8- مصاحبه:--------
9-صدور ویزا:
دوستان برای پذیرسش دانشگاه سن وسال مهم نیست؟
من 32 سالمه و دوتالیسانس دارم دیگه روم نمیشه درس بخونم اونم ازصفر
میشه دوباره شروع کرد مگه
گیرنمی ددن تو بااین سن وسالت درس واسه چی ته؟
یا اونها روهم بلابه نسببت خ رکردن زگهواره تاگور دانش بجوی خخخخ
تنها دارایی هر شخص امید او به اینده است.
تشکر کنندگان: javadgorgani ، اشکان 3D
هزینه ای که باید به سفارت پرداخت کنیم و هزینه معاینه پزشکی سفارت هرکدوم چقدره؟درضمن به ازای هر نفره یا فقط سرپرست. ممنون می شم از جوابتون.
تشکر کنندگان:

نه دوست عزیز بنده هم بر طبق همین گفته ها از 2012 دارم روز آخر ثبت نام میکنم ولی نشد که بشه. Sad
تشکر کنندگان: اشکان 3D ، farrokh33
تا کسي مياد ابراز ناراحتي ميکنه همه بهش ميگن رو لاتاري نبايد حساب کرد و هزار و يک راه ديگه براي رفتن هست، عزيز من ، من يا هر کس ديگه اي که اسمش در نيومده و ناراحته، مطمئنا شرايط راه هاي ديگه رو نداريم، پونصد هزار دلار سرمايه گذاري نداريم، هزينه نجومي دانشگاه هاي اونور رو نداريم، فاميل درجه يک اونور نداريم، همسر هم که کلا نداريم چه برسه به اينکه بخواد امريکا باشه، خوب ، حالا با اين شرايط من، شما بگو راه ديگه اي به غير از لاتاري هست؟ من که خودم تو زمينه مهاجرت به امريکا خيلي تحقيق کردم و در نهايت ديدم هيچ راهي به غير از قبول شدن تو لاتاري ندارم، اگرنه هر سال اين همه استرس و فکر و خيال رو تحمل نميکردم و از يه راه مطمئن اقدام ميکردم. حالا اين وسط افرادي هستن که حتي ايده اي از مهاجرت ندارن، هدفي ندارن، حتي آمادگيش رو ندارن و برنده ميشن، که يا اصلا اقدام نميکنن براي ويزا، يا ميگن ميريم گرين کارت رو ميگيريم برميگرديم، متأسفانه يا خوشبختانه، ما هم به هيچ وجه نميتونيم اعتراضي کنيم و خود دولت آمريکا هم کاري نميتونه بکنه چه برسه به ما، حالا من تنها خواهشم از عزيزاني که ميگن هزار و يک راه هست، اينه که بيان مارو راهنمايي کنن، چند تا از اين هزار و يک راه رو به ما بگن بلکه ما هم بتونيم کاري کنيم چون من واقعا به بنبست رسيدم سر اين قضيه
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
تشکر کنندگان: ali0854 ، eexaminee ، lighter ، danial91 ، syrene1685 ، اشکان 3D ، Gl@diator ، farrokh33 ، vashahri
(2015-05-10 ساعت 15:10)ali0854 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 15:05)hosein gold نوشته:  

Wink
باهات موافقم ولی یکی از دوستام اخر کار به من زنگ زده میگه ثبت نام کن بعد دیدم برنده شد ولی من برنده نشدمSadSadSadSadSad

قسمتش بوده........ خدایااااااااااااااا از این قسمتا به ماهم بده نوکرتیم
تشکر کنندگان: ali0854 ، farrokh33
(2015-05-10 ساعت 14:49)aminooo نوشته:  چگونه میتوانیم از زمان مصاحبه خود با خبر شویم . از طریق چه سایتی
با تشکر
سلام دوست عزیز ابتدا ببینید تو نامه معروف به نامه اول (نامه قبولیتون)نوشته چه تاریخی باید برید رو سایت وفرم رو پر کنیدوبعد از پر کردن فرم باید تاییدیه براتون بیاد .این اولین کار شماست .واما پاسخ شما:سایت ویزا بولتن حدودای اوایل اگوست اولین کارنتی ها رو اعلام میکنه(کارنتی ها یعنی شماره هایی که باید برن مصاحبه)البته برا اوایل اکتبرموقع مصاحبه شون هست یعنی حدود دو ماه قبل از مصاحبه هر کیسی میفهمه که چه موقع مصاحبه داره .اگر کیس نامبر شما زیر ۲۰۰۰ است وفرم رو زود پرکنید به احتمال زیاد اکتبر مصاحبه دارید اگه پرسش ویا راهنمایی داشتید که نمیخواستید به صورت عمومی باشه برام پیام خصوصی بدید .خوشحال میشم راهنماییتون کنم .شاد باشید
تشکر کنندگان:
چگونه میتونم از زمان مصاحبم مطلع شم.از چه سایتی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان