کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
سلام به همه
منم بعد از 3 سال بازم قبول نشدم
دیگه باید برم سراغ ویزای eb3
تشکر کنندگان: shahryar_eng
دوستان من برای 90 دومین بار چک کردم هز نات بین سلکت
تشکر کنندگان: nima2016 ، moxtar88 ، shahryar_eng
فعلا دنبال چیزی نرو . فقط تو نیستی که برنده نشدی . ظاهرا هیچکس برنده نشده . امار صفره . بمون و امیدوار باش
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: tabim4 ، pari pariaaa ، Dr.Fox ، shahryar_eng
توکل به خدا..به امید لطف رب
من به لطف و به امید اون الان نشستم و با هزار ارزو
دعا کنید
ایت الکرسی بخونید دوستان
تشکر کنندگان: nima2016 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 03:22)usa001 نوشته:  دوستان من برای 90 دومین بار چک کردم هز نات بین سلکت
افرین چه پشتکاری داری.من که 1 بار بیشتر چک نکردم چون همیشه بدشانسم
تشکر کنندگان: tabim4 ، shahryar_eng
اگه کسی خواست شانسشو واسه توریستی امتحان کنه به من پیام خصوصی بفرسته.
تشکر کنندگان: sadegh0007 ، shahryar_eng
بچه ها من فروم های خارجی رو چک کردم.اونا هم همگی به اعلام نتایج شک دارن.چون هیچ قبولی وجود نداشته.
در زیر نمونه ای از این بحث رو در تاپیک های خارجی میبینید:

here are no winners, now I am 100% sure. All Russian speaking forums don't have a winers (Russia, Belarus, Ukraine, Kazahstan, Kirgystan, Moldova, Latvia, Estonia) don't have any winner, no winners on Balkan forums (every year, after 5 minutes there are at least 50 winners and now no winners). You can also check that on Twitter, everybody has NOT BEEN SELECTED.

کشورهای آفریقایی و اقیانوسیه هم برنده ای نداشتن!
عجیبه!
تشکر کنندگان: amin-rabiei ، harry007 ، arminqt88 ، alone42000 ، Behroozplt ، amin_j ، moxtar88 ، tabim4 ، Dr.Fox ، jayjay ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 03:16)jayjay نوشته:  نصف شبي زنگ زدم به يكي از دوستانم كه كافي نت توي اصفهان داره، تقريبا ساعت ١ بود و اونم گفت نزديك به ٦٠ نفر را ثبت نام كرده و هيچ كدوم قبول نشدن. البته امار يك كافي نت نميتونه ماخذ قرار بگيره اما جالب بود كه ميگفت از همكارا كه پرسيدم شماها برنده داشتين يا نه سه نفرشون گفتن كسي رو نداشتيم ، با اين پيش شرط كه اونها هم كافي نت داشتن و هر كدوم ده ها تن را ثبت نام كردن

يكم عجيبه اوضاع

من خودم کافی نت دارم از حدود ۱۲۰ نفر که چک کردم قبولی صفر بود مطمینن یه جای کار مشکل داره
تشکر کنندگان: arminqt88 ، Dr.Fox ، jayjay ، shahryar_eng ، abshar_wf
سلام .من و همسرم برنده نشدیم .واقعا عجیبه که کسی برنده نشده
تشکر کنندگان: shahryar_eng
من واسه همه اعضاي خانوادم چك كردم هيچكدوم برنده نشدن
ولي هر چي براي مامانم رو چك ميكنم اين جواب مياد:
Entrant Status Check is currently experiencing technical difficulties. We apologize for any inconvenience.

Please check back later.

يا اين:

Session timed out.
اصلا معلوم نيست برنده شده يا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: tabim4 ، shahryar_eng
من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.
تشکر کنندگان: mo-11 ، amin_j ، amir_T_2008 ، moxtar88 ، jayjay ، shahryar_eng ، khorsandi
(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته:  من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.
کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه.
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، jayjay ، Behroozplt
(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته:  من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.

هر کسی از ظن خود شد یار لاتاری!
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: Shezem ، shahryar_eng ، jilibiliyaee
دوستان عزیز 2016 صفر کیلومتر از اولین صفحه تا اینجا هیچکس برنده نشده ولی چند نکته را خدمتتان عرض کنم:
1- اولا که تعداد شما نسبت به کل شرکت کننده ها بسیار کمه پس آنقدر هم قبول نشدنتان عجیب نیست.
2- اگر سال گذشته و سالهای پیشش را نگاه کنید بیش از نود درصد قبول شده ها بعد از قبولی عضو مهاجرسرا شده اند و حتی خیلی از قبول شده ها الان که سهله تا آخر هم پنهان هستند. مثلا امسال که داریم به آخرهای لاتاری 2015 میرسیم تازه بعضیها می آیند و میگویند ما هم هستیم.
3- این مورد آخری ولی خوشبحال اکثریت کسانی است که امشب پست گذاشتند. امسال در سری اول کسانی که میخواستند مصاحبه بروند و منتظر نامه دومشان در همین DV Lottery بودند ناگهان سرورشان قاط زد و بعضی از کسانی که قبول شده بودند جمله ناجور have not been selected میزد. چون سرورشان قاطی کرده بود. بنابراین چون لود کاری سرورها در این چند ساعت اول بالاست، دور از ذهن نیست که قاط زده باشد.
4- در انتها فکر نکنید قبولی لاتاری یعنی صفا تازه اول دلشوره و اضطراب و استرس و انتظاره. اینو از آغاز لاتاری 2015 تا حالا به عینه دیدم
موفق باشید و دعا کنید هرچه صلاحتان هست بشود.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
فکر میکنم اشتباهی رخ نداده
سهمیه هم قطع یا ... نشده
تنها اتفاقی که افتاده اینه که هر ننه قنبری از راه رسیده ثبت نام کرده و اون احتمال 0.026 که یکی از دوستان گفت رو هم خیلی پایین تر اورده
وجدانم خوب چیزیه
از کسی که میدونی اصلا حالیش نیست امریکا یعنی چی پول بگیری ثبت نامش کنی ...!
تعجب داره قبول نشدن؟
یکی میگه ۱۱۰ نفر ثبت نام کردم
اون یکی ۵۰
اون یکی ۳۰
تازه این تعداد هاییه که بچه های اینجا تک و توک دادن
توی بازار اپلیکیشن لاتاری ساختن گذاشتن!
انتظار قبولی هم میره با این وضع؟
اگر اون افراد واقعا صلاحیت داشتن و ثبت نام شده براشون که هیچی
اما اگر کسی میدونسته شخص صلاحیت نداشته و ثبت نام کرده،واقعا حقشه نه خودش قبول شه نه اون افراد
ببخشید که تند صحبت کردم
اما واقعیت همینه
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes
تشکر کنندگان: Behroozplt ، amir_T_2008 ، moxtar88 ، pari pariaaa ، Dr.Fox ، hamedrouhi ، shahryar_eng ، khorsandi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان