کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 04:32)mo-11 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته:  من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.
کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه.
ببخشید وارد بحث علما میشم ولی این صلاحیت و تعیین میزانش و اینکه کی صلاحیت داره و کی نداره و اصلا کی میتونه صلاحیت دیگران رو تعیین کنه اتفاقا اصلی ترین دلیل خیلی از افرادیه که میخوان از ایران برن. مشکل اینه که مغز ایرانی ( بهتره بگیم خاورمیانه ای) همیشه دنبال طبقه بندی آدمهاست. اینجا کسی به مدرک کسی کاری نداره هرکی دوست داشته درس خونده دلیلی نداری به دیگران برتری داشته باشه. توی این کشور همون خاله و عمه ملت به اندازه بقیه مردم حق حیات دارن. اینجا ایران نیست که مثلا وقتی دکتری همه صبح تا شب دکتر صدات کنن و احترام الکی بذارن بهت و تو کیف کنی یا مهندس مهندس بگن و تو هم فکر کنی یه دونه ای. اینجا آدم باشی کافیه که احترام ببینی که البته برای خیلی از متوهمین خاورمیانه ای که عادت دارن بابت مثلا تحصیلاتشون سر بقیه مردم منت بذارن و خودشونو تافته جدا بافته بدونن خیلی سخته. اینقدر سخت که خودم دیدم خیلیهاشون ترجیح دادن برگردن و توی برج عاج توهمیشون زندگی کنن تا از مزایای جامعه ای که بابت راه رفتن روی زمینشم میتونی سر مردم منت بذاری بهره مند بشن.
بچه ها یعنی باز امیدوار باشیم ، یعنی هز نات تو سیلکت رو نمیبینم این سری
خدایا کمکمون کن من پولشو دارم زبانشم میدونم مدرک عمران هم دارم خواهش میکنم به داد من و امسال من برس
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 05:18)bacheporo57 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 04:32)mo-11 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته:  من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.
کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه.
ببخشید وارد بحث علما میشم ولی این صلاحیت و تعیین میزانش و اینکه کی صلاحیت داره و کی نداره و اصلا کی میتونه صلاحیت دیگران رو تعیین کنه اتفاقا اصلی ترین دلیل خیلی از افرادیه که میخوان از ایران برن. مشکل اینه که مغز ایرانی ( بهتره بگیم خاورمیانه ای) همیشه دنبال طبقه بندی آدمهاست. اینجا کسی به مدرک کسی کاری نداره هرکی دوست داشته درس خونده دلیلی نداری به دیگران برتری داشته باشه. توی این کشور همون خاله و عمه ملت به اندازه بقیه مردم حق حیات دارن. اینجا ایران نیست که مثلا وقتی دکتری همه صبح تا شب دکتر صدات کنن و احترام الکی بذارن بهت و تو کیف کنی یا مهندس مهندس بگن و تو هم فکر کنی یه دونه ای. اینجا آدم باشی کافیه که احترام ببینی که البته برای خیلی از متوهمین خاورمیانه ای که عادت دارن بابت مثلا تحصیلاتشون سر بقیه مردم منت بذارن و خودشونو تافته جدا بافته بدونن خیلی سخته. اینقدر سخت که خودم دیدم خیلیهاشون ترجیح دادن برگردن و توی برج عاج توهمیشون زندگی کنن تا از مزایای جامعه ای که بابت راه رفتن روی زمینشم میتونی سر مردم منت بذاری بهره مند بشن.

واقعاً عالی گفتی‌،

منم سعی‌ کردم همین رو بگم ولی‌ خیلی‌ از کسایی که فکر می‌کنن از باقی‌ بهترن حتا جوابی‌ نداشتن

ضمن اینکه حس کردم الان عصبی هستن که اسمشون در نیومد و حق میدم بهشون که ناراحت باشن ولی‌ دوباره میگم دلیل نمی‌شه که خودتون رو به قول دوستمون برتر از عمه و خاله دیگران بدونید .

حد عقل اینجا جاش نیست و بدرد همون ایران می‌خوره
از امروز ۲۶ آگوست ۲۰۱۷، در خدمت شما دوستان مهاجرسرا نخواهم بود .

امیدوارم سر بلند و موفق باشید
تشکر کنندگان: lighter ، denag ، mojgan m ، shaman ، ozbekar ، MEHR52 ، shahryar_eng ، amir2640 ، اشکان 3D
با سلام
به نظر شخصي من امريكا جايي هست كه به همه قشر ادما چه تحصيل كرده و چه تحصيل نكرده نياز داره و با برنامه ريزي كه داره همه را تو خودش هضم مي كنه كسي كه تحصيل نكرده در امريكا شايد مجبور بشه مشاغل سخت تري را براي بدست اوردن پول انتخاب كند كه البته در مورد همه يكجور نيست و بستگي به زرنگي و شانس ادما هم دارد و مي تونه برعكسش هم گاهي اوقات اتفاق بيافته در مورد زبان انگليسي ادماهايي اينجا بودن كه اصلا زبان انگليسي بلد نبودن و بعد از يكسال بستگي به تلاش خودشون مي تونن كارهاشون را پيش ببرن و نيازمند به كمك كسي نباشند چه از نظر نوشتن و خواندن و چه از نظر صحبت كردن ، دانستن زبان انگليسي ملاك اصلي نيست ولي در امريكا به هر اندازه بيشتر زبان انگليسي بدوني راحت تر كارها را پيش مي بريد و زودتر پيشرفت مي كنيد البته هزينه ياد گيري زبان انگليسي اينجا بسيار بالاتر از ايران هست و به نظر شخصي من توانايي معلم زبانهاشون به مراتب كمتر از معلم هاي با تجربه ايراني پس چه بهتر كه زبان را در حد توان در ايران ياد بگيريم و در اينجا سعي در بهبود بخشيدن به اون باشيم . اميدوارم كه تك تك شما ها خيلي زود به هر ارزويي كه داريد برسيد.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: lighter ، sce ، ali234 ، آلیس-1980 ، mojgan m ، ozbekar ، amin_j ، Sam2014 ، pari pariaaa ، dd7472003 ، Mshelman ، MEHR52 ، shahryar_eng ، masoud_k
دوستانی که میاین با افتخار میگین واسه n نفر ثبت‌نام کردم و اسمشون در نیومده، همین‌کار شما باعث میشه اگه چهار نفرم واقعاً قصد و شرایط مهاجرت داشته باشن موفق نشن!
ما ایرانیا چرا یه چیز مفت و مجانی می‌بینیم اینجوری میشیم؟!
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
تشکر کنندگان: amir_T_2008 ، moxtar88 ، tabim4 ، taherifar ، siyavash-2 ، shahryar_eng
واقعا عجيبه هيچ كس برنده نشد ، حتما اشتباهي رخ داده
راستي من هم برنده نشدم
تشکر کنندگان: hamedrouhi ، shahryar_eng

سلام شما از طریق تحصیلی و دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید موفق ترید.. لاتاری ویزای گوناگونی و فقط برای تراز کردن جمعیته و به قول دوستمون امریکا به همه تخصصی نیاز داره و فقط مختص افراد تحصیل کرده نیست.. برای امثال شما و دوستان نخبه ویزاهای دیگه هست..موفق باشید
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: s.s.h ، lighter ، renausa ، moxtar88 ، pari pariaaa ، MEHR52 ، shahryar_eng ، amir2640 ، masoud_k ، jilibiliyaee
دوستان من از اینجا برای برادرم ثبت نام کردم که متاسفانه برنده نشدند.. من انتظار داشتم الان که لاگین کردم به مهاجرسرا به دوستان خوب دیگر تبریک بگم . عجیبه امسال..
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: s.s.h ، tabim4 ، shahryar_eng
سلام
هرچه این تاپیک رو میدیدم بیشتر ناراحت میشدم گفتم شاید واقعا کسی از ایران برنده نشده
ولی خوب تا الان از کسانی که ثبت نام کرده بودند چندین خبر موثق شنیدم که از مشهد و تبریز و تهران برنده داشتیم
یکیشون رو که تماس گرفتم و انقدر خوشحال بودند که نمیتونستند حرف بزنند ، فقط جیغ میزدند
انشاالله که همگی برنده شده ها و نشده ها در ادامه ی زندگی موفق و پیروز باشند
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: amin_j ، elnaz.sh ، pari pariaaa ، Dr.Fox ، shahryar_eng ، اشکان 3D
من هم خواهرام و دامادو پدرو مادرم جمعا ٥ نفر و ٤ تا از دوستان هيچ كدوم قبول نشدن

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
نشد .......
امسال هيچ كس قبول نشده درسته ؟
(2015-05-06 ساعت 07:24)آرتا نوشته:  امسال هيچ كس قبول نشده درسته ؟

فعلا مشخص نیست
سلام!
متاسفانه من و همسرم،امسال هم قبول نشدیم Sad
پارسال هم اينجوري بود ، تا روز اول هيشكي برنده نبود ، فروم هاي خارجي هم مي گفتن كسي برنده نشده ، بعد كم كم برنده ها جوين شدن
فك نكنم اتفاق خاصي افتاده باشه
B1 : no clearance , 04,11,2014
DV 2016 waiting
تشکر کنندگان: Dr.Fox ، shahryar_eng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان