کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 13:02)Hadi_20 نوشته:  راستی این استخوان کجاست؟اصلا پست نزده اینجا.اونی که هی لیست منتظران رو آپدیت میکرد و حسابی فعال بود تو تاپیک شمارش معکوس چرا اصلا ازش خبری نیست.نگرانش شدم بلا ملا سرش نیومده خدا نکرده البته شایدم قبول شده و نمی خواد مارو در شادیش شریک کنه Wink

منو استخوان و چندنفر دیگه جز اعتصابی ها بودیم!!!
منم امروز صبح داشتم مهاجرسرار رو از favorite هام پاک میکردم که یهو نمیدونم چی شد روش کلیک کردم اومدم اینجا دیدم ای جان مثل اینکه همه چیز قاطی کرده دوباره انرژی گرفتیم و ...
احتمال میدم فرزاد استخوان خبر نداره که هیچکی برنده نشده.
تشکر کنندگان: salii ، Hadi_20 ، fairy ، SamueL.p ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
کاربران در حال بازدید این موضوع: .crysis، aa_8788، Abdorrezaa، admiral.arash، afc30، ahmadzareii، Ali agha، ali diana، ali9645، Alirezawee، ali_9292، amaranth101، Anamis، arash2014، armanghiassi، ARSAMNEW، azadeh.mohamad، A_A، babisondes، barca0110، bijan9، brood_poop@yahoo.com، crysis2، crysis44، crysis666، crysis88، davaran2015، Dr.Fox، ehsansimorgh، fabragoos، Fifi2015، ftbahi، h1349، Hadi_20، HASSANDA_2000، info_free، karo.eng، Kurosh_Salehi، lighter، majid57، mansky1a، mash hasan agha، maskarian، masoud434، Mehrdadvictor، milade، Mina1Mina، miran، mj_kh، moh1370، mohamad3893، mohammad 741، mohammad1980، mohsen7337، mona_usa، moxtar88، parichehr1010، parsaria، payam373، payamshad، pouya007، ramy1000، roadhog، sadegh0007، saeedgoogle، SamueL.p، sepandarA، shahryar_eng، shayesteh، Sky of NY، somaye. h.b، sonnnna، sysmaster، tabim4، tenardie2bai، مهمان آشنا، یاسمن 57، vashahri، zanbaq، zey، اردوان، 9 کاربر مخفی، 39 مهمان

نازززززززییییییییییییییییBig Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: milade ، mona_ir ، .crysis ، crysis88 ، crysis44 ، lighter ، crysis666 ، crysis2 ، SamueL.p ، miran ، manheb1 ، moxtar88 ، pooria_sn1 ، masoud434 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 13:04)fairy نوشته:  Man, ur anaylsis is wrong, when u analyze, based on what u analyse? Weird though everyone listens to u as ur the lottery maker, this analysis is wrong, session timed out is bcz of the internet and is bcz of the load, not pdf thing not anything, millions are getting the not selected thing, so they have a problem, ull see the next days, or maybe today! But dont analyize like this plz!

یه نفر در جواب سیمون اینو گفته

ترجمه به صورت کلی:
آنالیز شما اشتباهه
Session timed out به دلیل اینترنته نه هیچ چیز دیگه ای
میلیون ها نفر با جمله not selected مواجه شدن
بنابراین،در روزهای آینده میبینیم یا شاید امروز..اما لطفا اینجوری برداشت نکنید.

این خارجیا هم مث ما درگیرن Big Grin

خیر دوست عزیز .
ایشون اشتباه نوشتند .
Session time out به دلیل اینترنت نیست ،
در حقیقت هر نفر از ما که در سایت وارد میشویم ، یک سشن در سرور واسمون تعریف میشه که وقتی فرم ها رو قبت میکنیم ، با توجه به اون سشن اطلاعات رو پردازش میکنه .
پس سشن تایم اوت ربطی به اینترنت نداره . کاملاً با سرور در ارتباط هست .

اما نظر خودم این هست که سشن تایم اوت به دلیل بازدید بیش از حد باشه تا چیز دیگه ...
الله اعلم !
تشکر کنندگان: khatarnak ، bijan9 ، SamueL.p ، fairy ، roadhog ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، matinng
(2015-05-06 ساعت 13:07)Hadi_20 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: .crysis، aa_8788، Abdorrezaa، admiral.arash، afc30، ahmadzareii، Ali agha، ali diana، ali9645، Alirezawee، ali_9292، amaranth101، Anamis، arash2014، armanghiassi، ARSAMNEW، azadeh.mohamad، A_A، babisondes، barca0110، bijan9، brood_poop@yahoo.com، crysis2، crysis44، crysis666، crysis88، davaran2015، Dr.Fox، ehsansimorgh، fabragoos، Fifi2015، ftbahi، h1349، Hadi_20، HASSANDA_2000، info_free، karo.eng، Kurosh_Salehi، lighter، majid57، mansky1a، mash hasan agha، maskarian، masoud434، Mehrdadvictor، milade، Mina1Mina، miran، mj_kh، moh1370، mohamad3893، mohammad 741، mohammad1980، mohsen7337، mona_usa، moxtar88، parichehr1010، parsaria، payam373، payamshad، pouya007، ramy1000، roadhog، sadegh0007، saeedgoogle، SamueL.p، sepandarA، shahryar_eng، shayesteh، Sky of NY، somaye. h.b، sonnnna، sysmaster، tabim4، tenardie2bai، مهمان آشنا، یاسمن 57، vashahri، zanbaq، zey، اردوان، 9 کاربر مخفی، 39 مهمان

نازززززززییییییییییییییییBig Grin

آقا خطرناکو جا انداختی
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، SamueL.p ، miran ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
چند سال بود که لاتاری شرکت میکردم ولی هیچ سالی به اندازه امسال استرس نداشتم. از یکماه قبل شدیداً تحت فشار عصبی بودم و این واسم خیلی عجیب بود. وقتی که دیشب فهمیدم قبول نشدم سرم درد گرفت. به یاد ندارم تو زندگیم سر درد گرفته باشم. نمیدونم چرا واسه این نیم درصد دلمو خوش کرده بودم.
تشکر کنندگان: lighter ، SamueL.p ، roadhog ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، parisa.tk ، matinng
یه سایت پیدا کردم کلی نپالی که برنده شده بودند رو لیست کرده پس مطمینا اشتباهی در کار نیست، نمیشه که فقط واسه ایرانیا اشتباه کرده باشن
اینم سایتش
http://nepalitrend.com/edv-2016-2072-win...name-list/
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 00:00)ایلیانا نوشته:  دوستان من یه مشکلی دارم از اون خیل بی شماری که ما ثبت نامشون کردیم یک شماره رو هرچی می زنیم هیچی نمیاد! یعنی می گه اشتباهه در صورتیکه کانفرمیشنشو گرفتم از خود سایت ... الان باید چه کنم؟

یکی‌ از دوستای منم همین مشکل را داره، یا میگه سیستم مشکل داره یا Season Time out، یا وقتی‌ مشخصات را میدیم میگه اطلاعات درست نیست.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 13:07)milade نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 13:04)fairy نوشته:  Man, ur anaylsis is wrong, when u analyze, based on what u analyse? Weird though everyone listens to u as ur the lottery maker, this analysis is wrong, session timed out is bcz of the internet and is bcz of the load, not pdf thing not anything, millions are getting the not selected thing, so they have a problem, ull see the next days, or maybe today! But dont analyize like this plz!

یه نفر در جواب سیمون اینو گفته

ترجمه به صورت کلی:
آنالیز شما اشتباهه
Session timed out به دلیل اینترنته نه هیچ چیز دیگه ای
میلیون ها نفر با جمله not selected مواجه شدن
بنابراین،در روزهای آینده میبینیم یا شاید امروز..اما لطفا اینجوری برداشت نکنید.

این خارجیا هم مث ما درگیرن Big Grin

خیر دوست عزیز .
ایشون اشتباه نوشتند .
Session time out به دلیل اینترنت نیست ،
در حقیقت هر نفر از ما که در سایت وارد میشویم ، یک سشن در سرور واسمون تعریف میشه که وقتی فرم ها رو قبت میکنیم ، با توجه به اون سشن اطلاعات رو پردازش میکنه .
پس سشن تایم اوت ربطی به اینترنت نداره . کاملاً با سرور در ارتباط هست .

اما نظر خودم این هست که سشن تایم اوت به دلیل بازدید بیش از حد باشه تا چیز دیگه ...
الله اعلم !

به نظر و تجربه نصفه و نیمه من هم session time out مال شلوغی بیش از حده نه چیز دیگه چون have no select های پارسال رو دیدم که بعد ایمیل دوباره انتخواب شدن و رفتن به مرز پر گوهر!!!
تشکر کنندگان: milade ، khatarnak ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، matinng
دوستان عزیز هیچ اشتباهی رخ نداده..
به خاطر سیل ثبتنامایی ک هر سال بیشتر بیشتر میشه نباید از این بیشتر توقع داشت .
تشکر کنندگان: lighter ، SamueL.p ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، matinng
(2015-05-06 ساعت 13:11)zanbaq نوشته:  یه سایت پیدا کردم کلی نپالی که برنده شده بودند رو لیست کرده پس مطمینا اشتباهی در کار نیست، نمیشه که فقط واسه ایرانیا اشتباه کرده باشن
اینم سایتش

فکر کنم آمریکا به خاطر یه سری مسائل بشردوستانه و انسان دوستانه اومده سهمیه ایران رو به نپال داده تا اینجوری مارم در این کار انسان دوستانش شریک بکنهBig Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: SamueL.p ، roadhog ، manheb1 ، moxtar88 ، amin_j ، pooria_sn1 ، Abdorrezaa ، shahryar_eng ، parisa.tk ، Ali_Hunter ، matinng ، milade
(2015-05-06 ساعت 13:11)zanbaq نوشته:  یه سایت پیدا کردم کلی نپالی که برنده شده بودند رو لیست کرده پس مطمینا اشتباهی در کار نیست، نمیشه که فقط واسه ایرانیا اشتباه کرده باشن
اینم سایتش

برنده شدن که دلیل نمیشه اشتباه نشده باشه Big Grin
تشکر کنندگان: SamueL.p ، roadhog ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، matinng
سلام
من و همسرم هم امسال قبول نشدیم. شد 4 سال !!!!
Cool
تشکر کنندگان: faryas ، pooria_sn1 ، shahryar_eng
سلام و تبریک خدمت دوستانی که برنده شدند
خب امسال هم گذشت و بعد از 4 سال تقریبا ما هم برنده نشدیم ! شکر
سوالم اینه که چند بار دیگه و تو چه تاریخ هایی 2016 رو اعلام میکنند ؟ ( معمولا 2 بار یا 3 بار تو یک سال قرعه کشی میشه درسته ؟ )
لطفا یه راهنمایی بفرمایید چه تاریخی و به چه صورتی سری دوم انجام میشه ؟
چیزی که مسلمه اینه که ساحل غربی امریکا ساعت تقریبن 2 بامداده و ساحل شرقی تقریبن 5 بامداد
و الان هیچ کس جوابگو نیست تا صبح باید صبر کنیم احتمالن برای یک بیانیه ای یا اطلاعیه ای فک کنم اگر چیزی تغییر هم نکنه جهت ابهام زدایی حداقل یه اطلاعیه بدن
I am solomon northupSad for 25years
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، shahryar_eng ، حاجی واشنگتن ، tabim4
(2015-05-06 ساعت 12:43)moxtar88 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:58)HR-Immi نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:53)mfte.teacher نوشته:  سلام دوستان 2016. نمیخوام بهتون امیدواری بدم. اما شاید کور سوی امیدی براتون محسوب بشه.
بنده تو یک وب سایت به نام Britsimonsays که یه سایت در نوع خودش معتبری در زمینه لاتاری هستش میرم. شمام سعی کنین برین و خودتون برداشت های خودتون رو اشته باشین. البته بازم میگم زیاد دلخوش نباشین. ایشون احتمال دادن که واسه کسایی که session timedout اومده و یا کمی با تاخیر و معطلی نوشته you have not been selected احتمالا مشکلات فنی پیش اومده و شاید اونا اتفاقا جزو قبول شده ها باشن.

مال من بار اول با تاخیر باز شد، اما بار دوم با چنان سرعتی باز شد که اینترنت ایران سربلند شد Big Grin

دمت گرم داداش ولله کلی خندیدم با این جوابت Big GrinBig Grin
مال منم اینقد سریع باز شد که چند لحظه فکر میکردم توی کره جنوبیم Big Grin رفتم جلو آینه دیدم نه بابا چشم بادامی نیستیم Tongue
بابا این چه ادبیاتیه، مال من باتاخیر یا سریع باز شد چیه، به قول این دوستمون کلی خندیدیم، جملات را با مفهوم تر بنویسید!!!! دلگیر نشی ها ،باارزوی قبولی همه دوستان
تشکر کنندگان: SamueL.p ، lottory2015 ، pooria_sn1 ، shahryar_eng ، matinng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان