موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چند سال بود که لاتاری شرکت میکردم ولی هیچ سالی به اندازه امسال استرس نداشتم. از یکماه قبل شدیداً تحت فشار عصبی بودم و این واسم خیلی عجیب بود. وقتی که دیشب فهمیدم قبول نشدم سرم درد گرفت. به یاد ندارم تو زندگیم سر درد گرفته باشم. نمیدونم چرا واسه این نیم درصد دلمو خوش کرده بودم.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 00:00)ایلیانا نوشته: دوستان من یه مشکلی دارم از اون خیل بی شماری که ما ثبت نامشون کردیم یک شماره رو هرچی می زنیم هیچی نمیاد! یعنی می گه اشتباهه در صورتیکه کانفرمیشنشو گرفتم از خود سایت ... الان باید چه کنم؟
یکی از دوستای منم همین مشکل را داره، یا میگه سیستم مشکل داره یا Season Time out، یا وقتی مشخصات را میدیم میگه اطلاعات درست نیست.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز هیچ اشتباهی رخ نداده..
به خاطر سیل ثبتنامایی ک هر سال بیشتر بیشتر میشه نباید از این بیشتر توقع داشت .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک خدمت دوستانی که برنده شدند
خب امسال هم گذشت و بعد از 4 سال تقریبا ما هم برنده نشدیم ! شکر
سوالم اینه که چند بار دیگه و تو چه تاریخ هایی 2016 رو اعلام میکنند ؟ ( معمولا 2 بار یا 3 بار تو یک سال قرعه کشی میشه درسته ؟ )
لطفا یه راهنمایی بفرمایید چه تاریخی و به چه صورتی سری دوم انجام میشه ؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
چیزی که مسلمه اینه که ساحل غربی امریکا ساعت تقریبن 2 بامداده و ساحل شرقی تقریبن 5 بامداد
و الان هیچ کس جوابگو نیست تا صبح باید صبر کنیم احتمالن برای یک بیانیه ای یا اطلاعیه ای فک کنم اگر چیزی تغییر هم نکنه جهت ابهام زدایی حداقل یه اطلاعیه بدن
I am solomon northup for 25years