2015-05-06 ساعت 15:26
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی ۲۰۱۶
|
تشکر کنندگان:
2015-05-06 ساعت 15:27
(2015-05-06 ساعت 14:31)saman.saman نوشته:(2015-05-06 ساعت 14:22)tabim4 نوشته: دوستان یک احتمال دیگه متصور است اونهم اینکه سهمیه 50000 ویزای مهاجرتی ایرانی ها(اعم از گرین کارت , ازدواج ,خانوادگی و بیزینس) در عرض 5 سال گذشته تا تاریخ یکم می 2015 پر شده باشه و رو این اصل طبق قانون مصوب ؛ تصمیم گرفته باشند رو نام ایران خط بکشند و از گردونه لاتاری خارج کنند. شاید علت موکول نمودن تاریخ قرعه کشی از یکم می به پنجم می همین موضوع باشد که در تاریخ یکم می آخرین آمارها را جمع یزنند و تصمیم گیری کنند کاملا حرف منطقی هست که حذف سهمیه ممکن نیست... چرا که هرساله قبل شروع ثبت نام که کاتالوگ یا اصطلاحا راهنما از سمت خودشون منتشر میشه که در اون کاملا توضیح میده مه کشورهایی که در 5 سال گذشته کمتر از 50.000 نفر مهاجر داشتن طبق لیست واجد شرایط ثبت نام هستن... و بنده هر ساله اونو دانلود می کنم و دقیق می خونم... اتفاقا چند ساله به زبان فارسی هم میدن بیرون.... سپاس
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake In GOD We Trust I'm agent of this case. It doesn't belong to me
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، SamueL.p ، pouya007 ، r.bazargan ، mona_ir ، matinng
2015-05-06 ساعت 15:27
(2015-05-06 ساعت 13:21)jayjay نوشته:(2015-05-06 ساعت 05:18)bacheporo57 نوشته:(2015-05-06 ساعت 04:32)mo-11 نوشته:ببخشید وارد بحث علما میشم ولی این صلاحیت و تعیین میزانش و اینکه کی صلاحیت داره و کی نداره و اصلا کی میتونه صلاحیت دیگران رو تعیین کنه اتفاقا اصلی ترین دلیل خیلی از افرادیه که میخوان از ایران برن. مشکل اینه که مغز ایرانی ( بهتره بگیم خاورمیانه ای) همیشه دنبال طبقه بندی آدمهاست. اینجا کسی به مدرک کسی کاری نداره هرکی دوست داشته درس خونده دلیلی نداری به دیگران برتری داشته باشه. توی این کشور همون خاله و عمه ملت به اندازه بقیه مردم حق حیات دارن. اینجا ایران نیست که مثلا وقتی دکتری همه صبح تا شب دکتر صدات کنن و احترام الکی بذارن بهت و تو کیف کنی یا مهندس مهندس بگن و تو هم فکر کنی یه دونه ای. اینجا آدم باشی کافیه که احترام ببینی که البته برای خیلی از متوهمین خاورمیانه ای که عادت دارن بابت مثلا تحصیلاتشون سر بقیه مردم منت بذارن و خودشونو تافته جدا بافته بدونن خیلی سخته. اینقدر سخت که خودم دیدم خیلیهاشون ترجیح دادن برگردن و توی برج عاج توهمیشون زندگی کنن تا از مزایای جامعه ای که بابت راه رفتن روی زمینشم میتونی سر مردم منت بذاری بهره مند بشن.(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته: من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه. والا من اگه میدونستم اینقدر بحث میشه اینو اصلا نمینوشتم و از همه دوستان عذر میخام. من در اخر مطلبم گفته بودم که اگر این شرایطی که گفتم بود الان نصف اعضای همین سایت برنده میشدند. البته این هم حرف من نیست. اعضای کنگره این بیل رو نوشته بودند اما اجرایی نشد. اما دیر یا زود لاتاری برداشته یا تغییر خواهد کرد بدون شک. ببینین لاتاری کاملا بر اساس گوناگونی خواهد بود اما گوناگونی هدفمند. شما ببین همین کافی نت ها چند نفر ثبت نام میکنند و ایا این افراد واقعا دنبال مهاجرت هستند ؟ ایا این ها اصلا میان چک کنند که برنده شدند یا نه ؟ بعضی ها خیلی جدی گرفتند و میان از حق حیات و زندگی حرف میزنند. من اصلا همچین حرفی نزدم که اقا فلانی حق نداره و غیره... بعدشم یعنی چی متوهم خاورمیانه ای ؟ چرا توهین میکنی دوست عزیز ؟ همچین میگی اینجا اینطوریه اینجا اونطوریه... من ۸ سال خارج از ایران زندگی میکنم و از ۳ سال پیش هر سال سفر میرم امریکا و کاملا میدونم کجا چطوری هست و نیست. اون عده ای هم که میگن باید کار کنی صبح تا شب و خیلی سخته و این حرفا من اصلا نمیتونم درک کنم. کار از ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر هست. برای کار کردن در هیچ شرکتی پیش شرطی به جز تخصص و سابقه کار نیست. این که میگین به ایرانی کار نمیدن اینه که احتمالا سابقه کار شما سابقه در ایران بوده که خب زیاد معتبر نیست. برای کار پیدا کردن برین یک سر به سایت linkedin بزنین ببینین که دنبال چه خصوصیاتی هستند. کل حرف من این بود که مثلا یک مهندس برنامه نویسی کامپیوتر در ایران سالی ۲۰ هزار دلار درآمد داره در حالی که همین فرد در امریکا میتونه سالی بالای ۷۵ هزار دلار درآمد داشته باشه. و این آدم تخصصی که داره در ایران به اندازه اش درآمد نداره که هیچ بلکه جای پیشرفت هم به اون صورت نداره.. اما به لطف دوستان کافی نت و مامان بزرگ و بابا بزرگ های ۸۰ ساله مردم که اسم نوشتند و اصلا چک هم نمیکنند.. سهمیه این فرد کم میشه و آینده روشن احتمالی از اون گرفته میشه. من اصلا از حق داشتن و نداشتن کسی حرف نزدم و نه چیزی شبیه این. آمریکا خوبه همه چیز هم هست هر کسی دوست داره بره من امیدوارم موفق بشه و هم اصلا نگفتم کی صلاحیت داره یا نداره. اون عده هم که میگن امریکا خوب نیست.. توی ذوق مردم نزنید خواهشا چون واقعا اینطور نیست. اتفاقا خیلی خیلی بهتر ار اروپا هست از همه نظر به جز بیمه درمانی و کار اداری دولتی. تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، SamueL.p ، pouya007 ، r.bazargan ، roadhog ،
2015-05-06 ساعت 15:28
دوستان شما هم که همش دارین نقل قول میکنید حرف دوستمون رو ... من اصلن اون پست رو ندیدم اما تو همین صفحه دو بار نقل شده و بهش تذکر دادین هر کی هم ندیده بود و نخونده بود خوند و دید
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، pouya007 ، SamueL.p ، r.bazargan
2015-05-06 ساعت 15:29
براي بعضي. افراد كه اين تاپيك رو با جاي ديگه اشتباه گرفتن متاسفم
اين متنيم كه ميگيد من چك كردم چيزي نيومده بود لطفا اسكرين شات بگيرين بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ... تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، pouya007 ، gallow ، matinng
2015-05-06 ساعت 15:30
(2015-05-06 ساعت 15:28)vashahri نوشته: دوستان شما هم که همش دارین نقل قول میکنید حرف دوستمون رو ... من اصلن اون پست رو ندیدم اما تو همین صفحه دو بار نقل شده و بهش تذکر دادین هر کی هم ندیده بود و نخونده بود خوند و دید این خبرها همه نشون دهنده فشار های عصبیه که بچه ها دارن . اگه از این حرف ها گفته نشه پس چه جوری خودمو سرگرم کنیم اینجا..... تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، pouya007
2015-05-06 ساعت 15:32
(2015-05-06 ساعت 15:25)bardia55 نوشته: دوستان همه این متن رو به KCC ایمیل کنید تا عکس العمل نشون بدناین پاسخ رو سیتم جوابدهی خودکارشون داد : The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, KCCDV@state.gov<mailto:KCCDV@state.gov> is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC<http://www.dvlottery.state.gov/ESC>. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program. For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry. For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov<http://www.travel.state.gov>. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions. Thank you for contacting KCC. KCCDV/Public Inquiry Kentucky Consular Center Phone: (606) 526-7500 Email: KCCDV@state.gov<mailto:KCCDV@state.gov> Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible. تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، pouya007 ، SamueL.p ، matinng ، roadhog
2015-05-06 ساعت 15:33
(2015-05-06 ساعت 15:15)usatravel نوشته:(2015-05-06 ساعت 14:54)alijsh نوشته:(2015-05-06 ساعت 14:19)usatravel نوشته:(2015-05-06 ساعت 14:16)alijsh نوشته:ولی من با دوتا مرورگر متفاوت چک کردم همینو میزنه(2015-05-06 ساعت 14:01)usatravel نوشته: سلام بر همه دوستان. ما از منتظران قدیمی هستیم !!!!! منهم این مشکل رو دارم، یا دوتا لپ تاب و تبلت و مرورگرهای مختلف چک کردم با هم پیغام Session timed out به من میده تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1 ، SamueL.p ، matinng ، usatravel
2015-05-06 ساعت 15:34
(2015-05-06 ساعت 15:30)usamohajer نوشته:منظورم خبرا نبود ....منظورم شوخی آقای بیژن بود ....که بچه ها رو ناراحت کرد(2015-05-06 ساعت 15:28)vashahri نوشته: دوستان شما هم که همش دارین نقل قول میکنید حرف دوستمون رو ... من اصلن اون پست رو ندیدم اما تو همین صفحه دو بار نقل شده و بهش تذکر دادین هر کی هم ندیده بود و نخونده بود خوند و دید تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، SamueL.p ، pouya007
2015-05-06 ساعت 15:34
(2015-05-06 ساعت 11:41)sonnnna نوشته:ما هم مثل شما .آخرین ضربه رو محکمتر بزنن !(2015-05-06 ساعت 11:10)shayesteh نوشته: سلام .ما هم از بازمانده های لاتاری 2014 هستیم که خاطره بس تلخی رو پشت سر گذاشتیم.و البته ما هم چک کردیم خودمون با دو شانس و خواهرم و شوهر خواهرم هیچ کدوم قبولی نداشتیم...ماهم مثل شما با کیس نامبر 4799
یکی از 1700 زخمی لاتاری 2014
قرص برنج نخوردم شکر خدا زنده ام تشکر کنندگان: pouya007 ، r.bazargan ، morvarid65
2015-05-06 ساعت 15:36
دوستان من فکر نکنم سایت مشکل داشته باشه چون من کانفرنامبر پارسال و میزنم مثل قرقی باز میشه و صفحه برنده شدنم و میبینم ولی به محض اینکه کانفرنامبر خواهرمو چک میکنم میگه NOT SELECTED
خیلی امیدوار بودم که مشکل داشته باشه سایت اما انگار داره درست کار میکنه
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه تشکر کنندگان: pouya007 ، amir_ebrahimi99 ، SamueL.p ، gallow ، bahar101 ، ostokhan ،
2015-05-06 ساعت 15:38
دوستان خواهشا اینقدر شایعه پراکنی نکنید. هیچ اشتباهی رخ نداده. کسایی که برنده نشدن مطمئنا نشدن. پارسال هم همین برنامه بود ولی هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني. 2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني. تشکر کنندگان: pouya007 ، lady.rezaie ، gallow ، ostokhan ،
2015-05-06 ساعت 15:38
(2015-05-06 ساعت 11:25)alimomen نوشته: الان چک کنید همون علی جان یاد دامن قرمزی بخیر دق مرگ شد مثل ما ! ایشاللا هر جا هستی موفق باشی پارسال باهات خیلی خاطره داشتیم . سالاری !
یکی از 1700 زخمی لاتاری 2014
قرص برنج نخوردم شکر خدا زنده ام تشکر کنندگان: pouya007 ، pani.sh ، ostokhan ، pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 15:39
(2015-05-06 ساعت 15:27)Behroozplt نوشته:(2015-05-06 ساعت 13:21)jayjay نوشته:(2015-05-06 ساعت 05:18)bacheporo57 نوشته:(2015-05-06 ساعت 04:32)mo-11 نوشته:ببخشید وارد بحث علما میشم ولی این صلاحیت و تعیین میزانش و اینکه کی صلاحیت داره و کی نداره و اصلا کی میتونه صلاحیت دیگران رو تعیین کنه اتفاقا اصلی ترین دلیل خیلی از افرادیه که میخوان از ایران برن. مشکل اینه که مغز ایرانی ( بهتره بگیم خاورمیانه ای) همیشه دنبال طبقه بندی آدمهاست. اینجا کسی به مدرک کسی کاری نداره هرکی دوست داشته درس خونده دلیلی نداری به دیگران برتری داشته باشه. توی این کشور همون خاله و عمه ملت به اندازه بقیه مردم حق حیات دارن. اینجا ایران نیست که مثلا وقتی دکتری همه صبح تا شب دکتر صدات کنن و احترام الکی بذارن بهت و تو کیف کنی یا مهندس مهندس بگن و تو هم فکر کنی یه دونه ای. اینجا آدم باشی کافیه که احترام ببینی که البته برای خیلی از متوهمین خاورمیانه ای که عادت دارن بابت مثلا تحصیلاتشون سر بقیه مردم منت بذارن و خودشونو تافته جدا بافته بدونن خیلی سخته. اینقدر سخت که خودم دیدم خیلیهاشون ترجیح دادن برگردن و توی برج عاج توهمیشون زندگی کنن تا از مزایای جامعه ای که بابت راه رفتن روی زمینشم میتونی سر مردم منت بذاری بهره مند بشن.(2015-05-06 ساعت 04:15)Behroozplt نوشته: من از سال ٢٠٠٨ دارم هر سال اقدام ميكنم و امسال هم قبول نشدم. خيلي هايي كه من ميبينم قبول ميشن واقعا ادمايي نيستند كه به جايي برسن متاسفانه.. خيلي هاي كه سن و سال بالاي ٥٠ سال دارند. خيلي هاي ديگه كه اصلا حتي زبان انگليسي بلد نيستند. يكي نيست بگه خب مرد حسابي تو هنوز زبان بلد نيستي ميخوايي بري چي كار كني ؟ .. من يادمه چند بار نمايندگان كنگره گفتند كه بايد لاتاري رو حذف كنيم و يا سيستم امتيازي بذاريم و يا فقط از ميان افراد واجد شرايط لاتاري برگذار كنيم. من اميدوارم هر چه زود تر اين اتفاق بيفته. اينطوري مثلا بگن افراد بالاي ٥٠ سال نباشند و افراد بايد انگليسي تافل داشته باشند و حداقل مدرك فوق ليسانس داشته باشند. اين طوري هم افراد واقعا متخصص به فرصت هاي بهتري دست پيدا ميكنند و هم امريكا هم از اين افراد بهره ميبره. من الان فوق ليسانس حمل نقل هوايي از انگلستان و همينطور فوق ليسانس هوانوردي از دانشكده هوانوردي امارات دارم در حال گذراندن ديسپچر پروازي هستم.. چرا بايد جاي من و امسال من و كساني بسيار متخصص تر از من تو لاتاري كسي برنده بشه كه فرضا خانه دار هست و يا بازنشسته هست و بالاي ٦٠ سال سن داره و انگليسي بلد نيست و راه پيشرفتي نداره برنده بشه و گرين كارت بگيره اما من فقط بايد برم هي وقت بگيرم تو صف واستم كه اخرش فقط ويزا ٦ ماه بگيرم كه برم فقط توريست باشم به جاي مقيم. اگر تخصصي بود لاتاري باور كنيد نصف اعضا همين انجمن تا حالا برنده شده بوديم و لازم نبود با خاله و عمه ملت توي يك سهميه باشيم.کاملا موافقم آقا بهروز ، خیلی عذر میخوام ولی بیشتر( بالای 90% ) کسایی که واسه لاتاری تو ایران حرص میزنن و منتظرن اصلا صلاحیت ندارن، مطمئن باشین دوستان کسی که تو ایران موفق نیست بهتر که نره چون اونجا هم نمیتونه موفق باشه . ایشالا زودتر شرایط بزارن که دکترا و ارشد حداقل یه فرقی با 1 دیپلمه بکنه. من با بخشی از حرف های اون دوستی که گفته بودن امتیاز بندی بزارن موافق هستم ولی بنظرم 50 سال عاقلانه نیست. باید توجه داشت که سن بازنشستگی حتی تو خود آمریکا هم 67 سال هست. از طرف دیگه خیلی از کسانی هستن که بالای 50 سال دارن ولی از هر لحاظ واجد شرایط هستن. مثلا فردی توی فامیل ما هست که 55 سال سنشه و دکترا داره زبانش هم فوله و تنها شانسش برای رفتن به یه جای بهتر همینه.شما الان سنت پایینه اینطوری میگی ولی وقتی به اون سن رسیدی فک میکنی حتی اگه 65 سالتم باشه هنوز جوونی مسئله سن نیست سطح دانشه چون همونی هم که سنش یه مقدار بالاست اما اگه دانشش مفید و کار امد باشه مقله همین فامیل ما خوب چرا که نه؟ میتونه واقعا مفید باشه
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با تشکر کنندگان: pouya007 ، jayjay ، ziba62ka ، pooria_sn1
2015-05-06 ساعت 15:40
[/quote]
منهم این مشکل رو دارم، یا دوتا لپ تاب و تبلت و مرورگرهای مختلف چک کردم با هم پیغام Session timed out به من میده [/quote] ااا چه خوب پس شما هم همینطوری. من نگران شده بودم که شاید پروسه ثبت نامم مشکل داشته.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س) مصاحبه: هفته اول نوامبر ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016 تشکر کنندگان: pouya007 ، pooria_sn1
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان