کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 19:05)manizhe نوشته:  منم قبول نشدم

نه ، شوخی میکنی!!
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، faryas ، Paradox
Has not been selected too ..... My god
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان:
میگم حالا وزارت خارجه امریکا پیش خودش میگه اینا چقدر پررو هستن ، ما یه امتیاز شانسی دادیم چند نفر رو هر سال بگیریم حالا به آقایون بدهکار هم شدیم خخخخخخخخخخخخخخ

بالاخره چی شد؟ کسی از ایران برنده نشده یعنی واقعا؟ من که باورم نمیشه
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، pooria_sn1
توی پیچ فارسی وزارت امور خارجه امریکا در فیسبوک چند نفر ایرانی گفتن که برنده شدن. می تونید برید و ببینید
تشکر کنندگان: pooria_sn1
بابا هزنات نمی ره
امریکا الان 10 صبح هست
نتایج ایراد داشت تا حالا اوکی می کردن
اینم از این انتظار مضخرف
مگر خدا باز یه حالی بده .. بازم با توکل به خدا روزنه ای امید دارم
تشکر کنندگان: King Eagle ، pooria_sn1 ، ostokhan
(2015-05-06 ساعت 18:52)John Freeman نوشته:  به همه احتمالها اشاره کردید الا یک مورد:
احتمال داره k.f.cاوخ ببخشیدk.c.c در انتهای نامه قبول شدگان اکیدا توصیه کرده باشه که به هیچ عنوان و به هیچ عنوان و به هیچ عنوان(3 بار) نباید حتی به بغل دستی شون بگن که قبول شدن(چه برسه به ما) و هر کی پرسید باید زل بزنن تو چشم طرف بگن قبول نشدن.
علتش؟ نمیگم خودتون حدس بزنید.

مگر جرم کرده که برنده شده اصلا چنین احتمالی وجود نداره
خوب پس چند نفر برنده شدن، آقایون مجالس زنانه رو تعطیل کنید که به تمام شایعات پایان داده شد ، از ایران هم برنده داشتیم ، دوستان بدرود تا سال بعد
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
(2015-05-06 ساعت 19:54)غلام دلخوش نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 18:52)John Freeman نوشته:  به همه احتمالها اشاره کردید الا یک مورد:
احتمال داره k.f.cاوخ ببخشیدk.c.c در انتهای نامه قبول شدگان اکیدا توصیه کرده باشه که به هیچ عنوان و به هیچ عنوان و به هیچ عنوان(3 بار) نباید حتی به بغل دستی شون بگن که قبول شدن(چه برسه به ما) و هر کی پرسید باید زل بزنن تو چشم طرف بگن قبول نشدن.
علتش؟ نمیگم خودتون حدس بزنید.

مگر جرم کرده که برنده شده اصلا چنین احتمالی وجود نداره

دوست عزيز اين دوستمون داشتن شوخي ميكردن جدي نگفتن اين حرفو
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
(2015-05-06 ساعت 19:53)usamohajer نوشته:  توی پیچ فارسی وزارت امور خارجه آمریکا در فیسبوک چند نفر ایرانی گفتن که برنده شدن. می تونید برید و ببینید

ازشون مدرک خواستم ندادن الکی دروغ یه چیزی نوشتن
تو رو جدتون دنبال برنده لاتاری نگردید والا همه دپرس میشیم ،بزارید چندساعتی دورهم باشیم تازه اگر هم کسی
پیدا شد گفت قبول شدم کی حرفشو باورمیکنه
تشکر کنندگان: King Eagle ، pooria_sn1 ، ostokhan
(2015-05-06 ساعت 19:03)امید به خدا نوشته:  خبر موثق
با توجه به شرایط بوجود آمده عده ای از هکر های کره شمالی اعلام کردن در اعتراض به نمایش فیلم کم جون اون در آمریکا
تعدادی از سرورهای اصلی دولتی آمریکا رو مورد حمله سایبری قرار دادن و سویچ آنرا به آسیا تغییر داده
بر این اساس بعلت حجم زیاد تخریب ها و عدم توانایی در استارت مجدد سرور ها دایره امنیت سایبری پلیس فدرال امیرکیا از پلیس feta رسما درخواست همکاری و آموزش کرد سناتور باب دول کاندیدای اسبق ریاست جمهوری به همراه جمعی از خبرگان فضای سایبری به منظور روشن کردن سرور سوم راهی مونترال کانادا شد.
مردم از دست این لاتاری زده به سرم خدا به خیر کنه
خودمونیم شایعه سازی عجب حالی میده

آخه کره شمالی هکرش کجا بودBig Grin
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، Memolk ، milade
تنها چیزی که روی مخ و باعث شک میشه سرعت لود شدن سایت لاتاریه لامصب ادم فکر میکنه اینترنت کره جنوبیه نمیزاره یکم طول بکشه ادم حس میکنه اصلا نمیگرده Big Grin خب لامصب یکم بگرد شاید اسم من اون زیر میز افتاده باشه Smileولی از فردا صبح بریم سر زندگی عادی حالا شاید هم ایملی اومد و باز چک کردیم به امید اینکه همه به ارزوشون هر چی هست برسن
یا علی
تشکر کنندگان: parsa yavari ، lighter ، feidom30 ، asher ، King Eagle ، pooria_sn1 ، reza12 ، Memolk ، manheb1
کلا چند نفر نوشتن ما قبول شدیم وقتی گفتم اسکرین شات بده ندادن فقط یکیشون گفت بابا من الکی یه چیز نوشتم ولم کن
تشکر کنندگان: usamohajer ، King Eagle ، faryas ، pooria_sn1 ، مسافر تنها
حالا به فکر گرد همایی باشیم چه کار کنیم؟
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، ramy1000 ، manheb1
کاربران در حال بازدید این موضوع: .crysis، Abdorrezaa، alina-b، arshin، asher، babak82، behrad.sam، crysis jojo، crysis2، crysis44، crysis666، ebrahim1e، elnaz.sh، gallow، gibox، Golden Rose، hamidrx7، houshym، kamyar2، lena1368، LuckeKhoshShans، majidhiro، mamanraya، mansky1a، marj88، Maryam_، Masbafa، mash hasan agha، masumeh22، matinng، mehrezand، mj_kh، mohamad3893، mojtabatavana، Mshelman، msheng، Msns، msr839، nelly afshar، nikky123، parisa1947، Purple، Radwin، ramy1000، saeed_sqs_20، saman.saman، Shima19، sir.110، somaye. h.b، sonnnna، usamohajer، zanganeh، ziba62ka، آتوسا٣٩، امی، امید به خدا، استارملی، بها، برنده لاتاری 2016، ریاحی، غلام دلخوش، 7 کاربر مخفی، 20 مهمان

خدا قوت دوستان
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: gallow ، khatarnak ، pooria_sn1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان