کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 20:01)ramy1000 نوشته:  تو رو جدتون دنبال برنده لاتاری نگردید والا همه دپرس میشیم ،بزارید چندساعتی دورهم باشیم تازه اگر هم کسی
پیدا شد گفت قبول شدم کی حرفشو باورمیکنه

اسکرین شات بگیره همه ببینند
تشکر کنندگان: pooria_sn1
یعنی الان ۶۹ صفحه !!!!!‌هیچکی نگفته برنده شده ؟؟؟؟؟؟؟؟ :|‌‌:|‌:|:|:|:|:|:|:|:|
تشکر کنندگان: feidom30 ، pooria_sn1
چه حالی میده فردا پس فردا بزنیم برده باشیم چه لذتی دارهههههههههههههههههه Big Grin
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
سلام
ما هم دو تا کیس نشدیم
خودش اگه بخواد حتما میشه
(2015-05-06 ساعت 19:22)ostokhan نوشته:  بعضی وقتها محکوم هستی به زندگی سگی!!!!!!!!

شانس که ندارم

پول که ندارم

امیدی هم ندارم

یه مدرک تحصیلی دارم. آره 18 سال از عمرمو گرفت. چی؟؟؟؟!!!!! خودم میدونم بابا باید بزارم در کوزه آبشو بخورم. آخه میدونی چیه پارتی ندارم. میزنمش به دیوار حالشو ببرم مثل اون نونوا که مدرکشو به دیوار زده بود. منم میرم مسافرکشی با مدرک اتچ شده به برف پاک کن

نه دوست عزیز اخریشو درست نیومدی، امید را سه قبضه کن وهمیشه داشته باش،در ضمن راههای رسیدن به امریکا زیادند.تازه امریکا هم نشد ،راههای دیگر،جاهای دیگر ،ای جیگر
تشکر کنندگان: King Eagle ، pooria_sn1 ، Memolk
منم اومدم بگم اسم من یا همسرم هم درنیومد اینم از ما ...
وبلاگ جدیدم:
من و همسرم در اروپا
http://weineurope.blogsky.com

تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، faryas ، amirmc ، مسافر تنها
بچه ها من من FORGOT رو میزنم میگه همچین اطلاعاتی نیست .
(2015-05-06 ساعت 19:54)غلام دلخوش نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 18:52)John Freeman نوشته:  به همه احتمالها اشاره کردید الا یک مورد:
احتمال داره k.f.cاوخ ببخشیدk.c.c در انتهای نامه قبول شدگان اکیدا توصیه کرده باشه که به هیچ عنوان و به هیچ عنوان و به هیچ عنوان(3 بار) نباید حتی به بغل دستی شون بگن که قبول شدن(چه برسه به ما) و هر کی پرسید باید زل بزنن تو چشم طرف بگن قبول نشدن.
علتش؟ نمیگم خودتون حدس بزنید.

مگر جرم کرده که برنده شده اصلا چنین احتمالی وجود نداره

دوستان تحویل بگیرید یکی از برندگان رو خودم شکار کردم
چیکار کنیم یه عمره کارمون شکاره
اونم با تیر کمون !
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، Memolk
اقا من دارم از زمان ناصردین شاه هی ثبت نام میکنم دقیقا اولین سری که ثبت نام کردم باید فرمارو پستشون میکردیم تا الان هنوز خبری نیست امسال هم مثل همیشه 3 نفرو ثبت نام کردم هیچکس برنده نشد. یکی بیاد حق مارو از این امریکای .....خوار بگیره اههههههههههههههههههههههههههههههایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
تشکر کنندگان: pooria_sn1 ، Memolk
هورررررررااااااااااااا من همسرم قبول شدیم

الکی مثلا
نشد : 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022
بازم نمیشه: 2023
تاآخرش همینه
چیزای خوب به ما نیومده
تشکر کنندگان: faryas ، BLACK_DAY
(2015-05-06 ساعت 20:15)BIG.BANG777 نوشته:  اقا من دارم از زمان ناصردین شاه هی ثبت نام میکنم دقیقا اولین سری که ثبت نام کردم باید فرمارو پستشون میکردیم تا الان هنوز خبری نیست امسال هم مثل همیشه 3 نفرو ثبت نام کردم هیچکس برنده نشد. یکی بیاد حق مارو از این آمریکای .....خوار بگیره اههههههههههههههههههههههههههههههایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

دقیقا راجع به کدوم حقتون صحبت میکنید؟؟؟
SmileSmileSmile
تشکر کنندگان:
سلام
من و همسرم این پیام را دریافت کردیم!
HAS NOT BEEN SELECTED
زندگی پر از امید است
پس هیچ وقت ناامید مباش!
تشکر کنندگان:
این که یکی دو نفر از دوستان گفتن باید حداقل تا 10 روز دیگه نتایج رو چند باره چک کرد ممکنه برنده شده باشیم درسته یا شوخی بود؟! چون من همه صفحات رو نخوندم اگه جدیه بگید تا توی وبلاگم اعلام کنم تا دوستان منم بدونن، کسی چه می دونه شاید جون یکی دو نفر رو نجات دادیم D:
وبلاگ جدیدم:
من و همسرم در اروپا
http://weineurope.blogsky.com

تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 20:18)saeed_sqs_20 نوشته:  هورررررررااااااااااااا من همسرم قبول شدیم

الکی مثلا

سلام ما رو هم به قبولیتون برسونید Big Grin

(2015-05-06 ساعت 20:20)امی نوشته:  این که یکی دو نفر از دوستان گفتن باید حداقل تا 10 روز دیگه نتایج رو چند باره چک کرد ممکنه برنده شده باشیم درسته یا شوخی بود؟! چون من همه صفحات رو نخوندم اگه جدیه بگید تا توی وبلاگم اعلام کنم تا دوستان منم بدونن، کسی چه می دونه شاید جون یکی دو نفر رو نجات دادیم D:

روالش همینه کلا
معمولا تا ده روز ممکنه طول بکشه برا همین توصیه میکنن چک کنید
تشکر کنندگان: امی
(2015-05-06 ساعت 20:20)امی نوشته:  این که یکی دو نفر از دوستان گفتن باید حداقل تا 10 روز دیگه نتایج رو چند باره چک کرد ممکنه برنده شده باشیم درسته یا شوخی بود؟! چون من همه صفحات رو نخوندم اگه جدیه بگید تا توی وبلاگم اعلام کنم تا دوستان منم بدونن، کسی چه می دونه شاید جون یکی دو نفر رو نجات دادیم D:

این جواب KCC بود در پاسخ به تلفن من و سوال در مورد نتایج DV2016
تشکر کنندگان: امی ، feidom30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان