موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 09:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 09:08 توسط مسافر تنها.)
(2015-05-07 ساعت 08:53)alireza_guitar نوشته: دوستان
من هم مثل بعضی از دوستان ایمیل زدم و همون پاسخی رو گرفتم که دیگران دریافت کرده بودن.
با زبان دست و پا شکسته ایمیل خودم و پاسخ اونهارو براتون میزارم:
Dear sir/madam
We have a big and famous website at Iran that has a lot of members. ( the website is about immigration's informations). Most of the iranian who have registered for Diversity visa,are the members of this website.(about 1000 members)
Up to now, all of them clime that none of them and non of their family(I mean iranian persons), have not been selected!
Please let us to know that is there any problem with the diversity visa's website, or something else?
Sincerely yours
....
پاسخ آنها:
Thank you for your inquiry.
We appreciate your concern but we are not experiencing any technical difficulties. Several thousand individuals have already confirmed their selection for DV-۲۰۱۶ through the Entrant Status Check (ESC). As with any lottery, only a very small percentage of entries were selected for further processing. For DV-۲۰۱۶, we received over 11 million entries seeking one of 50,000 diversity visas available every program year. You must check your Diversity Visa entry status on the ESC site at dvlottery.state.gov and see a selection notice addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program. If you logged into the ESC and saw a notice stating that you were not selected, you have not been selected for further processing in this year’s DV lottery.
با این ایمیل دقیقا آب پاکی رو ریختن رو دست و صورت و کله ما بیچاره ها
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.
اما دلم به حال دختر سه ساله ام ميسوزه از اينكه مي دونم در اين مملكت آينده مبهم هستش براش.. شعار نيست معضلات مملكت ما(اعتياد- تحصيل بي كيفيت- فاصله طبقاتي - فساد - تبعيض جن**سيتي و...)واقعا قابل چشم پوشي نيست و از اينكه من مادر نمي تونم اين شرايط رو تغيير بدم افسرده ام البته تمام مادرها به نظرشون فرزندشون فوقالعاده باهوش هستش ولي من وقتي مي بينم دختر سه ساله ام انگليسي رو با لهجه بريتيش فوق العاده صحبت ميكنه دلم بيش تر از هميشه مي سوزه و آرزوي اين رو داشتم كه فرصت هاي بهتري به زير پاهاي كوچولوش مي ريختم دختري كه با چند تا سي دي كارتون يك زيان رو با لهجه اون كشور ياد ميگيره واقعا حيف اين سيستم بيمار هستش. مي دونم اونجا زندگي سخته اينجا هم حلوا پخش نمي كنن و مطمئنا دل مارو اين شيريني بهم نزده كه تصميم به رفتن داريم .. اميدوارم روزي راهي پيدا كنم.
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
پس با این اوصاف دوستی که گفت عمریکا هیچ غلطی نمیکند کاملا درسته چون هر کار میکنه درستههه.
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
بریم واسه 2017
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
سلام؛
مطمئنا امسال رکورد شرکت در لاتاری برای ایران توسط هموطنای عزیز شکسته شده!
از یه چیزی می ترسم، امیدوارم سهمیه ایران رو کمتر نکرده باشند
سال 2014 حدود 6000 نفر
سال 2015 حدود 5000 نفر
سال 2016 حدود؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا من میخوام جواب بگیرم این پیغام رو میده
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
یه خواهش که شاید نظر شخصیه من فقط باشه.خواهشا" اینقدر تبلیغ اینکه بیایم ایمیل به فلان جا بزنیم یا تو تویییی*تر یا ،ف**بوک فلانی فلان چیزو نکنیم چون خدای نکرده توسط یک سری فرصت طلب از خدا بی خبر میشه مثل جریان داور ایران عراق یا مسی بعد هم ابروی کمی که برامون مونده میره و هم شاید شرایط منفی تری واسمون پیش بیاد. به نظر شخصی من باید فقط اطلاع رسانی کرد تا همه بفمند که بابا لا**تاری شرایط خاص داره و همه رو با جریاناتش آشنا کنیم تا از سختیهاش واقف بشن که شاید اینطور بتونیم جلوشونو بگیرم.تاکید کنم که این نظر شخصیه بنده هستش و شاید با کلیه دوستان مغایرت داشته باشه.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 09:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 09:45 توسط مررریم.)
دوستان من با وجود اینکه هنوز یه نفر رو ندیدم که بگه قبول شدم ولی کم کم دارم مطمئن میشم که قبول نشدم .به قول یکی از دوستان اینقدر تعداد شرکت کننده های امسال بالاست که اصلاً قبولی ها به چشم نمیایند.