موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
بحث بحث این نیست که ایرونی ها ثبت نام کنند و حق مای که پول داریم
و می توانیم بریم را ضایع کنند بحث این است که خود خارجی ها هم
باهاشون درگیرند یعنی یک اروپایی هم اعلام WINNER نکرده
حتی اسیایی ها
حتی امریکای لاتین و...
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم قبول شدم
هنوز باورم نمیشه
تو کل حسین اباد فقط من قبول شدم
از وقتی فهمیدم خوابم نمیبره
حالا نمیدونم اصلا چیکار باید بکنم
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یکی دو نفری رو میشناسم که قبول شدند . یعنی اینطور هم نیست که کسی از ایران قبول نشده باشه. شما یکی دو ماه دیگه که به فرم های 2016 مهاجرسرا سر بزنید میبیند که کم نیستند قبول شدگان.
در اخر اینکه فراموش نکنیم این اسمش لاتاری هست.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چجوری باید اسکرین شات بذارم بلد نیستمممم
انشاالله همتون قبول شین
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
فقط در یک کلام باید بگم لعنت بر اون کسی که میره روستاهای دور افتاده و از مردم 20000 تومن میگیره تا لاتاری ثبت نامشون کنه بدون اینکه بهشون بگه واقعیت لاتاری چیه (اون بیچاره ها فکر میکنن همه چیز مفته و حتی خونه و ماشین هم میدن) یا هرکس دیگه ای که داره از این برنامه که برای خیلی ها (مثل من و شما) لازمه و بهش واقعا نیاز داریم سوء استفاده میکنه...
لعنت...
فقط باید بگم ایران هیچ وقت پیشرفت نخواهد کرد...چرا که مردمش هنوز فرهنگ زندگی متمدن را هم ندارند...
من در کشوری زندگی میکنم که مردمش فکر میکنند هر چیزی که رایگان باشد حق آنهاست و هر چیزی که پولی باشد نامردی در حق آنهاست...
شاید باور نکنی اما اولین دلیل من برای اصرار بر مهاجرت همین قانون کپی رایت است...جایی میخواهم که برای کارهایم ارزش قائل باشند و استفاده رایگان از آثارم را حق خود ندانند...
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته: (2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته: اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.
اما دلم به حال دختر سه ساله ام ميسوزه از اينكه مي دونم در اين مملكت آينده مبهم هستش براش.. شعار نيست معضلات مملكت ما(اعتياد- تحصيل بي كيفيت- فاصله طبقاتي - فساد - تبعيض جن**سيتي و...)واقعا قابل چشم پوشي نيست و از اينكه من مادر نمي تونم اين شرايط رو تغيير بدم افسرده ام البته تمام مادرها به نظرشون فرزندشون فوقالعاده باهوش هستش ولي من وقتي مي بينم دختر سه ساله ام انگليسي رو با لهجه بريتيش فوق العاده صحبت ميكنه دلم بيش تر از هميشه مي سوزه و آرزوي اين رو داشتم كه فرصت هاي بهتري به زير پاهاي كوچولوش مي ريختم دختري كه با چند تا سي دي كارتون يك زيان رو با لهجه اون كشور ياد ميگيره واقعا حيف اين سيستم بيمار هستش. مي دونم اونجا زندگي سخته اينجا هم حلوا پخش نمي كنن و مطمئنا دل مارو اين شيريني بهم نزده كه تصميم به رفتن داريم .. اميدوارم روزي راهي پيدا كنم.
درود بر شما مادر بسیار روشن فکر و لایق؛ سه دفعه بطور کامل این پست شما را خواندم باید بگم آفرین بر شما بخاطر این درایت و فهم بالا , همینجا یک خواهشی از شما دارم ایکاش بتونید ترجمه این مطالبتان را به kcc بفرستید تا بدانند با چه معضلی مواجه هستیم بهشون پیشنهاد کنید ثبت نام را با پرداخت وجه صد دلاری اصلاح کنند تا دیگر شاهد سیاهی لشکر ثبت نام کنندگان که حتی نمی دانند اینترنت چیست و هیچ انگیزه و امکاناتی برای مهاجرت ندارند و صرفا برای تفریح و بخت آزمایی ثبت نام می کنند نباشیم و پیشنهاد دهید این پول کلان جمع شده را صرف تسهیلات و ایجاد یک سیستم کمک و راهنمایی مهاجرین تازه وارد از طریق لاتاری به آن کشور نمایند بنده نامه بلند بالایی را تنظیم می کنم که علاوه بر kcc به سایر مراجع ذیربط و مسئولین دست اندرکار آن کشور خواهم فرستاد.
این سیستم یک سیستم کاملا شانسیه اسمشم روشه . اگه قرار بر این بشه که یک نفر بخواد برنده بشه از بین 100 میلیون هم برنده میشه اگه هم نخواد بشه از بین 2 نفر هم نمیتونه بشه من نمیدونم این چه بازیه هر سال پس از اعلام نتایج در میارن از سال های قبل هر سال همین مسله بوده نامه میزنیم ، پولیش کن . اگه شما پول دارین میتون از روش سرمایه گذاری ویزا رو بگیرید با صد دلار نمیشه آمریکا رفت . اون بالایی باید بخواد ، نخواد نمیشه
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك ميگم انشاالله تمام مراحل رو باموفقيت پشت سر بگذاريد