کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
خوب من هم یه نیم نگاهی به فوروم های خارجی شبیه اینجا انداختم و افرادی میان و اعلام قبولی میکنن و بعضی ها هم که قبول نشدن با ارزوی موفقیت برای دیگران اماده میشن برای سال بعد.
ولی یه نگاه به فوروم خودمون که میکنم احساس میکنم حق ما خورده شده و الان باید زنگ بزنم KCC و اعلام برائت کنم .

دوستان ببینید شما در یک برنامه لاتاری ثبت نام کردین! یک سیستم قرعه کشی رایگان ! نه کسی مجبورتون کرده و نه هزینه خاصی دادین.
خوب حالا به هر روشی اونها انتخاب میکنند چه کسی قبول بشود یا نشود! ما دیگه حق توهین و افترا و زیاده خواهی نداریم.
قرار هست حداکثر 50000 هزار نفر ویزا بگیرد و به گفته خودشون از حدود 11 م نفر 125000 نفر حدودا قبول میشن( چون احتمال اینکه بعضی از قبول شده ها پیگیری نکنن هست)
حالا هر فردی که قبول شده کور بوده کچل بی سواد یا PDH داره شانسش زده و قبول شده!
حالا کسی چک میکنه و قبول نشده و دور و بری هاش هم قبول نشده دچار توهم توطئه میشه!! ای وای چرا کسی قبول نمیشه! :دی
ببینید سیستم هست میتونه از ایران 1 دونه برنده اعلام کنه یا 50000 هزار تا! اگر سایت رسمی لاتاری رو مطالعه کرده باشید (که مشکل ما هم همین عدم مطالعه هست در 90 درصد موارد) از کلمه حداکثر استفاده شده ، نه قطعی.

من به خدا دوست دارم هر عزیزی که ارزویی داره براورده بشه .
شادکامی ارزو مندم Smile
رضا
بحث بحث این نیست که ایرونی ها ثبت نام کنند و حق مای که پول داریم

و می توانیم بریم را ضایع کنند بحث این است که خود خارجی ها هم

باهاشون درگیرند یعنی یک اروپایی هم اعلام WINNER نکرده

حتی اسیایی ها

حتی امریکای لاتین و...
تشکر کنندگان:
منم قبول شدم
هنوز باورم نمیشه
تو کل حسین اباد فقط من قبول شدم
از وقتی فهمیدم خوابم نمیبره
حالا نمیدونم اصلا چیکار باید بکنم
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت
تشکر کنندگان: omid5860 ، hamedrouhi ، arman_ghasr68 ، vashahri ، LORDAmiroo ، moxtar88 ، aaraam ، mrlzdh ، puryapurya ، armin021
دوستان من یکی دو نفری رو میشناسم که قبول شدند . یعنی اینطور هم نیست که کسی از ایران قبول نشده باشه. شما یکی دو ماه دیگه که به فرم های 2016 مهاجرسرا سر بزنید میبیند که کم نیستند قبول شدگان.
در اخر اینکه فراموش نکنیم این اسمش لاتاری هست.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: tabim4
(2015-05-07 ساعت 09:49)رضا2015 نوشته:  خوب من هم یه نیم نگاهی به فوروم های خارجی شبیه اینجا انداختم و افرادی میان و اعلام قبولی میکنن و بعضی ها هم که قبول نشدن با ارزوی موفقیت برای دیگران اماده میشن برای سال بعد.
ولی یه نگاه به فوروم خودمون که میکنم احساس میکنم حق ما خورده شده و الان باید زنگ بزنم KCC و اعلام برائت کنم .

دوستان ببینید شما در یک برنامه لاتاری ثبت نام کردین! یک سیستم قرعه کشی رایگان ! نه کسی مجبورتون کرده و نه هزینه خاصی دادین.
خوب حالا به هر روشی اونها انتخاب میکنند چه کسی قبول بشود یا نشود! ما دیگه حق توهین و افترا و زیاده خواهی نداریم.
قرار هست حداکثر 50000 هزار نفر ویزا بگیرد و به گفته خودشون از حدود 11 م نفر 125000 نفر حدودا قبول میشن( چون احتمال اینکه بعضی از قبول شده ها پیگیری نکنن هست)
حالا هر فردی که قبول شده کور بوده کچل بی سواد یا PDH داره شانسش زده و قبول شده!
حالا کسی چک میکنه و قبول نشده و دور و بری هاش هم قبول نشده دچار توهم توطئه میشه!! ای وای چرا کسی قبول نمیشه! :دی
ببینید سیستم هست میتونه از ایران ۱ دونه برنده اعلام کنه یا 50000 هزار تا! اگر سایت رسمی لاتاری رو مطالعه کرده باشید (که مشکل ما هم همین عدم مطالعه هست در 90 درصد موارد) از کلمه حداکثر استفاده شده ، نه قطعی.

من به خدا دوست دارم هر عزیزی که ارزویی داره براورده بشه .
شادکامی ارزو مندم Smile
رضا

من یکی با نظر شما موافقم
تشکر کنندگان: babisondes ، ARSAMNEW ، کوهنورد ، lottory2015 ، jilibiliyaee
(2015-05-07 ساعت 09:53)ghamarkhanoom نوشته:  منم قبول شدم
هنوز باورم نمیشه
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت

تبریک واقعا شما برنده شدید میشه اسکرین شات برنده شدنت روی تایپیک بزاری
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، babisondes ، lottory2015
هنوز باورم نمیشه
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت

به جای اسپم خوووو ثابت کن برنده شدی

من یه زمانی کارگردانش بودم حال هم بازی گرش
تشکر کنندگان: manheb1 ، amir_ebrahimi99 ، saidoo ، h.shayan ، Ali_Hunter ، lottory2015 ، jayjay
چجوری باید اسکرین شات بذارم بلد نیستمممم
انشاالله همتون قبول شین
تشکر کنندگان: lottory2015 ، mrlzdh ، puryapurya ، armin021
فقط در یک کلام باید بگم لعنت بر اون کسی که میره روستاهای دور افتاده و از مردم 20000 تومن میگیره تا لاتاری ثبت نامشون کنه بدون اینکه بهشون بگه واقعیت لاتاری چیه (اون بیچاره ها فکر میکنن همه چیز مفته و حتی خونه و ماشین هم میدن) یا هرکس دیگه ای که داره از این برنامه که برای خیلی ها (مثل من و شما) لازمه و بهش واقعا نیاز داریم سوء استفاده میکنه...
لعنت...

فقط باید بگم ایران هیچ وقت پیشرفت نخواهد کرد...چرا که مردمش هنوز فرهنگ زندگی متمدن را هم ندارند...

من در کشوری زندگی میکنم که مردمش فکر میکنند هر چیزی که رایگان باشد حق آنهاست و هر چیزی که پولی باشد نامردی در حق آنهاست...

شاید باور نکنی اما اولین دلیل من برای اصرار بر مهاجرت همین قانون کپی رایت است...جایی میخواهم که برای کارهایم ارزش قائل باشند و استفاده رایگان از آثارم را حق خود ندانند...
2016
2017
2019
(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته:  اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.
اما دلم به حال دختر سه ساله ام ميسوزه از اينكه مي دونم در اين مملكت آينده مبهم هستش براش.. شعار نيست معضلات مملكت ما(اعتياد- تحصيل بي كيفيت- فاصله طبقاتي - فساد - تبعيض جن**سيتي و...)واقعا قابل چشم پوشي نيست و از اينكه من مادر نمي تونم اين شرايط رو تغيير بدم افسرده ام البته تمام مادرها به نظرشون فرزندشون فوق‌العاده باهوش هستش ولي من وقتي مي بينم دختر سه ساله ام انگليسي رو با لهجه بريتيش فوق العاده صحبت ميكنه دلم بيش تر از هميشه مي سوزه و آرزوي اين رو داشتم كه فرصت هاي بهتري به زير پاهاي كوچولوش مي ريختم دختري كه با چند تا سي دي كارتون يك زيان رو با لهجه اون كشور ياد ميگيره واقعا حيف اين سيستم بيمار هستش. مي دونم اونجا زندگي سخته اينجا هم حلوا پخش نمي كنن و مطمئنا دل مارو اين شيريني بهم نزده كه تصميم به رفتن داريم .. اميدوارم روزي راهي پيدا كنم.

منم یه هنرمندم . هنرمندی ک کاراش هیچ اهمیت و بهایی تو ایران نداره.هنرمندی ک برای مجوز گرفتن و گذاشتن کاراش توی یه نمایشگاه باید تن به هر کاری بده و اگه قبول نکنه باید دور نمایشگاه خط بکشه.من بارها کارهایی تو نمایشگاهای ایران دیدم ک کپی بود و یا اصلا ارزش هنری نداشت ولی به علت پارتی داشتن به اصطلاح هنرمند چنان بهایی به کارها و خود ایشان میدادند ک به معروفیتی بزرگ و پوچ دست پیدا میکرد.و افرادی مثل ما همیشه خاموش و گمشده در ایران باقی میمونه.و همینطور من همسرم 4 سال از ازدواجمون میگذره و با خودمون فکر کردیم واقعا بچه دار شدن اشتباهه بچه ی بیگناهی ک میخواد به این دنیا بیاد با آینده مبهمی مثل ما روبه رو شه.من واقعا شمارو درک میکنم واقعا شرایط سختی داریم.
تشکر کنندگان: pouya007 ، khatarnak ، parisa.tk ، ARSAMNEW ، gallow ، taherifar ، khorsandi
هنوز باورم نمیشه
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت

جدا برنده شدید؟
مبارررررررررکه
بچه ها یه برنده پیدا شدددددد
تشکر کنندگان: babisondes ، babak82 ، arman_ghasr68 ، moxtar88
هنوز باورم نمیشه
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت
تبريك ميگم ، انشا ا... مراحل بعدي رو هم با موفقيت طي كنيد . Smile
We Can Change Cool
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته:  اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردممنون از لطف شما از اينكه غم سنگين من رو فهميد خيلي خوشحالم ...
وقتي خدا نخواد نميشه پارسال تا در خونه خدا هم رفتم و عاجزانه ازش خواستم اما نخواست كه بشه ...متاسفم ن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.
اما دلم به حال دختر سه ساله ام ميسوزه از اينكه مي دونم در اين مملكت آينده مبهم هستش براش.. شعار نيست معضلات مملكت ما(اعتياد- تحصيل بي كيفيت- فاصله طبقاتي - فساد - تبعيض جن**سيتي و...)واقعا قابل چشم پوشي نيست و از اينكه من مادر نمي تونم اين شرايط رو تغيير بدم افسرده ام البته تمام مادرها به نظرشون فرزندشون فوق‌العاده باهوش هستش ولي من وقتي مي بينم دختر سه ساله ام انگليسي رو با لهجه بريتيش فوق العاده صحبت ميكنه دلم بيش تر از هميشه مي سوزه و آرزوي اين رو داشتم كه فرصت هاي بهتري به زير پاهاي كوچولوش مي ريختم دختري كه با چند تا سي دي كارتون يك زيان رو با لهجه اون كشور ياد ميگيره واقعا حيف اين سيستم بيمار هستش. مي دونم اونجا زندگي سخته اينجا هم حلوا پخش نمي كنن و مطمئنا دل مارو اين شيريني بهم نزده كه تصميم به رفتن داريم .. اميدوارم روزي راهي پيدا كنم.
درود بر شما مادر بسیار روشن فکر و لایق؛ سه دفعه بطور کامل این پست شما را خواندم باید بگم آفرین بر شما بخاطر این درایت و فهم بالا , همینجا یک خواهشی از شما دارم ایکاش بتونید ترجمه این مطالبتان را به kcc بفرستید تا بدانند با چه معضلی مواجه هستیم بهشون پیشنهاد کنید ثبت نام را با پرداخت وجه صد دلاری اصلاح کنند تا دیگر شاهد سیاهی لشکر ثبت نام کنندگان که حتی نمی دانند اینترنت چیست و هیچ انگیزه و امکاناتی برای مهاجرت ندارند و صرفا برای تفریح و بخت آزمایی ثبت نام می کنند نباشیم و پیشنهاد دهید این پول کلان جمع شده را صرف تسهیلات و ایجاد یک سیستم کمک و راهنمایی مهاجرین تازه وارد از طریق لاتاری به آن کشور نمایند بنده نامه بلند بالایی را تنظیم می کنم که علاوه بر kcc به سایر مراجع ذیربط و مسئولین دست اندرکار آن کشور خواهم فرستاد.
ممنون از لطف شما از اينكه غم سنگين من رو فهميد خيلي خوشحالم ...
وقتي خدا نخواد نميشه پارسال تا در خونه خدا هم رفتم و عاجزانه ازش خواستم اما نخواست كه بشه ...متاسفم
تشکر کنندگان: taherifar
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته:  اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.
درود بر شما مادر بسیار روشن فکر و لایق؛ سه دفعه بطور کامل این پست شما را خواندم باید بگم آفرین بر شما بخاطر این درایت و فهم بالا , همینجا یک خواهشی از شما دارم ایکاش بتونید ترجمه این مطالبتان را به kcc بفرستید تا بدانند با چه معضلی مواجه هستیم بهشون پیشنهاد کنید ثبت نام را با پرداخت وجه صد دلاری اصلاح کنند تا دیگر شاهد سیاهی لشکر ثبت نام کنندگان که حتی نمی دانند اینترنت چیست و هیچ انگیزه و امکاناتی برای مهاجرت ندارند و صرفا برای تفریح و بخت آزمایی ثبت نام می کنند نباشیم و پیشنهاد دهید این پول کلان جمع شده را صرف تسهیلات و ایجاد یک سیستم کمک و راهنمایی مهاجرین تازه وارد از طریق لاتاری به آن کشور نمایند بنده نامه بلند بالایی را تنظیم می کنم که علاوه بر kcc به سایر مراجع ذیربط و مسئولین دست اندرکار آن کشور خواهم فرستاد.

این سیستم یک سیستم کاملا شانسیه اسمشم روشه . اگه قرار بر این بشه که یک نفر بخواد برنده بشه از بین 100 میلیون هم برنده میشه اگه هم نخواد بشه از بین 2 نفر هم نمیتونه بشه من نمیدونم این چه بازیه هر سال پس از اعلام نتایج در میارن از سال های قبل هر سال همین مسله بوده نامه میزنیم ، پولیش کن . اگه شما پول دارین میتون از روش سرمایه گذاری ویزا رو بگیرید با صد دلار نمیشه آمریکا رفت . اون بالایی باید بخواد ، نخواد نمیشه
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: parisa.tk ، piroouz ، aaraam ، armin021 ، jilibiliyaee
تبريك ميگم انشاالله تمام مراحل رو باموفقيت پشت سر بگذاريد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان