کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
من نگفتم سیستم درست هست یا غلط ! معمولا این سیستم اعلان ایراداتی داشته از سال های قبل و قلبا امیدوارم که هنوز هم ایراد داشته باشه! :d

بحث من نوع نگاه هست! اینکه الان به KCC ایمیل بزنیم یا کسی رو مسخره کنیم! اقا جان من لاتاری یک برنامه برای ورود افراد مختلف به یک کشور هست!
اگر میخواستن به ادم حسابی ویزا بدن خوب از همون ادم هایی که الان اونجا هستن و در حال تحصیل انتخاب میکردن که راحتت تر هم بودن!
پول هم نمیگیرن چون هر کسی بتونه شرکت کنه.
بنظرم باید کم کم فرهنگ غلط مسخره کردن و توهین کردن و حرف نامربوط زدن کنار گذاشته بشه.
کسی که دوست داره در اون کشور ازاد زندگی کنه باید اول به حقوق دیگران احترام بزاره ! این نکته طلایی فراموش نشه!

ایشلا که سایت مشکل داشته و دوباره ریچک بیاد Smile
تشکر کنندگان: khatarnak ، ARSAMNEW ، babak82 ، حاجی واشنگتن ، ziba62ka ، mrlzdh ، masoud_k ، puryapurya ، armin021
حسین آباد کجا هست؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: taherifar
(2015-05-07 ساعت 09:53)ghamarkhanoom نوشته:  منم قبول شدم
هنوز باورم نمیشه
تو کل حسین اباد فقط من قبول شدم
از وقتی فهمیدم خوابم نمیبره
حالا نمیدونم اصلا چیکار باید بکنم
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت

تبریک و تهنیت دوست گرامی
بدون نگرانی شروع به خوندن تاپیک های سال های گذشته کنید
انشاالله یه ضرب بگیرید برید
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، کوهنورد ، mrlzdh ، puryapurya
سلام داستان چیه من پنج تا کانفرم نامبر دارم یکیشو میگه قبول نشدی بقیه میگه اشتباهه جالبه که تنها کانفرم نامبری که بعد از ۲۰۱۶۴ عدد رو میگه بقیه که حرف رو میگه اشتباهه
تشکر کنندگان:
خوووووووب دوستانی که برنده شدن........
ببین ترس نداره.....ما که لولوخرخره نیستیییییییییم.....
دیدین یکی گفت برنده شده نخوردیمششششششش....
بیاااااااا بیاااااااااBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: lady.rezaie ، khatarnak ، babak82 ، lighter ، lottory2015 ، aaraam ، moxtar88 ، Msns ، khorsandi
(2015-05-07 ساعت 10:07)رضا2015 نوشته:  من نگفتم سیستم درست هست یا غلط ! معمولا این سیستم اعلان ایراداتی داشته از سال های قبل و قلبا امیدوارم که هنوز هم ایراد داشته باشه! :d

بحث من نوع نگاه هست! اینکه الان به KCC ایمیل بزنیم یا کسی رو مسخره کنیم! اقا جان من لاتاری یک برنامه برای ورود افراد مختلف به یک کشور هست!
اگر میخواستن به ادم حسابی ویزا بدن خوب از همون ادم هایی که الان اونجا هستن و در حال تحصیل انتخاب میکردن که راحتت تر هم بودن!
بنظرم باید کم کم فرهنگ غلط مسخره کردن و توهین کردن و حرف نامربوط زدن کنار گذاشته بشه.
کسی که دوست داره در اون کشور ازاد زندگی کنه باید اول به حقوق دیگران احترام بزاره ! این نکته طلایی فراموش نشه!

من نگفتم سیستم درست هست یا غلط ! معمولا این سیستم اعلان ایراداتی داشته از سال های قبل و قلبا امیدوارم که هنوز هم ایراد داشته باشه! :d

ایشالاه داش رضا از دهت بشنوم

(2015-05-07 ساعت 10:09)azadeh.mohamad نوشته:  خوووووووب دوستانی که برنده شدن........

یعنی چی ؟؟؟؟

Cool
تشکر کنندگان: lottory2015
(2015-05-07 ساعت 10:05)hamedrouhi نوشته:  
هنوز باورم نمیشه
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت
تبريك ميگم ، انشا ا... مراحل بعدي رو هم با موفقيت طي كنيد . Smile

تازه به مرحله سخت و استرسی داری وارد میشی. کیس نامبرت چنده قمر جان?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
(1970-01-02 ساعت 20:14)khatarnak
[quote='azadeh.mohamad نوشته:  

یعنی چی ؟؟؟؟

Cool
[/quote]

آخه بچه ها گفتن اگه کسی هم برنده شده باشه میترسه بیاد اینجا اعلام کنهCool... Big Grin
تشکر کنندگان: lighter ، lottory2015
هنوز باورم نمیشه
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت

مبارک باشه. انشالا مراحل بعد هم با موفقیت پشت سر بگذارید. حداقل خوب شد یکی اومد اعلام قبولی کرد. سوالاتتون رو تو قسمت برندگان ۲۰۱۶ بپرسید تا راهنماییتون کنن
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، mrlzdh ، puryapurya
(2015-05-07 ساعت 10:15)pouya007 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:06)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته:  

این سیستم یک سیستم کاملا شانسیه اسمشم روشه . اگه قرار بر این بشه که یک نفر بخواد برنده بشه از بین 100 میلیون هم برنده میشه اگه هم نخواد بشه از بین ۲ نفر هم نمیتونه بشه من نمیدونم این چه بازیه هر سال پس از اعلام نتایج در میارن از سال های قبل هر سال همین مسله بوده نامه میزنیم ، پولیش کن . اگه شما پول دارین میتون از روش سرمایه گذاری ویزا رو بگیرید با صد دلار نمیشه آمریکا رفت . اون بالایی باید بخواد ، نخواد نمیشه
شما چرا بدون فکر همین طوری حرف میزنید...؟
باور کنید همه چیز شانس و خواست خدا نیست...!
من الان میتونم تضمین کنم اگه ثبت نام های الکی رو جدا کنند بیشتر از نصف ثبت نام ها باطل میشن و افراد بیشتری به خواسته واقعیشون میرسن...
کسانی هم که امسال قبول نشدند سال بعد با خیال راحت تری شرکت میکنند...
من الان میتونم راحت بگم کلی از برنده ها اصلا یادشون نیست لاتاری ثبت نام کردن و شاید فکر کنن لاتاری مرده یا زن... چون با اسم لاتاری ثبت نام نکردن و بهشون گفتن ثبت نام کنی میری آمریکا و خونه و ماشین و... بهت میدن!

شما بگو چرا هرسال آمار ثبت نام ایران بالا میره؟ یعنی تاثیری نداره؟
متاسفم که با این طرز تفکرت میخوای بری اونور...

پویا جان من کاملا با نظر شما موافقم .
تشکر کنندگان: pouya007 ، lottory2015 ، jayjay
(2015-05-07 ساعت 10:15)azadeh.mohamad نوشته:  
(1970-01-02 ساعت 20:14)khatarnak
[quote='azadeh.mohamad نوشته:  

یعنی چی ؟؟؟؟

Cool

آخه بچه ها گفتن اگه کسی هم برنده شده باشه میترسه بیاد اینجا اعلام کنهCool... Big Grin
[/quote]

برنده ی ما فرار کرد Big Grin
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، taherifar
(2015-05-07 ساعت 10:06)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته:  اين واقعيت تلخ رو بايد پذيرفت با نظر بچه ها موافقم امسال اونقدر ثبت نام كردن كه شانس قبولي به 0.0001 رسيده خيلي ها الكي ثبت نام كردن و شايد نتيجه رو چك هم نكنن ... مي شناسم كساني رو كه ديپلم ندارند و اصلا نمي دونستن در صورت قبولي ريجكت مي شوند و يا سربازي نرفتن و اصلا اجازه خروج از كشور رو ندارن و الكي ثبت نام كردن. به هدر تقدير كاريش نميشه كرد مثل صف نذري مي مونه كه ما دست خالي با كاسه خالي برگشتيم اما اميدوارم كساني كه اسمشون در اومده حداقل اين آش را ته بخورن و اون رو روانه سطل آشغال نكنن.
اما دلم به حال دختر سه ساله ام ميسوزه از اينكه مي دونم در اين مملكت آينده مبهم هستش براش.. شعار نيست معضلات مملكت ما(اعتياد- تحصيل بي كيفيت- فاصله طبقاتي - فساد - تبعيض جن**سيتي و...)واقعا قابل چشم پوشي نيست و از اينكه من مادر نمي تونم اين شرايط رو تغيير بدم افسرده ام البته تمام مادرها به نظرشون فرزندشون فوق‌العاده باهوش هستش ولي من وقتي مي بينم دختر سه ساله ام انگليسي رو با لهجه بريتيش فوق العاده صحبت ميكنه دلم بيش تر از هميشه مي سوزه و آرزوي اين رو داشتم كه فرصت هاي بهتري به زير پاهاي كوچولوش مي ريختم دختري كه با چند تا سي دي كارتون يك زيان رو با لهجه اون كشور ياد ميگيره واقعا حيف اين سيستم بيمار هستش. مي دونم اونجا زندگي سخته اينجا هم حلوا پخش نمي كنن و مطمئنا دل مارو اين شيريني بهم نزده كه تصميم به رفتن داريم .. اميدوارم روزي راهي پيدا كنم.
درود بر شما مادر بسیار روشن فکر و لایق؛ سه دفعه بطور کامل این پست شما را خواندم باید بگم آفرین بر شما بخاطر این درایت و فهم بالا , همینجا یک خواهشی از شما دارم ایکاش بتونید ترجمه این مطالبتان را به kcc بفرستید تا بدانند با چه معضلی مواجه هستیم بهشون پیشنهاد کنید ثبت نام را با پرداخت وجه صد دلاری اصلاح کنند تا دیگر شاهد سیاهی لشکر ثبت نام کنندگان که حتی نمی دانند اینترنت چیست و هیچ انگیزه و امکاناتی برای مهاجرت ندارند و صرفا برای تفریح و بخت آزمایی ثبت نام می کنند نباشیم و پیشنهاد دهید این پول کلان جمع شده را صرف تسهیلات و ایجاد یک سیستم کمک و راهنمایی مهاجرین تازه وارد از طریق لاتاری به آن کشور نمایند بنده نامه بلند بالایی را تنظیم می کنم که علاوه بر kcc به سایر مراجع ذیربط و مسئولین دست اندرکار آن کشور خواهم فرستاد.

این سیستم یک سیستم کاملا شانسیه اسمشم روشه . اگه قرار بر این بشه که یک نفر بخواد برنده بشه از بین 100 میلیون هم برنده میشه اگه هم نخواد بشه از بین ۲ نفر هم نمیتونه بشه من نمیدونم این چه بازیه هر سال پس از اعلام نتایج در میارن از سال های قبل هر سال همین مسله بوده نامه میزنیم ، پولیش کن . اگه شما پول دارین میتون از روش سرمایه گذاری ویزا رو بگیرید با صد دلار نمیشه آمریکا رفت . اون بالایی باید بخواد ، نخواد نمیشه
آفرین ARSAMNEW منم می خواستم همینو بگم هرکی برنده شده خوش شانس بوده حالا می خواد 100 نفر ثبت نام کرده باشن یا 11 میلیون
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، lottory2015 ، armin021
قمرخانوم با عرض تبریک میشه کیس نامبرتون رو بفرمایید؟
داداش کوچیکه...pouya007 عزیز...
اعصابت را خورد نکن.... 1000 سال هم بگذره این چیزا تغییر نمیکنه...سال دیگه همین تعداد 3 برابر میشه....
همینه دیگه...کاریش نمیشه کرد...یه استادی داشتیم تو دانشگاه هر وقت بچه ها غر غر میکردن میگفت ( ببینین اینجااااااا ایراااااااانه)
تشکر کنندگان: pouya007 ، lighter ، lottory2015 ، faryas ، armin021
بابا به جای اسپم دادن ببینید چیکار باید بکنیم چطوری چک کنیم این چه داستانیه اخه همش میگه اشتباهه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان