کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
کسایی ک میگن این لاتاریه همه حق دارن ثبت نام کنن.میشه بگید دقیقا کسایی ک شرایط سنی تحصیلی و هر چیز دیگه ای و ندارن برای چی باید ثبت نام کنن؟.
مگه بلیط بخت آزماییه پوله.یه ذره منطقی نگاه کنید.
آدم ناراحت میشه این طرز فکر میبینه.
تشکر کنندگان: pouya007 ، khatarnak ، parisa.tk ، jayjay
ظاهرا بالاخره یک نفر برنده پیدا شد.اگر واقعیت داشته باشه پس من همینجا اعلام می کنم که هیچ اشکالی در اعلام نتایج 2016 وجود نداره و فاتحه مع صلوات.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، khatarnak ، lottory2015 ، faryas
(2015-05-07 ساعت 10:24)behrooz_chz نوشته:  بابا به جای اسپم دادن ببینید چیکار باید بکنیم چطوری چک کنیم این چه داستانیه اخه همش میگه اشتباهه

چک کردن هم نیاز به اموزش داره ؟؟؟

کسی قبول نشده خوب خودش داستان دیگه Big Grin
تشکر کنندگان: بازگشت
يعني تا الان يه نفر قبولي داشتيم ؟!!
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: lottory2015
من هم چک کردم خودم و همسرم همون جواب عصاب خورد کن ......
عکس های لاتاری سال های قبل رو باید بچینم کناره هم ی آلبوم مراحل پیر شدن در لاتاری در میاد .
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، pouya007 ، khatarnak ، بازگشت ، lighter ، lottory2015
بچه ها سلام چه خبر ؟ قبولی پیدا شده ؟ مثل زامبی بهش حمله کنیم
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: pouya007 ، khatarnak ، arman_ghasr68 ، lighter ، lottory2015 ، faryas ، Paradox
(2015-05-07 ساعت 10:25)بازگشت نوشته:  ظاهرا بالاخره یک نفر برنده پیدا شد.اگر واقعیت داشته باشه پس من همینجا اعلام می کنم که هیچ اشکالی در اعلام نتایج ۲۰۱۶ وجود نداره و فاتحه مع صلوات.

اون گفت و تو باور کردی

پس معلومه خیلی ساده ای Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، payamshad ، بازگشت ، Ali_Hunter ، lottory2015 ، faryas ، taherifar
دوستان بیایم از خودمون شوع کنیم. من خودم به شخصه شاید در زمان ثبت نام 2016 از ثبت نام 7-8 نفر با دادن اطلاعات و ریز و بم هاش جلوگیری کردم. البته اونها فکر میکردن من دروغ میگم ولی بعد که یکم تحقیق کردن دیدن حرفم صحیحه و روش حساب نکردن.از اون آدمهای پارسال دو نفر شاید تو 2017 بتونن شرایطشو پیدا کنن ثبت نام کنن. پس میشه یکم جلوشو خودمون بگیریم.اصلا توی همین سایت هم میشه همه رو دعوت کرد به خوندنش و بهشون اطلاعات داد که بدونن آقا فقط تا ویزاتو به شرطه ها و شروطه ها بگیری10 تومن پیاده میشی که شایدم 10 رو خرج کنی و ویزا هم خبری نباشه و تمام شرایطو بدونن شاید حتی حاظر هم نشن که پول واسه ثبت نام به ثبت نام کننده های کیلویی بدن. راستش یه جایی بودم(تو مترو) داشتن یواشکی 3 نفر در مورد لاتاری حرف میزدن دیدم همش تو توهم هستن انگار فکر میکردن برنده بشن تمومه تازه یکی به اون یکی میگفت به کسی نگین دست زیاد نشه(واقعا خندیدم از حرفش) بابا بندگان خدا نمی دونن. اگه هر کدوم از ما مهاجر سرایی ها 5 نفر رو توجیه کنیم و همینطور اون 5نفر کسای دیگه شاید فرهنگش جا بیوفته(البته شاید ولی شدنیه) والا شاید من اشتباه میکنم ولی واسه فرهنگ سازی میشه از خودمون و اطافیان شروع کنیم شاید تو 2017 اوضاع خوب بشه. تو یکی از پستها در شمارش معکوس گفتم یکم حرفهای محتوا دار بزنیم ولی دوستان بهم خورده گرفتن و علیه من موضع گرفتن آیا میتونستیم با یک پست نظر یک مهمان رو عوض کنیم؟ شاید اون مهمان تو دام شایعات بود و با یه پست هم روشن میشد هم شاید یک نفر که شرایطو نداشت از ثبت نام منصرف میشد.شاید بگید تو پستهای دیگه بود اگه اونجا رو میخوند میفهمید دیگه. ولی باید بگم نه شاید اون مهمانها تو سایت اول اومده بودن تو صفحه شمارش معکوس و ما اونجا هیچ جیز مفیدی نمی زاشتیم.نمونه بگم که خود من اولین بار و شاید چندمین بار به عنوان مهمان اومدم به شمارش معکوس و اونجا یه بنده خدایی که نمیدونم کی بود گفت: لاتاری شرایط میخواد و هزینه و همین یه تلنگر بود در ذهن من.زیاد نوشتم و شاید از حوصله خارج شد. در اخر عذر خواهی میکنم از دوستان اگه حرفی مخالف با نظرشون زدم و اینکه در پایان واسه همه آرزوی شادی و سلامتی دارم.
موفق باشید
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: pouya007 ، lady.rezaie ، lighter ، ARSAMNEW ، lottory2015 ، hamedrouhi ، taherifar ، _Siavash_
بچه ها میشه این تاپیک تعطیل نشه هر وقت حوصله امون سر رفت بیاییم یکم توش بخندیمBig GrinBig GrinBig Grin
.
.
.
.مثلا من خیییییلی بیکارمCool
تشکر کنندگان: khatarnak ، arman_ghasr68 ، بازگشت ، Ali_Hunter ، lottory2015 ، faryas
(2015-05-07 ساعت 10:22)ghamarkhanoom نوشته:  من هم خوشحالم هم استرس دارم نکنه قبولیم را ازم بگیرن بگن اشتباه شده
اولین بارم بود ثبت نام میکردم
پسرداییم تو روستامون 40 نفر را ثبت نام کرد که فقط اسم من دراومد
یعنی میشه.....

فک کنم تو crysis باشی اخه این بچه از این کارا میکنه
قمرخانم :d :d :d
یعنی الان تغییر هویت داری :d

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، khatarnak ، azadeh.mohamad ، crysis2 ، faryas ، taherifar ، jayjay
(2015-05-07 ساعت 09:53)ghamarkhanoom نوشته:  منم قبول شدم
هنوز باورم نمیشه
تو کل حسین اباد فقط من قبول شدم
از وقتی فهمیدم خوابم نمیبره
حالا نمیدونم اصلا چیکار باید بکنم
خدایاااااا شکرتتتتتتتتتت

نمیدونم. شاید هم راست میگید. ولی به نظر من درست نیست که بدون اسکرین شات غیر فتوشاپی با احساسات این همه قبول نشده بازی میکنید. واقعا دنبال چی هستید با این حرف ها؟ Sad

ببین من خوشحال میشم شما و 100 نفر دیگه همین الان بگند قبول شدیم تا همه قبول نشده ها از سردرگمی بیرون بیان و تلنگری بخورند و پاشند به ادامه زندگیشون برسند Shy

نه اینکه 100 قبول نشده اغده داشته باشند و بگند قبول شدیم
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد Sad
تشکر کنندگان: pouya007
(2015-05-07 ساعت 10:26)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:22)ghamarkhanoom نوشته:  من هم خوشحالم هم استرس دارم نکنه قبولیم را ازم بگیرن بگن اشتباه شده
اولین بارم بود ثبت نام میکردم
پسرداییم تو روستامون 40 نفر را ثبت نام کرد که فقط اسم من دراومد
یعنی میشه.....

لطفا این مسخره بازی ها رو ببرین جای دیگه .

روستا؟ اسکرین شات بلد نیستی؟
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: moxtar88 ، taherifar
(2015-05-07 ساعت 10:25)lady.rezaie نوشته:  کسایی ک میگن این لاتاریه همه حق دارن ثبت نام کنن.میشه بگید دقیقا کسایی ک شرایط سنی تحصیلی و هر چیز دیگه ای و ندارن برای چی باید ثبت نام کنن؟.
مگه بلیط بخت آزماییه پوله.یه ذره منطقی نگاه کنید.
آدم ناراحت میشه این طرز فکر میبینه.
لاتاری براساس گزینش شانس نیست. دلیل اش اینکه که من کیسهای زیادی دیدم که همزمان پرونده کانادا داشتند منتظر مصاحبه بودند با ویزاکانادا دریافت کردند وهمزمان لاتاری هم برنده شدند واین به نظر من تصادفی نیست.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: بازگشت ، lady.rezaie ، amirrrrrrr1
دوستان خواهشا پست های قمرخانم :d نقل قول نکنید
سرکاریه,با اون کیس نامبرش

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، payamshad ، crysis2 ، faryas
با این چند تا پست آخری فهمیدم که دروغ میگید
واقعا که خجالت داره
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد Sad
تشکر کنندگان: faryas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان