کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 10:35)Ali_Hunter نوشته:  دوستان خواهشا پست های قمرخانم :d نقل قول نکنید
سرکاریه,با اون کیس نامبرش

چرا میگید سر کاری است؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 10:15)pouya007 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:06)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:13)parisa.tk نوشته:  

این سیستم یک سیستم کاملا شانسیه اسمشم روشه . اگه قرار بر این بشه که یک نفر بخواد برنده بشه از بین 100 میلیون هم برنده میشه اگه هم نخواد بشه از بین ۲ نفر هم نمیتونه بشه من نمیدونم این چه بازیه هر سال پس از اعلام نتایج در میارن از سال های قبل هر سال همین مسله بوده نامه میزنیم ، پولیش کن . اگه شما پول دارین میتون از روش سرمایه گذاری ویزا رو بگیرید با صد دلار نمیشه آمریکا رفت . اون بالایی باید بخواد ، نخواد نمیشه
شما چرا بدون فکر همین طوری حرف میزنید...؟
باور کنید همه چیز شانس و خواست خدا نیست...!
من الان میتونم تضمین کنم اگه ثبت نام های الکی رو جدا کنند بیشتر از نصف ثبت نام ها باطل میشن و افراد بیشتری به خواسته واقعیشون میرسن...
کسانی هم که امسال قبول نشدند سال بعد با خیال راحت تری شرکت میکنند...
من الان میتونم راحت بگم کلی از برنده ها اصلا یادشون نیست لاتاری ثبت نام کردن و شاید فکر کنن لاتاری مرده یا زن... چون با اسم لاتاری ثبت نام نکردن و بهشون گفتن ثبت نام کنی میری آمریکا و خونه و ماشین و... بهت میدن!

شما بگو چرا هرسال آمار ثبت نام ایران بالا میره؟ یعنی تاثیری نداره؟
متاسفم که با این طرز تفکرت میخوای بری اونور...

فکر کنم بخاطر طرز تفکر افرادی مثل شما بوده که امسال به این وضع در اومده کسایی که همچیو حق خودشون می دونن انقدر نامه زدن و دستور صادر کردن این کار رو بکنید و اونکار رو بکنید وجه ایرانی ها رو تو تمام دنیا در تمام مراحل خراب کردن.. .. معلومه تو کشوری که همه می خوان فرار کنن آمار قرعه کشی بانکو لاتاری و این چیزا می ره بالا .طرز تفکر من جور خاصی نیست من میگم خودشون گذاشتن این برنامه رو دلیل خودشونم دارن ما نمیتونیم بگیم درستش کنن ایشالا با این کارمون سال دیگه کلن جمعش می کنن خیال هممون راحت میشه .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: pouya007
چرا اینجوری برخورد میکنین استرس من بیشتر میشه یعنی چی شماره اشتباهه!!!
خداکنه نتایج درست باشه و هرکی خدا میخواد قبول شده باشه
دارم دنبال برنامه میگردم اسورین شات بذارم
تشکر کنندگان: mrlzdh ، puryapurya
(2015-05-07 ساعت 10:25)lady.rezaie نوشته:  کسایی ک میگن این لاتاریه همه حق دارن ثبت نام کنن.میشه بگید دقیقا کسایی ک شرایط سنی تحصیلی و هر چیز دیگه ای و ندارن برای چی باید ثبت نام کنن؟.
مگه بلیط بخت آزماییه پوله.یه ذره منطقی نگاه کنید.
آدم ناراحت میشه این طرز فکر میبینه.

بله دقيقا هم بليط بخت ازماييه
ما براي كسي نمتونيم تصميم بگيريم هركسي دوست داشته باشه ميتونه ثبت نام كنه حالا يا ميتونه بره يا نميتونه مثل اين ميمونه كه شما بگي بانك قرعه كشي ماشين گذاشته پس اونايي كه گواهينامه ندارن نيان
هركسي حق داره از ابزار عمومي استفاده كنه حالا يا صلاحيت داره يا نداره اسمش ابزار عمومي دسترسيش واسه همست
خود سايت لاتاري ادمارو محدود نكرده بعد ما ميخوايم محدودشون كنيم؟
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، aaraam
وای مردم از خنده

دختره روستایی با کامپیوتر بلده کار کنه بعد میگه بلد نیستم عکس بگیرم

بابا روستای ها که بلدن برن گوشی و لب تاب بخرن توی هر خونشون یه گوشی و یه لب تاب هست

کلی چیزم بلدن که ما بلد نیستیم

خدا بگم چه کارت نکنه Big Grin
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، pouya007 ، مررریم ، moxtar88 ، faryas ، taherifar ، jayjay
(2015-05-07 ساعت 10:37)houshym نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:35)Ali_Hunter نوشته:  دوستان خواهشا پست های قمرخانم :d نقل قول نکنید

چرا میگید سر کاری است؟

چون دوستان میگن کیس نامبرش فیکه!!

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، crysis2 ، faryas
قمرخانم از روستای حسین آباد، من که باورم نمیشه، خالی بندیه، بچه ها اعصاب خودتونو خراب نکنید
تشکر کنندگان: pouya007 ، lottory2015
(2015-05-07 ساعت 10:39)ghamarkhanoom نوشته:  چرا اینجوری برخورد میکنین استرس من بیشتر میشه یعنی چی شماره اشتباهه!!!
دارم دنبال برنامه میگردم ا*******ن شات بذارم
اگر خواستید بگذارید حتما بخشی ازکیس نامبرتان را پاک کنید شماره کیس محرمانه است
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: lottory2015 ، ARSAMNEW ، حاجی واشنگتن ، mrlzdh ، faryas ، puryapurya
(2015-05-07 ساعت 10:42)houshym نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:39)ghamarkhanoom نوشته:  چرا اینجوری برخورد میکنین استرس من بیشتر میشه یعنی چی شماره اشتباهه!!!

چند پست قبلی بخونی میبینی که کل کیس نامبر فیکش گذاشته :d

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، faryas
(2015-05-07 ساعت 10:39)kamyar2 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:25)lady.rezaie نوشته:  کسایی ک میگن این لاتاریه همه حق دارن ثبت نام کنن.میشه بگید دقیقا کسایی ک شرایط سنی تحصیلی و هر چیز دیگه ای و ندارن برای چی باید ثبت نام کنن؟.

ما براي كسي نمتونيم تصميم بگيريم هركسي دوست داشته باشه ميتونه ثبت نام كنه حالا يا ميتونه بره يا نميتونه مثل اين ميمونه كه شما بگي بانك قرعه كشي ماشين گذاشته پس اونايي كه گواهينامه ندارن نيان
هركسي حق داره از ابزار عمومي استفاده كنه حالا يا صلاحيت داره يا نداره اسمش ابزار عمومي دسترسيش واسه همست

آدمای متفاوت طرز فکرای متفاوتیم دارن.... من حق میدم شما با نظر من موافق نباشید.
تشکر کنندگان: pouya007 ، lottory2015 ، usamohajer
(2015-05-07 ساعت 10:44)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:42)houshym نوشته:  

چند پست قبلی بخونی میبینی که کل کیس نامبر فیکش گذاشته :d
شماره ای که گذاشته فیک نیست
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 10:39)kamyar2 نوشته:  

من با این حرف شما مخالفم

کسی که حتی گواهی نامه نداره ولوو اینکه ماشین مجانی هم بگن بیا سوار شوو

حق نداره حق کسی رو بخوره که گواهی نامه داشته باشه

کسی که مشکل سربازی داره

بره سربازیشووو حل کنه بعد ازاد که تصمیم بگیره

پس یه مشت بی فرهنگ و بی سواد حق یه مشت ادم با سواد و با فرهنگ را

خورده اند

شما این همه زحمت کشیدی با رتبه ی یک کنکور

بری سر کلاس و یه نفر دیگه با معدل 12 و 1000 نفر کنکور همکلاست باشه

برات سخت تمام نمی شه که این همه زحمت کشیدی حالا با یه مشت

تنبل همکلاسی

و همون تنبل بلفرض مثال استاد دانشگاه بشه و حق اون ادم درسخون و تحصیل کرده را بگیره
تشکر کنندگان: pouya007 ، lady.rezaie ، fairy ، azadeh.mohamad ، jayjay

دقیقا اسمش همینه بخت آزمایی ، اول ببیند معنا مفهومش چیه و شرایطش چیه . راحت بگم بهتون یکی خانوم خونه دار با مدرک دیپلم بدون دونستن زبان شانس بیشتری از من که 2 تا مدرک و زبان خوندمو رو داره ایشون ویزای یک ضرب میگیره ما نه .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: lady.rezaie ، aaraam
چرا میگین فیکه!؟ نمیدونم ایشون قبول شدن یا نه ولی کیس نامبر مشکلی نداره!
تشکر کنندگان:

بابا تابلو دارن شوخی میکنن با هامون بچه ها از کشور های دیگه خبر ندارین ؟
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: faryas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان