موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. آیا برندگان لاتاری برای مصاحبه باید 330 دلار بابت هزینه های لاتاری به کنسولگری بپردازد؟
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرمها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-18 ساعت 03:24)farrokh33 نوشته: (2015-07-18 ساعت 00:00)rezamehrzad نوشته: (2015-07-17 ساعت 23:42)hoorshid نوشته: (2015-07-17 ساعت 23:40)rezamehrzad نوشته: سلام. آیا برندگان لاتاری برای مصاحبه باید 330 دلار بابت هزینه های لاتاری به کنسولگری بپردازد؟
بابت هزینه مصاحبه بله،بابت هزینه مدیکال بله،بابت گرفتن گیری کارت بله کلی پول باید بدین [emoji16]
ممنونم از پاسخت. اما برای گرفتن گرین کارت کجا, کِی و چقدر باید پرداخت کرد؟ جایی اشاره نشده، شده؟!
سلام دوست عزیز مراحل لاتاری به این شرح است
۱-ابتدا باید شماره کیس نامبر شما کارنت بشه (کارنت یعنی شماره شما برا مصاحبه اعلام بشه که اولین شماره ها تو اگوست اعلام میشن از طزیق ویزا بولتن)
۲-بعد از کارنت شدن باید مدارک آماده کنی (ترجمه مدارک +...به تاپیک های ۲۰۱۵ مراجعه کن)
۳-اگر درآنکارا مصاحبه داری باید مدارکی رو به سفارت پست کنی به طوری که 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه
۳-از همین الان سعی کن بری انیستیتو پاستور وواکسن هاتو بزن وکارت زرد رو کامل کن (البته اگر کیس نامبرت پایین باشد وجزو اولین گروه مصاحبه باشی)
۴-در صورتی که کارنت شدی باید به فکر تهیه سفر بشی(تهیه بلیط+هتل ویا تور +...)
۵-قبل از مصاحبه باید بری مدیکال (یعنی پیش دکتر معتمد سفارت توی شهری که مصاحبه داری وبرا یک نفر حدود 200دلار هزینه داره)
۶-روز مصاحبه باید 330دلار نقد درسفارت بدی به باجه مربوطه
۷-اگر یکضرب بگیری چند روزی باید بمونی تا ویزات بیاد واگر کلیرنس بخوری برمیگردی ایران وحدود ۴ماه باید منتظر بمونی
۸-بعد از گرفتن ویزا و ورود به آمریکا باید165دلار برا هزینه گرین کارت پرداخت کنی .
اگه سوالی داشتی خوشحال میشم راهنمایی ات کنم .شاد باشید
سلام
بنده هنرمند ورزشی هستم ،میتونم نمونه کارم رو موقع مصاحبه به صورت سی دی ببرم سفارت؟ اصلا سودی داره این کار؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : : 24 April
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان.
کارنت اگوست 2015 را اعلام کردند.ولی هنوز اکتبر 2016 را اعلام نکردند.
مگه نبایند اعلام کنند؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-18 ساعت 22:37)امیررضا.س نوشته: سلام دوستان.
کارنت اگوست ۲۰۱۵ را اعلام کردند.ولی هنوز اکتبر ۲۰۱۶ را اعلام نکردند.
مگه نبایند اعلام کنند؟
از اواسط مرداد ماه اعلام میکنند..
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : : 24 April
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز .یعنی هر نفر اگه بابت گرین کارت باید 165 دلار پرداخت کنه ...یا فقط کیس اصلی
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-18 ساعت 04:15)yassin30 نوشته: (2015-07-18 ساعت 03:24)farrokh33 نوشته: (2015-07-18 ساعت 00:00)rezamehrzad نوشته: (2015-07-17 ساعت 23:42)hoorshid نوشته: (2015-07-17 ساعت 23:40)rezamehrzad نوشته: سلام. آیا برندگان لاتاری برای مصاحبه باید 330 دلار بابت هزینه های لاتاری به کنسولگری بپردازد؟
بابت هزینه مصاحبه بله،بابت هزینه مدیکال بله،بابت گرفتن گیری کارت بله کلی پول باید بدین [emoji16]
ممنونم از پاسخت. اما برای گرفتن گرین کارت کجا, کِی و چقدر باید پرداخت کرد؟ جایی اشاره نشده، شده؟!
سلام دوست عزیز مراحل لاتاری به این شرح است
۱-ابتدا باید شماره کیس نامبر شما کارنت بشه (کارنت یعنی شماره شما برا مصاحبه اعلام بشه که اولین شماره ها تو اگوست اعلام میشن از طزیق ویزا بولتن)
۲-بعد از کارنت شدن باید مدارک آماده کنی (ترجمه مدارک +...به تاپیک های ۲۰۱۵ مراجعه کن)
۳-اگر درآنکارا مصاحبه داری باید مدارکی رو به سفارت پست کنی به طوری که 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه
۳-از همین الان سعی کن بری انیستیتو پاستور وواکسن هاتو بزن وکارت زرد رو کامل کن (البته اگر کیس نامبرت پایین باشد وجزو اولین گروه مصاحبه باشی)
۴-در صورتی که کارنت شدی باید به فکر تهیه سفر بشی(تهیه بلیط+هتل ویا تور +...)
۵-قبل از مصاحبه باید بری مدیکال (یعنی پیش دکتر معتمد سفارت توی شهری که مصاحبه داری وبرا یک نفر حدود 200دلار هزینه داره)
۶-روز مصاحبه باید 330دلار نقد درسفارت بدی به باجه مربوطه
۷-اگر یکضرب بگیری چند روزی باید بمونی تا ویزات بیاد واگر کلیرنس بخوری برمیگردی ایران وحدود ۴ماه باید منتظر بمونی
۸-بعد از گرفتن ویزا و ورود به آمریکا باید165دلار برا هزینه گرین کارت پرداخت کنی .
اگه سوالی داشتی خوشحال میشم راهنمایی ات کنم .شاد باشید
سلام
بنده هنرمند ورزشی هستم ،میتونم نمونه کارم رو موقع مصاحبه به صورت سی دی ببرم سفارت؟ اصلا سودی داره این کار؟
سفارت به خدمت سربازی و شغل دولتی و رشته های تحصیلی خاص کار داره.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس