موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 09:45)R@#@ نوشته: (2015-08-19 ساعت 02:26)1362amin1362 نوشته: (2015-08-15 ساعت 19:30)R@#@ نوشته: سلام میخواستم بدونم اگه مثلا کسی سال ۲۰۱۶ برنده شده باشه میتونه برای سال 2017 هم اقدام کنه؟(که اگر کارنت نشد یا ریجکت شد یه شانس دیگه داشته باشه؟)
بله دوست عزيز. مي تونيد هر سال شركت كنيد. ربطي به برنده شدنتون در سال قبل نداره. و پيشنهاد مي كنم حتماً تا حصول نتيجه دلخواه هر سال اين كار رو انجام بديد. موفق باشيد
سلام دستتون درد نکنه فقط میشه منبعتونم بگین؟اخه ما امسال برنده شدیم و نمیخوام به هیچ وجه شانسمو از دست بدم ))
دوست عزيز ببخشيد كه دير جوابتون رو دادم. بعضي وقتا به فروم ٢٠١٦ سر مي زنم و به همين خاطر دير شد. البته قبل از اينكه من جوابي بدم دوستان ديگه جواب رو از جانب سيمون بهتون دادن.
در خصوص مورد فوق، مورد روتيني هست كه همگان از اين موضوع اطلاع دارن و براي اينكه خيالتون راحت بشه يكي از دوستان كه از رندگان لاتاري ٢٠١٥ هست برنده لاتاري ٢٠١٦ هم شده ( عجب شانسي داره خدايي )موفق باشيد. يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
کسی ار مالزی اقدام کرده بتونیم در مورد انجام پروسه مدیکال و سفارت و ... در مالزی با هم مشورت کنیم؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : ۲۰۱۴/May/07 ساعت ۹ صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : ۲ | سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ ۲۰۱۴/May/14 | کارنت شدن کیس : 12 Aug | نامه دوم : ? | مدیکال : ? | مصاحبه : ? | نتیجه : ?
[font=Tahoma]شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : 2015/May/07 ساعت ۹ صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : ۲ | DS-260 : 14 May | کارنت شدن کیس : 12 Aug | نامه دوم : 25 Aug | مدیکال : 22 Sep | مصاحبه : 6 Oct | دریافت کلیرنس: یک ضرب | ورود به آمریکا: 12 Dec
[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . کسی میداند کل پروسه ( از قبولی تا دریافت ویزا) چقدر طول میکشد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 09:25)sepehr007 نوشته: سلام دوستان . کسی میداند کل پروسه ( از قبولی تا دریافت ویزا) چقدر طول میکشد ؟
سلام
دوست عزیز این پروسه به فاکتورهای مختلفی بستگی داره و میتونه از 6 ماه تا یه سال و نیم طول بکشه، کیس نامبر پایین و عدم کلیرنس خوردن میتونه در کوتاه شدن پروسه تأثیر زیادی داشته باشه
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 09:25)sepehr007 نوشته: سلام دوستان . کسی میداند کل پروسه ( از قبولی تا دریافت ویزا) چقدر طول میکشد ؟
سلام دوست عزیز، بسته به کیس نامبر و زمان ارسال فرم ها، و با توجه به اینکه اولین سری مصاحبه ها از اکتبر شروع می شه، پس حداقل حدود 5 تا 6 ماه در صورت دریافت ویزای یکضرب و حداکثر تا پایان سپتامبر 2016 که می شه حدودا 18 ماه زمان می بره.
[font=Tahoma]شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : 2015/May/07 ساعت ۹ صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : ۲ | DS-260 : 14 May | کارنت شدن کیس : 12 Aug | نامه دوم : 25 Aug | مدیکال : 22 Sep | مصاحبه : 6 Oct | دریافت کلیرنس: یک ضرب | ورود به آمریکا: 12 Dec
[/font]
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 08:54)weltsuss نوشته: سلام دوستان،
کسی ار مالزی اقدام کرده بتونیم در مورد انجام پروسه مدیکال و سفارت و ... در مالزی با هم مشورت کنیم؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : ۲۰۱۴/May/07 ساعت ۹ صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : ۲ | سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ ۲۰۱۴/May/14 | کارنت شدن کیس : 12 Aug | نامه دوم : ? | مدیکال : ? | مصاحبه : ? | نتیجه : ?
دوست عزيز يكي از بچه هاي ٢٠١٥ با نام كاربري arshia2000 از مالزي اقدام كرده مي تونيد با ايشون در ارتباط باشيد. اما چون مالزي همانند سه سفارت منطقه خودمون زياد كاراي لاتاري رو انجام نمي ده دوستانه پيشنهاد مي كنم اصلاً مالزي رو انتخاب نكنيد چون با پروسه لاتاري آشنايي چنداني ندارن. اگه هم انتخاب كرديد تو ٢٦٠ سعي كنيد آنلاك كنيد و درخواست تغيير بديد. موفق باشيد.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-24 ساعت 16:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-24 ساعت 16:16 توسط weltsuss.)
(2015-08-24 ساعت 13:51)1362amin1362 نوشته: [quote='weltsuss' pid='651964' dateline='1440390246']
دوست عزيز يكي از بچه هاي ٢٠١٥ با نام كاربري arshia2000 از مالزي اقدام كرده مي تونيد با ايشون در ارتباط باشيد. اما چون مالزي همانند سه سفارت منطقه خودمون زياد كاراي لاتاري رو انجام نمي ده دوستانه پيشنهاد مي كنم اصلاً مالزي رو انتخاب نكنيد چون با پروسه لاتاري آشنايي چنداني ندارن. اگه هم انتخاب كرديد تو ٢٦٠ سعي كنيد آنلاك كنيد و درخواست تغيير بديد. موفق باشيد.
ممنون از راهنماییتون، بهشون پیغام میدم. اما در مورد مالزی تمام دوستانی که قبلا از اینجا اقدام کردن خیلی راضی بودن و راحت کاراشون انجام شده. مشکل ما این بود که چند ساله ساکن مالزی هستیم و پیش فرض انتخاب هم سفارت اینجا بود، و طبق صحبت دوستان اولین سوالی که ایجاد می شه اینه که چرا این همه مسیر خودمون رو دور کردیم و هزینه کردیم تا به یه سفارت دیگه بریم در حالی که تمام سوابق و مدارک کاری و تحصیلی و مالی و زندگی ما همین جا هست. در عین حال اینجا سفارت آروم و خلوتی هم داره و امیدوارم بدون مشکل ویزا بدن.
من دنبال این هستم ببینم شخص دیگه ای هم امسال از مالزی هست امسال یا نه.
بازم ممنون.
[/font]
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 16:13)weltsuss نوشته: (2015-08-24 ساعت 13:51)1362amin1362 نوشته: [quote='weltsuss' pid='651964' dateline='1440390246']
ممنون از راهنماییتون، بهشون پیغام میدم. اما در مورد مالزی تمام دوستانی که قبلا از اینجا اقدام کردن خیلی راضی بودن و راحت کاراشون انجام شده. مشکل ما این بود که چند ساله ساکن مالزی هستیم و پیش فرض انتخاب هم سفارت اینجا بود، و طبق صحبت دوستان اولین سوالی که ایجاد می شه اینه که چرا این همه مسیر خودمون رو دور کردیم و هزینه کردیم تا به یه سفارت دیگه بریم در حالی که تمام سوابق و مدارک کاری و تحصیلی و مالی و زندگی ما همین جا هست. در عین حال اینجا سفارت آروم و خلوتی هم داره و امیدوارم بدون مشکل ویزا بدن.
من دنبال این هستم ببینم شخص دیگه ای هم امسال از مالزی هست امسال یا نه.
بازم ممنون.
موفق باشيد دوست عزيز.
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-24 ساعت 19:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-24 ساعت 19:28 توسط lighthouse.)
سلام به همگی .برای زبان خوندن چکارکردین؟توی تهران اموزشگاهی که خودتون یادوستانتون تجربه خوب ازش داشته باشین سراغ دارین؟البته اینو خدمت همه دوستای خویم بگم اموزشگاه رفتن فقط این حسن بزرگ روداره که درجمع قرارمیگیرین ومجبوربه صحبت میشین وگرنه عمده ی کاربه عهده خودتونه که درخونه وازهرفرصتی برای تقویت گوشتون استفاده کنین.خب همه میدونیم که چقدردرهرمقطعی ازتحصیلات که باشیم ازنظر listening مشکل داریم.برای همین فیلم .اخبارو...خلاصه اینکه هیچ آموزشگاهی برای ما معجزه نمیکنه مگراینکه خودمون دلمون برای خودمون واقعا بسوزه وزبان روجدی بگیریم.من هرتایپیکی که ازدوستان باتجربه میخونم می بینم چقدرتاکیدبه زبان دارند.خب باهمه اینها اگراموزشگاهی که تجربشو خوب پس داده بهم معرفی کنین ممنون میشم.اصلا شایدم بشه چندنفری باهم بریم اموزشگاه؟؟؟چون اهداف وفرصتمون مشابهه شاید فکرخوبی باشه.(من شرق تهرانم )موفق باشید
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-24 ساعت 20:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-24 ساعت 20:11 توسط john_smith86.)
(2015-08-24 ساعت 19:26)ماندانا.م نوشته: سلام به همگی .برای زبان خوندن چکارکردین؟توی تهران اموزشگاهی که خودتون یادوستانتون تجربه خوب ازش داشته باشین سراغ دارین؟البته اینو خدمت همه دوستای خویم بگم اموزشگاه رفتن فقط این حسن بزرگ روداره که درجمع قرارمیگیرین ومجبوربه صحبت میشین وگرنه عمده ی کاربه عهده خودتونه که درخونه وازهرفرصتی برای تقویت گوشتون استفاده کنین.خب همه میدونیم که چقدردرهرمقطعی ازتحصیلات که باشیم ازنظر listening مشکل داریم.برای همین فیلم .اخبارو...خلاصه اینکه هیچ آموزشگاهی برای ما معجزه نمیکنه مگراینکه خودمون دلمون برای خودمون واقعا بسوزه وزبان روجدی بگیریم.من هرتایپیکی که ازدوستان باتجربه میخونم می بینم چقدرتاکیدبه زبان دارند.خب باهمه اینها اگراموزشگاهی که تجربشو خوب پس داده بهم معرفی کنین ممنون میشم.اصلا شایدم بشه چندنفری باهم بریم اموزشگاه؟؟؟چون اهداف وفرصتمون مشابهه شاید فکرخوبی باشه.(من شرق تهرانم )موفق باشید
من توصيه ميكنم چون خودمم دنبالش هستم، بگرديد استاد native پيدا كنيد و اگه يافتيد به ما هم معرفي كنيد، چون استاداي زبان موسسات معمولا روش هاي آيلتس و تافل رو در پيش ميگيرن كه تقريبا در مكالمه روزانه بدردتون نميخوره، من خودم يه زماني براي آيلتس استاد دكتراي زبان داشتم ولي بازم فقط بلد بود تو چارچوب آكادميك free discussion درس بده
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 05:56)ema1183 نوشته: (2015-08-21 ساعت 19:36)davouddavoud نوشته: (2015-08-21 ساعت 05:50)ema1183 نوشته: سلام به همه دوستان.
من هم از برندگان لاتاری ۲۰۱۶ هستم و مثل شما دوستان منتظر شمارم هستم که به امید خدا اعلام بشه(حدود جولای یا اگست).
تنها تفاوتی که کیس من با شما دوستان داره اینه که من در حال حاظر در آمریکا دانشجو هستم. حدود سه سال پیش وارد آمریکا شدم. پروسه اخذ گرینکارد به مراتب سختر از شما عزیزان هست چون من باید با سازمات مهاجرتی آمریکا سروکله بزنم که بسیار زمانبر هست. به هر حال من در زمان اخذ ویزای دانشجویی در آنکارا مصاحبه شدم و کلیر ۸ هفته ای هم خوردم(بخاطر کارم، رشتم و سربازی). به هر حال من تجربه مصاحبه و در سفارت و زندگی در آمریکا را دارم. خوشحال میشم که بتونم شما عزیزان را راهنمایی کنم.
اما میخواستم یک نصیحت به شما دوستانی که در ایران هستید بکنم(البته من کوچکتر از این حرفا هستم)
۱- حتما حتما زبانتونو قوی کنید. دوستانی که قصد ادامه تحصیل دارن در مقطع فوق لیسانس یا دکترا حتما تافل را در ایران امتحان بدن و با نمره قابل قبول وارد آمریکا بشن.
۲- در صورتی که میخاهید وارد بازار کار بشید نیاز هست که بتونید حرف بزنید پس زبان انگلیسی باید خوب حرف بزنید.
۳- حتما یک رزومه کاری خوب واسه خودتون آماده کنید.
۳- حتما پول با خودتون بیارید حداقل واسه یک سال. ( یکی از دوستانم لاتاری ۲۰۱۳ برنده شده و بعداز اومدن به آمریکا حدود یک سال طول کشید که کار پیدا کرد. رشتش هم فوق لیسانس IT بود).
۴- هزینه های پزشکی بسار بالا هست. سعی کنید با سلامت کامل وارد آمریکا بشید. مثلا دندوناتونا درست کنید. به عنوان مثال هزینه انجا یک سونوگرافی ساده 15 دقیقه ای بدون بیمه 600$ هست.
موارد مهمی که ذکر کردم مواردی هست که انشااله بعد از اومدن باهاش برخورد خواهی کرد. پس چه بهتر که آمادگیشو داشته باشید.
آگر کمکی ازم بر می آید بهم بگید. من سرم خیلی شلوغ هست و ممکن هست که دیر جوابتون بدم.
شاد و سلامت باشید.
سلام ممنون از راهنماييتون
زبان اسپانيايي اونجا چقدر اهميت داره؟، واسه كسي كه فوق لیسانس زبان انگلیسی داره و زبان انگليسيش كامله و قصد زندگي در لس آنجلس را داره، آیا خواندن و ياد گرفتن زبان اسپانيايي واسه پيدا كردن كار و تدریس زبان انگلیسی در کالج يه امتياز محسوب ميشه؟ كلا ميشه در مورد زبان اسپانيايي در اون محيط توضيح بديد؟
من خودم LA زندگی نکردم ولی واسه یه مدتی اونجا بودم. اونجا اسپنیش زیاد داره و دونستن زبان اسپنیش نقطه قوت خوبی هست. از همه بهتر اینکه زبان اسپنیش با یه تخصص همراه باشه.
دوست عزيز ممنون از راهنمايي، من آلمان مهندسيم رو گرفتم، تو كامپيوتر، ممنون ميشم راجب كار پيدا كردن اطلاعات بهم بدي، سايت خاصي هست كه توش بشه گشت؟
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵ May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
دریافت کلیرنس: ۱ مارچ ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵ مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینهها:...
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان.میخواستم بدونم که اگر کسی پاسپورتشا تمدید کنه و سفارت آنکارا هم باشه برای مدارکی که باید پست کنه کپی از کدوم پاسپورتش باید بفرسته؟
ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-26 ساعت 01:28)امیررضا.س نوشته: سلام دوستان.میخواستم بدونم که اگر کسی پاسپورتشا تمدید کنه و سفارت آنکارا هم باشه برای مدارکی که باید پست کنه کپی از کدوم پاسپورتش باید بفرسته؟
ممنون.
سلام
بی شک باید کپی هر دو پاسپورت رو بفرستید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13