کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
سلام.
من پاسپورتم منقضی شده بود و تو فرم ننوشتم که پاسپورت دارم. آیا کار اشتباهی کردم؟
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 16:16)motehayyer نوشته:  سلام.
من پاسپورتم منقضی شده بود و تو فرم ننوشتم که پاسپورت دارم. آیا کار اشتباهی کردم؟

پس شما چه طور اطلاعات فرم را پر کردی؟چون توی فرم اطلاعات پاسپورت مثل انقضاء یا شماره پاسپورتتون را میخواست!!!!!
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-25 ساعت 03:19)masoud_shj نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 05:56)ema1183 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 19:36)davouddavoud نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 05:50)ema1183 نوشته:  سلام به همه دوستان.
من هم از برندگان لاتاری ۲۰۱۶ هستم و مثل شما دوستان منتظر شمارم هستم که به امید خدا اعلام بشه(حدود جولای یا اگست).
تنها تفاوتی که کیس من با شما دوستان داره اینه که من در حال حاظر در آمریکا دانشجو هستم. حدود سه سال پیش وارد آمریکا شدم. پروسه اخذ گرینکارد به مراتب سختر از شما عزیزان هست چون من باید با سازمات مهاجرتی آمریکا سروکله بزنم که بسیار زمانبر هست. به هر حال من در زمان اخذ ویزای دانشجویی در آنکارا مصاحبه شدم و کلیر ۸ هفته ای هم خوردم(بخاطر کارم، رشتم و سربازی). به هر حال من تجربه مصاحبه و در سفارت و زندگی در آمریکا را دارم. خوشحال میشم که بتونم شما عزیزان را راهنمایی کنم.
اما میخواستم یک نصیحت به شما دوستانی که در ایران هستید بکنم(البته من کوچکتر از این حرفا هستم)
۱- حتما حتما زبانتونو قوی کنید. دوستانی که قصد ادامه تحصیل دارن در مقطع فوق لیسانس یا دکترا حتما تافل را در ایران امتحان بدن و با نمره قابل قبول وارد آمریکا بشن.
۲- در صورتی که میخاهید وارد بازار کار بشید نیاز هست که بتونید حرف بزنید پس زبان انگلیسی باید خوب حرف بزنید.
۳- حتما یک رزومه کاری خوب واسه خودتون آماده کنید.
۳- حتما پول با خودتون بیارید حداقل واسه یک سال. ( یکی از دوستانم لاتاری ۲۰۱۳ برنده شده و بعداز اومدن به آمریکا حدود یک سال طول کشید که کار پیدا کرد. رشتش هم فوق لیسانس IT بود).
۴- هزینه های پزشکی بسار بالا هست. سعی کنید با سلامت کامل وارد آمریکا بشید. مثلا دندوناتونا درست کنید. به عنوان مثال هزینه انجا یک سونوگرافی ساده 15 دقیقه ای بدون بیمه 600$ هست.
موارد مهمی که ذکر کردم مواردی هست که انشااله بعد از اومدن باهاش برخورد خواهی کرد. پس چه بهتر که آمادگیشو داشته باشید.
آگر کمکی ازم بر می آید بهم بگید. من سرم خیلی شلوغ هست و ممکن هست که دیر جوابتون بدم.

شاد و سلامت باشید.
سلام ممنون از راهنماييتون
زبان اسپانيايي اونجا چقدر اهميت داره؟، واسه كسي كه فوق لیسانس زبان انگلیسی داره و زبان انگليسيش كامله و قصد زندگي در لس آنجلس را داره، آیا خواندن و ياد گرفتن زبان اسپانيايي واسه پيدا كردن كار و تدریس زبان انگلیسی در کالج يه امتياز محسوب ميشه؟ كلا ميشه در مورد زبان اسپانيايي در اون محيط توضيح بديد؟

من خودم LA زندگی نکردم ولی واسه یه مدتی اونجا بودم. اونجا اسپنیش زیاد داره و دونستن زبان اسپنیش نقطه قوت خوبی هست. از همه بهتر اینکه زبان اسپنیش با یه تخصص همراه باشه.

دوست عزيز ممنون از راهنمايي، من آلمان مهندسيم رو گرفتم، تو كامپيوتر، ممنون ميشم راجب كار پيدا كردن اطلاعات بهم بدي، سايت خاصي هست كه توش بشه گشت؟

سایتای مشابه اینا زیادن:
www.indeed.com
www.monster.com
اینجا شرکت های کاریابی هم هستن که واسه شما کار پیدا می کنن و درصدی از حقوقتونو هرماه برمیدارن. وقتی اومدید خودتون دستون میاد.
تشکر کنندگان:
(2015-08-24 ساعت 19:26)ماندانا.م نوشته:  سلام به همگی .برای زبان خوندن چکارکردین؟توی تهران اموزشگاهی که خودتون یادوستانتون تجربه خوب ازش داشته باشین سراغ دارین؟البته اینو خدمت همه دوستای خویم بگم اموزشگاه رفتن فقط این حسن بزرگ روداره که درجمع قرارمیگیرین ومجبوربه صحبت میشین وگرنه عمده ی کاربه عهده خودتونه که درخونه وازهرفرصتی برای تقویت گوشتون استفاده کنین.خب همه میدونیم که چقدردرهرمقطعی ازتحصیلات که باشیم ازنظر listening مشکل داریم.برای همین فیلم .اخبارو...خلاصه اینکه هیچ آموزشگاهی برای ما معجزه نمیکنه مگراینکه خودمون دلمون برای خودمون واقعا بسوزه وزبان روجدی بگیریم.من هرتایپیکی که ازدوستان باتجربه میخونم می بینم چقدرتاکیدبه زبان دارند.خب باهمه اینها اگراموزشگاهی که تجربشو خوب پس داده بهم معرفی کنین ممنون میشم.اصلا شایدم بشه چندنفری باهم بریم اموزشگاه؟؟؟چون اهداف وفرصتمون مشابهه شاید فکرخوبی باشه.(من شرق تهرانم )موفق باشید

سلام
متاسفانه من هیچ شناختی روی رشته روانشناسی ندارم و حتی کسی رو هم نمیشناسم. حتی نمیدونم که بازار کارش چطوره. و نیدونم که برای ورود به این رشته باید از کجا شروع کرد. تو ایران از طریق زیرگروه ادبیات هست ولی اینجارو نمیدونم.
اول از همه یاید دانشگاه هایی که روانشناس دارن رو پیدا کنید و با دانشجواشون ارتباط برقرار کنید و سوالاتتونو بپرسید.
منظور از اینترشیپ همون کارآموزی خودمون هست که دانشجوای فارق التحصیل یا در حال تحصیل در یکی از شرکت های مرتیط سرکار میرون منتها با حقوق کم که بتونن سابقه کار پیدا کنن.
تشکر کنندگان: lighthouse
(2015-08-25 ساعت 19:48)motehayyer نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 05:50)ema1183 نوشته:  سلام به همه دوستان.
من هم از برندگان لاتاری ۲۰۱۶ هستم و مثل شما دوستان منتظر شمارم هستم که به امید خدا اعلام بشه(حدود جولای یا اگست).
تنها تفاوتی که کیس من با شما دوستان داره اینه که من در حال حاظر در آمریکا دانشجو هستم. حدود سه سال پیش وارد آمریکا شدم. پروسه اخذ گرینکارد به مراتب سختر از شما عزیزان هست چون من باید با سازمات مهاجرتی آمریکا سروکله بزنم که بسیار زمانبر هست. به هر حال من در زمان اخذ ویزای دانشجویی در آنکارا مصاحبه شدم و کلیر ۸ هفته ای هم خوردم(بخاطر کارم، رشتم و سربازی). به هر حال من تجربه مصاحبه و در سفارت و زندگی در آمریکا را دارم. خوشحال میشم که بتونم شما عزیزان را راهنمایی کنم.
اما میخواستم یک نصیحت به شما دوستانی که در ایران هستید بکنم(البته من کوچکتر از این حرفا هستم)
۱- حتما حتما زبانتونو قوی کنید. دوستانی که قصد ادامه تحصیل دارن در مقطع فوق لیسانس یا دکترا حتما تافل را در ایران امتحان بدن و با نمره قابل قبول وارد آمریکا بشن.
۲- در صورتی که میخاهید وارد بازار کار بشید نیاز هست که بتونید حرف بزنید پس زبان انگلیسی باید خوب حرف بزنید.
۳- حتما یک رزومه کاری خوب واسه خودتون آماده کنید.
۳- حتما پول با خودتون بیارید حداقل واسه یک سال. ( یکی از دوستانم لاتاری ۲۰۱۳ برنده شده و بعداز اومدن به آمریکا حدود یک سال طول کشید که کار پیدا کرد. رشتش هم فوق لیسانس IT بود).
۴- هزینه های پزشکی بسار بالا هست. سعی کنید با سلامت کامل وارد آمریکا بشید. مثلا دندوناتونا درست کنید. به عنوان مثال هزینه انجا یک سونوگرافی ساده 15 دقیقه ای بدون بیمه 600$ هست.
موارد مهمی که ذکر کردم مواردی هست که انشااله بعد از اومدن باهاش برخورد خواهی کرد. پس چه بهتر که آمادگیشو داشته باشید.
آگر کمکی ازم بر می آید بهم بگید. من سرم خیلی شلوغ هست و ممکن هست که دیر جوابتون بدم.

شاد و سلامت باشید.
ممنون از توضیحات تون. میشه بفرمایید چقدر پول لازمه بیاریم؟
به نظر من حداقل 25000-30000$
تشکر کنندگان:
سلام Confirmation Number رو كه وارد مي كنم، ERROR ميده، ميخوام ببينم وقت مصاحبه معلوم شده يا نه.
از لاتری 2006 تا الان هستیم
تشکر کنندگان:
(2015-08-27 ساعت 08:34)sherwean001 نوشته:  سلام Confirmation Number رو كه وارد مي كنم، ERROR ميده، ميخوام ببينم وقت مصاحبه معلوم شده يا نه.

سلام دوستان گروه واتساپ09148601684
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان:
سلام Confirmation Number رو كه وارد مي كنم داخل وب سایت، ERROR ميده، ميخوام ببينم وقت مصاحبه معلوم شده يا نه. این چه خطایی هستش؟

The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12514: TNS:listener does not currently know of service requested in connect descriptor
از لاتری 2006 تا الان هستیم
تشکر کنندگان:
(2015-08-27 ساعت 13:35)sherwean001 نوشته:  سلام Confirmation Number رو كه وارد مي كنم داخل وب سایت، ERROR ميده، ميخوام ببينم وقت مصاحبه معلوم شده يا نه. این چه خطایی هستش؟

The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12514: TNS:listener does not currently know of service requested in connect descriptor

دوست عزیز.نگران نباش.از همه همینطور شده.تا امشب دلیلشا در میارم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: sherwean001
با عرض سلام خدمت دوستان
من برنده سال2016 هستم و مجرد و با شماره کیس4000 ,من 2 سال تو مقطع ارشد تو دانشگاه م .اش.درس خوندم و ناتموم ولش کردم.توی فرم 260 اخرین مدرکمو لیسانس زدم .میخواستم راهنماییم کنید که آیا لازمه روز مصاحبه حرفی در این مورد بزنم یا اینکه قبل مصاحبه بگم به افیسر یا نه؟

تشکر کنندگان:
دوستان بعد از قبولی در لاتاری در اردیبهشت ما. برای پر کردن فرمهای بعدی نیاز به شماره پاسپورت هست؟ یا میتونیم چندین ماه بعد قبل از رفتن به مصاحبه اقدام کنیم برای دریافت پاسپورت
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 12:30)navid32 نوشته:  دوستان بعد از قبولی در لاتاری در اردیبهشت ما. برای پر کردن فرمهای بعدی نیاز به شماره پاسپورت هست؟ یا میتونیم چندین ماه بعد قبل از رفتن به مصاحبه اقدام کنیم برای دریافت پاسپورت

دوست عزيز در فرم ٢٦٠ بايد مشخصات پاسپورتتون وارد كنيد
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 16:35)mahsa_f نوشته:  
(2015-08-29 ساعت 12:30)navid32 نوشته:  دوستان بعد از قبولی در لاتاری در اردیبهشت ما. برای پر کردن فرمهای بعدی نیاز به شماره پاسپورت هست؟ یا میتونیم چندین ماه بعد قبل از رفتن به مصاحبه اقدام کنیم برای دریافت پاسپورت

ممنونم. کسی که دانشجو باش در آن زمان و پاسپورت نداشته باشه. نمیتونه این فرم رو پر کنه؟
هر چه دلم خواست نه آن میشود
هر چه خدا خواست همان میشود

2017 نشد   2018 نشد   2019 نشد  2020 نشد 2021 نشد 2022 نشد
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 17:23)vidatanha نوشته:  
(2015-08-29 ساعت 16:35)mahsa_f نوشته:  

ممنونم. کسی که دانشجو باش در آن زمان و پاسپورت نداشته باشه. نمیتونه این فرم رو پر کنه؟

سلام

چرا دوست عزیز فکر کنم یه گزینه ای هست به نام Other Travel Documents
میتونی از اون استفاده کنی بعد که رفتی برای مصاحبه قبل از قسم خوردن برای آفیسر شرایطت رو توضیح بدی

موفق باشی
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: vidatanha ، areb1356
(2015-08-29 ساعت 11:41)hasanhamedi2000 نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان
من برنده سال۲۰۱۶ هستم و مجرد و با شماره کیس4000 ,من ۲ سال تو مقطع ارشد تو دانشگاه م .اش.درس خوندم و ناتموم ولش کردم.توی فرم 260 اخرین مدرکمو لیسانس زدم .میخواستم راهنماییم کنید که آیا لازمه روز مصاحبه حرفی در این مورد بزنم یا اینکه قبل مصاحبه بگم به افیسر یا نه؟

دوست عزيز يكي از افرادي كه خاطره نوشته بودن موردي مشابه شما داشتن كه ٧-٨ماه دكترا ميخوندن و اعلام نكرده بودن، كه روز مصاحبه بهشون اعلام ميكنن دوباره رزومه رو پر كنيد و بفرستيد، ايشون البته ويزا گرفته بود ولي نكته اي كه داشت اين بود كه اسمشو توي اينترنت سرچ كرده بود و اسم خودشو تو قبولي هاي دانشگاه ديده بود، شما هم اسم خودتونو سرچ كنيد به فارسي و انگليسي حالات مختلف رو هم چك كنيد كه جايي اسمتون با مدرك و يا تحصيلات ارشد وجود نداشته باشه
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان