کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-10-04 ساعت 16:00)Negarino نوشته:  سلام دوستان
ميخواستم بدونم برندگان ٢٠١٦ هم ميتونن براى سال بعد دوباره ثبت نام كنن؟!
میشه یا نه ؟
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس:  20 April / مصاحبه:  6 June
تشکر کنندگان:
(2015-10-05 ساعت 11:22)Negarino نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 16:00)Negarino نوشته:  سلام دوستان
ميخواستم بدونم برندگان ٢٠١٦ هم ميتونن براى سال بعد دوباره ثبت نام كنن؟!
میشه یا نه ؟
سلام
چرا نشه؟؟! معلوم که میتونید
اگر مطالب صفحات قبل رو میخوندید همین موضوع بحث و جواب داده شده بود
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیزم

یه خواهشی داشتم از دوستان برنده 2016
لطفا امضاتون رو کامل کنید تا همه از شرایط همدیگه با خبر بشیم و بتونیم تا پایان راه به همدیگه کمک کنیم.

ممنون از توجهتون
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: mehdihk ، Srod ، matin86
(2015-10-04 ساعت 19:07)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز دوستمون درست میگه.میدونی چرا؟
به خاطر این که خیلی ها مثل شما در سپاه خدمتشون را گذروندند و به مصاحبه رفتند و اف بی آی چک خوردند و کلیر شدند و ویزا گرفتند و آفیسر اینا دونسته که خدمت در سپاه یک چیز عمومی و معمولی شده و پس از یک دوره ی بازرسی کوتاه مدت حل میشه و کلیر میکنند ولی شغل دولتی حساس را عموم افراد برنده نداشته و یک چیز نسبتا خاصه که دوره ی کلیر شدن را طولانی میکنه.شما هم نگران نباش.اگه قسمتت باشه شده آخرین نفری باشی که یکدونه ویزا مونده باشه تا بهت بدن کارت حله.
امیدوارم موفق باشی وبری مصاحبه.

سلام.ممنون از این همه انرژی مثبت.من با یکی از دوستان که رفته بود مصاحبه و از قضا شغلشون هم مثل من بود سوال کردم چی شد که نرفتی.گفت آفیسر تا گفتم ایران خودرو کار میکنم برگشت گفت به به سلاح هم که درست میکنید و ....خلاصه این دوست ما هم کلیر نشد و ماندنی شد.
میخوام بگم واقعاً ذهنیتشون به ما خرابه.
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: matin86
سلام دوستان
کسی مصاحبه انجام داده؟چه سوالاتی میپرسند.
تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 15:42)Hana2015 نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 19:07)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز دوستمون درست میگه.میدونی چرا؟
به خاطر این که خیلی ها مثل شما در سپاه خدمتشون را گذروندند و به مصاحبه رفتند و اف بی آی چک خوردند و کلیر شدند و ویزا گرفتند و آفیسر اینا دونسته که خدمت در سپاه یک چیز عمومی و معمولی شده و پس از یک دوره ی بازرسی کوتاه مدت حل میشه و کلیر میکنند ولی شغل دولتی حساس را عموم افراد برنده نداشته و یک چیز نسبتا خاصه که دوره ی کلیر شدن را طولانی میکنه.شما هم نگران نباش.اگه قسمتت باشه شده آخرین نفری باشی که یکدونه ویزا مونده باشه تا بهت بدن کارت حله.

سلام.ممنون از این همه انرژی مثبت.من با یکی از دوستان که رفته بود مصاحبه و از قضا شغلشون هم مثل من بود سوال کردم چی شد که نرفتی.گفت آفیسر تا گفتم ایران خودرو کار میکنم برگشت گفت به به سلاح هم که درست میکنید و ....خلاصه این دوست ما هم کلیر نشد و ماندنی شد.
واقعا همچين حرفى بش زدن و ريجكتش كردن؟تو خود ايران خودرو كار ميكرده يا نمايندگيش؟شغل من هم همينه!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 16:02)matin86 نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 15:42)Hana2015 نوشته:  

واقعا همچين حرفى بش زدن و ريجكتش كردن؟تو خود ايران خودرو كار ميكرده يا نمايندگيش؟شغل من هم همينه!

سلام دوست عزیز شما خودت وقتی این مطلب رو خوندی خندت نگرفت؟ خداییی نگرفت؟ دقیقا عین دیالوگ مامور ساواک توی سریالای دهه فجر نیست؟ Big Grin اسمش مصاحبه هست نه بازجویی!!! ضمن اینکه اگر شک کنن شما سلاح تولید میکنید همونجا داخل گونی قرارتون میدن و یکراست ویزای یکضرب میدن و میفرستن گوانتانامو!!!! شوخی که باهاتون ندارن برادر من!!!! دیگه هیچ کار نکنن ریجکتتون میکنن!! نمیگم این دوستمون خدایی نکرده دروغ میگه ولی احتمالا اون دوستشون که به هر دلیلی کلیر نشده یکم بزرگنمایی کردن تا به نوعی این مشکلی که براشون پیش آمده و خواستن بگن که کوچیک نبوده و حق هم داشتن و شرایطشون رو میشه درک کرد ، شما احتمال AP خوردنتون خیلی بالاست و احتمال داره کلیرنستون طول بکشه حتی اینقدر طول بکشه که جا بمونید دقیقا مثل خیلی ها که موندن، ولی قطعا اگر رد بشین دلیلش کارکردن توی ایرانخودرو و یا نمایندگیهاش نیست این پروسه AP طول کشیدنش به خیلی چیزا وابسته هست و هنوز هیچ کس جواب درستی براش نداره شما هم مثل هزاران نفر دیگه که AP میخورن حالا به دلیل شغل دولتی و یا سربازی و یا تشابه اسم و یا یا هر چیز دیگه (که باز هم کسی دقیق نمیدونه )هستید و یا مراحلش 30 روز طول میکشه یا شش ماه یا یکسال یا اصلا جا میمونید احتمال هر چیزی هست ، توی این تالار آیدیی هست که دوسال پشت هم برنده شدن و هر دو بار جا موندن!!! یکسال چک خوردن و یکسال اصلا کارنت نشدن!!میتونید حتی یک لحظه تصورش رو بکنید؟؟؟ پس شما اگه برات بصرفه هست تمام تلاشت رو بکن که کارها رو درست و دقیق انجام بدی ، بعدش دیگه دست خداست ایشالا که یکضرب میگیری و چک خوردی هم زود کلیر میشی ، یا اگه طول کشید حداقل تا قبل از پایان مهلت اتمام پروسه 2016 میگیری و البته احتمال هم داره که کلا نتونی بگیری ، پس شما با این دید برو جلو و کارات رو انجام بده نه با این دید که صد در صد توی آمریکایی و یا برعکس صد در صد ریجکتی ،که اگه شد که هیچ عالی میشه ولی اگر خدایی نکرده کلیر نشدی و یا اصلا ریجکت شدی مجبور نباشی برا توجیح به دوستانت بگی : افسر سفارت با کشیده میزد تو گوشم و میگفت سلاح ها کجاست ؟ و بخاطر اینکه من لو ندادم کلیرم نکرد.( هر چند توصیه میکنم کلا به کسی تا ویزا رو تو پاست ندیدی نگی و یا اگر میگی بگی که یک احتمال خیلی کم نزدیک 10 درصد هست که برم تا اگه خدایی نکرده نشد که بری یک عالمه آدم کنجکاو سرت نریزن که برای خلاص شدن از دستشون مجبور باشی از این داستانا بگی(اضافه کنم کسایی که میگن کاملا حق دارن و هیچ ایرادی بهشون وارد نیست و شخصا اعتراف میکنم من در شرایط اونها همینکار رو میکنم))

دوتا تاپیک هست که حتما صفحات آخرش(30صفحه آخر) رو به شما و دوستان پیشنهاد میکنم بخونید حتی اگه سربازی نرفتید یا س رفتید، دیپلم دارید یا دکترای حساس ، کار خصوصی دارید و یا توی دولتی مدیرید و کیس نامبرتون یک رقمیه و یا بالای 8000 هستید !!! این مسله شانسه درکش کنید و اکه براتون ارزشش رو داره باهاش کنار بیایید شما نه شرایط خودتون و نه نظر افیسر سفارت و نه پروسه کلیرنس و نه برنامه ریزی های درست یا غلط سفارت رو نمیتونید تغییر بدید شما فقط میتئنید تمام تلاشتون رو در راستای درست و دقیق طی شدن مراحل اداری این پروسه بکنید و البته امیدوار باشید که شانس هم با شما یار باشه (انتظار نداشته باشید که باشه فقط امید وار باشید و ایشالا هم که باشه ):
این رو برای اینکه بدونید احتمال هر چیزی هست بدترین و بهترین:
http://www.mohajersara.com/Thread-%DA%A9...?page=2125

این رو برای اینکه بدونید تا اینجا جزو آدمهای خوش شانس بودید:

http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B4...6?page=631

به عنوان یک کوچکتر خواهشا این دوتا رو هرچند وقت گیره حداقل 30 صفحه آخر رو بخونید (خوندنش و فکر کردن راجبش از زدن واکسنها، ترجمه مدارک ، کارنت شدن ، مصاحبه رفتن ، پیدا کردن کار و مسکن در آمریکا و سیتیزن شده مهمتره )

موفق باشید
تشکر کنندگان: Siamak ، humsun ، behjan ، Golshifteh68 ، lighthouse ، matin86 ، victor2016 ، j.modarres ، ستوده
من و همسرم جز برندگان امسال هستیم تو تاپیک "کلیرنس 2016" توجه شد که تا شماره 2800 برای سفارت وقت داده شده ست، میخواستم از دوستان سوال کنم چطوری میتونم زمان مصاحبه رو چک کنم؟سفارت ما آنکاراست ولی سایتش رو که چک میکنم هنوز کیس های 2016 رو شروع نکرده(سایت آپدیت نشده) و کیس نامبروم 5000 ست.ممنونم میشم اگه دوستان راهنماییمون کنند.
تشکر کنندگان:
دوستای گلم سلام . شاید بعضی هاتون من و بشناسین . حدود دو سال پیش این سایت دیگه تمام دنیا و زندگی من شد . اما قسمت نبود و توی لاناری 2014 بهمون گقتن ویزا تموم شده . یه نصیحت کوچیک دارم . تا وقتی ویزا رو توی پاستون ندیدین ، بدونین ممکنه چند در صد هم شما شامل ویزا نشین و یا حتی ویزا بهتون نرسه . این خیلی نرماله . چون تعدداد ویزایی که صادر می شه خیلی کمتر از تعداد افرادی هست که مشمول ویزا می شن . پس تا قبل اون وسایل زندگی تون و نفروشین و خودتون و بازیچه نکنین.

امیدوارم براتون بهترین چیز اتفاق بیوفته . خودم به قسمت خیلی اعتقاد دارم و امیدوارم هر چی خیرتون هست پیش بیاد . Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Srod ، Siamak ، matin86 ، victor2016 ، Amir.AA ، K.ONE ، ستوده
سلام و خسته نباشید
می خواستم بپرسم اگر کسی در لاتاری برنده شده باشد و به امریکا برورد حقوق بازنشگی که در ایران درایفت می کند قطع می شود یا نه
تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 15:48)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز برای دونستن جزئیات مصاحبه و... حتما سفرنامه های سال های قبل رو توی انجمن خصوصی 2015 و 2014 و 2013 بخونید. فقط اگر سوالی براتون پیش اومد یادتون باشه توی تاپیک سفرنامه جای مطرح کردن سوالات نیست. سوالات رو برگردید همینجا و سایر تاپیک های مرتبط مطرح کنید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان: Amir.AA
(2015-10-06 ساعت 15:48)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان

سلام آقای سپهر
امیدوارم مشکلتون در رابطه با فرم ds260 حل شده باشه. فقط سوالی که برام پیش اومده و یه کمی منو نگران کرده اینه که منظور شما از فرم همون صفحه تایید و سابمیت نهایی بود دیگه که روش نوشته this is not a visa؟ ویا منظورتون پرینت گرفتن از کل اطلاعاتی که در فرم ds260 وارد کردیم بود؟ ممنون میشم پاسخ بدید. با آرزوی موفقیت
تشکر کنندگان:

سلاااام.یعنی من که کارمند دسمی آموزش پرورشم به مشکل میخورم؟?
تشکر کنندگان:
(2015-10-08 ساعت 14:27)minooshahmohammadi نوشته:  

سلاااام.یعنی من که کارمند دسمی آموزش پرورشم به مشکل میخورم؟?

نه خانوم
هیچ مشکلی نیست، نگران نباشید
شغل حساس منظورشون هست
شماره کیس: 2016AS00004xxx
سفارت آنکارا => ابوظبی
تعداد 1 نفر

تشکر کنندگان:
فکر نمیکنم که مشکلی داشته باشید.شغل شما یک شغل کاملا روتین و حتی خوب است.البته منظورتون از کارمند رسمی اینه که معلم هستید؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان