کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
سلام منم معلمم خیلی نگرانم
کیس نامبر:2016As 60##      تعداد اعضا: 3نفر.        سفارت :  انکارا  انتقال به ابوظبی.   ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
تشکر کنندگان:
(2015-10-08 ساعت 15:11)غنچه نوشته:  سلام منم معلمم خیلی نگرانم

اصلا نگران نباشید.معلمی شغلی کاملا مقدس و پاک و غیر حساس است.امیدوارم که موفق باشید.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: غنچه
پس یادتون باشه تو فرم ها و مصاحبه بگید معلم بهتره تا کارمند آموزش و پرورش.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
(2015-10-06 ساعت 17:39)sazami نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 16:02)matin86 نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 15:42)Hana2015 نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 19:07)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز دوستمون درست میگه.میدونی چرا؟
به خاطر این که خیلی ها مثل شما در سپاه خدمتشون را گذروندند و به مصاحبه رفتند و اف بی آی چک خوردند و کلیر شدند و ویزا گرفتند و آفیسر اینا دونسته که خدمت در سپاه یک چیز عمومی و معمولی شده و پس از یک دوره ی بازرسی کوتاه مدت حل میشه و کلیر میکنند ولی شغل دولتی حساس را عموم افراد برنده نداشته و یک چیز نسبتا خاصه که دوره ی کلیر شدن را طولانی میکنه.شما هم نگران نباش.اگه قسمتت باشه شده آخرین نفری باشی که یکدونه ویزا مونده باشه تا بهت بدن کارت حله.
امیدوارم موفق باشی وبری مصاحبه.

سلام.ممنون از این همه انرژی مثبت.من با یکی از دوستان که رفته بود مصاحبه و از قضا شغلشون هم مثل من بود سوال کردم چی شد که نرفتی.گفت آفیسر تا گفتم ایران خودرو کار میکنم برگشت گفت به به سلاح هم که درست میکنید و ....خلاصه این دوست ما هم کلیر نشد و ماندنی شد.
میخوام بگم واقعاً ذهنیتشون به ما خرابه.
واقعا همچين حرفى بش زدن و ريجكتش كردن؟تو خود ايران خودرو كار ميكرده يا نمايندگيش؟شغل من هم همينه!

سلام دوست عزیز شما خودت وقتی این مطلب رو خوندی خندت نگرفت؟ خداییی نگرفت؟ دقیقا عین دیالوگ مامور ساواک توی سریالای دهه فجر نیست؟ Big Grin اسمش مصاحبه هست نه بازجویی!!! ضمن اینکه اگر شک کنن شما سلاح تولید میکنید همونجا داخل گونی قرارتون میدن و یکراست ویزای یکضرب میدن و میفرستن گوانتانامو!!!! شوخی که باهاتون ندارن برادر من!!!! دیگه هیچ کار نکنن ریجکتتون میکنن!! نمیگم این دوستمون خدایی نکرده دروغ میگه ولی احتمالا اون دوستشون که به هر دلیلی کلیر نشده یکم بزرگنمایی کردن تا به نوعی این مشکلی که براشون پیش آمده و خواستن بگن که کوچیک نبوده و حق هم داشتن و شرایطشون رو میشه درک کرد ، شما احتمال AP خوردنتون خیلی بالاست و احتمال داره کلیرنستون طول بکشه حتی اینقدر طول بکشه که جا بمونید دقیقا مثل خیلی ها که موندن، ولی قطعا اگر رد بشین دلیلش کارکردن توی ایرانخودرو و یا نمایندگیهاش نیست این پروسه AP طول کشیدنش به خیلی چیزا وابسته هست و هنوز هیچایوایجواب درستی براش نداره شما هم مثل هزاران نفر دیگه که AP میخورن حالا به دلیل شغل دولتی و یا سربازی و یا تشابه اسم و یا یا هر چیز دیگه (که باز هم کسی دقیق نمیدونه )هستید و یا مراحلش 30 روز طول میکشه یا شش ماه یا یکسال یا اصلا جا میمونید احتمال هر چیزی هست ، توی این تالار آیدیی هست که دوسال پشت هم برنده شدن و هر دو بار جا موندن!!! یکسال چک خوردن و یکسال اصلا کارنت نشدن!!میتونید حتی یک لحظه تصورش رو بکنید؟؟؟ پس شما اگه برات بصرفه هست تمام تلاشت رو بکن که کارها رو درست و دقیق انجام بدی ، بعدش دیگه دست خداست ایشالا که یکضرب میگیری و چک خوردی هم زود کلیر میشی ، یا اگه طول کشید حداقل تا قبل از پایان مهلت اتمام پروسه ۲۰۱۶ میگیری و البته احتمال هم داره که کلا نتونی بگیری ، پس شما با این دید برو جلو و کارات رو انجام بده نه با این دید که صد در صد توی آمریکایی و یا برعکس صد در صد ریجکتی ،که اگه شد که هیچ عالی میشه ولی اگر خدایی نکرده کلیر نشدی و یا اصلا ریجکت شدی مجبور نباشی برا توجیح به دوستانت بگی : افسر سفارت با کشیده میزد تو گوشم و میگفت سلاح ها کجاست ؟ و بخاطر اینکه من لو ندادم کلیرم نکرد.( هر چند توصیه میکنم کلا به کسی تا ویزا رو تو پاست ندیدی نگی و یا اگر میگی بگی که یک احتمال خیلی کم نزدیک ۱۰ درصد هست که برم تا اگه خدایی نکرده نشد که بری یک عالمه آدم کنجکاو سرت نریزن که برای خلاص شدن از دستشون مجبور باشی از این داستانا بگی(اضافه کنم کسایی که میگن کاملا حق دارن و هیچ ایرادی بهشون وارد نیست و شخصا اعتراف میکنم من در شرایط اونها همینکار رو میکنم))

دوتا تاپیک هست که حتما صفحات آخرش(30صفحه آخر) رو به شما و دوستان پیشنهاد میکنم بخونید حتی اگه سربازی نرفتید یا س رفتید، دیپلم دارید یا دکترای حساس ، کار خصوصی دارید و یا توی دولتی مدیرید و کیس نامبرتون یک رقمیه و یا بالای 8000 هستید !!! این مسله شانسه درکش کنید و اکه براتون ارزشش رو داره باهاش کنار بیایید شما نه شرایط خودتون و نه نظر افیسر سفارت و نه پروسه کلیرنس و نه برنامه ریزی های درست یا غلط سفارت رو نمیتونید تغییر بدید شما فقط میتئنید تمام تلاشتون رو در راستای درست و دقیق طی شدن مراحل اداری این پروسه بکنید و البته امیدوار باشید که شانس هم با شما یار باشه (انتظار نداشته باشید که باشه فقط امید وار باشید و ایشالا هم که باشه ):
این رو برای اینکه بدونید احتمال هر چیزی هست بدترین و بهترین:
http://www.mohajersara.com/Thread-%DA%A9...?page=2125

این رو برای اینکه بدونید تا اینجا جزو آدمهای خوش شانس بودید:

http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B4...۶?page=631

به عنوان یک کوچکتر خواهشا این دوتا رو هرچند وقت گیره حداقل 30 صفحه آخر رو بخونید (خوندنش و فکر کردن راجبش از زدن واکسنها، ترجمه مدارک ، کارنت شدن ، مصاحبه رفتن ، پیدا کردن کار و مسکن در آمریکا و سیتیزن شده مهمتره )

موفق باشید

ممنون دوست عزيز !من تا امروز فكر ميكردم شغلم خصوصى و خيلى غيره حساسه !به كل دپرس شدم رفت! اين تاپيك ها رو كه خوندم قبلا اما فكر نميكردم كسى باشرايط من هم بوده و كلير نشده!Sad
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: j.modarres
سلام پزشکی هم شغل حساس محسوب میشه اگر دولتی باشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-08 ساعت 14:33)Aliasghar.Abbasi نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 14:27)minooshahmohammadi نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 19:07)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز دوستمون درست میگه.میدونی چرا؟
به خاطر این که خیلی ها مثل شما در سپاه خدمتشون را گذروندند و به مصاحبه رفتند و اف بی آی چک خوردند و کلیر شدند و ویزا گرفتند و آفیسر اینا دونسته که خدمت در سپاه یک چیز عمومی و معمولی شده و پس از یک دوره ی بازرسی کوتاه مدت حل میشه و کلیر میکنند ولی شغل دولتی حساس را عموم افراد برنده نداشته و یک چیز نسبتا خاصه که دوره ی کلیر شدن را طولانی میکنه.شما هم نگران نباش.اگه قسمتت باشه شده آخرین نفری باشی که یکدونه ویزا مونده باشه تا بهت بدن کارت حله.
امیدوارم موفق باشی وبری مصاحبه.

سلاااام.یعنی من که کارمند دسمی آموزش پرورشم به مشکل میخورم؟?

نه خانوم
هیچ مشکلی نیست، نگران نباشید
شغل حساس منظورشون هست

ممنون?

(2015-10-08 ساعت 14:34)امیررضا.س نوشته:  فکر نمیکنم که مشکلی داشته باشید.شغل شما یک شغل کاملا روتین و حتی خوب است.البته منظورتون از کارمند رسمی اینه که معلم هستید؟

بله معلم هستم.?
سلام دوستام.خیلی ببخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم.?
پشت عکس چه اطلاعاتی باید نوشته بشه؟تو یکی از تاپیکا دیده بودما الان پیداش نمیکنم.
تشکر کنندگان:
(2015-10-08 ساعت 18:48)minooshahmohammadi نوشته:  سلام دوستام.خیلی ببخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم.?
پشت عکس چه اطلاعاتی باید نوشته بشه؟تو یکی از تاپیکا دیده بودما الان پیداش نمیکنم.

سلام دوست عزیز

نام و نام خانوادگی
کیس نامبر
و فکر میکنم شماره پاسپورت
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Hana2015
من از بعضی از دوستان خواهش میکنم با بعضی حرفا به کسانی که اطلاعات کمی دارن استرس وارد نکنن، شغل ما حساس باشه یا نباشه شغلمونه، تو تمام تجربیات نفرات سال های گذشته همه معتقدند بهترین کار اینه صداقت داشته باشید، ما هر کدوم با شرایطی که داریم باید بریم برای مصاحبه و حقیقت زندگیمونو بگیم، حالا نتیجش چی میشه چیزیه که کسی نمیتونه پیش بینی کنه ، پس بهتره الکی استرس وارد نکنیم و همه چی رو به آینده بسپاریم، هیچکس نمیتونه 100% بگه چه چیزایی باعث ویزا گرفتن یا نگرفتن میشه.
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان: Hana2015 ، Amir.AA ، lighthouse ، matin86
(2015-10-08 ساعت 22:36)Mehdi0065 نوشته:  من از بعضی از دوستان خواهش میکنم با بعضی حرفا به کسانی که اطلاعات کمی دارن استرس وارد نکنن، شغل ما حساس باشه یا نباشه شغلمونه، تو تمام تجربیات نفرات سال های گذشته همه معتقدند بهترین کار اینه صداقت داشته باشید، ما هر کدوم با شرایطی که داریم باید بریم برای مصاحبه و حقیقت زندگیمونو بگیم، حالا نتیجش چی میشه چیزیه که کسی نمیتونه پیس بینی کنه ، پس بهتره الکی استرس وارد نکنیم و همه چی رو به آینده بسپاریم، هیچایواینمیتونه 100% بگه چه چیزایی باعث ویزا گرفتن یا نگرفتن میشه.

دوست عزیز حرف شما درست

اما شما باید درصد خطا رو به صفر نزدیکتر کنید .معلومه که نباید دروغ گفت ولی همه چیز رو هم نباید گفت .حدالمقدور باید سعی کنید از توضیحات اضافی که باعث طولانی تر شدن پروسه شما میشه خودداری کنید.البته خود من با جو سازی شدیدا مخالفم و اعتقاد دارم باید سعی کنیم از انتشار اخبار نا امید کننده خودداری کنیم .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Srod ، lighthouse ، matin86
(2015-10-08 ساعت 23:03)Srod نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 22:56)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 22:36)Mehdi0065 نوشته:  من از بعضی از دوستان خواهش میکنم با بعضی حرفا به کسانی که اطلاعات کمی دارن استرس وارد نکنن، شغل ما حساس باشه یا نباشه شغلمونه، تو تمام تجربیات نفرات سال های گذشته همه معتقدند بهترین کار اینه صداقت داشته باشید، ما هر کدوم با شرایطی که داریم باید بریم برای مصاحبه و حقیقت زندگیمونو بگیم، حالا نتیجش چی میشه چیزیه که کسی نمیتونه پیس بینی کنه ، پس بهتره الکی استرس وارد نکنیم و همه چی رو به آینده بسپاریم، هیچایواینمیتونه 100% بگه چه چیزایی باعث ویزا گرفتن یا نگرفتن میشه.

دوست عزیز حرف شما درست

اما شما باید درصد خطا رو به صفر نزدیکتر کنید .معلومه که نباید دروغ گفت ولی همه چیز رو هم نباید گفت .حدالمقدور باید سعی کنید از توضیحات اضافی که باعث طولانی تر شدن پروسه شما میشه خودداری کنید.البته خود من با جو سازی شدیدا مخالفم و اعتقاد دارم باید سعی کنیم از انتشار اخبار نا امید کننده خودداری کنیم .

موفق باشید

منم موافقم
به علاوه اینکه همه دوستان حتی اگه شده یک درصد باید این آمادگی رو هم داشته باشن که ممکنه به هر دلیلی نتونن ویزا ببگیرن.

دوستان من حرف شما رو قبول دارم که نباید همه چیز رو گفت ، اما تو بعضی پست ها میبینم بعضیا چیزایی رو حساس جلوه میدن که به جز نگرانی و استرس به بار آوردن کار دیگه ای نمیکنه ، من منظورم این پست ها بود . بعضی چیزها هم مثل شغل چیزی نیست که بشه مخفیش کرد یا طور دیگه ای جلوش داد چون مجبورم واقعیت رو بگیم . و این هم همه میدونیم که گاهی حساسترین ویژگی ها ویزا میگیرن اما گاهی کسایی که به نظر هیچ مشکلی نداشتن ویزا نگرفتن
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان: Siamak ، Srod ، lighthouse ، matin86 ، j.modarres
(2015-10-08 ساعت 20:09)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 18:48)minooshahmohammadi نوشته:  سلام دوستام.خیلی ببخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم.?

سلام دوست عزیز

نام و نام خانوادگی
کیس نامبر

خیلیییی ممنووووونم☺
تشکر کنندگان: Siamak
(2015-10-09 ساعت 08:14)minooshahmohammadi نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 20:09)Siamak.k نوشته:  

سلام دوست عزیز

نام و نام خانوادگی
کیس نامبر

خیلیییی ممنووووونم☺

فکر نکنم شماره پاسپورت بخواد ولی تاریخ تولد رو هم باید بنویسید
تشکر کنندگان: behjan
سلام دوستان
من میخوام مدارکم را برای انکارا پست کنم.میشه بگید دقیقا چه چیزایی باید پست بشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 09:59)ثمیین نوشته:  سلام دوستان
من میخوام مدارکم را برای انکارا پست کنم.میشه بگید دقیقا چه چیزایی باید پست بشه؟
با سلام دوست عزیز شما به تاپیک آنکارا مراجعه کنید اونجا میتونید متوجه بشید به چه مدارکی باید پست بشه
همچنین من خودم چندین فایل قرار دادم که در اونها ذکر شده چه مدارکی نیاز هست به صورت کامل
پیروز و موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان