موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم معلمم خیلی نگرانم
کیس نامبر:2016As 60## تعداد اعضا: 3نفر. سفارت : انکارا انتقال به ابوظبی. ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
پس یادتون باشه تو فرم ها و مصاحبه بگید معلم بهتره تا کارمند آموزش و پرورش.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام پزشکی هم شغل حساس محسوب میشه اگر دولتی باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستام.خیلی ببخشید که این سوالو اینجا مطرح میکنم.?
پشت عکس چه اطلاعاتی باید نوشته بشه؟تو یکی از تاپیکا دیده بودما الان پیداش نمیکنم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-08 ساعت 22:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-08 ساعت 22:58 توسط Mehdi0065.)
من از بعضی از دوستان خواهش میکنم با بعضی حرفا به کسانی که اطلاعات کمی دارن استرس وارد نکنن، شغل ما حساس باشه یا نباشه شغلمونه، تو تمام تجربیات نفرات سال های گذشته همه معتقدند بهترین کار اینه صداقت داشته باشید، ما هر کدوم با شرایطی که داریم باید بریم برای مصاحبه و حقیقت زندگیمونو بگیم، حالا نتیجش چی میشه چیزیه که کسی نمیتونه پیش بینی کنه ، پس بهتره الکی استرس وارد نکنیم و همه چی رو به آینده بسپاریم، هیچکس نمیتونه 100% بگه چه چیزایی باعث ویزا گرفتن یا نگرفتن میشه.
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-08 ساعت 23:03)Srod نوشته: (2015-10-08 ساعت 22:56)Siamak.k نوشته: (2015-10-08 ساعت 22:36)Mehdi0065 نوشته: من از بعضی از دوستان خواهش میکنم با بعضی حرفا به کسانی که اطلاعات کمی دارن استرس وارد نکنن، شغل ما حساس باشه یا نباشه شغلمونه، تو تمام تجربیات نفرات سال های گذشته همه معتقدند بهترین کار اینه صداقت داشته باشید، ما هر کدوم با شرایطی که داریم باید بریم برای مصاحبه و حقیقت زندگیمونو بگیم، حالا نتیجش چی میشه چیزیه که کسی نمیتونه پیس بینی کنه ، پس بهتره الکی استرس وارد نکنیم و همه چی رو به آینده بسپاریم، هیچایواینمیتونه 100% بگه چه چیزایی باعث ویزا گرفتن یا نگرفتن میشه.
دوست عزیز حرف شما درست
اما شما باید درصد خطا رو به صفر نزدیکتر کنید .معلومه که نباید دروغ گفت ولی همه چیز رو هم نباید گفت .حدالمقدور باید سعی کنید از توضیحات اضافی که باعث طولانی تر شدن پروسه شما میشه خودداری کنید.البته خود من با جو سازی شدیدا مخالفم و اعتقاد دارم باید سعی کنیم از انتشار اخبار نا امید کننده خودداری کنیم .
موفق باشید
منم موافقم
به علاوه اینکه همه دوستان حتی اگه شده یک درصد باید این آمادگی رو هم داشته باشن که ممکنه به هر دلیلی نتونن ویزا ببگیرن.
دوستان من حرف شما رو قبول دارم که نباید همه چیز رو گفت ، اما تو بعضی پست ها میبینم بعضیا چیزایی رو حساس جلوه میدن که به جز نگرانی و استرس به بار آوردن کار دیگه ای نمیکنه ، من منظورم این پست ها بود . بعضی چیزها هم مثل شغل چیزی نیست که بشه مخفیش کرد یا طور دیگه ای جلوش داد چون مجبورم واقعیت رو بگیم . و این هم همه میدونیم که گاهی حساسترین ویژگی ها ویزا میگیرن اما گاهی کسایی که به نظر هیچ مشکلی نداشتن ویزا نگرفتن
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام مدارکم را برای انکارا پست کنم.میشه بگید دقیقا چه چیزایی باید پست بشه؟